Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sana iyi gezmeler
ayrıca yeniden başlamışsın tebrikler

bazen boş verecen umursama onlar sinir olsun

en iyisi ben bir aylık izin alayım saphiramhaziran 10da gelirim tekrar bu ev anca bi hal yoluna konur

bence almaaa

paşam tebrikler sakın cumaya kadar dikkat et de birinci olalım

ececim mavisim bebeşim nasılsın kimseler yok bakıyorumda senin günün nasıl geçiyo bugün benimki sıkıcı pc dolanmaktan yoruldum keşke biri olsada 2 lafın belini kırsak ama nerde

paşam tebrikler sakın cumaya kadar dikkat et de birinci olalım

işşallah bebem işşallah dikkat ediyorum zaten ama adetim yakın korkuyorum gen şişerim diye malum adetime birşey kalmadı:18::18::18:demekki sade diyet çorba yiyince oluyomuş gelin sezeryanlı oldugundan ona yemek aldım o yemedi ben yedim o sevmiyo hastane yemeklerinibenim işime yaradı desem iyianam nede kötü sezeryanlılıar için yemekler üzüldüm onlar için allah var tatsız tuzsuzallah yardımcıları olsun işşallah şimdi kalkıcam kendime kocaman bir salata hazırlıcem onu yicek yanınada ayran büyük bardagımla yemegim bu akşam eşimede çorba nohut ve pilav var zaten birazdan giyinicem dügüne hiçte gitmek istemiyorum aama elim mahküm

Süpersinnnn paşammmmmmmmm

Senindee bebelerin olacak canım inş bir dahaki anneler gününee sende bir bebek müjdesi alırsın sen bu azimle herşeyi yaparsın

Canım anlıyorum ortamın çok kötü gerçektennn amaa burayı bırakırsan daha kötü olabilir

Herkesler gitmişş yahuuu bendee arabamızııı temizledimm yarın pikniğe gideceğizz kızlarrrrrO sebeptenn giiremeyebiliriimmm haberinizz olaaŞimdi yemeğimi yiyeyim derse başlayayım

Gelelimm yediklerimeee kızlarrrrr

Sabah: 1 dilim ekmek
zencefilli kür
domates peynir salatalık zeytin

Öğle: 2 tabak tarhana çorbası
2 dilim ekmek

Akşam: 2 dilim ekmek
menemen

Bir avuç kabak çekirdeği

canım işşallah inan bende tartıya çıkınca şaşşırdım kaldım resmii koyucem en kısa zamnda görürüsün bak bakalım ablan ne kokoş olmuş
Şampiyon Galatasaray

yazıkki ne yazık eve geldim eşimle otobüste anam ona otobusu yekmeliyolar yetmiyormuş gibi elleriyle vuruyolar sevinip duruyolar sanki para alıyolar ne karın var kardeşim 12 kişi bir topun peşine koşuyo ne komikbiz koşşak ne güzel olur en azından kilo verirdik

kızlar demeyi unuttum gelinligi çok güzeldş ya prensesler gibi olmuştukalabalık degildi allahtan ama eşim geldi işten dügün salanuna az oturduk çıktık geldik bekle bekle pasta gelmedi kayınpeder vardı dedimki geldigimize para taktıgımıza deysin aman pasta bilem vermiyolar dedim sonra biz kalktım pasta geldi kayın pederde peşime kızım pasta al ye dedii dışarda yedik bir dilim minacık dilimdi vallahi yemicektimde kayınpederimi kırasım gelmedi yalana bak yalana kocaman yalan nede sıyırımışım söyledigimden heaman çekirdekte az yedim millet yiyor sanki ilk defa yiyorum gibi geldi insan tuaf tuaf bakarmı çekirdege tadına ay ben ne yapmışım kendime yazık bana yaw bu arada fırına girdik eşimle kuru kurabiyeler ban ben onlara bakıyorum eşim dedi alalım istersem yok dedim onlar kakaama allah var çok hoş duruyolardı neyse dedim 70 düşüyüm sen frambuazlı pasta alıcenya o kuru pastalardanda alırsın senirim dedim nasıl fikir amayarım oglumun yanına gidicem çok özledim bagrıma basıyım kokusunu içime çekiyim yeter bana rabbim tez zamanda saglıklı hayırlı saatli evlat nasip etsin ban işşallah

Merrakk ettim canımm benimm koy en kısa zamanda

Bende çok sevindim şampiyon olduğumuza ama polisleerimize saldıran insanları madur eden holigann tiplerden nefret ediyorum ister gs li ister fb li olsun fark etmiyor canım yazık devlet malına zarar veriyorlar...

resimlerimi çektim bebem sizler için giyinp durdum deli gibieşimde şaştı adam hoppala genemi resin len dedim kankilerime göstericem döverim seni he dedim kardeşim akşam gelsin işşallah becerebilirsek koyucem görürüsünüz degişkligiah ah kendime güvenim geldi hebu arad sabah yediklerimi yazayım bari aklımda kalmasın
sabah açık bir çay yanına 2 çavdar ekmegi ve yumurtalı mantar sote yedim badem domates ve yeşil zeytin eşim çok güzel yapardaöglen yediklerimde şünlar patlıcan yemegi ve 4 kaşık bulgur pilavı bol yeşillik
akşamada daha karar vermedim sonra yazarım kızlar benim vucudum şişmeye başladı iyimi adetim yakınya:18::18:bu hafta olmasasa haftaya garanti kupa yalanda yazamamki şimdiki kilo 85 ama kesim ne çekarım kestremiyorum :18::18::18:neyse benim çıkmam lazım annecigime gidicem eymenim ban hediye almış gelin aradı oglun hediyeni aldı halası gelde al dedi bakalım ne almış süprizmiş söylemedileraeo

Son düzenleme:
Anneler gününüz kutlu olsun canlarım

Arkadaşlar ben kaptan yardımcılığı görevimi devretmek istiyorum.Saferan da şu ara olmayınca tüm işler bana kaldı.Doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum derken,inanın baya stres olmuşum ve ne karatay topiğiyle ilgilenebildim ne de kk daki editörlük işlerimle.Son günlerde hasta olduğumdan hiç giremedim hatta.Bu da eklenince üstüne,benim yoğunluğum tabiki yönetim tarafından farkedilmiş.Bu yüzden de bir de biz yük olmayalım diyerek editörlükten aldılar beni.Kaç senedir editörlük yaptığım için bu forumda ilk etapta kırıldım bu duruma.Çok emek verdim çünkü.Saatlerimi harcadığım günler/geceler oldu.Evimden çocuğumdan zaman çaldığım günler oldu.Tabiki bunlar için teşekkür edildi ama insan yine de ister istemez burkuluyor.Yani anlayacağınız takımımızın işleriyle ilgilenmekten her şeyi bir kenara bırakmışım.Hele cuma günleri halimi bir görseniz,kızımdan önce burayla ilgileniyorum.buradaki işimden fırsat bulunca kızıma kahvaltı yaptırıyorum.bu durum beni üzmeye başladı ama sorumluluğumu da bir kenara bırakıp,aa şimdi işim var benim,kk ile uğraşamam diyemiyorum.Eğer aranızda görevi devralabilecek bir gönüllü yoksa da en azından Saferan net sorununu çözene kadar bana yardımcılık eden biri olmalı.Doğa gitmeden önce bunu çok güzel yapıyordu sağolsun.İki elim kanda olsa o listeyi yetiştirme çabam ve sonunda gördüğüm yetememe durumu,bana her yere aynı anda yetişemeyeceğimi bir kez daha kanıtladı.Bana yardımcı olacağınızı umuyorum canlarım

paşacım tebrik etmiş miydim hatırlamıyorum ama yazayım şimdi bebeğiniz sağlıklı ve ömürlü olsun,hayırlı evlat olsun inşallah,Allah analı babalı büyütsün canım

Canmmmmm Önceliklee gerçekktenn çokk üzüldümmm keşkee hemen görevden almadan öncee bir uyarı felan olsaydıı gerçekten emek veriyorsun Ben sana seve seve yardım etmek istterimmm amaa okulum bitene kadar bu mümkün görünmüyor aslında şimdiyee kadar bu cumaa günkü durumu konuşşsak iyi olurduu ama ben cuma da okulda olunca ordada yardım edemedim sanaa kendi adıma özür dilerim gerçekten :26:Ama okul bitince yani 2 hafta sonra her türlü yardıma sonuna kadar varım canım..İnşallah geri alırsın editörlük görevini gerçekten üzüldüm

Annelerrr gününüüüü de kutlarım Saphıram

Slmm kızlarrr izmirde yağmur var ve benim nett de gidipp geliyor eğer yarın giremezsem bilin ki bu nettt yüzündennnn

Bugün sabahaa kadar ders çalışcam kızlar yarında okulu asıp evde akşama kadar çalışmam lasımmm KPSS Tez Psikiyatri Stajı üçlüsü bu 2 hafta beni uyutmayacak besbelli

tatlım benim çok teşekkür ederim ince düşüncen için,desteğin ve anneler günümü kutladığın için kocaman öpüyorum

Allah yardımcın olsun canım..sabrın sonu selamet

saphiracıım bırakmıyorsun ben sana elimden geldiğince yardım ederim hatta cumaları sizi takip ediyorum müsait olmayabilirler el atayım diyee.. geçen hafta toplam yanlıştı düzeltildi falan laf gelmesin diye bu hafta kontrol bile ettim .... bu takım benim için çok özel çokkk özel insanlarla tanıştırdı beni bundan önceki kadroda aynı şimdi gibi uyumlu seviyeli insanlardı bir gün kırılmadık birbirimize aboooo benim ne kadardan beri burda olduğum çıkıyor ortaya

ben yeniyim durumları tam olarak bilmiyorum ama saferan arkadaşımız dönene kadar bize dışarıdan bir kaptan atayamazlar mı acaba
senin içinde üzüldüm eğer tr gitmeseydim yardımcı olmak isterdim ama tr herkeste internet yok maalesef
bide yeni olduğum için ne nasıl yapılıyor bir bilgim yok
anaca geri döndüğimizde olur çünkü o zaman internet sorunum olmaz
bence daha fazla sıkıntı yapma yönetimle konuş sana yardımcı olsunlar bu duruma bir çözüm bulsunlar görevinide geri iste tabi senin için önemini kaybetmediyse
ayrıca seninde anneler günün kutlu olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…