Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin adına çok sevindim kaçamaklardan sonra toparlanabilineceğinin en somut örneğisin..bizi ihmal etme arada uğra..

Yokk yemeddim canım benim hurma ve ceviz kesti

Bugün kü menüm

Sabah: 2 krep peynir domates

Öğlen: Çökelekli bol yeşillişkli kocaman bri salata

Akşam: Yemek hazırlamak dahi istemiyorum eğer başarabilirsem sadece yoğurt yemek istiyorum

Afiyyet olsun canım

Diyetisyen izinlidir canım o zaman kapalı oluyor hatta aylık kontrole giderken arayıp orda mı sormak gerekiyor..Diyetisyene gidince herşey yoluna gidicek

30 nisan haftası 1.spor listesi
pazartesi....salı.....çarşamba....perşembe....cuma.........toplam
saphira 40 + 40 + 80 + ----- + 40 =200dk
senarist 40 + 20 + 40 + 60 + 70 =230dk
angiera 45 + izinli + izinli + 45 + 45 =135dk
salis 12 + 5 + 60 + 60 + 30 =167dk+60mekik
shopalic 40 + 80 + 50 + ---- +---- =170dk
gerbera 75 + 75 + 70 + 70 + 70 =360dk

bana gelen mesajlar bunlardı kızlar ve ilk listemizi hazırladım

Son düzenleme:

Süüüüpperrerrr ellerineeee sağlıkkkkkk canımmmmm benimmmmmmm

Süüüüpperrerrr ellerineeee sağlıkkkkkk canımmmmm benimmmmmmm

yarın tartıda umarım eksi çıkarız hepimiz...kızlar günler ne kadar çok hızlı geçiyr yaa....şu anda yeşil çay içiyorum:)

SAPHİRAA cım cnm nasıl oldun..çok geçmiş olsunn....
ANGİERA cım çabuk dön aramıza seni özliycez...
SALİSS cim yarın eksş çıkıcaksın inşaallah...

İnşallah canımmmmm nasippppp Elimden geleni yaptım bu haftaaa inşallahhh inşallah diyorum başka şey diyemiyorum

Bu arada akşam yemeği yemedim malum öğlen yarım lahmacun kadar fazla yemiştimmm nası vicdan yaptım anlatamam

akşam: bir avuç kabak çekirdeği 7 erik yedim

Son düzenleme:
merhaba ben paşam 3405 eşiyim malesef paşa giremedi moralimiz çok bozuk bebegiizi hergün hastaneye götürüyoruz yarında randevumuz var 8.30 da benden yazmamı istedi arkadaşlar kilosunu tartıramamış aynı geçsinler dedi bebekle ugrasıyolar yanı 88 kilo paşa aramnza sonra katılıcak muhtemelen eve yarın gelicek sonrada geri gidicek malum bebegle ugraşıyo sizlere gelince uzun uzun yazar malumat verir herkeze iyi akşamlar diliyorum

Bu arada akşam yemeği yemedim malum öğlen yarım lahmacun kadar fazla yemiştimmm nası vicdan yaptım anlatamam

akşam: bir avuç kabak çekirdeği 7 erik yedim

pazartesi.......salı........çarşamba......perşembe......cuma......toplam

ecemavi + 60 +
angiera 45 + 45 +
kelebek 20 +
salis 45 + 105 + 40
senarist 60

2.liste kızlar bana gönderilen mesajlar bunlar eksik olanlar bana mesaj gönderebilirmisiniz yarın 2.listeyi yapacağım cuma mesajınızıda yazınca....

akşam...
2 kaşık pilav 1 kaşık bezelye 2 kaşık kavuk kavurması 1 dilim ekmek

spor yok bu hafta izinliyim malum yarın sonuçlarımı göstermeye gitcem inş. ilaçla falan düzelsede kilo vermemde hızlansa en azından haftada 1 kilo verebilsem

Son düzenleme:

Tatlım pazartesii günü de göndermiştim sana galiba yarım saat yürüyebilmiştim onu görmedin galiba

yarın daa 1 saat yüzeceğim inş

Geçmiş olsun paşam inş iyileşir bebeğiniz bir an önce

...............................................................

Son düzenleme:
***7. TAKIM 256. ETAP***

SAPHIRA (84.7/
saferan (117/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/99,5/1,5/%1,48)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90,1/
senarist (116.0/
Angiera(83.5/82.3/1.2/%1.44)
Ecemavi(73.3/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…