Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inş bebeğin ciddi bir şeyi yoktur ALLAH şifa versin

ayyy sizde tümör yok dedi diye cerrahın elini kırdılar yaaa gercekten insanlar çok değişti saygı duymayı özgüven eksikliği ukalalık vede terbiyesizliğide özgüven sahibi olmak yada hakkını saunmak olarak yorumluyorlar
bide insan tıbbi terimleri bilemeyebilir önce nedir onu öğrensene direk saldırıyorsun
çocuklarda alışacak mecburen canım
inş bir an önce okul biterde kurulu bir düzene geçersiniz

saphişcim gerbareda 200 gr eksik çıktım yazıp gitti..sanırım gözden kaçtı listede bir o eksik zaten sonra tamam oluyor..

eklenmiş bile..
abla seni bekliyorum dört gözle..umarım umdugum gibi zaman geçirebilriiz.haziranda 1 hafta izin kullanmayı planlıyorum hangi hafta alsam acaba..anlaştığım dr temmuzda izin yapacak zaten sonrası ramazan..tuğbada gelirse
anneme diyorum ki çocukları atarız başınıza istanbula akarız annem aynen böle oldu

canlar listenin yarısını ben ekledim,şu kadar verdim deyip çıkmayalım,lütfen herkes kendini eklesin listeye.herkesin bir meşguliyeti var sonuçta.ben listeyle ilgileneyim diye henüz kızımı doyurmadım mesela.kimse yanlış anlamasın lütfen ama listeye kendimizi eklemeye özen gösterelim :128:

slm kızlar..benim kilomu listeye eklemişsiniz tşkler..çok zor girdim sabha nete bildirim yapamıycam diye ödüm koptu...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...çabalayan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum ama ben gibi kaçamak yapanlaraaa

ayy ben gözden kaçırmışım..üzüldüm şimdi nesi var acaba yenidoğan sarılığımı cok beklettiler bebeği içerde ya..

haklısın cnmmmçok haklısın

evet canım mesajımın sıfır olduğu gün iş yerinden izin aldım ve evde de hiç kıpırtdamadan yattım akşam da hep ağladım ve eşimle konuştum tam yatıcam saate bi baktım 1 olmuş.. hemen kalktım nete girdim yazdım bişeyler :106:

her hafta en az 700 gr ile 1-15 kilo arası gitse nasıl mutlu olurum

ben haziranın ilk haftaları oradayım sonrası meçhul büyük ihtimal eşim gelmeyecek gelmezse haziranın ortasında ankaraya gider yasinle dönerim
eğer gelirse o geldiği zaman beraber ankaraya gideriz oda temmuzun 20 si gibi gelir hayırlısı
zaten gelemezse ramazansa arabistana dönerim yanlız kalmasın oruç oruç
annemin yüreğimne indirme şimdiden stres yapmasın aniden uygularız hain planlarımızı

ben çıkıyorum eve geceyim oğluşum beni bekliyordur annnne annne diyerek uğurladı sabah..

Son düzenleme:
inş çok güzel bir tatil olur hepimiz için aslında gelmeyecektim ama nasip böyleymiş çocuklar çok sıkılırsa diye bazı şeylerden fedakarlık yapıyoruz işte
ama ikimiz içinde en önemlisi hem sağlıkla ilgili sorunları halletmek hemde tabiki kilo verip eşleri şaşırtmak
ikimiz spor yapalım bence sabah erkenn kalkıp çocuklar kalkmadan yapmak çünkü akşam olmayabiliyor yorulurmuyum diye düşünme emin ol güne daha zinde devam edersin bak mutlaka spor yapalım sakın beni yanlız bırakma hazır alt katta boş

listemiz doğruymuş kızlar paylaşıma ekliyorum artık..
senaristçim eksileri çıkartıyoruz

hımm.. ben de çıkarttım canım 5,8 çıktı toplam verilen kilo (1,5+1,5+0,2+2,1+1,2-0,7) toplam kilo da 917,1 miş.

5.8*100/917,1=0,63 çıktı.

hatam nerde :26: hesaplamayı öğrenmeyi çok istiyorum saphiram

kızlar bir kaç gündür içime bir canavar girdi....dün akşam 4 tane çikolata yedim itiraf ediyorum ve bu hafta hiç dikkat etmedim ama enteresen bir şekilde kiloda almadım...tuhaf psikolojik bir durum bende bu( ama artık bitti bu sabah çok güzl bir şekilde baladım..bol su ile gidiyorum kaçamaklara rağmen kilo almadıysam esas kilom belkide daha assa da su anda..sizlerden özür diliyorum ayrıca yediğimmm kötülerden dolayııı

dur dur içindeki canavarı hemde hemen

sonuçlar çıkmış sanırım gizli şeker var

glukoz( o dk. ) 103 .......70-105
glukoz(120 dk.) 145 .......70-120

doktor dietisyene gönderdi egzersiz yapcan dedi.. pazartesi diyetisyene gitcem... bu kilo vermemi yavaşlatırmı...

menüm
sabah
yumurta peynir şekersiz çay yaklaşık2,5 dilim ekmek,salatalık domates,bir iki çatal patates kızartması
arada
muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…