Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum ben anne değilim sadece kan değerlerinden ve vitaminlerden anlıyorum. Değerlerini biliyorsan yardımcı olayım değerlerle ilgili ama yemek yememe problemi beni aşar

Ben odem olsada olmasada tutuyorum kuzm pazrtesi perşembeleri :) yine tutucam 3 gün
Perşembe tutmak cok sevap Efendimiz sav pazts persmbe tutarmış hep
O yuzden persembeden baslicam ben
Bu perşembe mi
Eksim az diyodun
Ödem yapıyor diyosun

Kizlar ya ben sabahlari bazen erken kalkıyorum oglum uyanana kadar benim servis vaktine kadar maksimum yarim saatim oluyo o arada spor yapayim desem ne uygun olur.asiri yormayacak okul oncesi..bolgesel biseyler mi yapayim yoksa hiit fln mi

Cuma cumartesi tut kuzucum.
Perşembeyi en hafifinden geçir, sahur öncesi tartil, bi de akşama doğru tartılırsın hangisi düşükse onu alırız
yarın zati evde olmayacak baya canım hem vakit geçer hem gittiğim yerde ikramdan yememiş olurum nasipse yarın başlayacak duruma göre cumartesi yede bakarım sut etkilenmezse

Kizlar ya ben sabahlari bazen erken kalkıyorum oglum uyanana kadar benim servis vaktine kadar maksimum yarim saatim oluyo o arada spor yapayim desem ne uygun olur.asiri yormayacak okul oncesi..bolgesel biseyler mi yapayim yoksa hiit fln mi
Hiit terletmez mi kuzum?
Bölgesel daha mantıklı sanki

Bu perşembe mi
Eksim az diyodun
Ödem yapıyor diyosun
3 haftadir tutuyorum kuzm her pazartesi perşembe bise olmaz inşaAllah
Zayflamak icin ibadeti aksatamam kuzm
Adetim bitti diyorum bakm yarn leke olursa tutamam ama bu gece temzlencem leke olmazsa tutucam

canım malum emziriyorum corba vermeye bugun başladım gun içinde sutun etkilenmemesi için ne yapayım mmesela sahurda felan ne yesem şimdiden su çok iiçmeye devam edeyim
Hurma ye kuzm varsa
Sahruda da ye 3 tane
Bol yesillik ye
Suyunu cok ic

Biz de hala yufka ekmek yapiliyor.
Biz de kurban da direk mangal yapariz.
Bizde mangal yapardk evlenmeden once
Ama.esimler hic mangal yapmaz okadar özlüyorumki mangali
Annemlerin evi müstakil bahceli ayda en az 2 defa yapardik
Evlendim evkeneli daha 1 defa piknige gittik orda yedm ama hic baba evinde yedgmin tadi yoktu
Aaaaahhh aaahhh

Kuzum ben anne değilim sadece kan değerlerinden ve vitaminlerden anlıyorum. Değerlerini biliyorsan yardımcı olayım değerlerle ilgili ama yemek yememe problemi beni aşar

Biz de hala yufka ekmek yapiliyor.
Biz de kurban da direk mangal yapariz.

Bazlamayida bilirmisiniz yufka ekmegin hemen arkasina yaparlar bizim orda
Ama su ekmek gbi olan bazlama degil
Yufkanin hamurundan yaparlar diger ismide sıkma
Icine lorlu ic yaparlar
Ayyy canm istedi

Güzel görünüyor, keşke akşam da yemiş olsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…