Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cumartesi menumm

Sabah
2 has yumurtadan yesilikkli salata
1 domates
1 salatalik
3 dlm peynnir
3 zeytin
1 kupa yesilcay
1 kupa taze sklmis portakal suyu
1 dlm ekmek

Ara 7 çilek

Ögle 4 kasik mercimek corbasi.2 yogurtlu dolma(bayburt yöresi bulgurdan)bol yogyrtlu yedim
Ara 3 ceviz

Aksam 2 kofte domates salatsi ve yogurt

2 lt özel karısımim (maydonoz nane salatalik zencefil zerdacal elma limon tarcin yesilcay)
1 lt su

Spor sonra yazicam

hepfit malipina @MiuLego Whiteblacklife N Nana Esra_4378

Kuru fasulye şişirmiyormu orticim
Bende öyle bir etkisi olmuyor olsa da haftada 2 ogun mutlaka yanilmesi gerektigine inaniyorum. Ödemi 3 litre su ile bir şekilde atiyorum. Amacim sadece kilo vermekten ziyade doğru besin gruplarini da almak hamilelik öncesi doğru beslenmem isteniyor. Sade e zayiflamam değil o nedenle bende tüm besin grupları var. Okudugum kitapta o yönde ama kilomu etkilemesin diye haftasonu yedim cars Pers daha hafif beslenecegim. Ben karacigerdeki yağı ve insulin seviyemi de azaltmaya calisiyorum ilk hedefim iç organlardaki yağlar diğer yaglarda beraberinde eriyecektir.

Sabah 6 da kalktim. If oruç sistemi kullandığım için 12 den önce yemek yok 12.00 20.00 veya 13.00 21.00 arası besleniyorum. Kahvaltı yaptığım zaman insülin ve şekeri dusuremiyorum. Şuan okuduğum kitapta bunu destekliyor arada sizinle de paylasiyorum. Sabah şeker çok yüksek oluyor öğlen anca normal seviyede oluyor. Bide kahvaltı yaptigimda tüm gün yememi durduramiyorum inanılmaz kontrolsuzlesiyorum. Zayıfken de hayatımda kahvaltı yoktu kilo aldigim donemlerde kahvaltı ekledim sonuç 98 kilo oldu. Geçen aylarda denedim yine kilo aldim ben ne zaman kahvaltı yapsam acligimi kontrol edemiyorum. Kahvaltinin gerekli bir öğün olduğuna inanmiyorum kendim için.

Ekmek bencede fazla oldu ama dayanamadim suyun yemeyecektim biraz yemiş oldum

Suyu 4 e cikaracagim azar azar iciyorum. Bugün cileksiz şu ictim sabah sonuca bakacagim.

Portakal suyu
Kan şekerini ziplattin, meyve suyu yasak
istiyorsan portakal yiyebilirsin.
Saf su 1 litre çok az özel karışım suyun miktarını azaltıp, saf suyu arttır kuzu biraz.
Saatleri de istiyorum ben

Menü yorumunu okudun mu çakıl? Soru sormuştum Sana?

Portakal suyu
Kan şekerini ziplattin, meyve suyu yasak

istiyorsan portakal yiyebilirsin.
Saf su 1 litre çok az özel karışım suyun miktarını azaltıp, saf suyu arttır kuzu biraz.
Saatleri de istiyorum ben
Kız kendim sktımm portakali bacımmm

Ama bugun o suyu icmeliydim zaten cok nadir yapıyorum onu
Kahvalti sabah 10 30
Ara 12 gibiydi
Ogle 14 tu
Ara 16 ydi
Aksam 18 di sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…