Kızları uyuttum şimdicik doğru spora gidiyomHerkes nerde acaba
Bizim neyimiz eksik+90 dayım buyur fitim
Yok yok 1 guncuk yeterTemelli alabilirsin
Kim diyormuş öyleBu 7. Takım gitmiş cıs cos gömüyormuş diyollar
Neyse hareket berekettir diyip mutlu olmaya çalışırım benKvalidemdeym balm ya ayak islerine bakiyorum hep cok yorgun olmazsam eve geçince yapacm inşaAllah
Calisrim.kuzm 3 lt icmeye inşaAllah
Bende öyle bir etkisi olmuyor olsa da haftada 2 ogun mutlaka yanilmesi gerektigine inaniyorum. Ödemi 3 litre su ile bir şekilde atiyorum. Amacim sadece kilo vermekten ziyade doğru besin gruplarini da almak hamilelik öncesi doğru beslenmem isteniyor. Sade e zayiflamam değil o nedenle bende tüm besin grupları var. Okudugum kitapta o yönde ama kilomu etkilemesin diye haftasonu yedim cars Pers daha hafif beslenecegim. Ben karacigerdeki yağı ve insulin seviyemi de azaltmaya calisiyorum ilk hedefim iç organlardaki yağlar diğer yaglarda beraberinde eriyecektir.Kuru fasulye şişirmiyormu orticim
Çakılda kitap okuyorKızları uyuttum şimdicik doğru spora gidiyom
Abowww ates olmayan yerden duman çıkmaz bu esra sucuuuuukkkk yediydi ondan galiba buBu 7. Takım gitmiş cıs cos gömüyormuş diyollar
Kargalaaarrr kargalaaarrrKim diyormuş öyle
İnanmamBu 7. Takım gitmiş cıs cos gömüyormuş diyollar
Yok yok kociş de ütü var spor var var oğlu varrrÇakılda kitap okuyor
Waytinda kocası evdedir
Hadi pempis biz yenecez
Kuzum sabah kacta uyandın?
Metabolizma çalışsın istiyorsak kalkınca ağzına bi lokma peynir at, bu bi cevizde olabilir. Bi de 1 tabak kurufasulye karbonun ağa babası, onun yanında ekmek yeme. Kurufasulyeyi bol salata ve yoğurtla tüket, ekmeğe gerek yok.
Kurubaklagil varsa su en az 3 litre kuzum, daha azı ödemden kurtulmana yetmez.
Portakal suyuCumartesi menumm
Sabah
2 has yumurtadan yesilikkli salata
1 domates
1 salatalik
3 dlm peynnir
3 zeytin
1 kupa yesilcay
1 kupa taze sklmis portakal suyu
1 dlm ekmek
Ara 7 çilek
Ögle 4 kasik mercimek corbasi.2 yogurtlu dolma(bayburt yöresi bulgurdan)bol yogyrtlu yedim
Ara 3 ceviz
Aksam 2 kofte domates salatsi ve yogurt
2 lt özel karısımim (maydonoz nane salatalik zencefil zerdacal elma limon tarcin yesilcay)
1 lt su
Spor sonra yazicam
hepfit malipina @MiuLego Whiteblacklife N Nana Esra_4378
Yapmaya calisrm yine ama kuzm sporsux olmuyo yaNeyse hareket berekettir diyip mutlu olmaya çalışırım ben
Menü yorumunu okudun mu çakıl? Soru sormuştum Sana?Bende öyle bir etkisi olmuyor olsa da haftada 2 ogun mutlaka yanilmesi gerektigine inaniyorum. Ödemi 3 litre su ile bir şekilde atiyorum. Amacim sadece kilo vermekten ziyade doğru besin gruplarini da almak hamilelik öncesi doğru beslenmem isteniyor. Sade e zayiflamam değil o nedenle bende tüm besin grupları var. Okudugum kitapta o yönde ama kilomu etkilemesin diye haftasonu yedim cars Pers daha hafif beslenecegim. Ben karacigerdeki yağı ve insulin seviyemi de azaltmaya calisiyorum ilk hedefim iç organlardaki yağlar diğer yaglarda beraberinde eriyecektir.
Biz hiç yemeyiz değil mi o çok sağlıksız çok şekerKapi önunde lokma dagitildi mis gibi kokular
Serbetli bir tatli hmmm ama
Tabiki gidip almadım
Izmir lokmasıni bilenler parmaklari göreyim
Hemen de görYok yok kociş de ütü var spor var var oğlu varrr
Kız kendim sktımm portakali bacımmmPortakal suyu
Kan şekerini ziplattin, meyve suyu yasak
istiyorsan portakal yiyebilirsin.
Saf su 1 litre çok azözel karışım suyun miktarını azaltıp, saf suyu arttır kuzu biraz.
Saatleri de istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?