Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkeste illa olacak değil canım malum her bünye farklı

Kuzum ben if e @masumm un yaptığı saatlerde yapanları destekliyorum.
12 'de kahvaltı benim mantığıma uymuyor. Kendi bildiğin gibi dene o zaman

Kuzum senin ki ile cakilinkinin alakası yok, çakıl 6 da kalkıp 12:00 de yiyor

Spor yapmak istiyoruuoooommmmm
Evimi istiyorummmm
2 gundur kvalidedeym yaaa sporsuz kaldm
Dun 1 de gectik.eveeee
Bu gün 11.30 en gec gecelm dicem

Ayy gelen misafir sok oldu beni gorunce
Nasil zayifladin kiiiiiiizzzzzzz dedi
Herkes yeter diyo
Ben yetmez dedm daha bi bukadar daha verecem dedm
Sonra onlar dediki kemiklisin ama sana yakismaz dediler
Sonra ben dedimki hele bi 67 68i gorim dedm sonrasına bakariz dedm
Daha konustularda konustulr he dedim gectim

Yaşam şeklinin buna yönlendirdiğini sanmıyorum, Benin eşim sabah kalkar kalkmaz 10 dakika içinde yemek diye dolaba koşar, senin eşin de öyledir Eminim, bence bu kişinin kendisiyle alakalı..
Eşim kahvalti yapmadan sokağa cikmaz ama o öğlen yemek yemez hep 2 öğün yiyor. 3 öğün gereksiz der hep

Akşam akşam ustuyle başıyla 57.9 gören bı white bırakayım ustumdekiler 400 gr gelse yatmadan hedef 57.7 görmekse ne var yani açlıktan midem de sular horon tepiyorsa ne var yani karnından gelen sesler TV sesini bastiriyorsa ne olmuş ki ne varmış ki içtiğim suyun mideme indiğini hissediyorsam açlıktan ölmedim ya

Eşim kahvalti yapmadan sokağa cikmaz ama o öğlen yemek yemez hep 2 öğün yiyor. 3 öğün gereksiz der hep
Bende iki oguncuyum çakıl if benziyor benimde yeme işi sabah 9 10 başlıyor akşam 6 bitmiş oluyor seviyorum böyle akşam aç yatmak çok önemli yağ yakımı icin senin if bu yüzden sıkıntı bence çünkü akşam 9 10 yenen ara meyve kuruyemiş yağ yakımını sıfıra indiriyor kilo vermenin zorlaştırıyor kilo vermek istemeyen lere yani koruma yapanlara o yüzden ara veriliyor mesela gece o yakilsin kilo verilmesin diye ben 4 sonra yenen meyveye çok karşıyım mesela

Meyvelerin tüketiminin porsiyonlar halinde ve yemeklerden belli saat sonra olması gerektiğini belirten Prof. Dr. Mehmet Demirci, meyvelerdeki fruktoz denen şekerin kana daha kolay geçtiğini belirtti. Herkesin akşamları belli bir saatten sonra yemek yemenin zararlı olduğu konusunda hem fikir olduğunu belirten Prof. Dr. Demirci, geç vakit yenen meyvenin de zararlı olduğunu dile getirerek, "Herkesin üzerinde hem fikir olduğu konu var. Akşamları belli bir saatten sonra yeme, içmeyi kesmek lazım. Saat 6 veya 7 yeme içmenin kesilmesi açısından uygun vakit olabilir yatış saatine göre. Eğer bir kişi geç vakit yatmadan önce meyve tüketirse burada tabii ki meyvedeki bulunan fruktoz dediğimiz şeker var. Bu şekerin yağa dönüşüp kana geçmesi çok kolay olmakta. Dolayısıyla şişmanlık için önemli bir konu diyebiliriz..
cakil80

meyve yiyebiliriz fakat uygun saatlerde. Geç vakit meyve yemenin zararı olabilir. Zaten geç vakit yenen meyvedeki şekerin yağa dönüşmesi çok daha kolay olduğu için şişmanlamaya, obeziteye zemin hazırlar diye düşünüyoruz. Geç vakit yediğimiz zaman meyvede bulunan şeker fruktoz kana geçiyor ve doğrudan doğruya yağ oluşumuna neden oluyor ve şişmanlamaya da sebep oluyor. Meyvenin yemekten 3 saat sonra tüketilmesinde bir mahsur yok"

15 dakika salsa =45
45 dakika bölgesel kendim için =135
30 dakika hepfit için = 90 (mekikte 75 tane yapamadım valla )
30 dakika bisiklet = 90 (yine bozulduğu için bıraktım pedallarinda sorun var yenisi şart oldu )
125 tane ara vermeden ip atlama =25 (kendimi astım bu konuda ara vermeden yapmak benim için imkansizdi.)

Toplam 385 puan

Bisikletim bozulmasaydi iyi olacaktı 400 çok rahat olurdum

Su 3.5 litre -soda 1 tane -ter öyle böyle değil

@MiuLego Whiteblacklife arden32 hepfit igdedali

Senden görmek istediklerim bunlar çakıl evet kilo vermek çok önemli ama ondan önemlisi ne biliyor musun yağdan mi Kastamonu mi verdim kiloyu işte en önemlisi bu yağlar yansın bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo

kız o aralar olmasa ben daha fazla yerdim

Kimyacı Simay seni ıslak odunla döverim bak menülere ellesmiyorum diye ses etmedim la ağzını iki dk boş bırak her bulduğunda yeme su leptine müsade et bak ben seni eski tanırım kaç ay geç bı 7 lerin altına göremedik sopayla kovalarim seni haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…