Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deneyelim valla canım yeter ki hızlansın metabolizmalar

inşallah öyledir canım çok sağol
evet evet aralarında sorun var ama böyle bir durumda bizimde müdahale edip yardımcı olmamış gerekiyormuş,listelerini yapmamız gerekiyormuş işte :26:

önce 4. takımla hep dialoğ halindeydik tatlı atışmalar yarışmalar falan yapardık gerçekten motive edici olurdu..şimdi de yapılabilir prensese soralım spor yarışması yapın mesala sır gibi saklardık cumaya kadar sürelerimizi ..casusluk falan yapardık

Deneyelim valla canım yeter ki hızlansın metabolizmalar

koşum tadının baya güzelolduğunu söyledi.blendırdan geçirmeden önce çubuk tarçını çıkarıyormuş yoksa çok acı oluyor diyor.bizim diğer elmalı kür acı oluyor ya ondan bunu deneyeyim istiyorum.Bakayım maydanozum varsa kalkıp yapıcam şimdi

olabilir canım güzel olur yalnız bu hafta yazdığım gibi benim yoğunluğum var.haftaya katılabilirim ya da faydalı oşlabilirm diye düşünüyorum

evet evet aralarında sorun var ama böyle bir durumda bizimde müdahale edip yardımcı olmamış gerekiyormuş,listelerini yapmamız gerekiyormuş işte :26:

neyse canım ileriye bakalım sıkma canını ...o komşunuda dövesim geldi saçmalamış bence

Yani bence o kadarı da fazlaa amaa doğaya kaatılıyorumm listelerimizii ekleyip eklemediğimizii kontrol edipp tatlı bir çekişmee yaratabiilirizzz benn rakabetee bayılırımmm

Valla bende heveslendim yapayım bende bu akşam tatlımAma Saphıram kaç günde biter o bozulmaz mıı dolaptada olsa

2 günlük oluyor o ölçü bozulur zaten 3. güne...

liste harici bu iki takım arasında oluyor yarışma hep biz yenerdik meyvenull un kulakları çınlasın isterseniz organizatörünüz olurum görüşelim kızlarlaa

bilmiyorum ki canım.komşum sürahiyle buzdolabında duruyor her sabah içiyoruz dedi :26: zaten 1 litre su içinde kaynattığımızdan çok fazla olmuyordur bence..3-4 gün içilebiliyor tahminimce.3-4 günde bozulur mu ki?:26:

sürekli içilmiyor bildiğim kadarıyla 15 gün arayla en yakın diye biliyorum

neyse canlarım ben her türlü yardıma varım şimdi çıkmam lazım görüşürüz

Son düzenleme:

Valla çokk sseviniriiizzzz doğaacımmm

Hava sıcak yaa buzdolabında bile tadı değişiyorr ama 1 litreymişş azmışş yani allahtann ben yine 3 litre mi acaba diye düşündüm
sürekli içilmiyor bildiğim kadarıyla 15 gün arayla en yakın diye biliyorum

neyse canlarım ben her türlü yardıma varım şimdi çıkmam lazım görüşürüz

Saol doğacımm iyi ki varsın

ya şey blender olmasa olur mu :26: süzüp suyunu içsem mesela :26: blender'ım yok da benim ama elmanın posası lazımsa onu koyabilirim kevgirden geçirip

kız bunlar ney benim arkadaşlarım vurunuyolar göbekten kaba etine vuruyosun morluklar çok oluyomuş ama birde yakıyomuş bu igne acaba diyorum saatleri varmı vurunmak için:44::44:yavrum hayırlı saglıcakla gelsinde gerisi boş

kız bunun neresi çok aşk olsun görende sucuklu pastırmalı yumurta yedim zanneder şöyle bol tereyagında taze ekmekle bandıra bandıra yanınada mis gibi çay yeşillik kalper peyniri eşliginde
canım sorma okadar doktora gittim bu doktor dediki yapalım bence var adam haklıymıştek istedigim saglıklı kilo vermek hem saglıgıma hem bebegime kavuşmak

:111::111::111::111:yavaştan gelin bebeler kendim kür başladım bugün içiyorum wc yolunu zor buluyorum terlemeside cabası sonra dedim kendi kendime salisimin kürünü deniyim bir baktım bu kür anacım ben hangisini yapıyım kafamı karıştırdınız hebu arada maydonoz bir bag diyosunuz ama maydonoz çok pahali 1 lira bunu günlük yaparsan 7 gün olursa 7 tl anacım hangisini yapsak acaba :44::44:

şimdi gelelim yediklerimi bebeler öylen kepekli krep yaptım içinede bir çatal peynir bir domates nane dere otu ve maydonoz koydum yedim küçük bir kase çilek yedim 2 adet üzümlü kurabiye ve 1 adet kremeli bisküvi yedimsonracıma bir kepçe yıldız makarnadan terbiyeli çorba yedim ve 5 yemek kaşıgı suyu süzülmüş taze zeytin yaglı fasülye ve 2 kaşık bulgur pilavı yedim birde kürü içtim wc git gel canım çok tatlı çekiyo ne yapsak acebe yaakşamada cacık ve salata yicem işşallah

ayy canım cacık çektiiii...şu anda o kadar açım kii..akşama kaçamak yapmamam lazımmm....

ya şey blender olmasa olur mu :26: süzüp suyunu içsem mesela :26: blender'ım yok da benim ama elmanın posası lazımsa onu koyabilirim kevgirden geçirip
canım benim de blendır bozuk o yüzden büyük hazneli rondomdan geçirdim sonra da süzerek sürahiye koydum ama posalarınında bir kısmını süzgeçten içeriye ittirdim.Bakalım daha tadına bakmadım,yarın sabah aç karnına içicem

canım salise verdiğim kür de çok iyi bir kür,2 gün uygulanıyor,ayda 1 den fazla yapılmıyor.bu da öyledir sanırım.benim çay hazır 1 lt civarı belki biraz daha fazla oldu :26: sabahları aç karnına 1 bardak içilecekmiş,bakalım yarın başlıcam,kaç gün gider bilmiyorum.maydanoz dereotu vs.. yeşillikler burda 3 tanesi 1 tl galiba,bazen 5 tanesi 1 tl de görüyorum.bura çok ucuz öyle şeyler.balkonda saksına eksen çıkar çünkü

akşam: (17.30)

1 tabak bol limonlu tavuk suyu şehriye çorbası (yağsız)
3 ad. haşlama baget (derisiz)
2 minik kare fıstıklı çikolata

Canım iştee o morrluklar yaparken birkaç püf noktasıyla yok olabilir ben sana gösteririm onları merak etme eğer sen yapacaksan
Valla canım seen nasılsa metabolizma için olanı yaptın bence zencefilliyi yap madem pahalı o kadar

Ben daha yapamadım stajın son haftası yaa dosylar felann hazırlanacaakk
Gerçekten İzmirde o yönden şanslıyız

akşam: (17.30)

1 tabak bol limonlu tavuk suyu şehriye çorbası (yağsız)
3 ad. haşlama baget (derisiz)
2 minik kare fıstıklı çikolata

Afiyet olsun canımmm benim çorbada iyi gelmiştir şifa olsun

merhaba kızlar nasılsınız pek bişey yapasın gelmedi içimden bütün gün kkda olmama rağmen buraya bile yazamadım sabah diyetisyenime gitcem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…