Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Normalde ÍF 8 den sonra yemegi kesiyor benim 13.00 21.00 arası olma sebebi is saatlerim. Arayı uzun tutunca vücudun yağ yakimi artıyor sonuç daha iyi oluyor. 20 saat yapanlar var sadece 4 saat yiyen arastirdikca daha çok hoşuma gitmeye başladı insanlar inanılmaz başarılar elde etmisler. Bir tanesi ile sanal ortamda konuştuk tüm değerleri düzelmis kan tahlilleri çok iyi çıkıyor benimkilerde 2 aya netlesecek. YÖRÜKOĞLU 1 ay da tüm degerlerini duzeltmis kendi bizzat denemis. O 12.00 20.00 arası yapmış. Yazın erken cikarsam 13.00 20.00 arası yapacagim. Bu sisteme çok guveniyorum diğer türlü başarı şansım yok gibi ömür boyu eve 10 da gelip yemek hazırlayıp ise tasimam çok zor dışardaki yemekler çok yağlı ve içinde ne var bilmiyorum. Hafta içi 1 Akdeniz salatası 1 ayran 25 tl verdim o da mecburiyetten dışarda yedik çünkü içinde 2 3 tane yeşillik bir iki domates vardı mideme oturdu. Evim yakın olsa işime yine bir şekilde yaparım ya da arabam olsa o da beni kurtarır. Şuanki gerçeklerle basarabildiklerim bu kadar oldu belki hayatım farklı olsa daha kolay olabilirdi ya da verdiğim kilo 98 den 86 değilde çoktan 98 den 60 a inmis olabilirdi. Ama ben vazgeçiyor muyum

ASLAAAAAAAAAAAAA

HAYALLERIMLE ARAMDAKI TEK ENGEL KENDIMIM

Bu nedenle bahanelere siginmadan elimdekilerle yola devammmmm. Bu hafta seni bir yensem takıma bile girecek hirsa sahip olacagim.

Ya yine uzun yazmisim benim cenem gerçekten düşük yazdıkca yazasim geliyor resmen

Bugün ben de erken yedim bidaha gece yemeyecegim. Mehmet demirci yi merak ettim onu da okurum kitabım bitsin sayfası var mı

Normal cikti canim
Ha hosgeldin bu arada
Nickini bence degistir
Atarli giderli haşin agresif falan yap kuzu
Aylik rutine bindirdin bu ban isini

Miu nirde miu gelmedimi
Kiiiiim ne alökösü vör yö kafamı attırana öyleyim ben yoksa pamuk gibiyim

biz nazar ettik galiba 1 saat surecekmiş diye

Sağol canım 80 e dusim öncesi sonrası yapcam ozaman net görünecek tüm engeller fora....

Şubattan beri 3,5 kez geldi. Erken diye sancı çektim
Bu ay da geç gelir diye sancır
Evlennce geçer diyorlar
Doğurunca geçer diyorlar.
30 dan sonra geçer diyorlar
Bence ölünce geçecek kesin
Ben doğurdum geçti. Hem de acillik olurdum ağrıdan şimdi maşaallah bilmem ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…