Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bende size katılıyorum öğle bir düzen oturtmalıyız ki hayatımıza uysunda hem zayıflayalım hemde zayıf kalalım

evetettt evetttttttt

kızlar bu arada lütfen hem menülerimizi yazalım hemde birbirimizin menülerini yorumlayalım
ben sayım yaparken buna dikkat edeceğim duyurulur kurallara uygun sayım yaneeee

Yakın takipp diyorsun yaniii

Afiyett olsun canım elmeyı hiçç duymamıştımm amaaa bu cumaa metabolizmaa ve zayıflama için size 2 süprizim varrr biraz heycan olsun şimdi açıklamayayım

saliss senin durumun özelmiş sen dr tavsiyelerine uy inş başaracaksın ya olacak ya olacak

Evett canım biraz sıkıntılı amaa gerbera da bendeee (ikimizde aynı durumdayız) bu hastalıktan kurtulup asla şeker hastası olmayacak şekilde besleneceğizzz

seval huhu çabuk pes etme gel artık

Seval bizeeee küstüü müüüü

küsmek yok küsmek ne olaki burada aynı yola baş koymuş kader arkadaşlarıyız:13:

inş şeker hastası olmadan kurtulursunuz
elmayı aç klmamak için yiyorum
neymiş süprizin merak ettim şimdi

inş şeker hastası olmadan kurtulursunuz
elmayı aç klmamak için yiyorum
neymiş süprizin merak ettim şimdi

Bakalım bu haftaa kiloo vermeme bağlıı yoksaa zaten bu hafta da veremezsemmm açıklamayayımm demiii kendimi denek olarak kullanıyorum bu haftaa

ben geldimmm....eve gittim oğluşumu sevdim uyuttum kızım kreşten geldi onunla ilgilendim bişeyler yedim geldim..benim hayatım tam maraton..bazen 5:30da başlıyor..akşam 12ye anca bitiyor..ama asmde masa başında oldugumdan cok spor etkisi olmuyor..

bu arada havada uçar gibiyim dünden beri 2 hastam dr hanım zayıflıyorsunuz dedi
bugünkine yok yüzüm süzülmüştür dedim hayır dr hanım ayaktada gördüm çok belli oluyor dedi..

ay arada böyle gaz veren olsa canım kahve yanı çiko çekiyordu vaz gectim

saliscim kilo çizelgen yok hayatım..bugün mesaim burda 3 e kadar 3-5 arası kurumdışındayım kapı kapı gezecez hemşiremle gebeleri bulup kulaklarından tutup asmye getirmemiz lazım

Son düzenleme:
ay arada böyle gaz veren olsa canım kahve yanı çiko çekiyordu vaz gectim

Süperrrr olmuşş canımmmm harikasınn boşver pis onlarr

saliscim kilo çizelgen yok hayatım..bugün mesaim burda 3 e kadar 3-5 arası kurumdışındayım kapı kapı gezecez hemşiremle gebeleri bulup kulaklarından tutup asmye getirmemiz lazım

Yaa Allah kolaylık versin canımmm yaa bizde asm stajında hemşireyle 15-49 için gezdik kapı kapı ıssız apartmanlarr felann allahım çok korktuk valla birde sorduğumuz soruları düşün Kadınlar da şaşırıyorddu kapıı önlerinde sorduğumuuz sorulara tabi

nereye gitti benim çigezge acepp neyse cuma halledeyimsaolasın canım

gelelimm menümeee

Sabah: domats
salatallık
peynir 4 ceviz
2 dilim ekmek
zencefilli kür

Araa: 2 bardak greyfurt suyubirini içmememn lasımdı
bir avuç kabak çekirdeği

Öğle: 1 tabak patatesli köfteli yemek

1 kase mercimek çorbası

2 dilim ekmek

1 bardak cacık

Akşam sadece mercimek çorbası ve 2 dilim ekmek yerim

bende menümü yazayımda akşama zor oluyor..
sabah:domates 3-5 zeytin
keçi peyniri 1kkdan azcık fazla
1 dilim esmer ekmek ne ekmeği bilemedim

öğle:eve giderken pazara uğradım ot ne varsa aldım,gözünü seveyim memleketimin 2 yıl evvel 1 bağ tere için saatlerce türk marketi arayıp tere bulamadan eve geldiğimi hatırlarım
reyhan
maydanoz
nane
yeşil soğan
domates karışımı salatam
2 yumurta
yarım dilim ekmek
1 kase pul biberli yogurt

akşama fırında balık olur muhtemelen
yanında salata

çarşambaları balık günümüz..

öğleyin patatesi çok kaçırmadın dimigreyfurta bayılırım okulum son yılında her sabah içerdim yarım litre sabah 7de staja giderdim öğleyin eve gelirken aç karna marketten katkısız alırdım yolda bitirirdim..o ara baya kiloda vermiştim..

karışık çaylara veda edecem sanırım en azından bir süre ben öyle karışık içiyorum olan benim velede oluyor kakası değişiyor cocugun...sütüm cok az zaten 1-2 aya kesilir gibi geliyor..ozaman başlarım tekrar..şimdilik yeşil çay içecem

cnm kaışık çay derlen kastın 5 i bir arada mı..ben de içiyorum da...ve emziriyorum...

bu arada havada uçar gibiyim dünden beri 2 hastam dr hanım zayıflıyorsunuz dedi
bugünkine yok yüzüm süzülmüştür dedim hayır dr hanım ayaktada gördüm çok belli oluyor dedi..

oyyy oyyy ne güzel..bak herkes farketmeye başladı gördün mü kelebekcim....ahhh ahhh hızlı bir şekilde 5 kilo daha verseydik daha da güzel olurduu...

08.05.2012 tarihli mesaj sayım Listesi

pazartesi...gerbera 0 Sanırım hastanedeydi ??
salı...angiera 17
çarşamba...ecemavi 14
perşembe...senarist 24
cuma...saphira 1 İzinli

14 Mayıs haftası

pazartesi...shopaholic 1 İzinli
salı...saliss 6
çarşamba...paşam 0 izinli
perşembe...kelebekolacam 17
cuma...gerbera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…