Balım ben seni de gördüm eltimi de biliyirum
Onda sıfır spor ve löp.lop ekmekler tatlılar var
Hiç aynı değilsiniz yani
Diyorum yarım gün çalışmalı en idealiay kafam kalkmıyo yeminle
Yarın bi günlük detoks yapsana esra, artık bi sarsma zamanı gelmiştirYağı magi bırak fena artidayim hastalığın eksisi müthiş artışıyla geri döndü uykusuzluk ve kabız çabası napcam veben ya millette hep bu hafta regl oluyor benim iyi gelmem gerekirdi yaa
hiç kendimde değilim fitim ya.kamyon çarpmış gibi geliyorum eve.markette çalışırken de yorulurdum hep ayaktaydım ama burası bi başka yoruyo anlamıyorum niye.herif acıyo halime artık bu işe girdiğime pişmanNoldu bebeğim çok geç geldin bugün
Zumba ve step yapaym.ozamanBalım tempolu yürüyüş de bir kardiyodur
Benim bir fotom var mı 10 kilo vermişim ama dana gibiyim oysaki kilom 67.. ama yağ oranı fazla belli tam da o aralarda spora başladım. Geçenlerde eşimin telinde o fotoyu gördüm arkadan oğlu mu çekerken beni de çekmiş. Kv beni 1.50 boyunda 70 kilo olan eltim sandı öyle diyeyim sanaher gün muhakkak tempolu yürüyüş veya step veya zumba bunlar vücudu şekle sokuyor kilon azalınca plates veya jillian tarzı olabilir
Aşırı üzüldüm ya
Canım rabbim sana onlara yardım etme fırsatı vermis ve sende o anda elinden geleni yapmışsın
Kim bilir belki bir gün yine karşına çıkarlar o zaman da yine sana nasip olur.
Akşam vakti Rabbim yardımcıları olsun iyilerle karşılaştırsin inşallah
Hayırlı olsun mutlulukları daim olsun hemsomBugün çok yoruldum kızlar kardeşimin çeyizleri ayarladık hurclara bir sürü şey valla kafayı siyirmalik. Yarın duası yapılıp çeyizler gidecek
ben de regl olamadım daha.bel simidim şiştikçe şişiyo.aynı durumdayız kuzuYağı magi bırak fena artidayim hastalığın eksisi müthiş artışıyla geri döndü uykusuzluk ve kabız çabası napcam veben ya millette hep bu hafta regl oluyor benim iyi gelmem gerekirdi yaa
Ayy çok şükür ama çok zor bir esikteyimAma 85 ti, şimdiiiiiiiiii 70
Amin hemsom çok saol kaldı 3 gün com duygusalım yeminle bugün çok ağladım ya . Sandigida gelmiş ya bi tuhafım işteHayırlı olsun mutlulukları daim olsun hemsom
ya çalışmak güzel de.yorgunluğu çekilmiyo ceset modundayım bir aydırDiyorum yarım gün çalışmalı en ideali
hiç kendimde değilim fitim ya.kamyon çarpmış gibi geliyorum eve.markette çalışırken de yorulurdum hep ayaktaydım ama burası bi başka yoruyo anlamıyorum niye.herif acıyo halime artık bu işe girdiğime pişman
Ayyy ben de bi ağrılar var, böyle ağrıyıp gelmemesi çok gicikYarin okulda nobetciyim ve teyzelerle yarin ders saatim daha cok
Aşırı duygusalım regl etkileri geldi kendi gelmedi hainçenemdeki sivilce de geldi
Ozaman sporu da bildireyimgüzel menü olmuş kuzum
kahvaltını beğendim
ara öğün de kararında
akşam taze fasulye güzel seçim
tam çarşamba menüsü
sporunu yap
Artık daha yaslisin ondan eskisi gibi gücün kalmiyor.hiç kendimde değilim fitim ya.kamyon çarpmış gibi geliyorum eve.markette çalışırken de yorulurdum hep ayaktaydım ama burası bi başka yoruyo anlamıyorum niye.herif acıyo halime artık bu işe girdiğime pişman
Yokki evde form çayı falan ictimKefir kabızlığa iyi geliyormuş esra şimdi ictim
Akşam yemeğinden iki saat sonra
Kefir içine yarim slaatalik biraz maydanoz blendirdan gecirdim ve ictim simdi tadi harika
Oyyyyyy öptü beniYok kuzu izin aldim evdeyim, çalışamazdım. Teşekkür ederim balım
Canım dönemsel insallah uyur da sende rahatlarsin.. sen kararını vermiş yağların büyük bir kısmını yollamışsın daha da gidecek en az 10 kilo ve süper olacak
Ama bu aralar hiç spor yapamiyorum ya kızım hiç uyumuyor yatağına koyuyorum en fazla yarim saat oda günde 1 kere daha 10 aylik
Rica ederim meleğimZumba ve step yapaym.ozaman
Sagol.tevafukum
Sus kiz ağlama, kızı da ağlatmaAmin hemsom çok saol kaldı 3 gün com duygusalım yeminle bugün çok ağladım ya . Sandigida gelmiş ya bi tuhafım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?