günaydın kızlar yeni bir haftaya güzel bir başlangıç yapalım inş
GÜNAYDINNNNNNNNşekerler...güzel bir hafta güzel bir gün olsun inşaallah...eriyinnn inşaallah emiiii
özledim sizleriiiiiii
saphiracıım bırakmıyorsun ben sana elimden geldiğince yardım ederim hatta cumaları sizi takip ediyorum müsait olmayabilirler el atayım diyee.. geçen hafta toplam yanlıştı düzeltildi falan laf gelmesin diye bu hafta kontrol bile ettim.... bu takım benim için çok özel çokkk özel insanlarla tanıştırdı beni bundan önceki kadroda aynı şimdi gibi uyumlu seviyeli insanlardı bir gün kırılmadık birbirimize aboooo benim ne kadardan beri burda olduğum çıkıyor ortaya
kolay gelsin cnm...bu akşam yemekli misafirim var ama arada uğrarım
sana da günaydın ececim...inşş cnmm..günaydın kızlar yeni bir haftaya güzel bir başlangıç yapalım inş
Slmm kızlarrr izmirde yağmur var ve benim nett de gidipp geliyor eğer yarın giremezsem bilin ki bu nettt yüzündennnn
Bugün sabahaa kadar ders çalışcam kızlar yarında okulu asıp evde akşama kadar çalışmam lasımmm KPSS Tez Psikiyatri Stajı üçlüsü bu 2 hafta beni uyutmayacak besbelli
kolay gelsin cnm...
sana da günaydın ececim...inşş cnmm..
allah zihin açıklıgı versin saliscimmm....dereotunu unutmadım yarın alıcam pazardan bol bol.....:))cnm zerdeçalli kürü tekrar yazarmısın bana..bugün alayım aktardan malzemeleri...
Saol canım benim yazayım tekrar:)
Bir çay kaşığı zencefil
Bir çay kaşığı zerdaçal
4 damla çörek otu yağı
bir tatlı kaşığı bal canım eğer bal kullanmak istemiyorsanız yarım çay bardağı suya karıştırıp içebilirsin tatlımmm
Saol canım benim yazayım tekrar:)
Bir çay kaşığı zencefil
Bir çay kaşığı zerdaçal
4 damla çörek otu yağı
bir tatlı kaşığı bal canım eğer bal kullanmak istemiyorsanız yarım çay bardağı suya karıştırıp içebilirsin tatlımmm
cnm sağol eline sağlık..ben emziriyorummm sence sütüme olumsuz etkisi olur mu saliscim...
bir de zerdeçal ve zencefill toz şeklinde mi oluyor aktarda...
bir de bunu kullanan bayn kaç kilo vermişti....çok sıkı diyet yapmışmıydı..biraz anlat kuzumda motive olalımm....uymayan arkadalarımız olmuştur belkiii
aman ne çok şey istedim
kız öteki kürü yapmıyuomusun bakıyım sen bunu yapıyosun şimdi bunudamı alıcem benönceki kürü yaptım düdüklüde pişiyo bakalım tadı nasıl olmuş:18::18:
salisiiiimmm cnm çok tşk ederimm...anneler günü kutlaman için.....cnm dün çok kaçırmışsın ama bugün pazartesiiii yeni yeniden başlangıç yapalım bebişim...cnm sen cuma kaçtın bugün 90 oldunnn...bu arada ishale dikkat et cnm bol sıvı al...
GÜNAYDINNNNNNNNşekerler...güzel bir hafta güzel bir gün olsun inşaallah...eriyinnn inşaallah emiiii
özledim sizleriiiiiii
günaydın kızlar yeni bir haftaya güzel bir başlangıç yapalım inş
kız menüde ne var hemen geliyimbu akşam yemekli misafirim var ama arada uğrarım
canım senin yerinde olsan fayansın üstüne koyarım dikkat et aMA tartı tam otursun yerine yoksa yanlış tartargüzel bir hafta sonu geçirdim kızlar bol hareketlii çokkk az kaçamaklı ve bu sabah ekslerdeyim çok şükür...
sizebir şey danısıcam..benim tartım digital ve dolabın yanında duruyor..dolabla arasında 5 cm boşluk vardır..tartıyı boş bir alana aldıgımda daha eksik çıkıyorum sizce hangisi doğru kızlar..sizin digitallerde de yer değişince kg da fark oluyor mu yoksa benimkisi bozuk mu....
Kızlarrrr dünnn annelerr günüüü nedeniylee babam bizii pikniğee götürdüüüü veee halliyleee gözüüümm döndüüüü Allahımmm nelerrr yemedimmmm nelerrrrrrAmaa Akşamaa doğruu bana ne dokundu bilmiyorum kusmaa ve ishalle eve kendimi zor attımm Akşam bir bulantı iğnesi yaptım rahatladımmm Amaa mahvoldum Sabahha kadar da uyumadım ders çalıştım zaten uyuyamazdım da çok hasta oldum üşüttüm kanımca benn ateşimde çıktı şimdi de boğazlarım ağrıyyor
Amaaaa güzelll haberler de varr bugün herhaldee verdiğim kiloları geri aldığımı düşünerek tartıya çıktım tam olarak 90 kg geliyorum Ama iyi bir veriş değil tabi muhtemelen hastalıktan oldu
allah razı olsun kardeşim cümlemizin kini işşallah darısı olmayanların başına diyeyimpaşacım tebrik etmiş miydim hatırlamıyorum ama yazayım şimdi bebeğiniz sağlıklı ve ömürlü olsun,hayırlı evlat olsun inşallah,Allah analı babalı büyütsün canım
beni takdir etme bebem dün annem amasta çöregi yapmıştı az yedim çok pişmanım birde itiraf ediyim beyaz çukulata yedimPAŞAMMM hoşgeldinnn şekerimmm,
seni çok takdir ediyorum yaaa kaçamak yapmıyorsun hiççç süpersinnn......
canım normalde hergün yapılsa zararı varmı birde senin yaptıgım kürü kaç günde yapıyosun ögünleri nasıl nezaman içiyosun tadı nasıl kilo ne kadar vericekmişin yemeklerden öncemi sonramı içiyosun ne kadardir yapıyosunBen onu ayda bir kez yapıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?