Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

osmaniye canım kadını yeni atmışlarki evden artık kimse sorma fitim sen mi bn mi kadın ağlayarak gidiyodu hele o çocuğu görünce bittim zaten kızda bir güzel ki maşallah allah yardımcısı olsun
Keşke durdurabilseydin ama işte zaman çok kötü, insan hep kuşkuya düşüyor

çok şükür bittersiz bi menü
kahvaltıda peynir ye kuzum
öğlen güzel olmuş
akşam da güzel
ama çok meyveleri toplayınca çok geldi bana
su koruma için yeterli
spor yap bissürü meyve yedin

Gerçekten çok zor zor bir imtihan hem senin için hem onlar için allah kimseyi çaresiz birakmasin doğru yerde ve zamanda yardıma koşabilmeyi nasip etsin

Gerçekten çok zor zor bir imtihan hem senin için hem onlar için allah kimseyi çaresiz birakmasin doğru yerde ve zamanda yardıma koşabilmeyi nasip etsin
evet çakılım amin rabbim kimseyi evladıyla çaresiz evsiz barksız bırakmasın sen neyse ama çocuk olunca çok zormuş ilk defa başıma böyle birşey geldi

güzel menü olmuş kuzum
kahvaltını beğendim
ara öğün de kararında
akşam taze fasulye güzel seçim
tam çarşamba menüsü
sporunu yap

Kardiyomuu biraz daha verimde ağır sporlar oyle yapim diyorum kilo vermem yavaslaynca
Ozaman mekik.cekim.ben arada
Ama korkuylrum yaglar skilasir gitmezse diye
Ama nurtopu gibi dogmdan kalma gobegm var
Balım tempolu yürüyüş de bir kardiyodur
Benim bir fotom var mı 10 kilo vermişim ama dana gibiyim oysaki kilom 67.. ama yağ oranı fazla belli tam da o aralarda spora başladım. Geçenlerde eşimin telinde o fotoyu gördüm arkadan oğlu mu çekerken beni de çekmiş. Kv beni 1.50 boyunda 70 kilo olan eltim sandı öyle diyeyim sana her gün muhakkak tempolu yürüyüş veya step veya zumba bunlar vücudu şekle sokuyor kilon azalınca plates veya jillian tarzı olabilir
Yani bir üzüldüm çocuğu öyle görünce bir üzüldüm yarım saat boyunca ağladım o haline çocuğun ayakta çorap yok lastikten terlik
Aşırı üzüldüm ya
Canım rabbim sana onlara yardım etme fırsatı vermis ve sende o anda elinden geleni yapmışsın
Kim bilir belki bir gün yine karşına çıkarlar o zaman da yine sana nasip olur.
Akşam vakti Rabbim yardımcıları olsun iyilerle karşılaştırsin inşallah

malipina malim kuzum beynim yerinde değil ağır grip geçiriyorum. Hatirladigimi yazıyım

08:00
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates biber salatalık

Ara tylol hot(grip ilaci)

13:00
Yağda 1.5 yumurta
1-2 lokma peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin

Ara uyku

Akşam uyumuş kalmışım
1 greyfurt+3 tane ceviz uyanınca saati hatırlamıyorum mal gibiyim

Su 2 litre anca olmuştur
Spor: 30 dakikacik normal yürüyüş (30p) begum75
Floweroflife

evet çakılım amin rabbim kimseyi evladıyla çaresiz evsiz barksız bırakmasın sen neyse ama çocuk olunca çok zormuş ilk defa başıma böyle birşey geldi
O kadar kötülük duyuyoruz ki bilemiyor insan gerçekte ne durumda o nedenle hep ihtiyaç anında yardıma kosabilmeyi dilerim bi şekilde nasip oluyor karşına cikariyor. Eski zamanlar gibi olsa bi çay ikram ederdin içi isinirdi kendine gelir yağmur diner yoluna koyulurdu ama artık bilemiyorsun

ben de kötü bişey yedin sandım
iki kere kahvaltı yapmışın işte ne güzel
ekmek beyaz mı
akşam acıkırsın gibime geliyo acıkırsan yoğurt yersin
suyu az daha iç gripsin kuzu
spora bişey demiyorum hastaymışsın geçmiş olsun

Kuzu şemsiye ile olmaz ki osmaniyede yoktur belediyenin yeri sosyal hizmetlere giderler umarım ya
Kuzum yinede birnevi ıslanmazlardı doğru inş
inşallah canım amin rabbim iyilerle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…