salissicmmm tşk ederim cnm yaa emek emek araştırmışsınn.....ben bugün aktarıma gidip sorucam zararı olur mu die ona göre başlıycm cnm..
ha ha ha ne erime şöyle kilolar gitse ne olurdu
işşallah canım ne var ne yok görüşmeyeli bebem
kız menüde ne var hemen geliyim
canım senin yerinde olsan fayansın üstüne koyarım dikkat et aMA tartı tam otursun yerine yoksa yanlış tartarişşallah tam giderde bizde franbuazlı jübilemizi yaparık
insan ablasınıda götürmezmi aşk olsun neler yemişin neler bensiz hemide kanat varmıydı kanat
allah razı olsun kardeşim cümlemizin kini işşallah darısı olmayanların başına diyeyimbuarada senin adınada çok üzüldüm üzme tatlı canını olurmu inan beceremem becerebilsem biliyosun seve seve
beni takdir etme bebem dün annem amasta çöregi yapmıştı az yedim çok pişmanım birde itiraf ediyim beyaz çukulata yedimbende kaçamak yapıyorum aslında vallahi evimden çıkıyorum olan ban oluyo annem olucak hatun ahlakımı bozuyo adetimde yakın şişmeye başladım ben gene ya sabah uyandıgımda göbüşüm şişmişti daha nerelerim şişer allah bilir
canım normalde hergün yapılsa zararı varmı birde senin yaptıgım kürü kaç günde yapıyosun ögünleri nasıl nezaman içiyosun tadı nasıl kilo ne kadar vericekmişin yemeklerden öncemi sonramı içiyosun ne kadardir yapıyosunbayılırım böyle çapraz sormalara alayım cevabımı lütfen
şimdi gelelim bana
bugün yürüyüşe gidemedim eşlim evde bırakmıyoki gidiyim hafta sonu bile çalıştı adam kendine izin vermiş benle vakit geçiricekmişsonracıma sabah telefona uyandım arayan hastaneydi test sonuçlarım çıkmış doktorun dedigi gibi malesef pıhtılaşma sorunu var hemde aşırı dedi serklajında yani rahim dikişinide erken yapıcez dedi pazartesi randevu aldım 11 re bakalım suratımıza ne dicem bebegime kavuşmam için 15 kilo fazlam var allahım yardım ette bebegime kavuşuyum yoksa halim harap SALİSCİM allah rızası için senden birşey isticem yardım edersen çok sevinirim sen şimdi hastanede çalışıyosunya bir kadın dogumcuya bu konuyu sorsan çok sevinirim dermisin rahim dikilse bile bu kan pıhtılaşma sorunu yüzünden erken dogum olurmu diye igne vurunucakmışım 0.6 anladın sen o i,gneyi adını yazamıyorum yasak diye inan çok sevinirim kardeşim ya
şimdi gelelim yediklerime
1-1haşlama yumurta
2-5 biryerde çay
3-5 yeşil 1 siyah zeytin
4-badem domates
5-2 dilim kurutulmuş çavdar ekmegi
6-kibrit kutusu kadarda peynir
öylenede allah kerim bakıcez
herkese güzel bir hafta olur inş.
sabah işe gelemedim izin aldım.annemin MRı çekilecekti ona refakat ettim..kızım ve oğlum hasta.kızım muhtemelen yine kreşten yeni bir salgın getirdi..evde wcye zor gidiyorum.kızım kreşede gidemedi..beni bugün izinli sayın olurmu..vaktim olursa akşam uğrarım..
herkese güzel bir hafta olur inş.
sabah işe gelemedim izin aldım.annemin MRı çekilecekti ona refakat ettim..kızım ve oğlum hasta.kızım muhtemelen yine kreşten yeni bir salgın getirdi..evde wcye zor gidiyorum.kızım kreşede gidemedi..beni bugün izinli sayın olurmu..vaktim olursa akşam uğrarım..
Anneler gününüz kutlu olsun canlarım
Arkadaşlar ben kaptan yardımcılığı görevimi devretmek istiyorum.Saferan da şu ara olmayınca tüm işler bana kaldı.Doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum derken,inanın baya stres olmuşum ve ne karatay topiğiyle ilgilenebildim ne de kk daki editörlük işlerimle.Son günlerde hasta olduğumdan hiç giremedim hatta.Bu da eklenince üstüne,benim yoğunluğum tabiki yönetim tarafından farkedilmiş.Bu yüzden de bir de biz yük olmayalım diyerek editörlükten aldılar beni.Kaç senedir editörlük yaptığım için bu forumda ilk etapta kırıldım bu duruma.Çok emek verdim çünkü.Saatlerimi harcadığım günler/geceler oldu.Evimden çocuğumdan zaman çaldığım günler oldu.Tabiki bunlar için teşekkür edildi ama insan yine de ister istemez burkuluyor.Yani anlayacağınız takımımızın işleriyle ilgilenmekten her şeyi bir kenara bırakmışım.Hele cuma günleri halimi bir görseniz,kızımdan önce burayla ilgileniyorum.buradaki işimden fırsat bulunca kızıma kahvaltı yaptırıyorum.bu durum beni üzmeye başladı ama sorumluluğumu da bir kenara bırakıp,aa şimdi işim var benim,kk ile uğraşamam diyemiyorum.Eğer aranızda görevi devralabilecek bir gönüllü yoksa da en azından Saferan net sorununu çözene kadar bana yardımcılık eden biri olmalı.Doğa gitmeden önce bunu çok güzel yapıyordu sağolsun.İki elim kanda olsa o listeyi yetiştirme çabam ve sonunda gördüğüm yetememe durumu,bana her yere aynı anda yetişemeyeceğimi bir kez daha kanıtladı.Bana yardımcı olacağınızı umuyorum canlarım
güzel bir hafta sonu geçirdim kızlar bol hareketlii çokkk az kaçamaklı ve bu sabah ekslerdeyim çok şükür...
sizebir şey danısıcam..benim tartım digital ve dolabın yanında duruyor..dolabla arasında 5 cm boşluk vardır..tartıyı boş bir alana aldıgımda daha eksik çıkıyorum sizce hangisi doğru kızlar..sizin digitallerde de yer değişince kg da fark oluyor mu yoksa benimkisi bozuk mu....
Kızlarrrr dünnn annelerr günüüü nedeniylee babam bizii pikniğee götürdüüüü veee halliyleee gözüüümm döndüüüü Allahımmm nelerrr yemedimmmm nelerrrrrrAmaa Akşamaa doğruu bana ne dokundu bilmiyorum kusmaa ve ishalle eve kendimi zor attımm Akşam bir bulantı iğnesi yaptım rahatladımmm Amaa mahvoldum Sabahha kadar da uyumadım ders çalıştım zaten uyuyamazdım da çok hasta oldum üşüttüm kanımca benn ateşimde çıktı şimdi de boğazlarım ağrıyyor
Amaaaa güzelll haberler de varr bugün herhaldee verdiğim kiloları geri aldığımı düşünerek tartıya çıktım tam olarak 90 kg geliyorum Ama iyi bir veriş değil tabi muhtemelen hastalıktan oldu
Evett canımmm valla kaçırdım ne yalan söyleyeyim açık havda yedikçe yedik püffpişmanım cuma sabah 99.5 dim cuma akşam 99.2 idim bugün 99 Yanlış yazmışım tatlım 90 değil 99
KELEBEKCİM VE SENARİSTCİM nerlerde acaba...her sabah burda olurlardı....mesaileri yogun geçiyor sanırım....
istedigin müjde olsun seni öpücüklere bogarım benNe demek kuzum kadın doğum kitabımı deştim azcıkk ordaa yararlı olanlar yazıyor ama malesef zerdçalla ilgili bişi yazmıoduu amaa aktara güvenip almaa o nerden bilecekk bileeen birinee soralım doktora felan
Her gün yapma canım en az haftada bir kez yapp tadı harikaa şerbet gibi bişi oluyoorr öğünlerden önce içiyorum ki iştahımı bastırsın 1.7 litre felan kalıo kaynattıktan sonra onu da 2 günde bitiriyorummmmAmma hızlı cevaplıyorum aamaa
Canım anladım ben o iğneyii o iğnee o pıhtılaşmaa sorunu çözülürr gebee kalamayann birçokk kadındaa sorunn pıhtılaşmaa çıkıyorr ben sağlık ocağında çalışırken benim gebemde 17 yıl bebek sahibi olamamıştıı sonradan rahatsızlığı bu pıhtı hastalığı çıktı bu bir hastalık vee tedavisiii çok basitt o iğneciğii vurulacaksınn zatenn o daa küçücükk bir iğnee kuzummm hiç kormaaa böylee bebeğin düşmeyecekk benim gebemin nur topuu gibiii bir bebeği olmuştuuu hiç sorun olmuyorrr çok sevindimm inan sende bu rahatsızlığın çıkmasınaaaa çüünküü bunun tedavisiiii varr vee çokk kolayyy eminn oll bebeğeee çokkkk yaklaştın paşammmm müjdemi isterimm bakkBen http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/98404-kan-pihtilasmasi-nedeniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html Sitemizdee bu linkleee bir paylaşım alanı bilee varrrr benn gebemii burayaa yönlendirmiştimmm çokk heyacanlanıyordu 5 düşüğüü vardıı uyku tutmuyorduu zavallıyı gene düşecek diyee sendee bu topiğee girrr için rahatlasınnnnn
Birde çok önemli birşeyy dahaa varrr o iğneleri kullanırkenn dikkat etmenn gerekenn şeylerr varrrr sanaaa onlarıı göndereyimmm hiç zorluk çekmeeyeceksinn paşammmmm merakk etmee kuzumm benimmm
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallahherkese güzel bir hafta olur inş.
:)) gülümseyerek başlayalım bre yeni haftanın bu ilk günününe,
gününüz güzel olur umarım...ahandaaa çayınızzzzzzz.....
Eki Görüntüle 415263
canım ben yokumya durgun sen merak etme ben canlandırım burayıkızlarr takımımız artık çok durgun yaaa...toplaşalımmm.....
canım ben yardımcı olurum ama ilk evvela bana bi staj vermen lazım
canım boş bi alanda olsun taş üzerinde olsun (halıda ya da halıflekste olmasın yani) bi de sallanmasın tam otursun.. sen üstüne çıktığında vücuduna hiçbir kuvvet uygulamadan durabilmelisin.. yani açık alan da taş üzerinde daha doğru tartım olur :106:
canım 90 ı görünce şok oldumdedim niye kimse bişey dememiş 99 dan 90 a yani neyse Allah söyletmiş
canım sabahtan annemi doktora götürdüm de yeni geldim işe.. evdeki netinde faturasını ödememişiz kapandı bugün açılacak inşallah :106:
biraz yoğun işlerim bitince tekrar gelirim :126:
istedigin müjde olsun seni öpücüklere bogarım benyeterki kesin sonuç alıyım allah var hem sevindim hem üzüldüm bebem sevindim çaresi var diye üzüldüm evlatlarım göz göre düştü diye işşallah bundan sonra güzel olucek herşey işallah şu 70 düşüyüm sonra gelsim bebeler
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallah
günaydın dadlum
canım ben yokumya durgun sen merak etme ben canlandırım burayı
bu arada salisim bu kürü yaptım amanın wc git gel neden acaba:44::44::44:birde bir hafta yapılsa olmuyo degilmi diyorum bir hafta taze yapayım ben :44::44:ne dersiniz bu arada 3 elma kattım ekşi fosasınıda yedimama karabiberdenmi nedir terliyorum eşimde telefon geldi işegitti sözde beni yürüyüşe götürücekti neyse ev işi yemek vs var işim bitsin dönerim aranıza
destekleriniz için teşekkür ederim kızlar..paylaşım alanına arada sırada göz atmanızı rica ediyorum.Geçtiğimiz cuma kardeş takımımız 6. takım kilo bildirim listesini yayınlamamış.Bu durumdan takımımız ve sorumlu kişi olarak ben de sorumlu tutulduk.Ben yeni öğrendim ki;kardeş takımı arada sırada kontrol etmek,nasılsınız,bir yaramazlık var mı demek lazımmış,bilmiyordum.Sizin de haberiniz olsun.4. ve 6. takımlar bizim kardeş takımlarımız,birbirimize destek olmalıyız
Tam kendimi toparlıyorum deyip,çok hırslı başlamıştım geçtiğimiz haftaya ama maalesef hasta olmam her şeyi bitirdi.komşum birazcık kilo almışsın dedine kadar nankör bir şey şu kilo verme olayı ya yarın akşam kına gecesi var.O telaşta diyetime uymaya çalışıcam.Perşembe de düğün var.Aynı şekilde o günde bozmamaya çalışıcam.Tabi sporumu da yapamadım.Bugünden itibaren yeniden başlıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?