Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

GÜNAYDINNNNNNNNşekerler...güzel bir hafta güzel bir gün olsun inşaallah...eriyinnn inşaallah emiiii
özledim sizleriiiiiii

güzel bir hafta sonu geçirdim kızlar bol hareketlii çokkk az kaçamaklı ve bu sabah ekslerdeyim çok şükür...
sizebir şey danısıcam..benim tartım digital ve dolabın yanında duruyor..dolabla arasında 5 cm boşluk vardır..tartıyı boş bir alana aldıgımda daha eksik çıkıyorum sizce hangisi doğru kızlar..sizin digitallerde de yer değişince kg da fark oluyor mu yoksa benimkisi bozuk mu....

SAPHİRA cım cnm editörlük duurmuna üzüldüm...sen çok özverili bir insansın..takım içinde kendi adıma kızım çok küçük oldugu ve yürüme döneminde oldugu için belki sana yardımcı olamaybilirim..ama gene de b,ireysel olarak hepimizde bişiyler yapalım ...cuma günü daha dikkatli olalım...haklısın cnm ...

günaydın kızlar yeni bir haftaya güzel bir başlangıç yapalım inş

Günaydınn canımmm Anneler günün kutlu olsun canım

GÜNAYDINNNNNNNNşekerler...güzel bir hafta güzel bir gün olsun inşaallah...eriyinnn inşaallah emiiii
özledim sizleriiiiiii

İnşallah canımmmmmm günaydın anneler günün kutlu olsun

Çokk saoll doğacımm yaaa bende Saphıramın bırakmasını istemiyorummm Okul bitsin bende herşeyi öğrenip onun yükünü azaltmaya varımm

Kızlarrrr dünnn annelerr günüüü nedeniylee babam bizii pikniğee götürdüüüü veee halliyleee gözüüümm döndüüüü Allahımmm nelerrr yemedimmmm nelerrrrrrAmaa Akşamaa doğruu bana ne dokundu bilmiyorum kusmaa ve ishalle eve kendimi zor attımm Akşam bir bulantı iğnesi yaptım rahatladımmm Amaa mahvoldumSabahha kadar da uyumadım ders çalıştım zaten uyuyamazdım da çok hasta oldum üşüttüm kanımca benn ateşimde çıktı şimdi de boğazlarım ağrıyyor

Amaaaa güzelll haberler de varr bugün herhaldee verdiğim kiloları geri aldığımı düşünerek tartıya çıktım tam olarak 90 kg geliyorum Ama iyi bir veriş değil tabi muhtemelen hastalıktan oldu

bu akşam yemekli misafirim var ama arada uğrarım
kolay gelsin cnm...
sana da günaydın ececim...inşş cnmm..

allah zihin açıklıgı versin saliscimmm....dereotunu unutmadım yarın alıcam pazardan bol bol.....:))cnm zerdeçalli kürü tekrar yazarmısın bana..bugün alayım aktardan malzemeleri...

Saol canım benim yazayım tekrar:)

Bir çay kaşığı zencefil
Bir çay kaşığı zerdaçal
4 damla çörek otu yağı
bir tatlı kaşığı bal canım eğer bal kullanmak istemiyorsanız yarım çay bardağı suya karıştırıp içebilirsin tatlımmm

salisiiiimmm cnm çok tşk ederimm...anneler günü kutlaman için.....cnm dün çok kaçırmışsın ama bugün pazartesiiii yeni yeniden başlangıç yapalım bebişim...cnm sen cuma kaçtın bugün 90 oldunnn...bu arada ishale dikkat et cnm bol sıvı al...

cnm sağol eline sağlık..ben emziriyorummm sence sütüme olumsuz etkisi olur mu saliscim...
bir de zerdeçal ve zencefill toz şeklinde mi oluyor aktarda...
bir de bunu kullanan bayn kaç kilo vermişti....çok sıkı diyet yapmışmıydı..biraz anlat kuzumda motive olalımm....uymayan arkadalarımız olmuştur belkiii
aman ne çok şey istedim

kız öteki kürü yapmıyuomusun bakıyım sen bunu yapıyosun şimdi bunudamı alıcem ben önceki kürü yaptım düdüklüde pişiyo bakalım tadı nasıl olmuş:18::18:

Emzirdiğini hiç düşünmedim tatlım zencefil ve zerdaçall ın zararı var mı bilmiyorum bir araştırayyım canımmm kullanmadan biraz bekle ben sana geri döneyim...

Bunu yapan doktor arkadaş 150 kiloluk bir adammm 1.75 cm boyu vardı yarım dünya gibi birşeydi ikimizde dalga geçerdik kilolarımızlaa ondan iyi anlaşıyorduk bu sennenin başında beraber kadın doğum stajındaydık o asistan dahaAmaa geçen gün hastanede yanından geçtimm Tanıyamadım adamı saliha napıon dedi ben geçip giderken İyyim dedim ama hala tanııyamadım kendisi sölemese de tanımazdımm kalmamış yani resmenn gözleri birtek onundu başka biryeri ona ait değildi diğer yanın nerde diyee sordum çocuğaa yanii

Sonra oturduk konuştuk felan ne yaptın dedim 3 öğün normal yemek yedim 1 veya 2 dilim ekmek yedim kahvaltıdaa hergün yumurta yedim dedi .. Bende sadeede gel dedimHocası bu tarifi vermiş sürrekli aşırıyordum dedii kendimi tutamıyordum dedi hocası demiş sen böle veremezsin bu tarifi yap demiş şimdi tatlı krizlerim bitti diyorrr vee kan şekerim dengede duruyor acıkmıyorum diyor gerçekten doğru dene bak göreceksin

Shopamm araştrıdım tatlım bitki de olsa dikkatli olmak lasım emzirirken çörek otu çok şifalı hamile ve emzirenlere zaten öneriyorlar zencefil de sütüü artıyorr yani onu da yiyeblirsinn amaa zerdaçal ile ilgili birşey bulamadım bilmeden kullanma bir araştıralımmm canımm zerdaçal da çok yarralı kanser ilaçlarında kullanılacakmış yakında ama tabi blmeden kullanmamak lasım sen emziriyorsun öğrenelim bakalım emzirenler kullanabilir mi

Evett canımmm valla kaçırdım ne yalan söyleyeyim açık havda yedikçe yedik püff pişmanım cuma sabah 99.5 dim cuma akşam 99.2 idim bugün 99 Yanlış yazmışım tatlım 90 değil 99

salissicmmm tşk ederim cnm yaa emek emek araştırmışsınn.....ben bugün aktarıma gidip sorucam zararı olur mu die ona göre başlıycm cnm..

özledim sizleriiiiiii
ha ha ha ne erime şöyle kilolar gitse ne olurdu
işşallah canım ne var ne yok görüşmeyeli bebem
bu akşam yemekli misafirim var ama arada uğrarım
kız menüde ne var hemen geliyim
canım senin yerinde olsan fayansın üstüne koyarım dikkat et aMA tartı tam otursun yerine yoksa yanlış tartarişşallah tam giderde bizde franbuazlı jübilemizi yaparık
insan ablasınıda götürmezmi aşk olsun neler yemişin neler bensiz hemide kanat varmıydı kanat
paşacım tebrik etmiş miydim hatırlamıyorum ama yazayım şimdi bebeğiniz sağlıklı ve ömürlü olsun,hayırlı evlat olsun inşallah,Allah analı babalı büyütsün canım
allah razı olsun kardeşim cümlemizin kini işşallah darısı olmayanların başına diyeyim buarada senin adınada çok üzüldüm üzme tatlı canını olurmuinan beceremem becerebilsem biliyosun seve seve
PAŞAMMM hoşgeldinnn şekerimmm,
seni çok takdir ediyorum yaaa kaçamak yapmıyorsun hiççç süpersinnn......
beni takdir etme bebem dün annem amasta çöregi yapmıştı az yedim çok pişmanım birde itiraf ediyim beyaz çukulata yedim bende kaçamak yapıyorum aslında vallahi evimden çıkıyorum olan ban oluyo annem olucak hatun ahlakımı bozuyoadetimde yakın şişmeye başladım ben gene ya sabah uyandıgımda göbüşüm şişmişti daha nerelerim şişer allah bilir
Ben onu ayda bir kez yapıyorum canım
canım normalde hergün yapılsa zararı varmı birde senin yaptıgım kürü kaç günde yapıyosun ögünleri nasıl nezaman içiyosun tadı nasıl kilo ne kadar vericekmişin yemeklerden öncemi sonramı içiyosun ne kadardir yapıyosun bayılırım böyle çapraz sormalara alayım cevabımı lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…