Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum ben seni anlıyorum ama 6 da kalkan birinin 12 de kahvaltı yapması iyi değil. En azından 1 ceviz at ağzına, ceviz protein ve yağ sayılıyor insülini tetikleyen karbonhidrat grubundan değil ki!
Yani kahvaltı ekle demiyorum, kalkınca 1 ceviz ye diyorum

Kız kendim sktımm portakali bacımmm

Ama bugun o suyu icmeliydim zaten cok nadir yapıyorum onu
Kahvalti sabah 10 30
Ara 12 gibiydi
Ogle 14 tu
Ara 16 ydi
Aksam 18 di sekerim
Portakalın kendisini ye, suyunu icme
Kız bu Ne 2 saatte bir yemissin
Aralara hiç gerek yokmuş

Hiç vermiyor sadece çay kahve şu var ayran bile yok düşün o bahsettiği bir hormon var onun salgilanmasi için gerekiyor. Islahı acaip kapatiyor bazen öğlen oldugunda hala aç olmadigimi hissediyorum yemeğe olur gibi oluyor. Ama sabah ağzıma birsey atsam 11 i yapamiyorum sürekli yeme gülüşü ile mücadele ediyorum o kadar zor oluyor ki. 5:2 ve 4:3 de yaptım onlarda da başarılı oldum ama 500 kalori beni zorladi bi de hamilelik olunca devam etmedim. Ama bu hamilelikte de yapabilecegim bir yontem. Vücudun kendini yenilemesi olarak bakiyorlar. Ben tavsiye de ederım gerçekten etkisi çok güçlü

Çakıl sana çok katılıyorum hem de şiddetle katılıyorum.
Kahvaltıyla serüvenim Benin de aynı. Kendimi bildiğimden beri uyandıktan 1/5-2 saat içinde yemek yiyemiyorum, hafi zorladım yedim diyelim wc yalan oluyor ve çok acıkıyorum gün boyunca..
Şekerime hiç bakmadım ama kan şekeri açlıkla alakalıysa ben sabah yiyemiyorum ama gece çok acıkıyorum.. gündüz 7-8 saat yemek yemesem dayanırım sorunsuz ama akşam açsam kesinlikle dayanamıyorum..
Kahvaltıyı ne zaman zorla yapsam kilo alıyorum..
Hayatımda iki kere kilo aldım ve her ikisi de kahveyi bırakıp kahvaltı yaptığım zamanlardı..
Ben de ortasını buldum, uyandıktan iki saat sonra hafif kahvaltı, kahvaltıdan sonra kahve, gayet iyi gidiyor böyle..

Son düzenleme:
Ben de oyleyim belki de yaşam şekli buna yoneltiyor bilmiyorum ama böyle daha iyi sonuç alıyorum yarın olcturebilirsem insulin olcturecegim bakalım sonuç ne olacak yoksa 15 gün sonraya kalacak

Ben de oyleyim belki de yaşam şekli buna yoneltiyor bilmiyorum ama böyle daha iyi sonuç alıyorum yarın olcturebilirsem insulin olcturecegim bakalım sonuç ne olacak yoksa 15 gün sonraya kalacak
Yaşam şeklinin buna yönlendirdiğini sanmıyorum, Benin eşim sabah kalkar kalkmaz 10 dakika içinde yemek diye dolaba koşar, senin eşin de öyledir Eminim, bence bu kişinin kendisiyle alakalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…