Anlastik şimdi 1 grubu bitirdim şimdi de senin için birdaha yapiyorum yapıp geri geleceğim 15 dakika dinlenimcakil80 ayyy çakıl attığın programları görünce canim spor çekti
Sonra nefes alamadığım aklıma geldi
Benim yerime de spor yap
Ama tadi enfes onunBiz hiç yemeyiz değil mi o çok sağlıksız çok şeker
Kuzum ben seni anlıyorum ama 6 da kalkan birinin 12 de kahvaltı yapması iyi değil. En azından 1 ceviz at ağzına, ceviz protein ve yağ sayılıyor insülini tetikleyen karbonhidrat grubundan değil ki!Sabah 6 da kalktim. If oruç sistemi kullandığım için 12 den önce yemek yok 12.00 20.00 veya 13.00 21.00 arası besleniyorum. Kahvaltı yaptığım zaman insülin ve şekeri dusuremiyorum. Şuan okuduğum kitapta bunu destekliyor arada sizinle de paylasiyorum. Sabah şeker çok yüksek oluyor öğlen anca normal seviyede oluyor. Bide kahvaltı yaptigimda tüm gün yememi durduramiyorum inanılmaz kontrolsuzlesiyorum. Zayıfken de hayatımda kahvaltı yoktu kilo aldigim donemlerde kahvaltı ekledim sonuç 98 kilo oldu. Geçen aylarda denedim yine kilo aldim ben ne zaman kahvaltı yapsam acligimi kontrol edemiyorum. Kahvaltinin gerekli bir öğün olduğuna inanmiyorum kendim için.
Ekmek bencede fazla oldu ama dayanamadim suyun yemeyecektim biraz yemiş oldum
Suyu 4 e cikaracagim azar azar iciyorum. Bugün cileksiz şu ictim sabah sonuca bakacagim.
Kızları uyuttum şimdicik doğru spora gidiyom
Esranin sucuklu menusu gormedin sen canim lunyamİnanmam
Herkes kusursuz menü vermiş
Yetsennn
Portakalın kendisini ye, suyunu icmeKız kendim sktımm portakali bacımmm
Ama bugun o suyu icmeliydim zaten cok nadir yapıyorum onu
Kahvalti sabah 10 30
Ara 12 gibiydi
Ogle 14 tu
Ara 16 ydi
Aksam 18 di sekerim
Bisiklet sürerken okumak çok zevkli bazen surdugumu unutuyorum 60 dakikayi buluveriyorÇakılda kitap okuyor
Waytinda kocası evdedir
Hadi pempis biz yenecez
Anlastik şimdi 1 grubu bitirdim şimdi de senin için birdaha yapiyorum yapıp geri geleceğim 15 dakika dinlenim
Vay vay vay çakıl çok hızlı ve derinden geliyormuş pempik bak 1 saat bisiklet diyor @pempislerBisiklet sürerken okumak çok zevkli bazen surdugumu unutuyorum 60 dakikayi buluveriyor
Gördüm yazdim bu arada şu 3.5 oldu fit to fat seyrediyom hareketler e de devam etcemMenü yorumunu okudun mu çakıl? Soru sormuştum Sana?
Ama tadi enfes onun
Tabiki yemedimmmm
Ona kızdık ama sucuk en azından proteinEsranin sucuklu menusu gormedin sen canim lunyam
SupersiiiiinnnnGördüm yazdim bu arada şu 3.5 oldu fit to fat seyrediyom hareketler e de devam etcem
Heehheee
Hiç vermiyor sadece çay kahve şu var ayran bile yok düşün o bahsettiği bir hormon var onun salgilanmasi için gerekiyor. Islahı acaip kapatiyor bazen öğlen oldugunda hala aç olmadigimi hissediyorum yemeğe olur gibi oluyor. Ama sabah ağzıma birsey atsam 11 i yapamiyorum sürekli yeme gülüşü ile mücadele ediyorum o kadar zor oluyor ki. 5:2 ve 4:3 de yaptım onlarda da başarılı oldum ama 500 kalori beni zorladi bi de hamilelik olunca devam etmedim. Ama bu hamilelikte de yapabilecegim bir yontem. Vücudun kendini yenilemesi olarak bakiyorlar. Ben tavsiye de ederım gerçekten etkisi çok güçlüKuzum ben seni anlıyorum ama 6 da kalkan birinin 12 de kahvaltı yapması iyi değil. En azından 1 ceviz at ağzına, ceviz protein ve yağ sayılıyor insülini tetikleyen karbonhidrat grubundan değil ki!
Yani kahvaltı ekle demiyorum, kalkınca 1 ceviz ye diyorum
Çakıl sana çok katılıyorum hem de şiddetle katılıyorum.Sabah 6 da kalktim. If oruç sistemi kullandığım için 12 den önce yemek yok 12.00 20.00 veya 13.00 21.00 arası besleniyorum. Kahvaltı yaptığım zaman insülin ve şekeri dusuremiyorum. Şuan okuduğum kitapta bunu destekliyor arada sizinle de paylasiyorum. Sabah şeker çok yüksek oluyor öğlen anca normal seviyede oluyor. Bide kahvaltı yaptigimda tüm gün yememi durduramiyorum inanılmaz kontrolsuzlesiyorum. Zayıfken de hayatımda kahvaltı yoktu kilo aldigim donemlerde kahvaltı ekledim sonuç 98 kilo oldu. Geçen aylarda denedim yine kilo aldim ben ne zaman kahvaltı yapsam acligimi kontrol edemiyorum. Kahvaltinin gerekli bir öğün olduğuna inanmiyorum kendim için.
Ekmek bencede fazla oldu ama dayanamadim suyun yemeyecektim biraz yemiş oldum
Suyu 4 e cikaracagim azar azar iciyorum. Bugün cileksiz şu ictim sabah sonuca bakacagim.
Ben de oyleyim belki de yaşam şekli buna yoneltiyor bilmiyorum ama böyle daha iyi sonuç alıyorum yarın olcturebilirsem insulin olcturecegim bakalım sonuç ne olacak yoksa 15 gün sonraya kalacakÇakıl sana çok katılıyorum hem de şiddetle katılıyorum.
Kahvaltıyla serüvenim Benin de aynı. Kendimi bildiğimden beri uyandıktan 1/5-2 saat içinde yemek yiyemiyorum, hafi zorladım yedim diyelim wc yalan oluyor be çok acıkıyorum gün boyunca..
Şekerime hiç bakmadım ama kan şekeri açlıkla alakalıysa ben sabah yiyemiyorum ama gece çok acıkıyorum.. gündüz 7-8 saat yemek yemesem dayanırım sorunsuz ama akşam açsam kesinlikle dayanamıyorum..
Kahvaltıyı ne zaman zorla yapsam kilo alıyorum..
Hayatımda iki kere kilo aldım be her ikisi de kahveyi bırakıp kahvaltı yaptığım zamanlardı..
Ben de ortasını buldum, uyandıktan iki saat sonra kahvaltı, kahvaltıdan sonra kahve, gayet iyi gidiyor böyle..
Yaşam şeklinin buna yönlendirdiğini sanmıyorum, Benin eşim sabah kalkar kalkmaz 10 dakika içinde yemek diye dolaba koşar, senin eşin de öyledir Eminim, bence bu kişinin kendisiyle alakalı..Ben de oyleyim belki de yaşam şekli buna yoneltiyor bilmiyorum ama böyle daha iyi sonuç alıyorum yarın olcturebilirsem insulin olcturecegim bakalım sonuç ne olacak yoksa 15 gün sonraya kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?