- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
kızlar bir kaç gündür içime bir canavar girdi....dün akşam 4 tane çikolata yedim itiraf ediyorum ve bu hafta hiç dikkat etmedim ama enteresen bir şekilde kiloda almadım...tuhaf psikolojik bir durum bende bu( ama artık bitti bu sabah çok güzl bir şekilde baladım..bol su ile gidiyorum kaçamaklara rağmen kilo almadıysam esas kilom belkide daha assa da su anda..sizlerden özür diliyorum ayrıca yediğimmm kötülerden dolayııı
günaydınnnn....bende 1.5 kilo vermişimmmmmmm...biaksilik olmassa bu hafta birinciyiz...salis vermiş angiera ben bakalım sırada kim var..
sonuçlar çıkmış sanırım gizli şeker var
glukoz( o dk. ) 103 .......70-105
glukoz(120 dk.) 145 .......70-120
doktor dietisyene gönderdi egzersiz yapcan dedi.. pazartesi diyetisyene gitcem... bu kilo vermemi yavaşlatırmı...
safra kesem alındığı için zencefil dokunuyor bana bide alerjim var zaten zencefile o yüzden kullanamıyorum
senin sonuçlarındamı buna benzer ilacı diyetisyenmi veriyor endokrin uzmanımı diyetisyenin adı nesil gören mi?
hımm.. ben de çıkarttım canım 5,8 çıktı toplam verilen kilo (1,5+1,5+0,2+2,1+1,2-0,7) toplam kilo da 917,1 miş.
5.8*100/917,1=0,63 çıktı.
hatam nerde :26: hesaplamayı öğrenmeyi çok istiyorum saphiram
Evett canım benimde şeker yüklemem böyleydi ilacı gonca hanım verdi tabi önce vermemişti sonra baktı ben veremiyom kilo sonra ilaca geçtik kontrole gidinceEvet nesil hanımmm zaayıf genç bir bayan
Allerjin varsa o ayrı tabi canım o zaman kesinlikle kullanma
ilaç vermedi banaönce diyetisyene git egzersiz ve diyetle düşürebilirmiyiz bakalım dedi babama dedim götürmem falan dediydi sonra şekere göre liste verecek dedik tmm dedi
Kızlaarrrrrrrrrrr şimdiii gelelimmmm bu haftaki bu ani kilo vermemin sırrınaaaaa
Bu arada şu an tam 99 kilo geliyorumGün içinde kilo vermişim böyle bişi olamaz Sabah 99.5 dim
Şimdi gelelim ne yaptığıma
Her sabah dereotu yarım demet sadece yapraklarını yedim
veeee günn boyuuu şekeriii dengeleyennnnnnnn küreeee gelelimmmmmm
Gün boyu şekerrr atakları yaşatmayan kür
Sabah aç karnına
bir çay kaşığı zencefil
bir çay kaşığı zerdaçal
4 damla çörek otu yağı
şimdi bunları karıştırıyoruz kızlAR bana verilen tarife göre diyor ki bir çay bardağı suya karıştırıp için ama kötü oluyor tozları genizde kalıyor ben bir tatlı kaşığı balla karıştırdım çok daha iyi oldu
hımmm sırrın buymuş demek
denerim diyecem ama burada çörek otu bulabilirmiyim bilmiyorum
nasipse 19 gün sonra tr de kelebekin yanındayım o zaman denerim ne kadar devam gerekiyor bir düzeni varmı nerden öğrendin
şimdi gelelim bana demin mecbur çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayınneyse bebegimiz sarılıgı vardı onla ugraştım memeyi alamıyodu onla ugraştım kaç kere hastaneye gittik kafasında bıngıldagı geniş dediler dün korktuk sonra bugünde baktırmaya gittik allah şükür temiz çıktı kan aldılar oglandan hemşire hani bizlerden kan alınıyoya kocaman igneyle oglumada öle aldı uyuz kocaman igneyi minnacıp koluna soktu yavrum kanıda zor buldu bir otarafa bir butarafa etti aldı kanı uyuyan bebegi aglattı kadının üstüne atlamamak için zor tuttum kendimi okadar olur içim acıdı oglum aglarken salı günü gene gidicez hastaneye işitme testi yapılıcak kan sonuçları çıkıcek doktora gösterilicek kaşça çıkıklıgından randevu alınıcak bir aylıkken veriliyomuş işin aslı çok korktuk zaten çok uyuyo zor uyandırdık emsinde sarılıgı geçsin diye ömrümden ömür geçti yemin olsun kaç gecedir uykusuzum 3 gün sandalyenin üstünde uyukladım uykuya çok hasretim anlıcagınız gelinide yıka giydir bebegi yıka giydir birde emme sorunu gelinin sezeryanlı olması işimi zorlaştırdı eve geldik hastaneden oglanı yıkadım öptüm kokladım sonra gelini hallettim onuı giydir gelin uyudu oglanla baş başa kaldım öptüm kokladım bagrıma bastım rabbime dualar ettim dedim rabbim banada nasip et bu kutsal anneligi dedim inanın anneler günü geliyo ben hiç memnun degilim anneler gününden nefret ediyorum benim bebegim yokki anneler günüm olsun içim acıyo her seferinde gene yanlız geçicek anneler günüm geçen sene ömürüm kızım karnımdaydı çok sevinmiştim şimdi senesi yaklasıyo içim acıyo evden ayrıldım evime gelicem ayrılmak çok zor geldi oglandan iöçimden dedimki ne olur ban verin benim olsun evime götürüyüm benim olsun oglum isim annesi benim kardeşim verdi nüfüs kagıdını ay ne agladım ismini okuyunca dedim benim olsan keşke şimdi olsada sevsen oglumu inanın çok zoruma gitti bir haftadır alıştımya sanki ben dogurmusumda elimden almışlar gibi çok kötüyüm çok orda oldugum sürece diyetime sadık kaldım kaçamak yapmadım sadece bir sütlü çukulata ve makarna yedim itiraf ediyorum bu arada sizlere bir şey söylüyüm cumaya hazır olun hepiniz çünkü eve gelince tartıldım ve eksilerdeyim cumaya bekleyin beni şunu anladım koşuşturmaktan ve azmimden verdim gitti kiloyu hadi merakta bırakmayım sizleri söylüyorum öhö öhö yok demicem cumaya bekleyin hadi kıyamadım sizlere diyorum bu kerez yok demiyim yok diyeyim yok demicem aman çok uzattım neyse söylüyüm çok kötüyüm deyilmi biraz merak edin ama şunu bilinki kupa bizim olucek geçen hafta tartılmadım bunu bilin tartı yoktu vermedim diye kendimce dedim ama şimdide tartıya çıkınca şaşırdım kaldım cumaya bekleyin beni bacılarım evet itiraf ediyorum çok kötüyüm seviyorum ya kötülügümü sizi seven paşanız
şimdi gelelim bana demin mecbur çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayınneyse bebegimiz sarılıgı vardı onla ugraştım memeyi alamıyodu onla ugraştım kaç kere hastaneye gittik kafasında bıngıldagı geniş dediler dün korktuk sonra bugünde baktırmaya gittik allah şükür temiz çıktı kan aldılar oglandan hemşire hani bizlerden kan alınıyoya kocaman igneyle oglumada öle aldı uyuz kocaman igneyi minnacıp koluna soktu yavrum kanıda zor buldu bir otarafa bir butarafa etti aldı kanı uyuyan bebegi aglattı kadının üstüne atlamamak için zor tuttum kendimi okadar olur içim acıdı oglum aglarken salı günü gene gidicez hastaneye işitme testi yapılıcak kan sonuçları çıkıcek doktora gösterilicek kaşça çıkıklıgından randevu alınıcak bir aylıkken veriliyomuş işin aslı çok korktuk zaten çok uyuyo zor uyandırdık emsinde sarılıgı geçsin diye ömrümden ömür geçti yemin olsun kaç gecedir uykusuzum 3 gün sandalyenin üstünde uyukladım uykuya çok hasretim anlıcagınız gelinide yıka giydir bebegi yıka giydir birde emme sorunu gelinin sezeryanlı olması işimi zorlaştırdı eve geldik hastaneden oglanı yıkadım öptüm kokladım sonra gelini hallettim onuı giydir gelin uyudu oglanla baş başa kaldım öptüm kokladım bagrıma bastım rabbime dualar ettim dedim rabbim banada nasip et bu kutsal anneligi dedim inanın anneler günü geliyo ben hiç memnun degilim anneler gününden nefret ediyorum benim bebegim yokki anneler günüm olsun içim acıyo her seferinde gene yanlız geçicek anneler günüm geçen sene ömürüm kızım karnımdaydı çok sevinmiştim şimdi senesi yaklasıyo içim acıyo evden ayrıldım evime gelicem ayrılmak çok zor geldi oglandan iöçimden dedimki ne olur ban verin benim olsun evime götürüyüm benim olsun oglum isim annesi benim kardeşim verdi nüfüs kagıdını ay ne agladım ismini okuyunca dedim benim olsan keşke şimdi olsada sevsen oglumu inanın çok zoruma gitti bir haftadır alıştımya sanki ben dogurmusumda elimden almışlar gibi çok kötüyüm çok orda oldugum sürece diyetime sadık kaldım kaçamak yapmadım sadece bir sütlü çukulata ve makarna yedim itiraf ediyorum bu arada sizlere bir şey söylüyüm cumaya hazır olun hepiniz çünkü eve gelince tartıldım ve eksilerdeyim cumaya bekleyin beni şunu anladım koşuşturmaktan ve azmimden verdim gitti kiloyu hadi merakta bırakmayım sizleri söylüyorum öhö öhö yok demicem cumaya bekleyin hadi kıyamadım sizlere diyorum bu kerez yok demiyim yok diyeyim yok demicem aman çok uzattım neyse söylüyüm çok kötüyüm deyilmi biraz merak edin ama şunu bilinki kupa bizim olucek geçen hafta tartılmadım bunu bilin tartı yoktu vermedim diye kendimce dedim ama şimdide tartıya çıkınca şaşırdım kaldım cumaya bekleyin beni bacılarım evet itiraf ediyorum çok kötüyüm seviyorum ya kötülügümü sizi seven paşanız
Herhalde zayıflayana kadardır diye düşünüyorum sabahları kan şekerini dengelemeye yarıyorr gün içinde açlık hissetmiyorsun benim gibi nefsi durmayanlaar için süperr
Bunu bir doktor arkadaştan öğrendim kendisi 150 kilo kadar geliyordu geçen yanından geçtim tanıyamadım saliha napıyon dedi gözlerinden tanıdım valla başka hiçbirşeyii ona ait değil gibi duruyorduOnada hocası demişş 62 kio vermiş darısı başıma Allahım
Kızlarrrrr herkeseee günaydınnnnnnn canlarımm bennimm
Öncelikleeee bir cumartesi sabahı buradaa olmaktannn pekk bir mesudummmmÇünküü havuzdaaa yerimeeee arkadaşım bakacakkk
Benn bugünn genee yüzmeyee gidicemm dün akşaam da yüzdüm bu aradaa bennim karnım kas olmaya başladıııı korkuyorummm kötüü olacakk diyee artık karın çalışmamaya karar verdim:26:Her yanımdaa ağrıyıııııııgelip ders çalışırımm yığınla ders var canlar
veee gelelim düneeeDünn gene sağlık meslek lisesinee ders anlatmaya gittim içinee giremediğim bir etek vardı zarla zorla girdim içinee Okuldaa hocaa bana baktıı baktıı sen ne kadar kilo vermişin dediii benimm ayakarın yerle bağlantıları kesildi tabii Evet ddedim biraaz verdim Yok dedi baya vermişin ne kullanıyorsun o zararlı haplar felan mıı diyee inanmadı diyetle verdiğime:118::118:Aslındaa çok kilo vermedim ama sporlaa acayip sıkılaşıyorum kızlarr:124::124::124::124:Çokkk mutluu olsumm kadınlaa 2 aydır felan görüşmemiştik öldüm sevincimden
Neyseki gençlerr bu sefer beni dikkatlice dinledi hepsi lise 1 olduğu için daha iyilerdi Konu da ilgilerini çekti galiba üreme cinsellik felan anlattım bana da düşen konu buyduuuKorkuyordum ama korktuğumm gibi geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?