canım 10 gündür diyorsun artık şu zarın neresinden döneceksen dön yoksa dönülebilecek bi zarar kalmayacak ortada
haklısınnn sevalcim...ben zaten çok ciddi kaçamklar yaptım diete başlayaldan beri normal düzende gitmiş olsaydım 6 lara merhaba demiştim çoktan...
sen de üzülme cnm..regl yaklaşınca vücut çok etkileniyor..bir anda düşeceksin bak gör..sakın bırakma...
günaydınnn...Günaydııınnnn....sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun
günaydın ..hayatta olur öyle sıkıntılar inşallah tez zamanda çözüme kavusur..bazen cok sabır gerekir kendini yıpratma..diyetini yap kilo ver mutlu ol..aktivyayı bırak onda yağ oranı fazla diye biliyorum..hem meyvelisinde glukoz var..dukan sert kuralları olan bir diyet bunu kabul ederek yap bence..kaçamk kapınca pes et diye demiyorum ama onda kaçamak cok ama cok önemli özellikle atak evresinde..bende eşimden ayrıyım üstelik 2 cocukla ve ilk zamanlar cok sıkıntı yaşadım seni anlamaya çalışıyorum..ama ozaman yaptıgım dert edinmelerime şimdi kızıyorum anca kendimi yıprattım nasipte ne varsa o yaşanıyor..senin eşin en azından tr sınırlarında ben 2010 2011de bir cok defa yurtdışına gidip geldim karnımdaki bebeğim ve kızım babasını görsün diye..günaydın
kilo veremiyorum3 gündür gramı gramına aynı kilodayım 114,2 yediğim 4 kaşık bulgurdan mı,butlardan mı, iki kaşık baldan mı, hergün yediğim meyveli yoğurttan mı, reglden mi bilmiyorum.. bugün öğlen elde kalan son budu da haşlayıp yicem, butlardan kurtulucam.. activia nın sadesini aldım.. tatlandırıcı da aldım iki gündür kullanıyorum.. kaçamak zaten yapmıyorum iki gündür.. haftaya regl var.. bugün itibariyle tuzu da çok çok azalttım..
bakalım ne olacak.. bugün tartıldım yine 114,2 yim
dünkü derdimi de anlatayım kısaca.. Biliyorsunuz ben Van Erciş'te yaşıyorum.. eşim öğretmen. biz depremde enkaz altında kaldığımızdan ve eşim yaralandığından dolayı eşimin memleketine tayini çıktı.. Bu o kadar güzel birşeydi ki neredeyse enkaz altında kaldığımıza sevinecektik.. ama sevincimiz kursağımızda kaldı.. çünkü aynı yere ben de tayin istedim fakat 3 aydır benim yazımı orda bekletiyorlar
Eşim beni burda yalnız bırakmayı hiç istemedi.. Tayininin çıktığını bakanlıktan öğrenir öğrenmez daha evrakları buraya gelmeden ben de tayin dilekçemi faxladım memlekete.. Bunu yapmamızdaki amaç hem eşim ilişiğini kesene kadar ordan benim yazım gelsin hem eşimle birlikte ben de gideyim burda yalnız kalmayayım.. Ama daha beter oldu.. Bi kere vali 2 ay dilekçelere bakmadı bile.. sonrasında 1 ay masasında bekletti.. Bir aydan sonra benimki dışındaki tayinler onaylanmıştıBenimki eş durumu olmadığı için masadan geri dönmüştü.. Yani 25 gün bekleyip eşimin orada görevine başlama yazısıyla ben dilekçe yazsaydım en azından bu 3 ay sonunda atama işlemlerim başlamış olacaktı.. Ne telefonlar ettik.. Ben eşimin belgelerini faxladım.. Kimleri görüştürmedik ki valiyle.. Torpil için değil ha.. Sadece benim eş durumu ile gideceğimi söyleyebilmek için.. Ama kar etmedi.. Şimdi dilekçem yazı işlerinde eş durumu belgeleriyle birlikte öylece Vali beyin lütfedip bakmasını bekliyor.. Eşim Özel Kalem Müdürü ile görüştü, adam not aldı.. Görüşücem Vali ile dedi ama ses yok seda yok tam 1 haftadır
Benimse artık Erciş'te tüketeceğim 1 gr enerjim kalmadıdayanamıyorum artık dün sabah işe geldiğimde içim daraldı nasıl ki anlatamam size 1 dk bile kalmak istemedim orda, izin alıp eve gittim.. ve akşama kadar hiç hareket etmeden yattım.. Boynum semsert olmuştu yaşadığım stresten.. Akşam kalktım.. Annemle bana pilates yapmam için yer açtık konteynerda.. sonra ben yine yattım uyudum.. saat 9 da kalktım tekrar.. eşimle konuştum.. ağladım ağladım.. ya bi de ağlayamıyorum da evde annemler var diye
böyle işte.. durum vaziyet bundan ibaret.. bu sebeplerden ötürü dün giremedim nete
günaydın sophacım..günaydınnn şekerler......
insanı en iyi kendi tanır nasıl motive olacagını sen biliyorsun canım.ben üzerime bişey olmadıkca zayıf arkadasları gördükçe daha cok motive oluyorum meselakızlarrr ben dünnn dağları epeleri yedim desem yeridir..motivasyonumu kaybettim 10 gündür...çok kötü oldum dün akşam...arkadaşlarla dısarı çıkmıştık..onların hepsi çok enerjiti ben avmlerde dolaşırken vücudum kendime o kadar agır geldiki....çok çabuk yoruluyorum..kıyafetlerin içinde tüm vücudumun agırlıgını issediyorum..dün çok kötü yedim ama zararın neresinden dönülse kardır bugün güzel bir gün olucak inş....
günaydın ..hayatta olur öyle sıkıntılar inşallah tez zamanda çözüme kavusur..bazen cok sabır gerekir kendini yıpratma..diyetini yap kilo ver mutlu ol..aktivyayı bırak onda yağ oranı fazla diye biliyorum..hem meyvelisinde glukoz var..dukan sert kuralları olan bir diyet bunu kabul ederek yap bence..kaçamk kapınca pes et diye demiyorum ama onda kaçamak cok ama cok önemli özellikle atak evresinde..bende eşimden ayrıyım üstelik 2 cocukla ve ilk zamanlar cok sıkıntı yaşadım seni anlamaya çalışıyorum..ama ozaman yaptıgım dert edinmelerime şimdi kızıyorum anca kendimi yıprattım nasipte ne varsa o yaşanıyor..senin eşin en azından tr sınırlarında ben 2010 2011de bir cok defa yurtdışına gidip geldim karnımdaki bebeğim ve kızım babasını görsün diye..
amin canım..bu sefer cok zorlanmadım eşimin gidişine sebebi gelecek oldugu tarihin belli olması sanırım..birde yogunluk insanı oyalıyor..ben kötü olunca cocuklarda etkileniyor oyüzden neden böyle niye ayrıyız vs vs hiç aklıma getirmiyorum.ben senin vereceğine inanıyorum verdikçede gaza geleceğine..hmm tam yağlılar %3.5 oluyor.diyet konusundada haklısın insan yaptıgı diyeti benimsemesse ilk fırsatta kaçamaklara başlıyor sonrada suçluluk duygusu ardından gelsin kortizon hormonu ve yapışıp kalan yağlar..birde sevalcim kilo vermekte moral çok önemli hormonları etkilliyor oyüzden kendini mutlu edece(yiyecek hariç )şeyler bul..Allah sabır versin ikimize de inşallah.. Tek dayanağım eşim geldiğinde inşallah beni bi on kilo eksik görecek olması.. activia da %2.8 yağ varmış elimdekiler de bitsin bi daha yemicem zatenelimdekiler sade bu arada.. valla Dukan çok katı bi diyet ama çok da uygun bana kaçamaklardan sıyrılırsam inşallah güzel günler göreceğime inanıyorum.. İnsanın inandığı bir programı uygulaması çok çok önemli bence.. o zaman bırakmıyor kendini
amin canım..bu sefer cok zorlanmadım eşimin gidişine sebebi gelecek oldugu tarihin belli olması sanırım..birde yogunluk insanı oyalıyor..ben kötü olunca cocuklarda etkileniyor oyüzden neden böyle niye ayrıyız vs vs hiç aklıma getirmiyorum.ben senin vereceğine inanıyorum verdikçede gaza geleceğine..hmm tam yağlılar %3.5 oluyor.diyet konusundada haklısın insan yaptıgı diyeti benimsemesse ilk fırsatta kaçamaklara başlıyor sonrada suçluluk duygusu ardından gelsin kortizon hormonu ve yapışıp kalan yağlar..birde sevalcim kilo vermekte moral çok önemli hormonları etkilliyor oyüzden kendini mutlu edece(yiyecek hariç )şeyler bul..
Günaydııınnnn....sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun
günaydın
kilo veremiyorum3 gündür gramı gramına aynı kilodayım 114,2 yediğim 4 kaşık bulgurdan mı,butlardan mı, iki kaşık baldan mı, hergün yediğim meyveli yoğurttan mı, reglden mi bilmiyorum.. bugün öğlen elde kalan son budu da haşlayıp yicem, butlardan kurtulucam.. activia nın sadesini aldım.. tatlandırıcı da aldım iki gündür kullanıyorum.. kaçamak zaten yapmıyorum iki gündür.. haftaya regl var.. bugün itibariyle tuzu da çok çok azalttım..
dünkü derdimi de anlatayım kısaca.. Biliyorsunuz ben Van Erciş'te yaşıyorum.. eşim öğretmen. biz depremde enkaz altında kaldığımızdan ve eşim yaralandığından dolayı eşimin memleketine tayini çıktı.. Bu o kadar güzel birşeydi ki neredeyse enkaz altında kaldığımıza sevinecektik.. ama sevincimiz kursağımızda kaldı.. çünkü aynı yere ben de tayin istedim fakat 3 aydır benim yazımı orda bekletiyorlar
Eşim beni burda yalnız bırakmayı hiç istemedi.. Tayininin çıktığını bakanlıktan öğrenir öğrenmez daha evrakları buraya gelmeden ben de tayin dilekçemi faxladım memlekete.. Bunu yapmamızdaki amaç hem eşim ilişiğini kesene kadar ordan benim yazım gelsin hem eşimle birlikte ben de gideyim burda yalnız kalmayayım.. Ama daha beter oldu.. Bi kere vali 2 ay dilekçelere bakmadı bile.. sonrasında 1 ay masasında bekletti.. Bir aydan sonra benimki dışındaki tayinler onaylanmıştıBenimki eş durumu olmadığı için masadan geri dönmüştü.. Yani 25 gün bekleyip eşimin orada görevine başlama yazısıyla ben dilekçe yazsaydım en azından bu 3 ay sonunda atama işlemlerim başlamış olacaktı.. Ne telefonlar ettik.. Ben eşimin belgelerini faxladım.. Kimleri görüştürmedik ki valiyle.. Torpil için değil ha.. Sadece benim eş durumu ile gideceğimi söyleyebilmek için.. Ama kar etmedi.. Şimdi dilekçem yazı işlerinde eş durumu belgeleriyle birlikte öylece Vali beyin lütfedip bakmasını bekliyor.. Eşim Özel Kalem Müdürü ile görüştü, adam not aldı.. Görüşücem Vali ile dedi ama ses yok seda yok tam 1 haftadır
Benimse artık Erciş'te tüketeceğim 1 gr enerjim kalmadıdayanamıyorum artık dün sabah işe geldiğimde içim daraldı nasıl ki anlatamam size 1 dk bile kalmak istemedim orda, izin alıp eve gittim.. ve akşama kadar hiç hareket etmeden yattım.. Boynum semsert olmuştu yaşadığım stresten.. Akşam kalktım.. Annemle bana pilates yapmam için yer açtık konteynerda.. sonra ben yine yattım uyudum.. saat 9 da kalktım tekrar.. eşimle konuştum.. ağladım ağladım.. ya bi de ağlayamıyorum da evde annemler var diye
böyle işte.. durum vaziyet bundan ibaret.. bu sebeplerden ötürü dün giremedim nete
günaydınnn şekerler......
kızlarrr ben dünnn dağları epeleri yedim desem yeridir..motivasyonumu kaybettim 10 gündür...çok kötü oldum dün akşam...arkadaşlarla dısarı çıkmıştık..onların hepsi çok enerjiti ben avmlerde dolaşırken vücudum kendime o kadar agır geldiki....çok çabuk yoruluyorum..kıyafetlerin içinde tüm vücudumun agırlıgını issediyorum..dün çok kötü yedim ama zararın neresinden dönülse kardır bugün güzel bir gün olucak inş....
canım inşallah haftaya birinci olucaz.. motivasyonumuzu düşürmeyelim.. eğer programını uygulayamıyorsan bi eksiklik var demektir başka bir program araştırmaya çalış.. senin günlük menün nasıl normalde yemen gereken ?
Günaydııınnnn....sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun
günaydın
günaydınnn şekerler......
kızlarrr ben dünnn dağları epeleri yedim desem yeridir..motivasyonumu kaybettim 10 gündür...çok kötü oldum dün akşam...arkadaşlarla dısarı çıkmıştık..onların hepsi çok enerjiti ben avmlerde dolaşırken vücudum kendime o kadar agır geldiki....çok çabuk yoruluyorum..kıyafetlerin içinde tüm vücudumun agırlıgını issediyorum..dün çok kötü yedim ama zararın neresinden dönülse kardır bugün güzel bir gün olucak inş....
canım inşallah haftaya birinci olucaz.. motivasyonumuzu düşürmeyelim.. eğer programını uygulayamıyorsan bi eksiklik var demektir başka bir program araştırmaya çalış.. senin günlük menün nasıl normalde yemen gereken ?
bu mesajın üzerine sabah menüm
kıymalı yumurta, şekersiz çay 2,5 dilim ekmek,2 adet zeytin
günaydın
09.05.2012 mesaj sayımı
pazartesi...gerbera izinli
salı...angiera ....5
çarşamba...ecemavi 27
perşembe...senarist 0
cuma...saphira0
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic 12
salı...saliss.....27
çarşamba...paşam 0 sanırım izinli
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera
senarist dün izinli miydin canım?
paşamın yeğen doğdu sanırım ondan yok.cuma günü kilo bildirimine gelecek mi acaba?
kızlar yarın 12 ye kadar kilonuzu listeye eklemeyi unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?