merhaba ben paşam 3405 eşiyim malesef paşa giremedi moralimiz çok bozuk bebegiizi hergün hastaneye götürüyoruz yarında randevumuz var 8.30 da benden yazmamı istedi arkadaşlar kilosunu tartıramamış aynı geçsinler dedi bebekle ugrasıyolar yanı 88 kilo paşa aramnza sonra katılıcak muhtemelen eve yarın gelicek sonrada geri gidicek malum bebegle ugraşıyo sizlere gelince uzun uzun yazar malumat verir herkeze iyi akşamlar diliyorum
ahh abla ahhh..bugün laftan anlamak hastalar günü galiba..kızamıyorumda ama gercekten anlamayıp beni suçluyorlar..birini ücretsiz tarama yapan aile sağlığı merkezlerine smear için yolladım gelmiş sen beni özele sevketmişsin benim parammı var kızım hasta onu bari sevketme diye tavır yapıyor..yahu benim gözlerim ultrasonmu mecbur sevketecem gerektiğinde..biri kalp hastası olması muhtemel gögüs kafesinde deformite olan kardesine futbol için sağlık raporu almaya çalışıyor,biri diş çektirmiş kanamasını arttıracak iğne yaptırmaya çalışıyor olmaz diyorum ben akşam onu yaptırırım diyor..hemşiremede çatanlar olmuş oda ateş püskürüyor..cidden trde hastalara bi haller oldu..
öğle arası eve gittim 1 kaç gündür oğlum bensiz uyumuyor yattı kucagıma yarım saat kalkmadı canım benim ya kendime bişeyler hazırlayamadım sonra kızım kreşten geldi ben babayı istiyorum diye apartmandan yukarı çıkmıyor.anneannesi benim hastane işlerim ne oldu diye soruyorr ooyyyy oyy hangi birini anlatayım..ne bulduysam atıştırıp çıktım..
ayy ben gözden kaçırmışım..üzüldüm şimdi nesi var acaba yenidoğan sarılığımı cok beklettiler bebeği içerde ya..merhaba ben paşam 3405 eşiyim malesef paşa giremedi moralimiz çok bozuk bebegiizi hergün hastaneye götürüyoruz yarında randevumuz var 8.30 da benden yazmamı istedi arkadaşlar kilosunu tartıramamış aynı geçsinler dedi bebekle ugrasıyolar yanı 88 kilo paşa aramnza sonra katılıcak muhtemelen eve yarın gelicek sonrada geri gidicek malum bebegle ugraşıyo sizlere gelince uzun uzun yazar malumat verir herkeze iyi akşamlar diliyorum
canlar listenin yarısını ben ekledim,şu kadar verdim deyip çıkmayalım,lütfen herkes kendini eklesin listeye.herkesin bir meşguliyeti var sonuçta.ben listeyle ilgileneyim diye henüz kızımı doyurmadım mesela.kimse yanlış anlamasın lütfen ama listeye kendimizi eklemeye özen gösterelim :128:
canım ben geçmişi okuyamadım,bir sıkıntın vardı sanırım ondan giremedin,haber veremedin.Böyle durumlarda ceza almıyoruz canım,zaten senin paylaşımın çok güzel
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin,çok çabalıyorsun
kızlar liste hazır.ben 0.59 çıkardım.isterseniz bir de siz bakın.ben 4. takıma onaya gidiyorum
eklenmiş bile..
abla seni bekliyorum dört gözle..umarım umdugum gibi zaman geçirebilriiz.haziranda 1 hafta izin kullanmayı planlıyorum hangi hafta alsam acaba..anlaştığım dr temmuzda izin yapacak zaten sonrası ramazan..tuğbada gelirse
anneme diyorum ki çocukları atarız başınıza istanbula akarız annem aynen böle oldu
listemiz doğruymuş kızlar paylaşıma ekliyorum artık..
senaristçim eksileri çıkartıyoruz
kızlar bir kaç gündür içime bir canavar girdi....dün akşam 4 tane çikolata yedim itiraf ediyorum ve bu hafta hiç dikkat etmedim ama enteresen bir şekilde kiloda almadım...tuhaf psikolojik bir durum bende bu( ama artık bitti bu sabah çok güzl bir şekilde baladım..bol su ile gidiyorum kaçamaklara rağmen kilo almadıysam esas kilom belkide daha assa da su anda..sizlerden özür diliyorum ayrıca yediğimmm kötülerden dolayııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?