- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
kızz bende hep öle okuyodum hatta öle yazıp etiketlmye calısıyodumda bi türlü olmuyoduBen de ilk geldiğimde inatla iğdeadalı olarak okuyordum, aklıma mis gibi ada kokusu geliyordu
2 ay sonra falan iğde dalı olduğunu anladım, bildiğin dalmış ada falan değil
Merhabalar (nasıl hitap edeceğimide bilemedim..:))
bu mesajı görmem bugün beni kendime getirdi.. Geçen hafta giremedim başta işle ilgili biraz sıkıntım oldu sonra da artıyı görünce yapamayacağım dedim ama buraya da gelmez isem hiç başaramayacağım sanırım..Özür diliyorum
herkesin hakkına girmişim gibi hissettim paylaşım yapamadığım için ama maalesef artı gelince menü de yazamadım
ve bugün bu mesajı görünce yok dedim sana buradan başka yer yok yardımcı olacak..
Ben buradayım daha azimli daha net daha güçlü inşallah..
İnş kuzucum
@Lunya
İnş inşValla vermek pek zor almak çok kolay zaten kolay olmasa bu kilolarda olmazdikki bende 85 kiloydum canim yani başlarda çok sabır lazım şöyle 5 kilo verdigini hafızlığını hissetsen bide spor yapsan yaptığın spora verdigin kilolara kıyamaz yemezsin ama istikrar çok önemli mesela ben pasta görsem hemen yazıyorum kozlarda 2 sopa 2 aba gösteriyor vazgeçiyorum yemekten şöyle düzenli başlasan 80 falan takir takir çok rahat inersin
cok güzel menü spor müthişşşşşGünaydınnn kızlar dün ki menümü yazayım
Sabah 11:00
Yeşil elma
Yeşil çay
Öğle 14:00
Mor lahanalı yoğurt
Fırın soslu tavuk baget
Akşam 18:00
6 tane ızgara köfte
Salata
Bide 20:30 gibi çekirdek çıtladım
Su 1.5 lt herhalde
Dün 16.6 km yürümüşüm
Bunun 1 saatı hızlı tempo yürüyüş 1.5-2 saat normal tempo yürüyüş
@MiuLegomalipina @begum75 Floweroflife
Yok yokkkkk asla şikayet etmek için söylemedimm canım Haşa..:)))
Sadece gerçekten çok yorgunumm başarabilmek için önce beynimde bitirmeye çalışyorum..Hani uykusuzlukta gerçekten hem metob. yavaşlatıyor hem de güçsüzleitriyior spor canım istemiyor anlamında yazdım cnm..
Ahh beni eskilere götürdün.. Ne günlerdi.. Az hastanelerde ağlamadımm az dr. lara yalvarmadım...
Emziriyorsan yapma canım
1.5 litre su
1 yeşil elma
1 salatalık
1 tutam.maydanoz
1 limon suyu ve kendisi
Kök zencefil
Varsa yeşil nane
Elma salatalık büyük dogranacak limonnsikilip kabuklariyla atilacak gerisi de oylece atilacak
1 gece önceden hazırlanacak veya gündüz hazırlamıyorsa 3 saat sonra içilebilir Canım
Acaba regl dönemne yakn olabilirmsnBenim istahim sanki boyle birdenbire acildi baraj kapagi gibi.valla zor dizginliyorum kendimi.bugun 2 ogun yemeyi planliyorum inşallah dayanabilirim.niye boyle olsum ki acabasi