Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oğlum hala uyumadı gözlerim yanıyo uykusuzluktan dedesine verdim bi bakayım dedim ne var ne yok gecmişe şöyle göz attım..doğa gelmiş hoş gelmiş..rakabete bayılırım..saphiracım 100lerden inmişsin sen biz yeni sayılırız silkinde bize bi göster kilo nasıl verilir..

paşammm benimhemşire o iğneyi çok güzel yapıyo morartmıyo..benimde gebem var pıhtılaşma sorunu olan.devlet hastanesine gitmiyo morartıyolar diye bize geliyo

kızlar alıntı yapıp bi çok şeye cevap yazmak isterdim ama ne yazıkkii çıkmamlazım yarın görüşürüz..

cuma sayımı bendeydi yarın yapcam onuda kusura bakmayın gecikme için ama kısa zamanda toğarlıcam kendimi, öyle ipleri sakıvermek bi yere kadar kar getirmiyor gerisi toparlanıp artık zayıflamam lazım

cuma sayımı bendeydi yarın yapcam onuda kusura bakmayın gecikme için ama kısa zamanda toğarlıcam kendimi, öyle ipleri sakıvermek bi yere kadar kar getirmiyor gerisi toparlanıp artık zayıflamam lazım

İştee tatlımm yapman gerekenn tam olarak buu hayatt öle vazgeçilecek bir yer değill kii pes etmek yokkk dağ gibii taş gibii sağlam duracağızz bu kilolalar gidecek

herkese günaydın..kötübir gece geçirdim..oğlum 12:30 ancak uyudu tam yattım 2 yi geçmiştiki yeniden uyandı ateşler içindeydi yavrum..hemen düşürecek bişeyler verdim..o arada kızımda uyandı 4 e kadar uğraştım onlarla en son annem aldı oğlumu uyutup getirdi..sabah 6:30 kızım yine kalktı uyku felan hak getire..

ayy canım cacık çektiiii...şu anda o kadar açım kii..akşama kaçamak yapmamam lazımmm....

ben de öğlen cacık yicem

ben de üç gecedir annemle yaşıyorum aynı şeyleri bi iyileşse de uyku uyusam artık

kaç gündür menülerimi not alamıyorum not alamayınca da kaçamakların ardı arkası kesilmiyor.. inşallah bugün düzene oturtucam.. dün yaptığım kaçamağın haddi hesabı yok (yani çok değil de dukan'a göre felaket) yaklaşık 3 porsiyon meyve yemişimdir yarım avuç da çekirdek yedim

valla 4 gündür hayatım uykum işim psikolojim çok düzensiz.. annem rahatsız geceleri hiç uyumuyor.. sindirim enzimleri salgılanmıyor olabilir dedi doktor 5 tane ilaç verdi ama ben akşam iş yerinde unutmuşum onları işe yaramadılar.. annem en erken 2 de uyuyor ben 11 de yatıp uyuyan bi insandım düne kadar.. e konteyner 21 m2 bişey tv nerden açılsa karşındaymış gibi duyuluyor.. umarım bu ilaçlar işe yarar da yatar erkenden :106:

pilatesi de yapamadım.. sabaha kadar uyumayınca bu sefer akşama kadar yatıyorsun.. gece uykusu çok önemli.. bugün yapmaya çalışıcam valla ama söz veremem

bu sabah kahvaltı da edemedim.. hindi salam aldım yanıma 3-4 tane yicem birazdan

ayy canım cacık çektiiii...şu anda o kadar açım kii..akşama kaçamak yapmamam lazımmm....
canım cacık içemedim salatada yemedim dün ne yediysem o pişman oldum kurabiye yedigime ne yapat,yım adetim yakınken canım neden tatlşı çekiyo benim bugün herşeye el koydum işte o ka bu böyle gitmez çok kaçamak yapmasaydım adetlerimde kesin dahada veirirdim yavrum frenliyo beni yoksa nerde kilo vericem
benimde bozuk blendırım sag olsun eşim basını yedi bu kaçıncı geçen melemen yapıyoduk kışlık dedi paşa ugraşma ben yardım edeyim atalım blendıra dedim bak gene başını yiceksin birşey olmaz dedi neyse çekti durdu sonra bir ses paşam bundan duman çıktıartık sen sinirlerime hakim olamadım saydırm durdum oda kaçtı dışarı sinirin geçsin geliyim dedi:18::18:epey gelmedi eve geç geldi ne kadınım ama adamı böyle korkuturum ben
canım anlat ban bunlara anlatma bunlar kaka çocuklar arkadaş dediki rahiminin dört parmak üstünden kaba göbegine vurucaksin amanın çokta yakıyomuş ne acıyo bir bilsen dedikorktum açıkçası bu igneyi nerelerden vuruurz bebem birde proluton depont ignesi vurucaklarım oda kalçadan kendimiz vuramıyomuşuz düşük olmasın diye çok istedim o igneden vurunuyum gerek yok dediler vurdurmadı doktor doktor hatasımıydı benim cahilligimmydi evlatlarım ellerimden uçup gitti içim yanıyo salisim içimkıızm 8 aylık olucekti teyzesi şimdi agucuklar yapıcaktı ban bagrıma basıcaktım anne özlemim gidicekti inan gözümün önünden gitmiyo ömürüm simsiyah saçları vardı öyle cansız bedeni yatıyodu yeşil örtüde elimden birşey gelmedi çok yalvardım verin ne olur bir kere kokluyum öpüyüm diye kaçırdılar benden vermediler kollarıma iyimi ettiler vermediklerie bilemiyorum ama çok isterdim okadar karnında taşıyosunda eline vermiyolar kaçırıyolar neymiş üzülürmüşüm zaten yanmıiş yüregim neye üzülmiyeyim çok kötüyüm çok biryandan sevindim böyle şey var idye bir yandan üzüldüm yavrularım gitti diye neye inanıcagımı bilmiyorum
merhaba kızlar nasılsınız pek bişey yapasın gelmedi içimden bütün gün kkda olmama rağmen buraya bile yazamadım sabah diyetisyenime gitcem bakalım ne dicek
dün bende öyleydim canım bahar yorgunlugu var ondan galiba
canım çokgeçmiş olsun canım sen ban yollasaydın ben sıpamı seve seve uyuturdum canım aşırı dedi pıhtılaşma arkadaşta canımı sıktı ya neymiş kalp kirizi beyin kanaması felç vs yatkınmışım aman dedi diyet yap dikkat et dedi canımı sıktı öle birşey varmı sen bilirsin
Günaydın bebeklerrrr

ben geldim kahvaltımı yptım şimdi dosya hazırlamam lasım akşama kadar

bebekmiamanın bana bebek dedi canım sıkkın benim bugün ne yapsam bugün oglumu hastaneye götürücem işitme testi için ve kan testlerine bakılıcek bakalım ne dicekler dua edinde birşey çıkmasın bu arada çok kusuyo agzından burnundan çok emdigi içinmi acaba:26::26:bilgisi olan el atsın olaya bakıyım

kızlarr bildirimi fotograflı yapmak istiyorum kilo verdiğim haftalar..mesela bu haftaaçok mu zor buraya foto yüklemek.....eksilerdeyimmm.....regl sorunum çözülünce kilo verişim hızlanıyor şükür......

canım geçmiş olsun annecigine canını sıkma arada oluyo kaçamaklar annene papatya çayı içir inan çok iyi geliyo kkendimden biliyorum
günaydınnnn şekerler......

sanada günaydın bebem bu arada kahvaltı yapmadım haberiniz olsun erikle kiraz yedim dünden çıkarmıştım cam kaseye yieyim dedim sabahta içindede erik sen paşa kir kasenin içine ye kirazları amanın didiklemiş sıpam anlıcagını dedim yiyeyim kirazı bırakırmı kafes kapalıydı kapısı sen aç gel yatak odasınadiyorum kapadık kafesi normalde açardı kafası çıkardı ama çözemedim bu velet bnerden çıktı:26::26:hanımıyla şimdi tüylerini temizliyolar bu arada azdırıcı yem vardı ondan koydum malum çifleşme zamnları gelid bir bebekleri olsada resimlerini paylaşsam sizlerle sabah kahvaltısında kira ve bol yeşil erik yendii birde böle deniyelim bakalım kürümde bitti dışarda unutmusum 2 bardak çıkmaz bozulmuşmudur ya:44::44::44:ne yapsam bugün kür hakgetire çıkıcem 11.30 hastanede buluşucez gelinle

sevalcim uykusuzluk cok kötü bişey helde çalışan bbayan için..sen en azından akşama kadar uyuyormussun ben eve gidince asıl mesaim başlıyor..rabbim yokluklarını göstermesin uzun ömür versin 2 cocukla çalışan bayan olmak cok zor hatta bende 4 çocuk var..saolsun annem ev işinde harika yemeğimi yapar herşeye elini atar..ama bu aralar cok nazlılar..bende yeni eşimden ayrıldım çocuklar hasta iş yeridede zor zamanlar hastalar bir acayip bazen dibe vuruyorum..babam şeker hastası annem kolesterol..babama 2 meyveyi bir arada yeme dedim küstü anneme her yemeğe et katma dedim biz kendi etimizi alırız dedi..bende dedim bundan sonra diyetinize bir doktor olarak karışmayacağım bizle ilgilenmedi demeyin dedim babam hemen bende ilaçlarımı devlet hastanesine yazdırırım dedi sanki ben ilaçta yazmam dedim..rabbim bana bol sabır versin onlarıda anlıyorum yaş ilerliyor amcam kanser şuan durumu kötü babam onu takıyor haklı olarak..yani tam bir psikolojik savaştayım..böyle zamanlarda buzdolabına saldırırım ama bus efer iştahım kesildi buda beni korkutuyor depresyona girmesem bari..ablaaaaaaa nerdesin gel 30 mayıs gel...

sophacım devamlı diyeti düşünme kendine bir beslenme düzeni belirle diyet yapıyorum dedikçe insan kaçamak yapıyor..mesele gecen 4 çikolata yiyecegine 1 tane yiyebilirdin bu seni emin ol üzmez mutlu ederdi..sende benim gibi bir anda kaçamak yapmışken deyip hızlı bir şekilde yiyebilecegin kadar cok yiyorsun..bunu engellemek için arada kendine müsade et..ben öyle yapmaya başladım işe yaradı..dün kendime çikolata yiyebilirsin istermisin dedim yok dedi

paşacım senin eşin miydi ahçı olan..
evet pıhtılaşmaya yatkınlık önemli..bacak ağrıların felan oluyormu..daha gencsin..dikkat etmen lazım..

saliscim dün aldım zerdeçal kürünün malzemelerini cnm..bir de form çay aldım ..şimdi içicem .....

aynen ben de aldım yarın yapıcam

canım gerçekten de çok zorlayan bi psikoloji senin durumun benden beter.. benim annem de çok alıngandır bana sorsan bu hayatta kimi sevmezsin diye alıngan insanı sevmem derim.. çünkü bunaltır insanı konuşmaya hevesini kırar.. kocamla ne kadar huzurluymuşum ne kadar yardımcıymış bana diyorum hep.. onu istiyorum artık.. valla erken gelmesin de o gelmeden zayıflıyım yok 20 temmuza uzasın semineri diyordum ama o da umrumda değil artık bir an önce bu işkence bitsin.. ben onun yanında da zayıflarım.. canım benim çok sevdiği halde çekirdek bile almazdı eve ben yemiyim diye gözllerim doldu yine çok ağladım dün gece

belki iş yerinden izin alır giderim haziranın başında 5 veya 12 gün

Canım yaa inşallah hemen iyileşir yavrucaklar sende uykuna kavuşursun

Çokda yememişsin canım o kadar takmaa toparlarsın bencee Annende iyileşr bir an nce inşallah

günaydınnnn şekerler......

Günaydınnn cannımmmmmm

Canımm o iğneler otomatik zaten sadece göbekten değil koldan bacaktan da yapılıp yerini değiştirerek yapmak lasımm yoksa beze oluyorBebiş de yeni doğduğundan öle kusuyor olabilirr bebişlerde ilk zamanlarda olur

saliscim dün aldım zerdeçal kürünün malzemelerini cnm..bir de form çay aldım ..şimdi içicem .....

Şifaa olsunn eritsinnnn canımmm

Yaşladıkçaa ölee oluyorlarr canımm yaa benim babam yaşlandıkça evrim geçiriyor heele birde ameliyat oldu kimin kanını aldıysa adamın huyu suyu değişti evrim geçirdi resmen herşeye kızıyor felan idare etmek lasım onlarıda

geçmiş olsun canım zor bir gece olmuş.benim de gecelerim zor geçiyor.kuzuyu gece wc ye kaldırıyorum
çok geçmiş olsun annene canım..bu konteynır hayatı zor canım ya..ev vermiyor mu devlet?
kızlarr bildirimi fotograflı yapmak istiyorum kilo verdiğim haftalar..mesela bu haftaaçok mu zor buraya foto yüklemek.....eksilerdeyimmm.....regl sorunum çözülünce kilo verişim hızlanıyor şükür......
ooo shopa hanımmm bakıyorum çok iddialısınızxz foto yüklemek gayet kolay canım

allah yardımcın olsun bebem ne diyim dicek birşey bulamıyorum yaşlılarya üstlerine alınıyolar rahmetli babamda şeker hastasıydı annem önünden yemekleri çekerdi kızardı ismail yeme yeter kalk sofradan derdi ay ne agırıma giderdi derdimki anne bırak yesin ben ne biliyim zararlı oldugundan kızdıgını canım babam çok özledim onu ben rüyalarımada girmiyo artık
paşacım senin eşin miydi ahçı olan..
Evet pıhtılaşmaya yatkınlık önemli..bacak ağrıların felan oluyormu..daha gencsin..dikkat etmen lazım..
canım eşimde 4 iş var yapıyo hem aşçılıgıda var türtelekomda ve haliç üniversitesinde ahçılık yaptı ama şimdi dogal gazda çalışıyo ilk evladndigimizde tekstilde çalısıyodu ama geri dogalgaza geçtianlıcagın biri olmazsa biri aşçılıgıda vallahi yarıyo adama dişyorm şunu yap çok kek pogaca kurabiye salata vs yapmıştır misafirlerim geliyo diye kızlar bugün rüyamda pirinç gördüm çok boıl badem gördüm karışık rüyalar gördüm Bacaklarımda agrılarım yok çok şükür ama şunu demeden geçemicem oglumu dogurdugumda doktor suyumu patlatmıştı yatakta elimi atar atmaz bir müddet kanım hemen pırtılaşmıştı ordan dedim kendime acabamı ama konduramadım bebem gerçekten arkadaşın dedigi gibi olurmu kalp krizi felç :18::18::18::18:bababamda kalptem gitti felçliydi allahım neden dediki kafayı yicem düşünmekten ya

sen benim hemşirem olsanda ignelerimi vursaydım noludu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…