Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Balım ben seni de gördüm eltimi de biliyirum
Onda sıfır spor ve löp.lop ekmekler tatlılar var
Hiç aynı değilsiniz yani

Ama bu aralar hiç spor yapamiyorum ya kızım hiç uyumuyor yatağına koyuyorum en fazla yarim saat oda günde 1 kere daha 10 aylik

Yağı magi bırak fena artidayim hastalığın eksisi müthiş artışıyla geri döndü uykusuzluk ve kabız çabası napcam veben ya millette hep bu hafta regl oluyor benim iyi gelmem gerekirdi yaa
Yarın bi günlük detoks yapsana esra, artık bi sarsma zamanı gelmiştir

Zumba ve step yapaym.ozaman
Sagol.tevafukum

Yağı magi bırak fena artidayim hastalığın eksisi müthiş artışıyla geri döndü uykusuzluk ve kabız çabası napcam veben ya millette hep bu hafta regl oluyor benim iyi gelmem gerekirdi yaa
ben de regl olamadım daha.bel simidim şiştikçe şişiyo.aynı durumdayız kuzu

Alisirsin kuzum az daha dayan, vücut bi süre sonra alışıyor tempoya

Yarin okulda nobetciyim ve teyzelerle yarin ders saatim daha cok
Aşırı duygusalım regl etkileri geldi kendi gelmedi hain çenemdeki sivilce de geldi
Ayyy ben de bi ağrılar var, böyle ağrıyıp gelmemesi çok gicik

İyi aksamlar kızlar
1 haftadir abimdeydim o yuzden pek gelemedim
Ama diyetim genel olarak guzeldi. Bol bol gezdim carsi pazar . umarim spor olarak telafi eder. Cunku sadece bugun 15.000 adimi gecmisim.
Yarin sımsıkı tutup güzel bir cumayi karsilayalim..

Artık daha yaslisin ondan eskisi gibi gücün kalmiyor.

Yok kuzu izin aldim evdeyim, çalışamazdım. Teşekkür ederim balım
Oyyyyyy öptü beni

Ama bu aralar hiç spor yapamiyorum ya kızım hiç uyumuyor yatağına koyuyorum en fazla yarim saat oda günde 1 kere daha 10 aylik
Canım dönemsel insallah uyur da sende rahatlarsin.. sen kararını vermiş yağların büyük bir kısmını yollamışsın daha da gidecek en az 10 kilo ve süper olacak
Zumba ve step yapaym.ozaman
Sagol.tevafukum
Rica ederim meleğim
Hem de eğlenceli sporlar
leslie gibi insani baymıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…