Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlarrrr tartılma öncesi gün cısssss..sabredin yarına kadar..bugün psikolojim bozuk birazda rahatsızım nefsim beni fena dürtüyor ama inanın gruba duydugum sorumluluktan kendimi zor tutuyorum..

Selam kızlar

savaştan çıkmış gibiyim dün gece uyutmadı kızım bir de okulda nöbetçiydim. Çok yorgunum çoook...

Fazla kalamayacağım. Geçmişe şöyle bir gözatabildim ancak.

Selam kızlar

savaştan çıkmış gibiyim dün gece uyutmadı kızım bir de okulda nöbetçiydim. Çok yorgunum çoook...

Fazla kalamayacağım. Geçmişe şöyle bir gözatabildim ancak.
uykusuzluk birde yorgunluk benide tarif ediyor..

senarist dün izinli miydin canım?
paşamın yeğen doğdu sanırım ondan yok.cuma günü kilo bildirimine gelecek mi acaba?
kızlar yarın 12 ye kadar kilonuzu listeye eklemeyi unutmayın

yok canım bildiremedim gelmeyeceğimi izin alamadım yani :105:

sabah 2 poaça yedim yanında şalgam

diyete uygun olmadı biliyorum ama bu sondu bugün tartılcam bakalım cezamız ne

bu m esajın her kaçamağında peşinden gelecek haberin olsun..

Sevalcim çok üzüldüm durumuna Allah sabır versin sana. Umarım bşir an önce eşinin yanına gidersin. Diyet konusunda bence meyveli ya da sade activia yeme, but ben de her zaman tüketiyorum. Regl ile ilgili olabilir durumun. Ama kilon değişmedi diye moralini bozma sakın. Atak döneminde hiç bir kaçamak yapma ya da sınırlı izinli şeylerden yeme sana tavsiyem. Bir de stres de önemli bir faktör. Sen pilatesine başla diyete devam et ve suyu ihmal etme eminim değişecektir bir kaç gün içinde...

Shopacım yarından itibaren yeniden motive olup şu 60 ları görmek için çabalamaya başla canım artık. Bak yaz geldi bile.. Artık kaçamak sana yasak ona göre.......

Gerberacım artık senin kesinlikle bu diyet konusuna motive olman gerekiyor. Salissin dediği doktora gidecektin ne oldu??? Tatilden döndükten sonra lütfen artık dikkat et tamam mı canım.

öldür o isteği sağ bırakma yoksa yarın durumlar fena

kızlarrrr tartılma öncesi gün cısssss..sabredin yarına kadar..bugün psikolojim bozuk birazda rahatsızım nefsim beni fena dürtüyor ama inanın gruba duydugum sorumluluktan kendimi zor tutuyorum..

karedşim ne oldu psikolojine ablan gelsinde düzeltsin sen bekle beni uyma o nefsinin sesine

uykusuzluk birde yorgunluk benide tarif ediyor..

yoğun biliyorum ama
düzensiz mi yaşıyorsun

1 dilim t.b. ekmeği
çok az tereyağ ve çok az krem peynir
1 lokma azıcık ballı ekmek

az ama kalori bombası

teşekkürler canım inş iyileşirde gelirsin aramıza bazen bize sopa göstermek gerekiyor kanımca

sabah 2 poaça yedim yanında şalgam

diyete uygun olmadı biliyorum ama bu sondu bugün tartılcam bakalım cezamız ne

burada stoppp

Saphiracım sana tekrar geçmiş olsun. Bian önce iyileş ve dön aramıza. Diyete birlikte asılalım ondan sonra da...

Kelebekcim iyi gidiyorrsun menülerin gayet güzeldi umarım tartı yüzünü güldürür bu hafta...
saolsın canım kaplumba hızıyla ilerliyoruz işte..cok yurucu ve sıkıntılı bir gündü.şöyle kaygısız yatagıma uzanmak istiyorum..içimden devamlı yemek seni mutlu etmeyecek dedim çok şükür yeme dürtümü bastırdım..

Bugün kü menüm

Sabah: 2 krep peynir domates

Öğlen: Çökelekli bol yeşillişkli kocaman bri salata

Akşam: Yemek hazırlamak dahi istemiyorum eğer başarabilirsem sadece yoğurt yemek istiyorum

ahh abla ahhh..bugün laftan anlamak hastalar günü galiba..kızamıyorumda ama gercekten anlamayıp beni suçluyorlar..birini ücretsiz tarama yapan aile sağlığı merkezlerine smear için yolladım gelmiş sen beni özele sevketmişsin benim parammı var kızım hasta onu bari sevketme diye tavır yapıyor..yahu benim gözlerim ultrasonmu mecbur sevketecem gerektiğinde..biri kalp hastası olması muhtemel gögüs kafesinde deformite olan kardesine futbol için sağlık raporu almaya çalışıyor,biri diş çektirmiş kanamasını arttıracak iğne yaptırmaya çalışıyor olmaz diyorum ben akşam onu yaptırırım diyor..hemşiremede çatanlar olmuş oda ateş püskürüyor..cidden trde hastalara bi haller oldu..
öğle arası eve gittim 1 kaç gündür oğlum bensiz uyumuyor yattı kucagıma yarım saat kalkmadı canım benim ya kendime bişeyler hazırlayamadım sonra kızım kreşten geldi ben babayı istiyorum diye apartmandan yukarı çıkmıyor.anneannesi benim hastane işlerim ne oldu diye soruyorr ooyyyy oyy hangi birini anlatayım..ne bulduysam atıştırıp çıktım..

Bu haftanın ilk kilo bildirimi de benden gelsin. Yaptığım kaçamaklardan sonra 3 gün atak yaparak yeniden başlamıştım diyete sanırım işe yaradı.

***7. TAKIM 256. ETAP***

SAPHIRA (84.7/
saferan (117/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90,1/
senarist (116.0/
Angiera(83.5/82.3/1.2/%1.44
Ecemavi(73.3/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

yok canım bildiremedim gelmeyeceğimi izin alamadım yani :105:

bu m esajın her kaçamağında peşinden gelecek haberin olsun..

Gerberacım artık senin kesinlikle bu diyet konusuna motive olman gerekiyor. Salissin dediği doktora gidecektin ne oldu??? Tatilden döndükten sonra lütfen artık dikkat et tamam mı canım.
sonuçlarım çıkmış yarın onları göstermeye gitcem cnm ... muhtemelen pazartesi falan diyetisyene gitcem erken gidiliyormuş ya babam ne zaman götürürse artık:44:yarın diyet bölümü çalışmıyormuş neden bilmem ...

annemlr evde yoktu adanaya gitmişlerdi kardeşimle evde yanlız kaldık ama çok eğlenceli geçti 3 gün.. gezdik tozduk filmler izledik .. teyzemiz o kadar bunaltmışki yokluğu tatil gibi geldi bize .. gece 4te geldiler.. sabaha kadar oturduk ama o kadar iş varki spor yapmaya vaktim yok o yüzden .. bakalım bu kadar kaçamağa kilom ne çıkacak merak ediyorum...

Kızlar ben artık çıkıyorum. Saphiraya özel mesajla bildireceğim mayıs sonuna kadar izin istediğimi o zmana kadar fırsat buldukça girerim yine de...

Ben döndüğümde hep birlikte daha motive olmuş bir takım olalım inşallah...

Hepiniz kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…