Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnn şekerler....güzel bir hata sonu olsun inşş hepimiz için...ve en önemlisi kaçamaksız inş...
dünü kaçamksız atlattım şükür ve eksilmişim az da olsa.....
canlarım beni yogun biir hafta sonu bekliyor...bugün evde güzelce temizlik yapıcam ..öğleden sonra kuaföre gidicem...kaşlarımı aldırıcam..manükür ve saç kestiricem..yarın günü birliğine şehirdısına çıkıcaz..aile ziyareti..bakımlı olmam lazım ve planlı..akşamdan herşeyi hazır etmem gerek...ütü yappılacak..o yüzden hafta sonu giremiycem...umarım hepimiz için mutlu bir hafta sonu olur...

kızlar geçmişi okudum ama çok vaktim yokkk...kısaca yazayımm...unututklarım alınmasın şekerler....
ECEMAVİİ cim cnm tatile 19 günmü kaldıı...ohh ne kadar mutlusundur inşşş güzel bir tatil olur kelebekcimle...
KELEBEKOLCAM canım bu hafta çok güzel kilo verdin tebrikler tekrardan...
SAPHİRA cım ncnm nasıl oldun umarım biraz daha iyisindir...
SALİSS canım tebrikler bu hafta sen de çok iyi verdin...püf noktaları paylamışsınn ben de deniycm süper....
PAŞAA cım cnm yiğeninin yası uzun bahtı güzel olsun inş...demekk haftaya süper bir rakamla geliceksinn bravo canım..çok mrkk ettimm
ANGİERA cımm cnm seni özledik çabuk dön aramıza...
SENARİSTCİMM cnm nasıl gidiyo dukan..platese başladınmı...
GERBERA cım cnm sen de iyisindir inşaallah..bu hafta senden de güzel bir rakam bekliyorumm
kızlar kimseyi unutmamışımdır inşşşşşş

fıstıkk akadaşlarımmm szie sözz veriyorum bu hafta hiç kaçamak yapmıycam ve cumaya güzel bir eksiyle gelicem...derece alıcazz bu hafta hissediyorummmm

kızlar bu arada dün akşam nette sorun vardı..msg sayımı tamamldıgımdan emin diilim..ama neyseki bu ay kesintisiz nete geçicez...eger eksikse haberiniz olsun ceza almıyımm

inş. cnm diyetisyenin yardımıyla verebilirim umarım... yanlız bir süre sık olarak giremeyebilirim evde baya sorunlar var bende pcyi kaldırdım herkes rahatlasın dedim.. bakalım ya inat etcem kurmucam pcyi yada dayanamayıp kurcam .. ama işler de çok o yüzdende pek gireicem .. kadına gel yat kalk otur odanda dedik evi kendi evi belledi.. o kadar saçma sapan şeyler getirdiki evinden eski püskü ev üstüne ev krdu siz atın kendi şeylerinizi diyo nasıl bi mantıksa

Son düzenleme:
Önce o seçeneği deniyorlar tatlım çünkü kilo verince bu hastalık ortadan kalkıyor

Ama baban neden öle dedi anlamadım:44:

kilo gidince hastalıkta gidiyorsa sevinirim babam da bi yere götürmeyi sevmez.. uykusuna da düşkün verir parayı kendin git der neyse randevuyu zor aLCAZ DİYE GÖTÜRMEYİ KABUL ETTİCUMA SONUÇ NE OLCAK MERAK EDİYORUM

en iyisi ben bir aylık izin alayım saphiramhaziran 10da gelirim tekrar bu ev anca bi hal yoluna konur

kelimesi kelimesine katılıyorum canım.. özellikle eşim bişey deyince çok ağlıyorum.. bi de bi tane ver dediğimde bi ton laf söyleyip bi tane veriyorlar ya en sinir olduğum da o

ben de yapcam :101:

canım dün regl oldum.. benim ilk iki günüm hastanelik geçer ağrı açısından.. muhtemelen yarın akşam başlicam :106:
en iyisi ben bir aylık izin alayım saphiramhaziran 10da gelirim tekrar bu ev anca bi hal yoluna konur

canım mesaj için mi izin alıyorsun.. diyete devam di mi cumaları bildirim yapıcan :13:

Evett canımmm yaa gerçektenn insan kendini iyi hissediyor birileri zayıflamışsın deyinceBence sanada diyecekler tr ye gelince

kızlar ben bu gün bir arkadaşa kahvaltıya gidiyorum sonra uğrarım

Afiyett olsunn canımmm dikkatttt cicii mamalaraa

Kolay gelssin canımmm

Teşekkür ederiimm canımmmm çokk uzunnn sürennnn duraklama döneminin ardından bana da moral olduSende denemelisin zencefilli kürü 0 kaçamak yaptırıyor

merakk etme canımm herşey yolunaa girecekk zayıflayacağızz ve bu hastalıktan kurtulacağız

Hani bana diyordunuzz yaa ayrılmaaaa diyee ben sizii dinledim bak bu haftaaa kiloo verdimmmm bencee sendee benii dinlee bi tanem ayrılmaaa çünkü ayrılıncaa kiloo vermen durabilir motivasyonun evdeki problemmler nedeniyle bozulabilir bence bizimleee kaall

allah razı olsun cümlemize işşallah kardeşim benim gibi evlat hasretiyle yanalara diyeyim
allah razı olsu şimdiden özledim sıpayı alıştımya bir haftadır çok agladım bugün sanki benimde bebegimi elimden almışlar gibi oldu salı günü kontrolü var bebebegin canım bakalım testler ne göstericek işşallah kötü birşey çıkmaz buarada sıpamın göbegi düşmüş
Ahhh buuuu hemşirelerrr yokk muu aaa onlar da çokk kötülerrryaaa çokkkkk merakklaaaaa cumayııı bekliyorummm paşammmmmmm:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
hemşire müsvettesi senisen olsan kıyamazdın canım kocaman igne bir haftalık bebek aglamasını görsen kıyamazdım yeminle birde kesildi aglarken kadını az kalsın dövücektim sen merhametlisin canım dikkat ederdim bunlar alışmış büyük küçük demiyolar
hemşireler günün kutlu olsun ne alen hatunum ben ay pardon yanlış hediye oldu bunu vericektimde
sanada güzel bir hafta sonu diliyorum bebem bende bügün teyzemin kızının dügününe gidicem bakalım neler olucek ne giysem acaba

neriye gidiyorun bakıyım döverin seni heotur oturdugun yerde

Yapp canımm faydasınıı mutlakaa görürsünnn yapılann son araştırmalardaa zerdaçalın içindeki bir maddenin kanserle savaştığı ortaya çıkmışş ilaç sanayinde kullanılacakmış ve Hindistanda yemeklerde baharat olarak kullanılıyormuş VEE Hindistanda sindirim sistemi kanserleri çok daha nadir görülüyormuşFaydalı da birşey yaniii

Oyyyyyy teşekkürrr ederimmm paşammmmm bugün illkk sen kutladınnn bakk dahaa anam bacım kutlamadıııteeşekkkür ederim kuzummmm iyi ki varsınn

Benn kıyamammm çocuklaraa alamıomm kann iğnee dee vuramıyorummm içim cız ediyorr çocuk stajındada doğumhannede zorlaa K vitamini ile hepatit yapmıştımm çok zorlanmıştımm

şimdi gelelim bana bugün 10 kalktım eşinim bel çantası vardı onu halletmiştim fermuarı çıktı ne yaptıysa yapamadı dedim ver bende deniyim sen bunu yapamazsın dedi beni hafife alma dedim neyse verdi elime allahım yapamıyıorum sonra dedimki allahım bir kuvvet ver yapıyım kendi yarım saat u,graştı ben 5 dakikada yaptım surat aynı buaferim sana dedi beni öptüonu yolladım sonra kahvaltı fazlına geçtim kahvaltıda yediklerim şunlar
1-1 adet haşlama yumurta
2-maydonoz derotu ve nane yedim yeşillik olaraktan
3- kocaman bir bardak 5 bir arada içtim
4-5 yeşil zeytin
5-kibrik kutusu büyüklügünde peynir yedim
6-2 adet kurutulmuş çavdar ekmegi yedim
öglene allah kerim kızlar
kiloma gelince diyeyim bari okadar merakta bırakmayayım 85 kilo geliyorum işşallahta böyle gider adetim yakın şişmelerim başlar gene neyse yeni halimi resim çeker koyarım malum yer bakarsınızinsan isteyince veriyomuş bunu anladım hastanede dogru dürüst yemedim birde çok hareket ettim oglan yüzünden azmin zaferi :131::131::131:

canım şahsen ben hemşireligi kazanmıştım çok iyi dereceyle ama maddi imkansızlıklar dolayı okuyamadım birde bebek konusunda onlar aglar ben aglar inek şaban misalidemin gelin aradı beni oglanın sesini duyunca çok kötü oldum çok alışmısım olsada sevsem şimdi kokusunu içime çeksemişşsallah yarım anneler günü gidicem eşim gelirse

canım vücud galiba vermiyo birden veriyo uykusuz ok kaldım hep hareket etim birde dogru düzgün yemek yemedim tam agzıma atıcam lokmayı oglan ingaaa dedi hep sofradan kalktım işin komigi acaba diyorum kilo verene kadar ordamı kalsam uykusuz her geçe hareket ettim birde üstüne yemedim çocuk kilo verdiriyomuş dedilerde inanmamıştım dogruymuş oglanın derdinden ugraşamadım işte acaba diyorum tartımı yanlış dijitaldede aynı :44::44:ben en iyisi bir kantar buluyumda onmdan tartılıyım bari anca inanırım eşimede dedim bak benmi yanlış görüyorum suyu çok tükettim hastanesde birde sadece çorba salata yedim evdede öle neymiş efendim çorba salata gitti kilolar vucuduma zararı olmasa öle takılırım vallahidur ben bu konuyu düşünüyüm salisim sen kürü dedinde kk da gezinirken orda 3 elma koymuşlar bebem :44::44:

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/491986-8-kilo-verdiren-kur.html:53::53:şuna bir bak istersen hangisinden yapayım kararsız kaldım birde der otu gerçekten hem dok tutyo hemde kilo verdiriyiyo haberiniz olsun

canım bağlantını düzelttim

elimde saece laptop var oda kardeşimin ben size pek vermli olamıcam sohbetlerinize pek katılamıcam ondan dedim ayrılcam diye diyette asıl diyete geçiyorum zaten diyetisyenle başlıyorum evdeki işler hiç bitmicekmiş gibi geliyor banabi görseniz çıldırcam durup durup ağlıyorum bide laf sokuyolar arada delleniyorum iyice mesaj sayılarını bile dolduramam gibime geliyor oturamıyorum bile 2 dk. rahatça o kadar sinir bozucu bir ortamdayım yani çok bunaldım herşeyden teyzeden minicik evden bir eve 2 ev kurulmasından zayıflayamamaktan sürekli gram gram kilo vermekten bıktım bazen diyom hadi az gitsin öz gitsin ama oda oluyor yaz geldi üstüme giycek bi şeyim yok olmuyor 160 boy 90 kilo olursa ne bulcan üstüneaz girebilirim muhtemelen o açıdan dedim ayrılayım diye yoksa bildirim yapma şansım var :44::44aşam çok sevindim senin adına 85 kilo çok iyi 60a az kaldı ha gayret moralini bozma üzülme sen üzüldükçe bende üzülüyorum

kıyamam sana üzülme bebem ya vardır herşeyde bir hayır istersen senin annen olabiliirm seve seve şafkate ihtiyacın olursaben burdayım bunu unutmainan veremeseydim ben veremezdim bak 6 haftadır yemedigime ragmen verememiştim ama bak birden giti kilolar ben sana inanıyorum sende inan karar verdim kahvaltı yerime meyva yicem ögünlerin yerini degiştirsemmi diyorum :44::44:buu arada demin 3 üzümlü kurabiyeyle bir top dondurma yedim neyse seni iiznli sayrız bence merak etme çünkü keyfinden giremiyosunsen akşam geç gir toptan halledelim bunubu arada çilek erik kiraz yedim küçük bir tabak haberiniz olsun akşamada ne yesem diye düşünüyorum :44::44::44:
canım bağlantını düzelttim

sagol şekerim dadlum kıymetlim

kızlar ben geldim siz yoksunuz tombul tavuklarım hu hu sesimi duyan yokmiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…