Kuzum ben anne değilim sadece kan değerlerinden ve vitaminlerden anlıyorum. Değerlerini biliyorsan yardımcı olayım değerlerle ilgili ama yemek yememe problemi beni aşarCanım hic moralini bozma iyiki erknden farkettn kontrol altna alnnca hicbi skntı olmaz bnce sen naal farkettnki peki yoksa genel kontrolmutdu @Storm-
Ayyyhepfit cok gecms olsun kuzum benim dikkat et
Benm oglum 3.5 yasnda ve yemegni yakşask bi saatte yiyor ve o kdarr gerikiyorumkii bazen aglyack noktya gelıyrm .eger babası evdeyse hic temıyor neredeyse ..o dısarı cıkıorm dıo bı odaya saklanıo ancak o zamn yıyor bebden cekndgı icin..yani ac yatıp gece yemk ısteyıp agladgnı bilirim...bi ara degerlere baktrdım diplerdeydiişte sorunum kilo alması degilki cok zayıf..bu degerler skntı..ne uapsamki... Tecrübeli anneler ve bilenler meselahepfit
canım malum emziriyorum corba vermeye bugun başladım gun içinde sutun etkilenmemesi için ne yapayım mmesela sahurda felan ne yesem şimdiden su çok iiçmeye devam edeyimYap kuzm hem cok sevap 3 aylarda orc tutmak
Paztsi perşembeleri kaçırma
Bu perşembe miBen odem olsada olmasada tutuyorum kuzm pazrtesi perşembeleri :) yine tutucam 3 gün
Perşembe tutmak cok sevap Efendimiz sav pazts persmbe tutarmış hep
O yuzden persembeden baslicam ben
yarın zati evde olmayacak baya canım hem vakit geçer hem gittiğim yerde ikramdan yememiş olurum nasipse yarın başlayacak duruma göre cumartesi yede bakarım sut etkilenmezseCuma cumartesi tut kuzucum.
Perşembeyi en hafifinden geçir, sahur öncesi tartil, bi de akşama doğru tartılırsın hangisi düşükse onu alırız
Hiit terletmez mi kuzum?Kizlar ya ben sabahlari bazen erken kalkıyorum oglum uyanana kadar benim servis vaktine kadar maksimum yarim saatim oluyo o arada spor yapayim desem ne uygun olur.asiri yormayacak okul oncesi..bolgesel biseyler mi yapayim yoksa hiit fln mi
Yumurta haslama yogurt yesillik bol sucanım malum emziriyorum corba vermeye bugun başladım gun içinde sutun etkilenmemesi için ne yapayım mmesela sahurda felan ne yesem şimdiden su çok iiçmeye devam edeyim
Bence de hit acayip terletiyor.Hiit terletmez mi kuzum?
Bölgesel daha mantıklı sanki
Tamam canımYumurta haslama yogurt yesillik bol su
Biz de hala yufka ekmek yapiliyor.Ciğeri annemin yufka ekmeği ile seviyorum
Bizde kurbanın ilk ciğeri pişer o günler geldi aklıma
Benim.annemlerde yapıyor yufka ekmek.Biz de hala yufka ekmek yapiliyor.
Biz de kurban da direk mangal yapariz.
yufka demeyin canlar bi özledim hmmm olsada azıcık ucundan baksam minnacık hemenBenim.annemlerde yapıyor yufka ekmek.
Oy oy ACIKTIM sanırım ya da bayramı özledim
Yufka da neymişyufka demeyin canlar bi özledim hmmm olsada azıcık ucundan baksam minnacık hemen
Yufka da neymiş
3 haftadir tutuyorum kuzm her pazartesi perşembe bise olmaz inşaAllahBu perşembe mi
Eksim az diyodun
Ödem yapıyor diyosun
Hurma ye kuzm varsacanım malum emziriyorum corba vermeye bugun başladım gun içinde sutun etkilenmemesi için ne yapayım mmesela sahurda felan ne yesem şimdiden su çok iiçmeye devam edeyim
Bizde mangal yapardk evlenmeden onceBiz de hala yufka ekmek yapiliyor.
Kuzum ben anne değilim sadece kan değerlerinden ve vitaminlerden anlıyorum. Değerlerini biliyorsan yardımcı olayım değerlerle ilgili ama yemek yememe problemi beni aşar
Biz de hala yufka ekmek yapiliyor.
Güzel görünüyor, keşke akşam da yemiş olsaydınYiyecegimi yedim .
Daha da yemem insallah.
Ilik limonlu su
Sabah 9..15
Bi has yumurta
Dom sal bib
Yesillik
Yarim kepek ekmek
(Ekmegi yiyordum aklima mortim geldi o yemezken benim bogazimdan gecmez dedim yiyemedim kalan yarimi. :) )
Ogle 14.20
3 tavuk kofte
Bi tabak patlican yemegi
Bi kase Cacik keten tohumlu pul biberli
Aksam 18.00
Cok acikirsam bi kase yogurt
Su 2 .5
Spor yok
N Nana
@malipina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?