Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de ilk geldiğimde inatla iğdeadalı olarak okuyordum, aklıma mis gibi ada kokusu geliyordu
2 ay sonra falan iğde dalı olduğunu anladım, bildiğin dalmış ada falan değil
kızz bende hep öle okuyodum hatta öle yazıp etiketlmye calısıyodumda bi türlü olmuyodu

İnş inş
cok güzel menü spor müthişşşşş

neslihan165 canım merhaba hoşgeldin tejrar umarım ulasrsn istedgn kiloya kolaylıkla..sebdeni bebiş istıyodun..sakıncası yoksa..tedavi görerek i oldu..merak ettim.

tevafuk55 kızum etkili olmsmuydu sebde ödem atmk icinmiydi bide??
Benim istahim sanki boyle birdenbire acildi baraj kapagi gibi.valla zor dizginliyorum kendimi.bugun 2 ogun yemeyi planliyorum inşallah dayanabilirim.niye boyle olsum ki acabasi
Acaba regl dönemne yakn olabilirmsn matematik61

Kizlar bazilariniz biliyo domalan diye bisey var bi mantar cesidi.zor bulunuyo her yerde olmuyo ekilmiyo dikilmiyo fln ama kilosu 70 tl civari ve tadi mukemmel.kv bu haftasonu toplamis getirdi benim de burda kuzenim var onu da cagirdik tadina bakar bizim oralarda yok diye.bu aralar bi mobil uygulama üzerine calisiyo o da.domalan isi de hosuna gitti.bunun uygulamasini yapalim isteyen ulassin fln diyo takiliyo.ve bombaa benim uygulamaya isim önerim. En Yakın Domalan Nerede? Sofrada once sessizlik sonra kahkahalar

Bugün eşimle konuştuk bizde yolda giderken bak şurada keme kebabı yapıyorlarmış dedi. Ben de kene kebabı mı dedim sonra netten baktım diğer ismi domalan mantarıymış

Bugün eşimle konuştuk bizde yolda giderken bak şurada keme kebabı yapıyorlarmış dedi. Ben de kene kebabı mı dedim sonra netten baktım diğer ismi domalan mantarıymış
Acaba nasil yapiyolar.tek basina tadi cok guzel

deynepnaz kızz alemsinn haa

Ayy ben varya haftsonu basldm hala devam edıom cumada ıkı tane abla gelck nen öğlecym ya öglne kdar btrmeye calscaz cuma okuln tüm ögleci hatunlarnı davet ettimmmmm bakalımm umarım altndan güzelce kalkablrm

Sabah 12.30 bebem gec uyandg icin bnde uyuyorum gec oluyo kahvaltm

2 yumurtadan mantarli yumrta
1 kk beyaz light peynir
1 yk lor
Yesil.zeytin
Sekersiz cay

Ara 16.00
10 badem
5 fındık
Çiğ

Aksam 19.00
1 tabak yesilfasulye
Tere
Roka
Yesilbiber
Ayran

Su 2.5 olur aksama kadar inşaAllah

Spor henz yok evi temzledm yorldm
Ama sporda yaparm inşaAllah yapmadan yatmam yapinca etiketlerm

malipina arden32

Ay o keme miymiş Munzevi Zencefil
Bizim oralarda kebabı var ayneeen.
Domalan diyince böyle mantar şekilden şekile girmişti zihnimde

Anaaaa kız domalan mantarı truffle mantarı imiş
Alahım sana geliyorum kız o ne lezzet
Gurme bir mantardır kendisi kalitesi iyi olanların 1000 euro kilosu laaa
Ben zeytinyağı yapıyorum ondan salatalara koymalık
Tavsiye ederim azıcık kurutup rendeleyin zeytinyağı içine beklesin ay çok canım çekti

Bir de
mayonez yapılıyor ama diyette yenmez

Bir de kızartmadık yağa konup pattis kızartıyorsun alahım sana geliyorum
Nerde bulmuşlar bunu gelem hemen

Canım hic moralini bozma iyiki erknden farkettn kontrol altna alnnca hicbi skntı olmaz bnce sen naal farkettnki peki yoksa genel kontrolmutdu Storm-
Nolsun kuzu beynim burnumdan gözlerimden akıyor. Izin aldım yatiyom evde
Sen naptın bitti mi restoran tadilatı
Ayyy hepfit cok gecms olsun kuzum benim dikkat et
Kuzu kolesterol kaç cıktı? Tsh kaç cıktı?
Kaç yaşındaydı?

ayy hepfit sana bi soru sorsam orda bi doktora neyim danışabilir misin?

Benm oglum 3.5 yasnda ve yemegni yakşask bi saatte yiyor ve o kdarr gerikiyorumkii bazen aglyack noktya gelıyrm .eger babası evdeyse hic temıyor neredeyse ..o dısarı cıkıorm dıo bı odaya saklanıo ancak o zamn yıyor bebden cekndgı icin..yani ac yatıp gece yemk ısteyıp agladgnı bilirim...bi ara degerlere baktrdım diplerdeydiişte sorunum kilo alması degilki cok zayıf..bu degerler skntı..ne uapsamki... Tecrübeli anneler ve bilenler mesela hepfit
ayy iykide demiş
onu biz kendimize alalım ama malipina almasın onda doğal gingeng miydi neydi ondan var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…