- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
uykusuzluk birde yorgunluk benide tarif ediyor..Selam kızlar
savaştan çıkmış gibiyim dün gece uyutmadı kızım bir de okulda nöbetçiydim. Çok yorgunum çoook...
Fazla kalamayacağım. Geçmişe şöyle bir gözatabildim ancak.
senarist dün izinli miydin canım?
paşamın yeğen doğdu sanırım ondan yok.cuma günü kilo bildirimine gelecek mi acaba?
kızlar yarın 12 ye kadar kilonuzu listeye eklemeyi unutmayın
sabah 2 poaça yedim yanında şalgam
diyete uygun olmadı biliyorum ama bu sondu bugün tartılcam bakalım cezamız ne
kızlarrrrrrrrr salişşş geldiiiiii genee okuldaannn kaçtımmm bitmeyeee 2 hafta kalaaaa geneee yaramazlıkkk yapıyorummm Amaa napimm çokkk sıkılıyorumm psikiyatri hastalarını severim aamaa bizimkiler depresyonda yaa bana da bulaşıyorrBende kaçıyorummm valla ne yapayım :26:
Gelelimmmm menüyeeeeee
Sabah: zencefilli kür
domates salatalık peynir zeytin(2 adet) 2 dilim ekmek
Öğle: 1.5 lahmacun (normalde 1 lahmacun yemek serbestti amaaaaa doymadımm püffff)
Yeşillik
nar ekşisi limn
Canım acayip tatlı istiyor bugün azıtrttım 3 hurma 3 ceviz yeyip çikolata isteğimi öldürmeyi planlıyorummmm
kızlarrrr tartılma öncesi gün cısssss..sabredin yarına kadar..bugün psikolojim bozuk birazda rahatsızım nefsim beni fena dürtüyor ama inanın gruba duydugum sorumluluktan kendimi zor tutuyorum..
uykusuzluk birde yorgunluk benide tarif ediyor..
1 dilim t.b. ekmeği
çok az tereyağ ve çok az krem peynir
1 lokma azıcık ballı ekmek
afiyet olsun
sabah 2 poaça yedim yanında şalgam
diyete uygun olmadı biliyorum ama bu sondu bugün tartılcam bakalım cezamız ne
saolsın canım kaplumba hızıyla ilerliyoruz işte..cok yurucu ve sıkıntılı bir gündü.şöyle kaygısız yatagıma uzanmak istiyorum..içimden devamlı yemek seni mutlu etmeyecek dedim çok şükür yeme dürtümü bastırdım..Kelebekcim iyi gidiyorrsun menülerin gayet güzeldi umarım tartı yüzünü güldürür bu hafta...
Ecemavi sen de gayet iyi gidiyorsun bakalım bu hafta senden güzel sonuçlar bekliyorum
yok canım bildiremedim gelmeyeceğimi izin alamadım yani :105:
bu m esajın her kaçamağında peşinden gelecek haberin olsun..
sonuçlarım çıkmış yarın onları göstermeye gitcem cnm ... muhtemelen pazartesi falan diyetisyene gitcem erken gidiliyormuş ya babam ne zaman götürürse artık:44:yarın diyet bölümü çalışmıyormuş neden bilmem ...Gerberacım artık senin kesinlikle bu diyet konusuna motive olman gerekiyor. Salissin dediği doktora gidecektin ne oldu??? Tatilden döndükten sonra lütfen artık dikkat et tamam mı canım.
öldür o isteği sağ bırakma yoksa yarın durumlar fena
karedşim ne oldu psikolojine ablan gelsinde düzeltsin sen bekle beni uyma o nefsinin sesine
yoğun biliyorum ama
düzensiz mi yaşıyorsun
az ama kalori bombası
teşekkürler canım inş iyileşirde gelirsin aramıza bazen bize sopa göstermek gerekiyor kanımca
burada stoppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?