Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltı güzel canım
akşam da mis gibi
su güzel içmişsin ama spor yok
spor olsun lütfen

Hayırdır Kuzu?

Heee o kadar kolaydı
Keşke kolay olsaydı
Neyin var kuzu neden canin sıkkın suyumu alıp gelim mi dedikodu yapalım
kızlar akşam üstü köpeğimi yemlemeye gidiyordum yemeğini veriyodum bizim ev müstakil ya bahçenin demirinden bir kadın 35 yaşlarda 5 yaşında kız çocuğu yağmur hış gbi yağıyo seslendi bana çok yaklaşmadan sordum ceket istedi benden sasece dilenci gbide değildi çocuk ıslandı ceketiniz varsa bir tane ver dedi tamam dedim vicdanım el vermedi yazık dedim kadınla kız dışarda beklediler hiç kapıdan bile girmediler ki ben kapıyı çekmiştim zaten bu devirde kimseye güven olmaz sonra bir ceket bir kazak verdim annesi kızına ağlayark giydirdi noldu abla niye ağlıyon dedim sokakta kaldık ablam evden attılar bzi dedi öyle para veya başka bişede iatemedi ama kızı görünce sırılsıkşam ağlamaya başladım ben kadın ağlayarak gydriyo çorabıda yok kızının çorap ta vereyim mi dedim yok sağol yağmur yağıyo zaten dedi çocuğun başına yazma sarmış kız sırılsıklam üstü incecik anneai belini yokluyo eliyle bir ağladım ki kızlar allahım yedım etsin

Tevoo çok güzel menü olmuş yaa
valla çok beğendim
herşey güzel maşallah
tütütütü

Ayyy buz kestim
Kuzum hangi ildeydin Sen?
Belediyelerin yoksullar için as ve barınma yerleri var
Hayat ne kadar anlamsizlasti

Ayyy buz kestim
Kuzum hangi ildeydin Sen?
Belediyelerin yoksullar için as ve barınma yerleri var
Hayat ne kadar anlamsizlasti
osmaniye canım kadını yeni atmışlarki evden artık kimse sorma fitim sen mi bn mi kadın ağlayarak gidiyodu hele o çocuğu görünce bittim zaten kızda bir güzel ki maşallah allah yardımcısı olsun

güzel menü kuzu
kahvaltı mis
ara biraz fazla meyve olmuş incir zaten yeterince şekerli
akşam da kabak yemişsin çok güzel
su daha içtiysen çok iyi
spor da tamam
menüden geçtin

osmaniye canım kadını yeni atmışlarki evden artık kimse sorma fitim sen mi bn mi kadın ağlayarak gidiyodu hele o çocuğu görünce bittim zaten kızda bir güzel ki maşallah allah yardımcısı olsun
Offf ya kimsesi yok muydu acaba?
Içime dert oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…