bende öyle biliyorum da persembeyide oruçlu geçirmek sünnet ya ondaan dedim bende cuma cumartesi tutayım o zamanCuma cumartesi tutulmasi daha efdal.
Aksam yogurdu yemedim.Yiyecegimi yedim .
Daha da yemem insallah.
Ilik limonlu su
Sabah 9..15
Bi has yumurta
Dom sal bib
Yesillik
Yarim kepek ekmek
(Ekmegi yiyordum aklima mortim geldi o yemezken benim bogazimdan gecmez dedim yiyemedim kalan yarimi. :) )
Ogle 14.20
3 tavuk kofte
Bi tabak patlican yemegi
Bi kase Cacik keten tohumlu pul biberli
Aksam 18.00
Cok acikirsam bi kase yogurt
Su 2 .5
Spor yok
@Lunya
malipina
Ben de ilk duydugumda anneme kac kez söyletmistim.
Ay o keme miymiş @Portakal Sulu Ordek
Bizim oralarda kebabı var ayneeen.
Domalan diyince böyle mantar şekilden şekile girmişti zihnimde
Evet canim etkili oluyor özellikle ödem.icin idrara çok çıkarıyor :)tevafuk55 kızum etkili olmsmuydu sebde ödem atmk icinmiydi bide??
Acaba regl dönemne yakn olabilirmsnmatematik61
Oruç bende ödem.yapiyir canım cuma cumartesi daha iyi bencekızlar cuma günü kandil malum oruç tutmak istiyorum ama cuma tek tutulmaz perşembe cuma mı yoksa cuma cumartesi mi tutsam yarın tutarsam ödem olurmu bilmiyorum ki hadi fikrinizi söyleyin
Portakalli ordek haslama cigerini bol lavasa sarip yeseydin.Bizde de kötü rüya görünce sadaka niyetine verirler:)
sen de haklısın
Miktarı ölçmeyecek kadar nerden buldunMenü vereyim kizlar
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
5 minik cilek
Ara 11.30
Sade nescafe
5 6 cig badem
Biraz tuzsuz firinlanmis kabak cekirdegi
Öğlen 13.15
1 kutu süt
1 muz
10 kadar cig badem
Üzerine yesil cay
Ara 15.15
1 elma
Aksam 19.00
3 yk sebzeli turlu
Miktar olcmedim domalan kavurmasihepfit
1 bardak sekersiz cay
Su 2 oldu
Spor henüz yapmadim
malipina
Ben odem olsada olmasada tutuyorum kuzm pazrtesi perşembeleri :) yine tutucam 3 günkızlar cuma günü kandil malum oruç tutmak istiyorum ama cuma tek tutulmaz perşembe cuma mı yoksa cuma cumartesi mi tutsam yarın tutarsam ödem olurmu bilmiyorum ki hadi fikrinizi söyleyin
bende öyle yapayım artık,cuma bildirimi nasıl yaparızki iftar öncesi mi verecemEvet canim etkili oluyor özellikle ödem.icin idrara çok çıkarıyor :)
Oruç bende ödem.yapiyir canım cuma cumartesi daha iyi bence
Kizlar bazilariniz biliyo domalan diye bisey var bi mantar cesidi.zor bulunuyo her yerde olmuyo ekilmiyo dikilmiyo fln ama kilosu 70 tl civari ve tadi mukemmel.kv bu haftasonu toplamis getirdi benim de burda kuzenim var onu da cagirdik tadina bakar bizim oralarda yok diye.bu aralar bi mobil uygulama üzerine calisiyo o da.domalan isi de hosuna gitti.bunun uygulamasini yapalim isteyen ulassin fln diyo takiliyo.ve bombaa benim uygulamaya isim önerim. En Yakın Domalan Nerede? Sofrada once sessizlik sonra kahkahalar
Çok şey kaçırıyorsun bol cevizli sarımsaklı yoğurtlu offfBen hic keteviz salatası yemedin desemmmm
brndemi oyle yapsam gecen yıl tutamayınca bu aylarda vucudu oruca aliştımak istiyorumBen odem olsada olmasada tutuyorum kuzm pazrtesi perşembeleri :) yine tutucam 3 gün
Perşembe tutmak cok sevap Efendimiz sav pazts persmbe tutarmış hep
O yuzden persembeden baslicam ben
Simdi bahar yagmurlari da yagdi.Miktarı ölçmeyecek kadar nerden buldun
Sen cuma kaçamak yapıyordun demiiii@deynepnaz kızz alemsinn haa
Ayy ben varya haftsonu basldm hala devam edıom cumada ıkı tane abla gelck nen öğlecym ya öglne kdar btrmeye calscaz cuma okuln tüm ögleci hatunlarnı davet ettimmmmm bakalımm umarım altndan güzelce kalkablrm
Evet iftar oncesi oluyor.bende öyle yapayım artık,cuma bildirimi nasıl yaparızki iftar öncesi mi verecem
Yap kuzm hem cok sevap 3 aylarda orc tutmakbrndemi oyle yapsam gecen yıl tutamayınca bu aylarda vucudu oruca aliştımak istiyorum
Kv toplamisMiktarı ölçmeyecek kadar nerden buldun
tamam. İnş canım yarın bismillah diyeyimYap kuzm hem cok sevap 3 aylarda orc tutmak
Paztsi perşembeleri kaçırma
Cuma cumartesi tut kuzucum.kızlar cuma günü kandil malum oruç tutmak istiyorum ama cuma tek tutulmaz perşembe cuma mı yoksa cuma cumartesi mi tutsam yarın tutarsam ödem olurmu bilmiyorum ki hadi fikrinizi söyleyin
Ben de çok seviyorum az tereyağda cevir yeter banaUtanmasam herşeye koyarım sürerim o şekil seviyorum
Ciğeri annemin yufka ekmeği ile seviyorumPortakalli ordek haslama cigerini bol lavasa sarip yeseydin.
Bide aarkasindan bi cis yeseydin. Mis gibi olurdu menun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?