günaydınnn şekerler....güzel bir hata sonu olsun inşş hepimiz için...ve en önemlisi kaçamaksız inş...
dünü kaçamksız atlattım şükür ve eksilmişim az da olsa.....
canlarım beni yogun biir hafta sonu bekliyor...bugün evde güzelce temizlik yapıcam ..öğleden sonra kuaföre gidicem...kaşlarımı aldırıcam..manükür ve saç kestiricem..yarın günü birliğine şehirdısına çıkıcaz..aile ziyareti..bakımlı olmam lazım ve planlı..akşamdan herşeyi hazır etmem gerek...ütü yappılacak..o yüzden hafta sonu giremiycem...umarım hepimiz için mutlu bir hafta sonu olur...
inş. cnm diyetisyenin yardımıyla verebilirim umarım... yanlız bir süre sık olarak giremeyebilirim evde baya sorunlar var bende pcyi kaldırdım herkes rahatlasın dedim.. bakalım ya inat etcem kurmucam pcyi yada dayanamayıp kurcam .. ama işler de çok o yüzdende pek gireicem .. kadına gel yat kalk otur odanda dedik evi kendi evi belledi.. o kadar saçma sapan şeyler getirdiki evinden eski püskü ev üstüne ev krdu siz atın kendi şeylerinizi diyo nasıl bi mantıksa
en iyisi ben bir aylık izin alayım saphiramhaziran 10da gelirim tekrar bu ev anca bi hal yoluna konur
kıyamam sana üzülme bebem ya vardır herşeyde bir hayır istersen senin annen olabiliirm seve seve şafkate ihtiyacın olursaben burdayım bunu unutmainan veremeseydim ben veremezdim bak 6 haftadır yemedigime ragmen verememiştim ama bak birden giti kilolar ben sana inanıyorum sende inan karar verdim kahvaltı yerime meyva yicem ögünlerin yerini degiştirsemmi diyorum :44::44:buu arada demin 3 üzümlü kurabiyeyle bir top dondurma yedim neyse seni iiznli sayrız bence merak etme çünkü keyfinden giremiyosun sen akşam geç gir toptan halledelim bunu bu arada çilek erik kiraz yedim küçük bir tabak haberiniz olsun akşamada ne yesem diye düşünüyorum :44::44::44:
sagol şekerim dadlum kıymetlim
kızlar ben geldim siz yoksunuz tombul tavuklarım hu hu sesimi duyan yokmiiiiiiiiii
paşam tebrikler sakın cumaya kadar dikkat et de birinci olalım
şimdi gelelim banabugün 10 kalktım eşinim bel çantası vardı onu halletmiştim fermuarı çıktı ne yaptıysa yapamadı dedim ver bende deniyim sen bunu yapamazsın dedi beni hafife alma dedim neyse verdi elime allahım yapamıyıorum sonra dedimki allahım bir kuvvet ver yapıyım kendi yarım saat u,graştı ben 5 dakikada yaptım surat aynı bu aferim sana dedi beni öptü onu yolladım sonra kahvaltı fazlına geçtim kahvaltıda yediklerim şunlar
1-1 adet haşlama yumurta
2-maydonoz derotu ve nane yedim yeşillik olaraktan
3- kocaman bir bardak 5 bir arada içtim
4-5 yeşil zeytin
5-kibrik kutusu büyüklügünde peynir yedim
6-2 adet kurutulmuş çavdar ekmegi yedim
öglene allah kerim kızlar
kiloma gelince diyeyim bari okadar merakta bırakmayayım 85 kilo geliyorumişşallahta böyle gider adetim yakın şişmelerim başlar gene neyse yeni halimi resim çeker koyarım malum yer bakarsınız insan isteyince veriyomuş bunu anladım hastanede dogru dürüst yemedim birde çok hareket ettim oglan yüzünden azmin zaferi :131::131::131:
canım şahsen ben hemşireligi kazanmıştım çok iyi dereceyle ama maddi imkansızlıklar dolayı okuyamadım birde bebek konusunda onlar aglar ben aglar inek şaban misalidemin gelin aradı beni oglanın sesini duyunca çok kötü oldum çok alışmısım olsada sevsem şimdi kokusunu içime çeksem işşsallah yarım anneler günü gidicem eşim gelirse
elimde saece laptop var oda kardeşimin ben size pek vermli olamıcam sohbetlerinize pek katılamıcam ondan dedim ayrılcam diye diyette asıl diyete geçiyorum zaten diyetisyenle başlıyorum evdeki işler hiç bitmicekmiş gibi geliyor banabi görseniz çıldırcam durup durup ağlıyorum bide laf sokuyolar arada delleniyorum iyice mesaj sayılarını bile dolduramam gibime geliyor oturamıyorum bile 2 dk. rahatça o kadar sinir bozucu bir ortamdayım yani çok bunaldım herşeyden teyzeden minicik evden bir eve 2 ev kurulmasından zayıflayamamaktan sürekli gram gram kilo vermekten bıktım bazen diyom hadi az gitsin öz gitsin ama oda oluyor yaz geldi üstüme giycek bi şeyim yok olmuyor 160 boy 90 kilo olursa ne bulcan üstüne az girebilirim muhtemelen o açıdan dedim ayrılayım diye yoksa bildirim yapma şansım var :44::44 aşam çok sevindim senin adına 85 kilo çok iyi 60a az kaldı ha gayret moralini bozma üzülme sen üzüldükçe bende üzülüyorum
canım işşallah inan bende tartıya çıkınca şaşşırdım kaldım resmii koyucem en kısa zamnda görürüsün bak bakalım ablan ne kokoş olmuşSüpersinnnn paşammmmmmmmm
Senindee bebelerin olacak canım inş bir dahaki anneler gününee sende bir bebek müjdesi alırsın sen bu azimle herşeyi yaparsın
Canım anlıyorum ortamın çok kötü gerçektennn amaa burayı bırakırsan daha kötü olabilir
Şampiyon Galatasaray
canım işşallah inan bende tartıya çıkınca şaşşırdım kaldım resmii koyucem en kısa zamnda görürüsün bak bakalım ablan ne kokoş olmuş
yazıkki ne yazık eve geldim eşimle otobüste anam ona otobusu yekmeliyolar yetmiyormuş gibi elleriyle vuruyolar sevinip duruyolar sanki para alıyolar ne karın var kardeşim 12 kişi bir topun peşine koşuyo ne komik biz koşşak ne güzel olur en azından kilo verirdik
Merrakk ettim canımm benimm koy en kısa zamanda
Bende çok sevindim şampiyon olduğumuza ama polisleerimize saldıran insanları madur eden holigann tiplerden nefret ediyorum ister gs li ister fb li olsun fark etmiyor canım yazık devlet malına zarar veriyorlar...
Anneler gününüz kutlu olsun canlarım
Arkadaşlar ben kaptan yardımcılığı görevimi devretmek istiyorum.Saferan da şu ara olmayınca tüm işler bana kaldı.Doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum derken,inanın baya stres olmuşum ve ne karatay topiğiyle ilgilenebildim ne de kk daki editörlük işlerimle.Son günlerde hasta olduğumdan hiç giremedim hatta.Bu da eklenince üstüne,benim yoğunluğum tabiki yönetim tarafından farkedilmiş.Bu yüzden de bir de biz yük olmayalım diyerek editörlükten aldılar beni.Kaç senedir editörlük yaptığım için bu forumda ilk etapta kırıldım bu duruma.Çok emek verdim çünkü.Saatlerimi harcadığım günler/geceler oldu.Evimden çocuğumdan zaman çaldığım günler oldu.Tabiki bunlar için teşekkür edildi ama insan yine de ister istemez burkuluyor.Yani anlayacağınız takımımızın işleriyle ilgilenmekten her şeyi bir kenara bırakmışım.Hele cuma günleri halimi bir görseniz,kızımdan önce burayla ilgileniyorum.buradaki işimden fırsat bulunca kızıma kahvaltı yaptırıyorum.bu durum beni üzmeye başladı ama sorumluluğumu da bir kenara bırakıp,aa şimdi işim var benim,kk ile uğraşamam diyemiyorum.Eğer aranızda görevi devralabilecek bir gönüllü yoksa da en azından Saferan net sorununu çözene kadar bana yardımcılık eden biri olmalı.Doğa gitmeden önce bunu çok güzel yapıyordu sağolsun.İki elim kanda olsa o listeyi yetiştirme çabam ve sonunda gördüğüm yetememe durumu,bana her yere aynı anda yetişemeyeceğimi bir kez daha kanıtladı.Bana yardımcı olacağınızı umuyorum canlarım
tatlım benim çok teşekkür ederim ince düşüncen için,desteğin ve anneler günümü kutladığın için kocaman öpüyorum
Canmmmmm Önceliklee gerçekktenn çokk üzüldümmm keşkee hemen görevden almadan öncee bir uyarı felan olsaydıı gerçekten emek veriyorsun Ben sana seve seve yardım etmek istterimmm amaa okulum bitene kadar bu mümkün görünmüyor aslında şimdiyee kadar bu cumaa günkü durumu konuşşsak iyi olurduu ama ben cuma da okulda olunca ordada yardım edemedim sanaa kendi adıma özür dilerim gerçekten :26:Ama okul bitince yani 2 hafta sonra her türlü yardıma sonuna kadar varım canım..İnşallah geri alırsın editörlük görevini gerçekten üzüldüm
Annelerrr gününüüüü de kutlarım Saphıram
Slmm kızlarrr izmirde yağmur var ve benim nett de gidipp geliyor eğer yarın giremezsem bilin ki bu nettt yüzündennnn
Bugün sabahaa kadar ders çalışcam kızlar yarında okulu asıp evde akşama kadar çalışmam lasımmm KPSS Tez Psikiyatri Stajı üçlüsü bu 2 hafta beni uyutmayacak besbelli
Arkadaşlar ben kaptan yardımcılığı görevimi devretmek istiyorum.Saferan da şu ara olmayınca tüm işler bana kaldı.Doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum derken,inanın baya stres olmuşum ve ne karatay topiğiyle ilgilenebildim ne de kk daki editörlük işlerimle.Son günlerde hasta olduğumdan hiç giremedim hatta.Bu da eklenince üstüne,benim yoğunluğum tabiki yönetim tarafından farkedilmiş.Bu yüzden de bir de biz yük olmayalım diyerek editörlükten aldılar beni.Kaç senedir editörlük yaptığım için bu forumda ilk etapta kırıldım bu duruma.Çok emek verdim çünkü.Saatlerimi harcadığım günler/geceler oldu.Evimden çocuğumdan zaman çaldığım günler oldu.Tabiki bunlar için teşekkür edildi ama insan yine de ister istemez burkuluyor.Yani anlayacağınız takımımızın işleriyle ilgilenmekten her şeyi bir kenara bırakmışım.Hele cuma günleri halimi bir görseniz,kızımdan önce burayla ilgileniyorum.buradaki işimden fırsat bulunca kızıma kahvaltı yaptırıyorum.bu durum beni üzmeye başladı ama sorumluluğumu da bir kenara bırakıp,aa şimdi işim var benim,kk ile uğraşamam diyemiyorum.Eğer aranızda görevi devralabilecek bir gönüllü yoksa da en azından Saferan net sorununu çözene kadar bana yardımcılık eden biri olmalı.Doğa gitmeden önce bunu çok güzel yapıyordu sağolsun.İki elim kanda olsa o listeyi yetiştirme çabam ve sonunda gördüğüm yetememe durumu,bana her yere aynı anda yetişemeyeceğimi bir kez daha kanıtladı.Bana yardımcı olacağınızı umuyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?