Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aksam yogurdu yemedim.
Canim istemedi.

@Portakal Sulu Ordek
malipina
@Lunya

tevafuk55 kızum etkili olmsmuydu sebde ödem atmk icinmiydi bide??

Acaba regl dönemne yakn olabilirmsn matematik61
Evet canim etkili oluyor özellikle ödem.icin idrara çok çıkarıyor :)
kızlar cuma günü kandil malum oruç tutmak istiyorum ama cuma tek tutulmaz perşembe cuma mı yoksa cuma cumartesi mi tutsam yarın tutarsam ödem olurmu bilmiyorum ki hadi fikrinizi söyleyin
Oruç bende ödem.yapiyir canım cuma cumartesi daha iyi bence

Miktarı ölçmeyecek kadar nerden buldun

kızlar cuma günü kandil malum oruç tutmak istiyorum ama cuma tek tutulmaz perşembe cuma mı yoksa cuma cumartesi mi tutsam yarın tutarsam ödem olurmu bilmiyorum ki hadi fikrinizi söyleyin
Ben odem olsada olmasada tutuyorum kuzm pazrtesi perşembeleri :) yine tutucam 3 gün
Perşembe tutmak cok sevap Efendimiz sav pazts persmbe tutarmış hep
O yuzden persembeden baslicam ben

Puhahaha

Ben odem olsada olmasada tutuyorum kuzm pazrtesi perşembeleri :) yine tutucam 3 gün
Perşembe tutmak cok sevap Efendimiz sav pazts persmbe tutarmış hep
O yuzden persembeden baslicam ben
brndemi oyle yapsam gecen yıl tutamayınca bu aylarda vucudu oruca aliştımak istiyorum

Sen cuma kaçamak yapıyordun demiiii

Cuma menü verilecek elif
Kendine de salata türleri ayarla

Cuma cumartesi tut kuzucum.
Perşembeyi en hafifinden geçir, sahur öncesi tartil, bi de akşama doğru tartılırsın hangisi düşükse onu alırız

Portakalli ordek haslama cigerini bol lavasa sarip yeseydin.
Bide aarkasindan bi cis yeseydin. Mis gibi olurdu menun.
Ciğeri annemin yufka ekmeği ile seviyorum
Bizde kurbanın ilk ciğeri pişer o günler geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…