Yarın alırsan iyi olur canım akşam içersin yemeğinde erken yersinYokki evde form çayı falan ictim
Oruç tutacaktım canim yaYarın bi günlük detoks yapsana esra, artık bi sarsma zamanı gelmiştir
Hee tamam o zaman ona bisey demiyorumOruç tutacaktım canim ya
Kız hic piyasada çok canım çalışıyor yarın izine ayrılıyor nasi fedakar bi ablaysam kendi ellerimle yerleştirdim herseyiniSus kiz ağlama, kızı da ağlatma
Çakıl yaOructa keşke çay kahve serbest olsa bir ömür tutarim valla
Ay ins bayrama kadar 10 kilo gitsrOyyyyyy öptü beni
Canım dönemsel insallah uyur da sende rahatlarsin.. sen kararını vermiş yağların büyük bir kısmını yollamışsın daha da gidecek en az 10 kilo ve süper olacak
Rica ederim meleğim
Hem de eğlenceli sporlar
leslie gibi insani baymıyor
Yok öyle bi dunyaaOructa keşke çay kahve serbest olsa bir ömür tutarim valla
Iyi bari ağlama önündeKız hic piyasada çok canım çalışıyor yarın izine ayrılıyor nasi fedakar bi ablaysam kendi ellerimle yerleştirdim herseyini
Geçen kurban bayramında kaç kiloydun esraAy ins bayrama kadar 10 kilo gitsr
Bencede 15 haziran da 75 olmayı dilerimAy ins bayrama kadar 10 kilo gitsr
Ben de uyuyamiyorum yatinca nefes alamıyorumUyucam ya sabab ta altıda kalkıp yemek yaoacam
Kızımın beslenmesini hazırlayacam pöff
Tost günüymüş
Yıkmayin hayallerimi ben hayallerimle varimYok öyle bi dunyaa
Benim doğum günüm de miBencede 15 haziran da 75 olmayı dilerim
Acayip baydım leslieden tiksindim ogurdum yani o derece artk yapmak istemiyorumOyyyyyy öptü beni
Canım dönemsel insallah uyur da sende rahatlarsin.. sen kararını vermiş yağların büyük bir kısmını yollamışsın daha da gidecek en az 10 kilo ve süper olacak
Rica ederim meleğim
Hem de eğlenceli sporlar
leslie gibi insani baymıyor
Bak sana bir formül kalk yap amaBen de uyuyamiyorum yatinca nefes alamıyorum
Dediler parti var yakisalim dedimBenim doğum günüm de miaaa neden bu kadar hazırlık canım ya
Şımarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?