Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım haftaya o kiloyu alırsan şaşırma.. şimdi bütün hafta dikkat edip tartıda artı çıkınca da vazgeçersin sonra..

bugün sayım bendeydi galiba.. saphiracım senden başka haftasonu esajı gönderen olmadı o yüzden yazmadım bende ha bide angiera göndermişti...zaten hafta içi gönderen de az bugün yeni listeyi eklicem

sinirlerim bozuldu nasıl anlatamam bazen sevdiğim şeylerin önümden kaçırılması çok dokunuyor antep fıstığı almışlar sana yasak dedi aldı kaldırdılar istem dışıda olsa gözlerim doldu bunu kendime hiç yakıştıramıyorum gözlerimin dolmasını bir yandan da çok utanıyorum bunların hepsi şişman olduğum için oluyor bi söz vardı (neyi çok istersen onla sınanırsın ) zayıflamayı çok istiyorum ama bazen zorlanıyorum üzüldüğüm şeyse bu durumdan çok utanıyorum illada lafı yapılıyor ara sıra herkes tarafından ya imayla yada sözle nasıl yerin dibine girmiş hissediyorum kendimi anlatamam nasıl kötü oluyorum anlatamam

günaydınnnn....bende 1.5 kilo vermişimmmmmmm...biaksilik olmassa bu hafta birinciyiz...salis vermiş angiera ben bakalım sırada kim var..

Canım metabolik sendrom ,insülin direnci ,gizli şeker V.b durumları hepsi aynı bu durumda kilo vermek zorlaşıyor doktor da ssöyler zaten ilaçlar diyet ve sporlaa vereceksin tatlım

Kızlaarrrrrrrrrrr şimdiii gelelimmmm bu haftaki bu ani kilo vermemin sırrınaaaaa

Bu arada şu an tam 99 kilo geliyorumGün içinde kilo vermişim böyle bişi olamazSabah 99.5 dim

Şimdi gelelim ne yaptığıma

Her sabah dereotu yarım demet sadece yapraklarını yedim

veeee günn boyuuu şekeriii dengeleyennnnnnnn küreeee gelelimmmmmm

Gün boyu şekerrr atakları yaşatmayan kür

Sabah aç karnına

bir çay kaşığı zencefil
bir çay kaşığı zerdaçal
4 damla çörek otu yağı
şimdi bunları karıştırıyoruz kızlAR bana verilen tarife göre diyor ki bir çay bardağı suya karıştırıp için ama kötü oluyor tozları genizde kalıyor ben bir tatlı kaşığı balla karıştırdım çok daha iyi oldu

Bu zencefilli kür özellikle gerbera için çok faydasını görebilirsin canım ben gördüm en çok sana tavsiye ederim ama balı çok koymamak kaydıyla

gelelimm bugün nelerrr yedimmmm

Sabah: 2 krep peynirli

Öğle: 1 adet sandvich peynirli

Akşam 2 tabak tarhana çorbası 2 dilim ekmek

Cuma zayıflama Yarışmaları 256. Etap Sonuçları
4-11 Mayıs 2012

Takım Dereceleri;

1. 5. Takım 1,26
2. 2. Takım 1,02
3. 8. Takım 0,83

Püffff biz derece alamamışızzz amaaa kızlarrrr haftayaaaaaa gösterelim 7. takım farkını:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

safra kesem alındığı için zencefil dokunuyor bana bide alerjim var zaten zencefile o yüzden kullanamıyorum

senin sonuçlarındamı buna benzer ilacı diyetisyenmi veriyor endokrin uzmanımı diyetisyenin adı nesil gören mi?

Evett canım benimde şeker yüklemem böyleydi ilacı gonca hanım verdi tabi önce vermemişti sonra baktı ben veremiyom kilo sonra ilaca geçtik kontrole gidinceEvet nesil hanımmm zaayıf genç bir bayan

Allerjin varsa o ayrı tabi canım o zaman kesinlikle kullanma

Son düzenleme:

canım kilo verenlerin yüzdesini topluyorsun,verdikleri kiloyu değil..sonra kilo alanlarınkini,bu toplamdan çıkarıyorsun.en son takım sayısına bölüyorsun

ilaç vermedi banaönce diyetisyene git egzersiz ve diyetle düşürebilirmiyiz bakalım dedi babama dedim götürmem falan dediydi sonra şekere göre liste verecek dedik tmm dedi

merhaba canlarım ben geldim şükür kavuşturana sabah kahvaltısında yediklerim
1-1 haşlama yumurta
2-açık çay
3-5 tane minnacık küp peynir
4-badem domates bir sivir biber
5-2 adet kurutulmuş çavdar ekmegi
öglen yemek yemedim es geçelim
akşam yediklerimde şunlar
1- 2 kepçe mercimek süzmesi çorbası
2-4 yemek kaiıgı nohut etsiz
3-1 yemek kaşıgı pirinç pilavı malum nefsimede yemek yedirmem lazım
4-1 bardak çay
şimdi gelelim olanlara cuma günü ismail eymenim dünyaya geldi onu ilk gördügümde çok agladım dedim ah babacım sende görseydin rahmetli çok istiyodu kardeşimin bebegini görmeyi neyse kucagıma aldım allahım bir kokusu var sormayın cennet kokuyodu sanki dedim ah paşam seninde olurmu böyle acaba3 gün kaldık hastanede malum sezeryan gelin dediki abla kıyuafetlerimi getir neyse gittim getirmeye birde ne görüyüm benim kızıam yattıugım yatakta yatmışkıyafetleri aldım odaya gittim dedi terlikleri getir neyse geri gittim sonra baktım saga sola yok en son kendimi dogum odasında buldum sanki dünyanın eksesni durdu ben orda dogum etmiş gördüm kendimi bebegim ömürüm yatıyodu sanki yemyeşil örtünün üstünde içim acıdı arkadaşlar yapma paşa dedim sabret gittim çatala dokundum agla agla bir hoş oldum benle ilgilenen doktor vardı ozaman tanıdı garip geldi ne oldu canım dedi dedimki yavrum aklıma geldi doktor hanım dedi allahtan umudunu kesme gene olur bak ugrasıyosun dedi hadi çık burdan girme bir daha dedineyse çıkmam lazım gene gelirim

ilaç vermedi banaönce diyetisyene git egzersiz ve diyetle düşürebilirmiyiz bakalım dedi babama dedim götürmem falan dediydi sonra şekere göre liste verecek dedik tmm dedi

Önce o seçeneği deniyorlar tatlım çünkü kilo verince bu hastalık ortadan kalkıyor

Ama baban neden öle dedi anlamadım:44:

hımmm sırrın buymuş demek
denerim diyecem ama burada çörek otu bulabilirmiyim bilmiyorum
nasipse 19 gün sonra tr de kelebekin yanındayım o zaman denerim ne kadar devam gerekiyor bir düzeni varmı nerden öğrendin

şimdi gelelim bana demin mecbur çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayınneyse bebegimiz sarılıgı vardı onla ugraştım memeyi alamıyodu onla ugraştım kaç kere hastaneye gittik kafasında bıngıldagı geniş dediler dün korktuk sonra bugünde baktırmaya gittik allah şükür temiz çıktı kan aldılar oglandan hemşire hani bizlerden kan alınıyoya kocaman igneyle oglumada öle aldı uyuz kocaman igneyi minnacıp koluna soktu yavrum kanıda zor buldu bir otarafa bir butarafa etti aldı kanı uyuyan bebegi aglattı kadının üstüne atlamamak için zor tuttum kendimi okadar oluriçim acıdı oglum aglarken salı günü gene gidicez hastaneye işitme testi yapılıcak kan sonuçları çıkıcek doktora gösterilicek kaşça çıkıklıgından randevu alınıcak bir aylıkken veriliyomuş işin aslı çok korktuk zaten çok uyuyo zor uyandırdık emsinde sarılıgı geçsin diye ömrümden ömür geçti yemin olsun kaç gecedir uykusuzum 3 gün sandalyenin üstünde uyukladım uykuya çok hasretim anlıcagınız gelinide yıka giydir bebegi yıka giydir birde emme sorunu gelinin sezeryanlı olması işimi zorlaştırdı eve geldik hastaneden oglanı yıkadım öptüm kokladım sonra gelini hallettim onuı giydir gelin uyudu oglanla baş başa kaldım öptüm kokladım bagrıma bastım rabbime dualar ettim dedim rabbim banada nasip et bu kutsal anneligi dedim inanın anneler günü geliyo ben hiç memnun degilim anneler gününden nefret ediyorum benim bebegim yokki anneler günüm olsun içim acıyo her seferinde gene yanlız geçicek anneler günüm geçen sene ömürüm kızım karnımdaydı çok sevinmiştim şimdi senesi yaklasıyo içim acıyo evden ayrıldım evime gelicem ayrılmak çok zor geldi oglandan iöçimden dedimki ne olur ban verin benim olsun evime götürüyüm benim olsun oglum isim annesi benim kardeşim verdi nüfüs kagıdını ay ne agladım ismini okuyunca dedim benim olsan keşke şimdi olsada sevsen oglumu inanın çok zoruma gitti bir haftadır alıştımya sanki ben dogurmusumda elimden almışlar gibiçok kötüyüm çok orda oldugum sürece diyetime sadık kaldım kaçamak yapmadım sadece bir sütlü çukulata ve makarna yedim itiraf ediyorum bu arada sizlere bir şey söylüyüm cumaya hazır olun hepiniz çünkü eve gelince tartıldım ve eksilerdeyim cumaya bekleyin beni şunu anladım koşuşturmaktan ve azmimden verdim gitti kiloyu hadi merakta bırakmayım sizleri söylüyorum öhö öhö yok demicem cumaya bekleyin hadi kıyamadım sizlere diyorum bu kerez yok demiyim yok diyeyim yok demicem aman çok uzattım neyse söylüyüm çok kötüyüm deyilmibiraz merak edin ama şunu bilinki kupa bizim olucek geçen hafta tartılmadım bunu bilin tartı yoktu vermedim diye kendimce dedim ama şimdide tartıya çıkınca şaşırdım kaldım cumaya bekleyin beni bacılarım evet itiraf ediyorum çok kötüyüm seviyorum ya kötülügümüsizi seven paşanız

Herhalde zayıflayana kadardır diye düşünüyorum sabahları kan şekerini dengelemeye yarıyorr gün içinde açlık hissetmiyorsun benim gibi nefsi durmayanlaar için süperr

Bunu bir doktor arkadaştan öğrendim kendisi 150 kilo kadar geliyordu geçen yanından geçtim tanıyamadım saliha napıyon dedi gözlerinden tanıdım valla başka hiçbirşeyii ona ait değil gibi duruyorduOnada hocası demişş 62 kio vermişdarısı başıma Allahım

Ahhh buuuu hemşirelerrr yokk muu yaaa onlar da çokk kötülerrryaaa çokkkkk merakklaaaaa cumayııı bekliyorummm paşammmmmmm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Kızlarrrrr herkeseee günaydınnnnnnn canlarımm bennimm

Öncelikleeee bir cumartesi sabahı buradaa olmaktannn pekk bir mesudummmmÇünküü havuzdaaa yerimeeee arkadaşım bakacakkk

Benn bugünn genee yüzmeyee gidicemm dün akşaam da yüzdüm bu aradaa bennim karnım kas olmaya başladıııı korkuyorummm kötüü olacakk diyee artık karın çalışmamaya karar verdim:26:Her yanımdaa ağrıyıııııııgelip ders çalışırımm yığınla ders var canlar

veee gelelim düneeeDünn gene sağlık meslek lisesinee ders anlatmaya gittim içinee giremediğim bir etek vardı zarla zorla girdim içineeOkuldaa hocaa bana baktıı baktıı sen ne kadar kilo vermişin dediii benimm ayakarın yerle bağlantıları kesildi tabiiEvet ddedim biraaz verdimYok dedi baya vermişin ne kullanıyorsun o zararlı haplar felan mıı diyee inanmadı diyetle verdiğime:118::118:Aslındaa çok kilo vermedim ama sporlaa acayip sıkılaşıyorum kızlarr:124::124::124::124:Çokkk mutluu olsumm kadınlaa 2 aydır felan görüşmemiştik öldüm sevincimden
Neyseki gençlerr bu sefer beni dikkatlice dinledi hepsi lise 1 olduğu için daha iyilerdi Konu da ilgilerini çekti galiba üreme cinsellik felan anlattım bana da düşen konu buyduuu Korkuyordum ama korktuğumm gibi geçmedi

paşaaaa merakta kaldık cumaya kadar dikkat et de bizde dereceye girelim
Rabbim inş hayırlı bir çocukta sana verir

inş darısı başına başımıza 62 olmazda 12 olur

sanada günaydın evet birinin zayıflamışsın demesi çok güzel tr gideyim bende deneyeceğim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…