kızlar bende size katılıyorum öğle bir düzen oturtmalıyız ki hayatımıza uysunda hem zayıflayalım hemde zayıf kalalım
kızlar bu arada lütfen hem menülerimizi yazalım hemde birbirimizin menülerini yorumlayalım
ben sayım yaparken buna dikkat edeceğim duyurulur kurallara uygun sayım yaneeee
kahvaltıdan önce 500ml su 1 elma
sabah menüm
şekersiz çay menemen, 2,5 dilim ekmek ,4 adet zeytin, bir çatal peynir
eşim saat 11.30 da eve yemeğe geliyor
bende sabah 1 elma falan yeyip metabolizmamı çalıştırıyorum kahvaltı için eşimin gelmesini bekliyorum
saliss senin durumun özelmiş sen dr tavsiyelerine uy inş başaracaksın ya olacak ya olacak
seval huhu çabuk pes etme gel artık
evetettt evetttttttt
Yakın takipp diyorsun yaniii
Afiyett olsun canım elmeyı hiçç duymamıştımm amaaa bu cumaa metabolizmaa ve zayıflama için size 2 süprizim varrr biraz heycan olsun şimdi açıklamayayım
Evett canım biraz sıkıntılı amaa gerbera da bendeee (ikimizde aynı durumdayız) bu hastalıktan kurtulup asla şeker hastası olmayacak şekilde besleneceğizzz
Seval bizeeee küstüü müüüü
inş şeker hastası olmadan kurtulursunuz
elmayı aç klmamak için yiyorum
neymiş süprizin merak ettim şimdi
tamam durum anlaşıldı cumayı bekleyelim bakalım
ay arada böyle gaz veren olsa canım kahve yanı çiko çekiyordu vaz gectim
saliscim kilo çizelgen yok hayatım..bugün mesaim burda 3 e kadar 3-5 arası kurumdışındayım kapı kapı gezecez hemşiremle gebeleri bulup kulaklarından tutup asmye getirmemiz lazım
öğleyin patatesi çok kaçırmadın dimigelelimm menümeee
Sabah: domats
salatallık
peynir 4 ceviz
2 dilim ekmek
zencefilli kür
Araa: 2 bardak greyfurt suyubirini içmememn lasımdı
bir avuç kabak çekirdeği
Öğle: 1 tabak patatesli köfteli yemek
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
1 bardak cacık
Akşam sadece mercimek çorbası ve 2 dilim ekmek yerim
karışık çaylara veda edecem sanırım en azından bir süre ben öyle karışık içiyorum olan benim velede oluyor kakası değişiyor cocugun...sütüm cok az zaten 1-2 aya kesilir gibi geliyor..ozaman başlarım tekrar..şimdilik yeşil çay içecem
bu arada havada uçar gibiyim dünden beri 2 hastam dr hanım zayıflıyorsunuz dedi
bugünkine yok yüzüm süzülmüştür dedim hayır dr hanım ayaktada gördüm çok belli oluyor dedi..
ben 2 gündr avakado yapragı mısır püskülü kiraz sapı maydonoz yeşil çay kürü denemiştim sanırım ondan oldu..cnm kaışık çay derlen kastın 5 i bir arada mı..ben de içiyorum da...ve emziriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?