Kilo bildir, bizde artiyiz ama söyledikBu hafta elleme beni.. reglim zati.. bide sınav haftası.. öle yemekle pek uğraşamıyorum.. acaip stresli bi hafta ama artı yani..
Amerika benim ulaaaa pempisler i de çakılı da listede görmek istiyorum artık gelsinler bakalım yamacimabunlar hep amerikanın oyunu
Evet miu alacakmış herhalde. Fur Lunyam listedekilerin ağzından yeşil çayı sırtından sopayı eksik etme. Ellerin dert görmesin
Nehiri yenme ihtimalimiz nedir bu haftaeklerim tabisi eklemem mihemde zevkle
Amerika benim ulaaaa pempisler i de çakılı da listede görmek istiyorum artık gelsinler bakalım yamacima
onların bu haftaki tablosunu görmedim waytımNehiri yenme ihtimalimiz nedir bu haftaigdedali da yok bende sporu costururum mortinde çok haftaya bizim olacak laaa
Bende Rusya, soğuk savaş zamanıAmerika benim ulaaaa pempisler i de çakılı da listede görmek istiyorum artık gelsinler bakalım yamacima
İgdeyla kafa kafaya olmamız lazım onun da 2000 point tek yakın yada daha az onu geçmiş olmam laximonların bu haftaki tablosunu görmedim waytım
ama bu hafta iğde coşmuştu yine
ama haftaya yokmuş
Ben demedim sen dedinKandil simidi de de gör sopaların rengini
Afiyet olsun, çevirmeleri güzel olur cosur cosurGözüm döndü hepfitmorti yemeği çekiyor cankm
Gel gel savaş mı dedin hani nerede hemen alayım kılıcımıBende Rusya, soğuk savaş zamanı
Kızz ama bu artı biliyorum ki ödem.. bide dün çiğköfte yemiş olabilirim.. yemek yapıcak vaktim bile yok.. haftaya cuma sözKilo bildir, bizde artiyiz ama söyledik
sen onu geçtin bu haftaİgdeyla kafa kafaya olmamız lazım onun da 2000 point tek yakın yada daha az onu geçmiş olmam laxim
Bildirdi onlar kuzu
Yok çiğ çiğ canlı canlı yiyeceğim oyle çevirme falan değil her ısırığı hissedecekler ayyy kendimi çok canı gördüm bı anAfiyet olsun, çevirmeleri güzel olur cosur cosur
hee kaçırdım demekBildirdi onlar kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?