Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım 10 gündür diyorsun artık şu zarın neresinden döneceksen dön yoksa dönülebilecek bi zarar kalmayacak ortada

haklısınnn sevalcim...ben zaten çok ciddi kaçamklar yaptım diete başlayaldan beri normal düzende gitmiş olsaydım 6 lara merhaba demiştim çoktan...
sen de üzülme cnm..regl yaklaşınca vücut çok etkileniyor..bir anda düşeceksin bak gör..sakın bırakma...

canım inşallah haftaya birinci olucaz.. motivasyonumuzu düşürmeyelim.. eğer programını uygulayamıyorsan bi eksiklik var demektir başka bir program araştırmaya çalış.. senin günlük menün nasıl normalde yemen gereken ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydııınnnn....sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun
günaydınnn...

günaydın ..hayatta olur öyle sıkıntılar inşallah tez zamanda çözüme kavusur..bazen cok sabır gerekir kendini yıpratma..diyetini yap kilo ver mutlu ol..aktivyayı bırak onda yağ oranı fazla diye biliyorum..hem meyvelisinde glukoz var..dukan sert kuralları olan bir diyet bunu kabul ederek yap bence..kaçamk kapınca pes et diye demiyorum ama onda kaçamak cok ama cok önemli özellikle atak evresinde..bende eşimden ayrıyım üstelik 2 cocukla ve ilk zamanlar cok sıkıntı yaşadım seni anlamaya çalışıyorum..ama ozaman yaptıgım dert edinmelerime şimdi kızıyorum anca kendimi yıprattım nasipte ne varsa o yaşanıyor..senin eşin en azından tr sınırlarında ben 2010 2011de bir cok defa yurtdışına gidip geldim karnımdaki bebeğim ve kızım babasını görsün diye..
günaydınnn şekerler......
günaydın sophacım..

insanı en iyi kendi tanır nasıl motive olacagını sen biliyorsun canım.ben üzerime bişey olmadıkca zayıf arkadasları gördükçe daha cok motive oluyorum mesela

Allah sabır versin ikimize de inşallah.. Tek dayanağım eşim geldiğinde inşallah beni bi on kilo eksik görecek olması.. activia da %2.8 yağ varmış elimdekiler de bitsin bi daha yemicem zaten elimdekiler sade bu arada.. valla Dukan çok katı bi diyet ama çok da uygun bana kaçamaklardan sıyrılırsam inşallah güzel günler göreceğime inanıyorum.. İnsanın inandığı bir programı uygulaması çok çok önemli bence.. o zaman bırakmıyor kendini

Son düzenleyen: Moderatör:
amin canım..bu sefer cok zorlanmadım eşimin gidişine sebebi gelecek oldugu tarihin belli olması sanırım..birde yogunluk insanı oyalıyor..ben kötü olunca cocuklarda etkileniyor oyüzden neden böyle niye ayrıyız vs vs hiç aklıma getirmiyorum.ben senin vereceğine inanıyorum verdikçede gaza geleceğine..hmm tam yağlılar %3.5 oluyor.diyet konusundada haklısın insan yaptıgı diyeti benimsemesse ilk fırsatta kaçamaklara başlıyor sonrada suçluluk duygusu ardından gelsin kortizon hormonu ve yapışıp kalan yağlar..birde sevalcim kilo vermekte moral çok önemli hormonları etkilliyor oyüzden kendini mutlu edece(yiyecek hariç )şeyler bul..

pilates beni mutlu edecekmiş gibime geliyor nedense

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every nightday
Spread my wingsfly away

:81:

Günaydııınnnn....sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun

sanada günaydın aminnn

bende eşimden mecburiyetten ayrı kalmışım bide oğlumun bazı sağlık problemleriyle uğraştım eşimde yurt dışında çok zor günler geçirdim ama kardeşime katılıyorum herşey bir gün gelip düzeliyor ama yıpranman yanına kar kalıyor

günaydın canım

bir kaçırdınmı sanki herşey bitmiş gibi yiyoruzda yiyoruz işte bu kilolu psikolojisi hepimiz aynıyız ama bir türlü bu işin ömür boyu sağlıklı beslenmekle olacağını kabullenmiş değiliz
bu durumu aşarsak zaten iş bitmiştir
artık toparlan canım

evet evet bizde birinci olalım canlar

sanada günaydın aminnn

bende eşimden mecburiyetten ayrı kalmışım bide oğlumun bazı sağlık problemleriyle uğraştım eşimde yurt dışında çok zor günler geçirdim ama kardeşime katılıyorum herşey bir gün gelip düzeliyor ama yıpranman yanına kar kalıyor

günaydın canım

bir kaçırdınmı sanki herşey bitmiş gibi yiyoruzda yiyoruz işte bu kilolu psikolojisi hepimiz aynıyız ama bir türlü bu işin ömür boyu sağlıklı beslenmekle olacağını kabullenmiş değiliz
bu durumu aşarsak zaten iş bitmiştir
artık toparlan canım

evet evet bizde birinci olalım canlar

09.05.2012 mesaj sayımı

pazartesi...gerbera izinli
salı...angiera ....5
çarşamba...ecemavi 27
perşembe...senarist 0
cuma...saphira0

14 Mayıs haftası

pazartesi...shopaholic 12
salı...saliss.....27
çarşamba...paşam 0 sanırım izinli
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera[/QUOTE]

kızlar bundan sonraki sayımlarda menü yazılmasına vede yorumşlanmasına dikkat ederek sayalım lütfen

bu listedeki bir arkadaşımız hariç(yani mesaj sayısını doldurup izinli olmayan)herkes menüsünü yazmış vede yorumlamış
eğer yazarsak bizim için caydırıcı güç olacağını düşünüyorum
hemde kurallarımızda da var
ben bundan sonraki sayımlarda yazacağım duyurulur canlar kızmaca gücenmece yok çünkü herkesin amacı bir burada
çok serdik çok hadi toparlanalım

bu mesajın üzerine sabah menüm
kıymalı yumurta, şekersiz çay 2,5 dilim ekmek,2 adet zeytin

Selam kızlar
Nasılsınız bakalım?Ben hala hastayım.Size bir bakayım dedim.Listeyi eklemeye çalışıcam şimdi malum yarın tartı günü.Benim için berbat bir haftaydı,ne diyet ne spor kaldı tam da çok kararlı başlamıştım ama maalesef...

***7. TAKIM 256. ETAP***

SAPHIRA (84.7/
saferan (117/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90,1/
senarist (116.0/
Angiera(83.5/
Ecemavi(73.3/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

senarist dün izinli miydin canım?
paşamın yeğen doğdu sanırım ondan yok.cuma günü kilo bildirimine gelecek mi acaba?
kızlar yarın 12 ye kadar kilonuzu listeye eklemeyi unutmayın

sabah 2 poaça yedim yanında şalgam

diyete uygun olmadı biliyorum ama bu sondu bugün tartılcam bakalım cezamız ne

Canım bak çok zor günler geçiriyorsun ama kendine de dikkat etmen lazım yazdığın şeyler bana klinikteki hastaları hatırlattı hepsi depresyonda hep zamanındaa birşeyleri çok düşünmüşler yormuşlar kafalarındaHerşey geçiyor zamanla ama kaybedilen sağlık olunca dönüşü olmuyor kendine çok dikkat et bir başka seval yok

kızlar bundan sonraki sayımlarda menü yazılmasına vede yorumşlanmasına dikkat ederek sayalım lütfen

bu listedeki bir arkadaşımız hariç(yani mesaj sayısını doldurup izinli olmayan)herkes menüsünü yazmış vede yorumlamış
eğer yazarsak bizim için caydırıcı güç olacağını düşünüyorum
hemde kurallarımızda da var
ben bundan sonraki sayımlarda yazacağım duyurulur canlar kızmaca gücenmece yok çünkü herkesin amacı bir burada
çok serdik çok hadi toparlanalım[/QUOTE]

Ecemaviiiisalişşşbaşabaş gitmişizzzz

senarist dün izinli miydin canım?
paşamın yeğen doğdu sanırım ondan yok.cuma günü kilo bildirimine gelecek mi acaba?
kızlar yarın 12 ye kadar kilonuzu listeye eklemeyi unutmayın

Unutmayızz Saphırammm merakk etmee senn biziii iyileşş hemen dön aramızaaaa

kızlarrrrrrrrr salişşş geldiiiiii genee okuldaannn kaçtımmm bitmeyeee 2 hafta kalaaaa geneee yaramazlıkkk yapıyorummm Amaa napimm çokkk sıkılıyorumm psikiyatri hastalarını severim aamaa bizimkiler depresyonda yaa bana da bulaşıyorrBende kaçıyorummm valla ne yapayım :26:

Gelelimmmm menüyeeeeee

Sabah: zencefilli kür
domates salatalık peynir zeytin(2 adet) 2 dilim ekmek

Öğle: 1.5 lahmacun (normalde 1 lahmacun yemek serbestti amaaaaa doymadımm püffff)

Yeşillik

nar ekşisi limn

Canım acayip tatlı istiyor bugün azıtrttım 3 hurma 3 ceviz yeyip çikolata isteğimi öldürmeyi planlıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…