Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi gelelim bana
bugün yürüyüşe gidemedim eşlim evde bırakmıyoki gidiyim hafta sonu bile çalıştı adam kendine izin vermiş benle vakit geçiricekmişsonracıma sabah telefona uyandım arayan hastaneydi test sonuçlarım çıkmış doktorun dedigi gibi malesef pıhtılaşma sorunu var hemde aşırı dedi serklajında yani rahim dikişinide erken yapıcez dedi pazartesi randevu aldım 11 re bakalım suratımıza ne dicem bebegime kavuşmam için 15 kilo fazlam var allahım yardım ette bebegime kavuşuyum yoksa halim harap SALİSCİM allah rızası için senden birşey isticem yardım edersen çok sevinirim sen şimdi hastanede çalışıyosunya bir kadın dogumcuya bu konuyu sorsan çok sevinirim dermisin rahim dikilse bile bu kan pıhtılaşma sorunu yüzünden erken dogum olurmu diye igne vurunucakmışım 0.6 anladın sen o i,gneyi adını yazamıyorum yasak diye inan çok sevinirim kardeşim ya

şimdi gelelim yediklerime
1-1haşlama yumurta
2-5 biryerde çay
3-5 yeşil 1 siyah zeytin
4-badem domates
5-2 dilim kurutulmuş çavdar ekmegi
6-kibrit kutusu kadarda peynir

öylenede allah kerim bakıcez

salissicmmm tşk ederim cnm yaa emek emek araştırmışsınn.....ben bugün aktarıma gidip sorucam zararı olur mu die ona göre başlıycm cnm..

Ne demek kuzum kadın doğum kitabımı deştim azcıkk ordaa yararlı olanlar yazıyor ama malesef zerdçalla ilgili bişi yazmıoduu amaa aktara güvenip almaa o nerden bilecekk bileeen birinee soralım doktora felan

Her gün yapma canım en az haftada bir kez yapp tadı harikaa şerbet gibi bişi oluyoorr öğünlerden önce içiyorum ki iştahımı bastırsın 1.7 litre felan kalıo kaynattıktan sonra onu da 2 günde bitiriyorummmmAmma hızlı cevaplıyorum aamaa

Canım anladım ben o iğneyii o iğnee o pıhtılaşmaa sorunu çözülürr gebee kalamayann birçokk kadındaa sorunn pıhtılaşmaa çıkıyorr ben sağlık ocağında çalışırken benim gebemde 17 yıl bebek sahibi olamamıştıı sonradan rahatsızlığı bu pıhtı hastalığı çıktı bu bir hastalık vee tedavisiii çok basitt o iğneciğii vurulacaksınn zatenn o daa küçücükk bir iğnee kuzummm hiç kormaaa böylee bebeğin düşmeyecekk benim gebemin nur topuu gibiii bir bebeği olmuştuuu hiç sorun olmuyorrr çok sevindimm inan sende bu rahatsızlığın çıkmasınaaaa çüünküü bunun tedavisiiii varr vee çokk kolayyy eminn oll bebeğeee çokkkk yaklaştın paşammmm müjdemi isterimm bakkBen http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/98404-kan-pihtilasmasi-nedeniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html Sitemizdee bu linkleee bir paylaşım alanı bilee varrrr benn gebemii burayaa yönlendirmiştimmm çokk heyacanlanıyordu 5 düşüğüü vardıı uyku tutmuyorduu zavallıyı gene düşecek diyee sendee bu topiğee girrr için rahatlasınnnnn

Birde çok önemli birşeyy dahaa varrr o iğneleri kullanırkenn dikkat etmenn gerekenn şeylerr varrrr sanaaa onlarıı göndereyimmm hiç zorluk çekmeeyeceksinn paşammmmm merakk etmee kuzumm benimmm

C GEBELİKTE BELİRTİLERİ BELİRGİNLEŞEN Factor V Leiden Geni MUTASYONU RAHATSIZLIĞINDA KULLANILAN İLAÇLARDAN BİRİDİR.BU RAHATSIZLIKTA DÜŞÜKLERİN BU GENDEKİ MUTASYON NEDENİYLE OLDUĞU PLESANTAYA GİDEN KANIN PIHTILAŞARAK DÜŞÜĞE NEDEN OLDUĞU ORTAYA KONMUŞTUR.
AYRICA GEBEDE DERİN VEN TROMBOZU ADI VERİLEN OLAYI MEYDANA GETİRİR BUNUN SONUCUNDA İSE KOL BACAK KARIN GİBİ TOPLARDAMARLARDA PIHTI OLUŞARAK KOPMASI SONUCUNDA HAYATİ ORGANLARDA TIKANIKLIĞA NEDEN OLABİLİR. İŞTE C BU GİBİ KÖTÜ SONUÇLARIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN KULLANILIR.

C KULLANIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ŞÖYLEDİR:

1)Kanama:C tedavisinin en önemli yan etkisi kanamadır. İlacın vücutta emilimine göre bazen kanama belirtileri gözlenebilir. Vucudunuzda durmayan kanamalar, morluklar olduğunda herhangi bir kaza durumunda mutlaka sağlık kuruluşuna başvurunuz .

2)Trombositopeni. Kanama halinde damarda önce kasılma olur, bunu takiben trombositler hasarlı damar duvarına yapışırlar. Yapışan trombositler daha sonra diğer trombositlerede yapışarak trombosit tıkaç oluşmasını sağlar,oluşan trombosit tıkaç geçici olarak kanamayı durdurur. Bu sırada kanda bulunan pıhtılaşma faktörleri aktif hale gelerek fibrini meydana getirirler. Fibrin trombosit tıkacın dağılmasını önler, tıkacı sağlamlaştırır ve kanamayı durdurur.Trombosit eksikliği kanamaya neden olur.

3) Osteoporoz: kemik erimesi olarak da adlandırılan bu durum kemiklerin incelmesi, zayıflaması ve kırılması ile karakterize bir hastalıktır.Uzun süre heparin kullanımı gerektiren durumlarda (örneğin gebelerde) osteopeni oranı %17 olarak bildirilmiştir. Vakaların çoğunda, doğumdan 1 yıl sonra düzelmektedir. Spontan kırıklar nadirdir. Tedavinin dozu ve süresi önemlidir
4) Diğerleri: Heparine bağlı deri nekrozu: Bir çeşit hipersensitivite vaskülitidir.Daha çok subkutan heparin yapılan alanlarda ortaya çıkar.

TÜM BUNLAR DÜZENLİ KONTROLLER İLE ÖNLENEBİLİR

Bu benim gebemee yaptığım Eğitimimmmm birdee nasıl vurulacağı ile ilgili sanaa anlatacakklarrrr canımmm Anlamadığın bir yer olursaa benn sanaa yardımcıı olurumm canımm amaa genee de hocalaraa daa sorarımmm

herkese güzel bir hafta olur inş.

sabah işe gelemedim izin aldım.annemin MRı çekilecekti ona refakat ettim..kızım ve oğlum hasta.kızım muhtemelen yine kreşten yeni bir salgın getirdi..evde wcye zor gidiyorum.kızım kreşede gidemedi..beni bugün izinli sayın olurmu..vaktim olursa akşam uğrarım..

canım hoşgeldinnn..kuzucuklara çok geçmiş olsun..kreş dönemi böyle oluyor değil mi....kendine iyi bak cnm grüşürüz...

Geçmiş olsun caanımm yaaa bende dünn aynı sebepten perişan oldum

canım ben yardımcı olurum ama ilk evvela bana bi staj vermen lazım

canım boş bi alanda olsun taş üzerinde olsun (halıda ya da halıflekste olmasın yani) bi de sallanmasın tam otursun.. sen üstüne çıktığında vücuduna hiçbir kuvvet uygulamadan durabilmelisin.. yani açık alan da taş üzerinde daha doğru tartım olur :106:

Evett canımmm valla kaçırdım ne yalan söyleyeyim açık havda yedikçe yedik püff pişmanım cuma sabah 99.5 dim cuma akşam 99.2 idim bugün 99 Yanlış yazmışım tatlım 90 değil 99

canım 90 ı görünce şok oldum dedim niye kimse bişey dememiş 99 dan 90 a yani neyse Allah söyletmiş

KELEBEKCİM VE SENARİSTCİM nerlerde acaba...her sabah burda olurlardı....mesaileri yogun geçiyor sanırım....

canım sabahtan annemi doktora götürdüm de yeni geldim işe.. evdeki netinde faturasını ödememişiz kapandı bugün açılacak inşallah :106:

biraz yoğun işlerim bitince tekrar gelirim :126:

Son düzenleyen: Moderatör:
istedigin müjde olsun seni öpücüklere bogarım benyeterki kesin sonuç alıyım allah var hem sevindim hem üzüldüm bebem sevindim çaresi var diye üzüldüm evlatlarım göz göre düştü diyeişşallah bundan sonra güzel olucek herşeyişallah şu 70 düşüyüm sonra gelsim bebeler
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin işşallah
:)) gülümseyerek başlayalım bre yeni haftanın bu ilk günününe,

gününüz güzel olur umarım...ahandaaa çayınızzzzzzz.....

Eki Görüntüle 415263
günaydın dadlum
kızlarr takımımız artık çok durgun yaaa...toplaşalımmm.....
canım ben yokumya durgun sen merak etme ben canlandırım burayı
bu arada salisim bu kürü yaptım amanın wc git gel neden acaba:44::44::44:birde bir hafta yapılsa olmuyo degilmi diyorum bir hafta taze yapayım ben :44::44:ne dersiniz bu arada 3 elma kattım ekşi fosasınıda yedim ama karabiberdenmi nedir terliyorum eşimde telefon geldi işegitti sözde beni yürüyüşe götürücektineyse ev işi yemek vs var işim bitsin dönerim aranıza

Bu arada gelelim yediklerimee

Sabah: 1 bardak çay

dereotu

peynir

gevrek

Ara: biraz kiraz biraz çilek
bir avuç kabak çekirdeği

Öğle: 3 kaşık pilav üzeri kavurma yedim

Akşamm yemek yemeyeceğimm kızlarr fazlaaa kaçırdım farkındayım

Son düzenleme:

Vallaaa Allahh söyletiyor sevalcimmm sanırımmmm inşş enn kısaa zamanda o rakamı da görürüm

Canımm benimmmmm benn çokkk sevindimmmmm bu gen mutasyonu yeni yeni tanınmaya başladııı düşük yapan kadınlardaa bu sorummlu tutulıyorr çoğu zaman Ama testleri yaygınlaşmadıııValla senden çok güzel haberler alacağıma eminim paşamm teyzeee olacağımmm yakındaa sanırmmm Şimdii kürü ilk kez denediğin için tuvalet olabilir amaa karabiber terletiyor vee metabolizmaaa böylecee çalışıyorrrr

destekleriniz için teşekkür ederim kızlar..paylaşım alanına arada sırada göz atmanızı rica ediyorum.Geçtiğimiz cuma kardeş takımımız 6. takım kilo bildirim listesini yayınlamamış.Bu durumdan takımımız ve sorumlu kişi olarak ben de sorumlu tutulduk.Ben yeni öğrendim ki;kardeş takımı arada sırada kontrol etmek,nasılsınız,bir yaramazlık var mı demek lazımmış,bilmiyordum.Sizin de haberiniz olsun.4. ve 6. takımlar bizim kardeş takımlarımız,birbirimize destek olmalıyız

kahvaltı:

2 yumurta beyazı
1 ince tost ekmeği büyüklüğünde peynir
1 küçük salatalık
7 zeytin
1 dilim t.b. ekmek
500 ml su

ara:elmalı yeşil çay

öğlen:
½ dilim t.b. ekmek içine 3 dilim sucuk

artık az miktarda ekmek yiyeceğim..fındık fıstık yiyemiyorum artık,gitmiyor..o zaman da b vitamini alamıyorum,saçlarım su gibi dökülüyor

Peki canımm bizim takımında muhtemelen haberi yoktuu öğrendiğimiz iyi oldu arada slmmm derizz onlara da

Tam kendimi toparlıyorum deyip,çok hırslı başlamıştım geçtiğimiz haftaya ama maalesef hasta olmam her şeyi bitirdi.komşum birazcık kilo almışsın dedi ne kadar nankör bir şey şu kilo verme olayı ya yarın akşam kına gecesi var.O telaşta diyetime uymaya çalışıcam.Perşembe de düğün var.Aynı şekilde o günde bozmamaya çalışıcam.Tabi sporumu da yapamadım.Bugünden itibaren yeniden başlıyorum artık

Toplarsın canımm yaa komşun abartmış bencee 2 günde kilo alınmış veya verilmiş belli olmaz ki toplarsın sen merak etmee bu aradaa 6. takımaa şöle bi göz attım sanırım kendi aralarındaa daa sorun varr çok fazla da uğramamışlar ondan olmuş bencee sanırım bu kardeş takım kararı o sebepten çıktııı

yeni bir kür öğrendim kızlar,komşum uyguluyormuş çok memnun kalmışlar karı-koca.metabolizma hızlandırıp ödem atıyor sanırım.wc ye çıkartıyormuş ve şişliği alıyormuş..nette de buldum aynen kopyalıyorum ben uygulayacağım,hadi sizlerde uygulayın sonuçları karşılaştıralım

Suna Dumankaya zayıflama çayı olarak tavsiye ettiği metabolizmayı hızlandıran çayın formülü:

Malzemeleri;

1 dilim limon,
1 elma,
1 litre su,
1 adet çubuk tarçın ve
1 demet maydanoz

Suna Dumankaya Zayıflama Çayı

Metabolizma hızlandıran çayın yapılışı 1 dilim limonu ve 1 tane elmayı 4 parçaya bölün. 1 litre kadar su ekleyin. İçine 1 adet çubuk tarçın ile 1 demet maydanoz ekleyerek karıştırın. 10 dakika kadar kaynatın. Kaynattığınız karışımı blenderden geçirin ve hazırladığınız karışımı her sabah aç karnına olmak şartı ile 1 su bardağı kadar için. Bu karışım ile metabolizmanız hızlanacak ve çok daha kolay yağ yakmaya başladığınızı göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…