Cayimi kaptim geldim ayaklarimi uzattım ve dizi actim işte keyif böyle birşey olsa gerekSen kaşındınbi daha açım de çivili ile gelecem
şimdi varya neler duyuyoruz bir yanımız yardım istiyor bir yanımız da şüpheO kadar kötülük duyuyoruz ki bilemiyor insan gerçekte ne durumda o nedenle hep ihtiyaç anında yardıma kosabilmeyi dilerim bi şekilde nasip oluyor karşına cikariyor. Eski zamanlar gibi olsa bi çay ikram ederdin içi isinirdi kendine gelir yağmur diner yoluna koyulurdu ama artık bilemiyorsun
Yok kuzu tam buğdayben de kötü bişey yedin sandım
iki kere kahvaltı yapmışın işte ne güzel
ekmek beyaz mı
akşam acıkırsın gibime geliyo acıkırsan yoğurt yersin
suyu az daha iç gripsin kuzu
spora bişey demiyorum hastaymışsın geçmiş olsun
Tam beni anlatmışsın tevo 1.55 70 kiloBalım tempolu yürüyüş de bir kardiyodur
Benim bir fotom var mı 10 kilo vermişim ama dana gibiyim oysaki kilom 67.. ama yağ oranı fazla belli tam da o aralarda spora başladım. Geçenlerde eşimin telinde o fotoyu gördüm arkadan oğlu mu çekerken beni de çekmiş. Kv beni 1.50 boyunda 70 kilo olan eltim sandı öyle diyeyim sanaher gün muhakkak tempolu yürüyüş veya step veya zumba bunlar vücudu şekle sokuyor kilon azalınca plates veya jillian tarzı olabilir
Aşırı üzüldüm ya
Canım rabbim sana onlara yardım etme fırsatı vermis ve sende o anda elinden geleni yapmışsın
Kim bilir belki bir gün yine karşına çıkarlar o zaman da yine sana nasip olur.
Akşam vakti Rabbim yardımcıları olsun iyilerle karşılaştırsin inşallah
güzel menü esra
Ha şöyleCayimi kaptim geldim ayaklarimi uzattım ve dizi actim işte keyif böyle birşey olsa gerek
Balım ben seni de gördüm eltimi de biliyirumTam beni anlatmışsın tevo 1.55 70 kilo
Ama 85 ti, şimdiiiiiiiiii 70Tam beni anlatmışsın tevo 1.55 70 kilo
Çok seviyorum cnm hatta kedisi olanlara imreniyorum böyle evde kucaklarinda falan ama küçüklükten kalma bi korku herhalde mesela horozdanda çok korkarım bizim küçükken horozlarımız vardı amcamlarla evimiz karşı karşıya bi bahçe vardı arada benimle yaşıt kuzenimle bir türlü bi araya gelemezdik ne zmn o tarafa geçmeye çalışsam horoz pesimizi düşerdi aman yarabbiCanım nasıl eğittiğin önemli, minikten seninle tırnaklarıyla oynamaması gerektiğini öğretince birdaha yapmıyorlar
Korkmana gerek yok, iki sevsen hemencik mırıldanana başlarlar, canı yanmadıkça saldırmaz kimseye
Geçmiş olsun tatlimmalipina malim kuzum beynim yerinde değil ağır grip geçiriyorum. Hatirladigimi yazıyım
08:00
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates biber salatalık
Ara tylol hot(grip ilaci)
13:00
Yağda 1.5 yumurta
1-2 lokma peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Ara uyku
Akşam uyumuş kalmışım
1 greyfurt+3 tane ceviz uyanınca saati hatırlamıyorum mal gibiyim
Su 2 litre anca olmuştur
Spor: 30 dakikacik normal yürüyüş (30p) @begum75
Floweroflife
Sağol kuzumGeçmiş olsun tatlim
Noldu bebeğim çok geç geldin bugünay kafam kalkmıyo yeminle
Yağı magi bırak fena artidayim hastalığın eksisi müthiş artışıyla geri döndü uykusuzluk ve kabız çabası napcam veben ya millette hep bu hafta regl oluyor benim iyi gelmem gerekirdi yaagüzel menü esra
kahvaltı tamamdır
ara kararında olmuş
akşamı da hafif yemişsin
su çok güzel
spor az kuzu yağ yakımı için 45 dk şart
Kefir kabızlığa iyi geliyormuş esra şimdi ictimYağı magi bırak fena artidayim hastalığın eksisi müthiş artışıyla geri döndü uykusuzluk ve kabız çabası napcam veben ya millette hep bu hafta regl oluyor benim iyi gelmem gerekirdi yaa
Yok kuzu izin aldim evdeyim, çalışamazdım. Teşekkür ederim balımhepfit Geçmiş olsun canım iyi gelecek şeyler içmeye çalış. Çalışıyorsun çünkü canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?