- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
cuma sayımı bendeydi yarın yapcam onuda kusura bakmayın gecikme için ama kısa zamanda toğarlıcam kendimi, öyle ipleri sakıvermek bi yere kadar kar getirmiyor gerisi toparlanıp artık zayıflamam lazım
ayy canım cacık çektiiii...şu anda o kadar açım kii..akşama kaçamak yapmamam lazımmm....
herkese günaydın..kötübir gece geçirdim..oğlum 12:30 ancak uyudu tam yattım 2 yi geçmiştiki yeniden uyandı ateşler içindeydi yavrum..hemen düşürecek bişeyler verdim..o arada kızımda uyandı 4 e kadar uğraştım onlarla en son annem aldı oğlumu uyutup getirdi..sabah 6:30 kızım yine kalktı uyku felan hak getire..
canım cacık içemedim salatada yemedim dün ne yediysem o pişman oldum kurabiye yedigimeayy canım cacık çektiiii...şu anda o kadar açım kii..akşama kaçamak yapmamam lazımmm....
benimde bozuk blendırım sag olsun eşim basını yedi bu kaçıncıcanım benim de blendır bozuk o yüzden büyük hazneli rondomdan geçirdim sonra da süzerek sürahiye koydum ama posalarınında bir kısmını süzgeçten içeriye ittirdim.Bakalım daha tadına bakmadım,yarın sabah aç karnına içicem
canım salise verdiğim kür de çok iyi bir kür,2 gün uygulanıyor,ayda 1 den fazla yapılmıyor.bu da öyledir sanırım.benim çay hazır 1 lt civarı belki biraz daha fazla oldu :26: sabahları aç karnına 1 bardak içilecekmiş,bakalım yarın başlıcam,kaç gün gider bilmiyorum.maydanoz dereotu vs.. yeşillikler burda 3 tanesi 1 tl galiba,bazen 5 tanesi 1 tl de görüyorum.bura çok ucuz öyle şeyler.balkonda saksına eksen çıkar çünkü
canım anlat ban bunlara anlatma bunlar kaka çocuklar arkadaş dediki rahiminin dört parmak üstünden kaba göbegine vurucaksinCanım iştee o morrluklar yaparken birkaç püf noktasıyla yok olabilir ben sana gösteririm onları merak etme eğer sen yapacaksan
Valla canım seen nasılsa metabolizma için olanı yaptın bence zencefilliyi yap madem pahalı o kadar
Ben daha yapamadım stajın son haftası yaa dosylar felann hazırlanacaakk
Gerçekten İzmirde o yönden şanslıyız
Afiyet olsun canımmm benim çorbada iyi gelmiştir şifa olsun
dün bende öyleydim canım bahar yorgunlugu var ondan galibamerhaba kızlar nasılsınız pek bişey yapasın gelmedi içimden bütün gün kkda olmama rağmen buraya bile yazamadım sabah diyetisyenime gitcem bakalım ne dicek
canım çokgeçmiş olsun canım sen ban yollasaydın ben sıpamı seve seve uyuturdumoğlum hala uyumadı gözlerim yanıyo uykusuzluktan dedesine verdim bi bakayım dedim ne var ne yok gecmişe şöyle göz attım..doğa gelmiş hoş gelmiş..rakabete bayılırım..saphiracım 100lerden inmişsin sen biz yeni sayılırız silkinde bize bi göster kilo nasıl verilir..
paşammm benimhemşire o iğneyi çok güzel yapıyo morartmıyo..benimde gebem var pıhtılaşma sorunu olan.devlet hastanesine gitmiyo morartıyolar diye bize geliyo
kızlar alıntı yapıp bi çok şeye cevap yazmak isterdim ama ne yazıkkii çıkmamlazım yarın görüşürüz..
Günaydın bebeklerrrr
ben geldim kahvaltımı yptım şimdi dosya hazırlamam lasım akşama kadar
canım geçmiş olsun annecigine canını sıkma arada oluyo kaçamaklar annene papatya çayı içir inan çok iyi geliyo kkendimden biliyorumkaç gündür menülerimi not alamıyorum not alamayınca da kaçamakların ardı arkası kesilmiyor.. inşallah bugün düzene oturtucam.. dün yaptığım kaçamağın haddi hesabı yok (yani çok değil de dukan'a göre felaket) yaklaşık 3 porsiyon meyve yemişimdiryarım avuç da çekirdek yedim
valla 4 gündür hayatım uykum işim psikolojim çok düzensiz.. annem rahatsızgeceleri hiç uyumuyor.. sindirim enzimleri salgılanmıyor olabilir dedi doktor 5 tane ilaç verdi ama ben akşam iş yerinde unutmuşum onları işe yaramadılar.. annem en erken 2 de uyuyor ben 11 de yatıp uyuyan bi insandım düne kadar.. e konteyner 21 m2 bişey tv nerden açılsa karşındaymış gibi duyuluyor.. umarım bu ilaçlar işe yarar da yatar erkenden :106:
pilatesi de yapamadım.. sabaha kadar uyumayınca bu sefer akşama kadar yatıyorsun.. gece uykusu çok önemli.. bugün yapmaya çalışıcam valla ama söz veremem
bu sabah kahvaltı da edemedim.. hindi salam aldım yanıma 3-4 tane yicem birazdan
günaydınnnn şekerler......
saliscim dün aldım zerdeçal kürünün malzemelerini cnm..bir de form çay aldım ..şimdi içicem .....
sevalcim uykusuzluk cok kötü bişey helde çalışan bbayan için..sen en azından akşama kadar uyuyormussun ben eve gidince asıl mesaim başlıyor..rabbim yokluklarını göstermesin uzun ömür versin 2 cocukla çalışan bayan olmak cok zor hatta bende 4 çocuk var..saolsun annem ev işinde harika yemeğimi yapar herşeye elini atar..ama bu aralar cok nazlılar..bende yeni eşimden ayrıldım çocuklar hasta iş yeridede zor zamanlar hastalar bir acayip bazen dibe vuruyorum..babam şeker hastası annem kolesterol..babama 2 meyveyi bir arada yeme dedim küstü anneme her yemeğe et katma dedim biz kendi etimizi alırız dedi..bende dedim bundan sonra diyetinize bir doktor olarak karışmayacağım bizle ilgilenmedi demeyin dedim babam hemen bende ilaçlarımı devlet hastanesine yazdırırım dedi sanki ben ilaçta yazmam dedim..rabbim bana bol sabır versin onlarıda anlıyorum yaş ilerliyor amcam kanser şuan durumu kötü babam onu takıyor haklı olarak..yani tam bir psikolojik savaştayım..böyle zamanlarda buzdolabına saldırırım ama bus efer iştahım kesildi buda beni korkutuyor depresyona girmesem bari..ablaaaaaaa nerdesin gel 30 mayıs gel...
herkese günaydın..kötübir gece geçirdim..oğlum 12:30 ancak uyudu tam yattım 2 yi geçmiştiki yeniden uyandı ateşler içindeydi yavrum..hemen düşürecek bişeyler verdim..o arada kızımda uyandı 4 e kadar uğraştım onlarla en son annem aldı oğlumu uyutup getirdi..sabah 6:30 kızım yine kalktı uyku felan hak getire..
kaç gündür menülerimi not alamıyorum not alamayınca da kaçamakların ardı arkası kesilmiyor.. inşallah bugün düzene oturtucam.. dün yaptığım kaçamağın haddi hesabı yok (yani çok değil de dukan'a göre felaket) yaklaşık 3 porsiyon meyve yemişimdiryarım avuç da çekirdek yedim
valla 4 gündür hayatım uykum işim psikolojim çok düzensiz.. annem rahatsızgeceleri hiç uyumuyor.. sindirim enzimleri salgılanmıyor olabilir dedi doktor 5 tane ilaç verdi ama ben akşam iş yerinde unutmuşum onları işe yaramadılar.. annem en erken 2 de uyuyor ben 11 de yatıp uyuyan bi insandım düne kadar.. e konteyner 21 m2 bişey tv nerden açılsa karşındaymış gibi duyuluyor.. umarım bu ilaçlar işe yarar da yatar erkenden :106:
pilatesi de yapamadım.. sabaha kadar uyumayınca bu sefer akşama kadar yatıyorsun.. gece uykusu çok önemli.. bugün yapmaya çalışıcam valla ama söz veremem
bu sabah kahvaltı da edemedim.. hindi salam aldım yanıma 3-4 tane yicem birazdan
günaydınnnn şekerler......
canım cacık içemedim salatada yemedim dün ne yediysem o pişman oldum kurabiye yedigimene yapat,yım adetim yakınken canım neden tatlşı çekiyo benim bugün herşeye el koydum işte o ka bu böyle gitmez çok kaçamak yapmasaydım adetlerimde kesin dahada veirirdim yavrum frenliyo beni yoksa nerde kilo vericem
benimde bozuk blendırım sag olsun eşim basını yedi bu kaçıncıgeçen melemen yapıyoduk kışlık dedi paşa ugraşma ben yardım edeyim atalım blendıra dedim bak gene başını yiceksin birşey olmaz dedi neyse çekti durdu sonra bir ses paşam bundan duman çıktı artık sen sinirlerime hakim olamadım saydırm durdum oda kaçtı dışarı sinirin geçsin geliyim dedi:18::18:epey gelmedi eve geç geldi ne kadınım ama adamı böyle korkuturum ben
canım anlat ban bunlara anlatma bunlar kaka çocuklar arkadaş dediki rahiminin dört parmak üstünden kaba göbegine vurucaksinamanın çokta yakıyomuş ne acıyo bir bilsen dedi korktum açıkçası bu igneyi nerelerden vuruurz bebem birde proluton depont ignesi vurucaklarım oda kalçadan kendimiz vuramıyomuşuz düşük olmasın diye çok istedim o igneden vurunuyum gerek yok dediler vurdurmadı doktor doktor hatasımıydı benim cahilligimmydi evlatlarım ellerimden uçup gitti içim yanıyo salisim içim kıızm 8 aylık olucekti teyzesi şimdi agucuklar yapıcaktı ban bagrıma basıcaktım anne özlemim gidicekti inan gözümün önünden gitmiyo ömürüm simsiyah saçları vardı öyle cansız bedeni yatıyodu yeşil örtüde elimden birşey gelmedi çok yalvardım verin ne olur bir kere kokluyum öpüyüm diye kaçırdılar benden vermediler kollarıma iyimi ettiler vermediklerie bilemiyorum ama çok isterdim okadar karnında taşıyosunda eline vermiyolar kaçırıyolar neymiş üzülürmüşüm zaten yanmıiş yüregim neye üzülmiyeyim çok kötüyüm çok biryandan sevindim böyle şey var idye bir yandan üzüldüm yavrularım gitti diye neye inanıcagımı bilmiyorum
dün bende öyleydim canım bahar yorgunlugu var ondan galiba
canım çokgeçmiş olsun canım sen ban yollasaydın ben sıpamı seve seve uyuturdumcanım aşırı dedi pıhtılaşma arkadaşta canımı sıktı ya neymiş kalp kirizi beyin kanaması felç vs yatkınmışım aman dedi diyet yap dikkat et dedi canımı sıktı öle birşey varmı sen bilirsin
bebekmiamanın bana bebek dedi canım sıkkın benim bugün ne yapsam bugün oglumu hastaneye götürücem işitme testi için ve kan testlerine bakılıcek bakalım ne dicekler dua edinde birşey çıkmasın bu arada çok kusuyo agzından burnundan çok emdigi içinmi acaba:26::26:bilgisi olan el atsın olaya bakıyım
saliscim dün aldım zerdeçal kürünün malzemelerini cnm..bir de form çay aldım ..şimdi içicem .....
sevalcim uykusuzluk cok kötü bişey helde çalışan bbayan için..sen en azından akşama kadar uyuyormussun ben eve gidince asıl mesaim başlıyor..rabbim yokluklarını göstermesin uzun ömür versin 2 cocukla çalışan bayan olmak cok zor hatta bende 4 çocuk var..saolsun annem ev işinde harika yemeğimi yapar herşeye elini atar..ama bu aralar cok nazlılar..bende yeni eşimden ayrıldım çocuklar hasta iş yeridede zor zamanlar hastalar bir acayip bazen dibe vuruyorum..babam şeker hastası annem kolesterol..babama 2 meyveyi bir arada yeme dedim küstü anneme her yemeğe et katma dedim biz kendi etimizi alırız dedi..bende dedim bundan sonra diyetinize bir doktor olarak karışmayacağım bizle ilgilenmedi demeyin dedim babam hemen bende ilaçlarımı devlet hastanesine yazdırırım dedi sanki ben ilaçta yazmam dedim..rabbim bana bol sabır versin onlarıda anlıyorum yaş ilerliyor amcam kanser şuan durumu kötü babam onu takıyor haklı olarak..yani tam bir psikolojik savaştayım..böyle zamanlarda buzdolabına saldırırım ama bus efer iştahım kesildi buda beni korkutuyor depresyona girmesem bari..ablaaaaaaa nerdesin gel 30 mayıs gel...
geçmiş olsun canım zor bir gece olmuş.benim de gecelerim zor geçiyor.kuzuyu gece wc ye kaldırıyorumherkese günaydın..kötübir gece geçirdim..oğlum 12:30 ancak uyudu tam yattım 2 yi geçmiştiki yeniden uyandı ateşler içindeydi yavrum..hemen düşürecek bişeyler verdim..o arada kızımda uyandı 4 e kadar uğraştım onlarla en son annem aldı oğlumu uyutup getirdi..sabah 6:30 kızım yine kalktı uyku felan hak getire..
çok geçmiş olsun annene canım..bu konteynır hayatı zor canım ya..ev vermiyor mu devlet?kaç gündür menülerimi not alamıyorum not alamayınca da kaçamakların ardı arkası kesilmiyor.. inşallah bugün düzene oturtucam.. dün yaptığım kaçamağın haddi hesabı yok (yani çok değil de dukan'a göre felaket) yaklaşık 3 porsiyon meyve yemişimdiryarım avuç da çekirdek yedim
ooo shopa hanımmm bakıyorum çok iddialısınızxzkızlarr bildirimi fotograflı yapmak istiyorum kilo verdiğim haftalar..mesela bu haftaaçok mu zor buraya foto yüklemek.....eksilerdeyimmm.....regl sorunum çözülünce kilo verişim hızlanıyor şükür......
canım eşimde 4 iş var yapıyo hem aşçılıgıda var türtelekomda ve haliç üniversitesinde ahçılık yaptı ama şimdi dogal gazda çalışıyo ilk evladndigimizde tekstilde çalısıyodu ama geri dogalgaza geçtipaşacım senin eşin miydi ahçı olan..
Evet pıhtılaşmaya yatkınlık önemli..bacak ağrıların felan oluyormu..daha gencsin..dikkat etmen lazım..
canım yaa inşallah hemen iyileşir yavrucaklar sende uykuna kavuşursun
çokda yememişsin canım o kadar takmaa toparlarsın benceeannende iyileşr bir an nce inşallah
günaydınnn cannımmmmmm
canımm o iğneler otomatik zaten sadece göbekten değil koldan bacaktan da yapılıp yerini değiştirerek yapmak lasımm yoksa beze oluyorbebiş de yeni doğduğundan öle kusuyor olabilirr bebişlerde ilk zamanlarda olur
şifaa olsunn eritsinnnn canımmm
yaşladıkçaa ölee oluyorlarr canımm yaa benim babam yaşlandıkça evrim geçiriyor heele birde ameliyat oldu kimin kanını aldıysa adamın huyu suyu değişti evrim geçirdi resmen herşeye kızıyor felan idare etmek lasım onlarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?