Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlarr bugün formasyonun son dersi var gene o meslek lisesine gideceğim ve gene ayaklarım geri geri gidiyor..Öğretmenlik bir formasyonla yapılacak işş değill bu formasyondann aldığım tek önemli ders bu Gene heeyecan bastıı zaten ergenlerle aram iyi değil kolay olmayacak bugün dua edin bana

Çizelgeyi de düzelttim kızlarrrrrr benn kaçarrr akşamaa gelcemmm kısmetseeee öptümmmm sizleriii

Son düzenleme:
günaydınnnn....bende 1.5 kilo vermişimmmmmmm...biaksilik olmassa bu hafta birinciyiz...salis vermiş angiera ben bakalım sırada kim var..

günaydınnnn....bende 1.5 kilo vermişimmmmmmm...biaksilik olmassa bu hafta birinciyiz...salis vermiş angiera ben bakalım sırada kim var..

sırada ben varım

SAPHIRA (84.7/
saferan (117/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/99,5/1,5/%1,48)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/83.5/1.5/%1.76)
gerbera1987 (90,1/
senarist (116.0/113.9/2.1/ %1.81)
Angiera(83.5/82.3/1.2/%1.44)
Ecemavi(73.3/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrıca tebrik ederim başarılarımızın devamını dilerim

kızlar bence bu hafta kesin birinciyiz çünkü herkes regl olmuş bugün takımlar dökülüyo.. ben de oldum dün gece hatta gece tartıldığımda 115,9 dum o kadar moralsiz o kadar kötü uyudum ki anlatamam (sigaradan da nefret ederim ama smiley çok güzel ) tartı da 113.9 u görünce inanamadım dedim tartı bozuk mümkün değil dedim.. çok iyi oldu ya

Allah iyiliğini versin tutup takımlarımı kontrol ettin tek tek:111:

200gr ekside çıktım çok şaşırdım 2 kere çıktım tartıya şimdi çıkmam lazım doktora gitcem çok acelem var

yok canım bildiremedim gelmeyeceğimi izin alamadım yani :105:

bu m esajın her kaçamağında peşinden gelecek haberin olsun..
canım ben geçmişi okuyamadım,bir sıkıntın vardı sanırım ondan giremedin,haber veremedin.Böyle durumlarda ceza almıyoruz canım,zaten senin paylaşımın çok güzel
tatlışım ben kalori saymıyorum,tereyağ,kaymak filan serbest benim diyette
Saphiracım sana tekrar geçmiş olsun. Bian önce iyileş ve dön aramıza. Diyete birlikte asılalım ondan sonra da...
inşallah canımmm ben de öyle olmasını çok istiyorum
sen de kendine iyi bak canım görüşürüz
eline sağlık canım h.sonlarını eklemiyorsun sanırım,bence onları da ekle,tam 1 haftalık spor görünsün
SAPHİRAA cım cnm nasıl oldun..çok geçmiş olsunn....
ANGİERA cım çabuk dön aramıza seni özliycez...
SALİSS cim yarın eksş çıkıcaksın inşaallah...
teşekkürler canım daha iyiyim çok şükür
merhabalar
bebek hayırlı uğurlu olsun inşallah..şimdi ben de üzüldü nesi var acaba bebeğin,çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin
ben hastalıktan bişey yapamadım zaten.Önümüzdeki perşembe düğünümüz var onu bir atlatalım,sonraki hafta bomba gibi dönücem sahalara Allahın izniyle
4. takımdan biri 2.2 kilo vermiş
canım verilen kilo değil yüzde oranı önemli
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin,çok çabalıyorsun

günaydın kızlar
bu haftaya bir hırsla başlayıp puff diye söndüm düğünden sonra bomba gibi olucam inşallah..herkes güzel vermiş maşallah ama ben artıdayım,çok su tutmuşummm,su oranım uçmuş gitmiş sanki reglyim gibi ödem olmuşum neyse bu da geçecek inşallah...

selam kızlar maalesef ben bu kilolara takıldım kaldım
aslında günlük yürüyüşlerede başladım ama hadi hayırlısı
gerbera ben dün hariç her gün günde yaklaşık 1 saat yürüdüm

inş haftaya düşerim

***7. TAKIM 256. ETAP***

SAPHIRA (84.7/85.4/0.7/-%0.83)
saferan (117/117/0/0)
Shopaholic (78.5/78.5/0/0)
Saliss(101/99,5/1,5/%1,48)
Pasam3405(88/88/0/0)
kelebekolacam(85/83.5/1.5/%1.76)
gerbera1987 (90,1/89.9/%0.22)
senarist (116.0/113.9/2.1/ %1.81)
Angiera(83.5/82.3/1.2/%1.44) geri dönmek üzere ayrıldı
Ecemavi(73.3/73.3/0/0)

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % 0.59

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…