Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar

Ben fırsat bulup girince önce mesaj sayımını yapayım dedim. Bir hata varsa söylerseniz düzeltirim.

Çok yoğun bir gün geçmişi çok fazla okuyamadım.

Bugünkü menümü yazayım önce

Sabah:
2 krep

Öğle:
Tavuk yoğurt

Akşama da Köfte ve yoğurt yiyeceğim inşallah..

Daha önce de söylemiştim işlerim çok yoğun 2-3 hafta boyunca. Foruma giremiyorum zaman bulup. Şimdi de hemen çıkmam lazım.

saphiracım sana geçmiş olsun. Ben mayıs sonuna kadar izin almak istiyorum. Kabul ederseniz perşembeleri gelip kilo bildirimini yazarım yoksa tamamen izinli yazarsınız listede.

Hepiniz kendinize iyi bakın

Yok canım çok kaçırmadım zaten annem fırında yapmış saolsun hafif olmuş

Yehhhhuuuuuuuuuuu

izinliyim cnm bnm.. bir nevi tatildeyim kardeşimle beraber harika 3 gün geçirdik ve bugün son yarın tekrar aranızdayım ve sporuma da kaldığım yerden devam etcem gerçi o kadar yürüdümki gezerken ayaklarım kopuyor ha bide düştüm ayağım ağrıyor dizim sıyrılmış kabuk tuttu oda acıyo bi yere değince ama hiç bişey sinirlerimi bozamaz bir tek zoruma giden bugün çarşıya gittim ve annanem gibi giyinen birçok teyze gördüm çokça birtek orda kafam yine o kötü günlere gitti allah kimseye yaşatmasın desemde ölüm her birimizin kapısında çok zormuş büyük imtihan

bu arada havada uçar gibiyim dünden beri 2 hastam dr hanım zayıflıyorsunuz dedi
bugünkine yok yüzüm süzülmüştür dedim hayır dr hanım ayaktada gördüm çok belli oluyor dedi..

ay arada böyle gaz veren olsa canım kahve yanı çiko çekiyordu vaz gectim

tebrikler

saliscim kilo çizelgen yok hayatım..bugün mesaim burda 3 e kadar 3-5 arası kurumdışındayım kapı kapı gezecez hemşiremle gebeleri bulup kulaklarından tutup asmye getirmemiz lazım

dikkatli ol

afiyet olsun bencede o ikinci bardak fazlaymış

güzel menü bende balık isterem

küçüğüme dikkat et annesi yeşil çay iyidir

gelelim bana
öğlen tavuk vede et köfte yağsız yoğurt,1 dilim ekmek
arada
2 ,3 ceviz içi
akşam
1 servis kaşığı bulgur pilavı,1 servis kaşığı türlü ,cacık salata

zencefilli yeşil çay, şekersiz çay,kahve,maden suyu su içtim
1 saate yakın yürüdüm ayrıca azcık mağaza gezdim

eve geldiğimde kızım uyuyordu oğlumda yeni uyanmıstı..enerjileri full.bittim...kızım hala uyuyamadı..kendimi zor attım yataga..spor mipor hak getire..herkese hayırlı geceler..

bana gareziniz var herhalde

seval huhu çabuk pes etme gel artık

yok pes etmem ben

Seval bizeeee küstüü müüüü

yok canım ya işe gitmedim bugün yarın uzun uzun anlatırım

1 gün 1. olup ertesi gün ceza almak nasıl bir ironidir

şimdi kaçıyorum

yarın konuşuruz

menümü yazıp kaçayım

10.05.2012 Dukan Menüsü

Sabah: 1 dukan krebi+kıymalı yumurta+1 bardak l.süt
öğlen: iki tavuk but ızgara+yoğurt
akşam: 3-4 kaşık tavuk sote+ayran
gece:süt+haşlanmış yumurta+1 kk peynir (içim kıyıldı )

ha bi de (kopamıyorum sayfadan ) cuma pilatese başlıyorum yerimi açtım.. haftasonu da regl var karnı te büle valla

neyse

Günaydııınnnn....sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun

günaydın

kilo veremiyorum 3 gündür gramı gramına aynı kilodayım 114,2 yediğim 4 kaşık bulgurdan mı,butlardan mı, iki kaşık baldan mı, hergün yediğim meyveli yoğurttan mı, reglden mi bilmiyorum.. bugün öğlen elde kalan son budu da haşlayıp yicem, butlardan kurtulucam.. activia nın sadesini aldım.. tatlandırıcı da aldım iki gündür kullanıyorum.. kaçamak zaten yapmıyorum iki gündür.. haftaya regl var.. bugün itibariyle tuzu da çok çok azalttım..

bakalım ne olacak.. bugün tartıldım yine 114,2 yim

dünkü derdimi de anlatayım kısaca.. Biliyorsunuz ben Van Erciş'te yaşıyorum.. eşim öğretmen. biz depremde enkaz altında kaldığımızdan ve eşim yaralandığından dolayı eşimin memleketine tayini çıktı.. Bu o kadar güzel birşeydi ki neredeyse enkaz altında kaldığımıza sevinecektik.. ama sevincimiz kursağımızda kaldı.. çünkü aynı yere ben de tayin istedim fakat 3 aydır benim yazımı orda bekletiyorlar

Eşim beni burda yalnız bırakmayı hiç istemedi.. Tayininin çıktığını bakanlıktan öğrenir öğrenmez daha evrakları buraya gelmeden ben de tayin dilekçemi faxladım memlekete.. Bunu yapmamızdaki amaç hem eşim ilişiğini kesene kadar ordan benim yazım gelsin hem eşimle birlikte ben de gideyim burda yalnız kalmayayım.. Ama daha beter oldu.. Bi kere vali 2 ay dilekçelere bakmadı bile.. sonrasında 1 ay masasında bekletti.. Bir aydan sonra benimki dışındaki tayinler onaylanmıştı Benimki eş durumu olmadığı için masadan geri dönmüştü.. Yani 25 gün bekleyip eşimin orada görevine başlama yazısıyla ben dilekçe yazsaydım en azından bu 3 ay sonunda atama işlemlerim başlamış olacaktı.. Ne telefonlar ettik.. Ben eşimin belgelerini faxladım.. Kimleri görüştürmedik ki valiyle.. Torpil için değil ha.. Sadece benim eş durumu ile gideceğimi söyleyebilmek için.. Ama kar etmedi.. Şimdi dilekçem yazı işlerinde eş durumu belgeleriyle birlikte öylece Vali beyin lütfedip bakmasını bekliyor.. Eşim Özel Kalem Müdürü ile görüştü, adam not aldı.. Görüşücem Vali ile dedi ama ses yok seda yok tam 1 haftadır

Benimse artık Erciş'te tüketeceğim 1 gr enerjim kalmadı dayanamıyorum artık dün sabah işe geldiğimde içim daraldı nasıl ki anlatamam size 1 dk bile kalmak istemedim orda, izin alıp eve gittim.. ve akşama kadar hiç hareket etmeden yattım.. Boynum semsert olmuştu yaşadığım stresten.. Akşam kalktım.. Annemle bana pilates yapmam için yer açtık konteynerda.. sonra ben yine yattım uyudum.. saat 9 da kalktım tekrar.. eşimle konuştum.. ağladım ağladım.. ya bi de ağlayamıyorum da evde annemler var diye

böyle işte.. durum vaziyet bundan ibaret.. bu sebeplerden ötürü dün giremedim nete

kızlarrr ben dünnn dağları epeleri yedim desem yeridir..motivasyonumu kaybettim 10 gündür...çok kötü oldum dün akşam...arkadaşlarla dısarı çıkmıştık..onların hepsi çok enerjiti ben avmlerde dolaşırken vücudum kendime o kadar agır geldiki....çok çabuk yoruluyorum..kıyafetlerin içinde tüm vücudumun agırlıgını issediyorum..dün çok kötü yedim ama zararın neresinden dönülse kardır bugün güzel bir gün olucak inş....

canım 10 gündür diyorsun artık şu zarın neresinden döneceksen dön yoksa dönülebilecek bi zarar kalmayacak ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…