Normalde ÍF 8 den sonra yemegi kesiyor benim 13.00 21.00 arası olma sebebi is saatlerim. Arayı uzun tutunca vücudun yağ yakimi artıyor sonuç daha iyi oluyor. 20 saat yapanlar var sadece 4 saat yiyen arastirdikca daha çok hoşuma gitmeye başladı insanlar inanılmaz başarılar elde etmisler. Bir tanesi ile sanal ortamda konuştuk tüm değerleri düzelmis kan tahlilleri çok iyi çıkıyor benimkilerde 2 aya netlesecek. YÖRÜKOĞLU 1 ay da tüm degerlerini duzeltmis kendi bizzat denemis. O 12.00 20.00 arası yapmış. Yazın erken cikarsam 13.00 20.00 arası yapacagim. Bu sisteme çok guveniyorum diğer türlü başarı şansım yok gibi ömür boyu eve 10 da gelip yemek hazırlayıp ise tasimam çok zor dışardaki yemekler çok yağlı ve içinde ne var bilmiyorum. Hafta içi 1 Akdeniz salatası 1 ayran 25 tl verdim o da mecburiyetten dışarda yedik çünkü içinde 2 3 tane yeşillik bir iki domates vardı mideme oturdu. Evim yakın olsa işime yine bir şekilde yaparım ya da arabam olsa o da beni kurtarır. Şuanki gerçeklerle basarabildiklerim bu kadar oldu belki hayatım farklı olsa daha kolay olabilirdi ya da verdiğim kilo 98 den 86 değilde çoktan 98 den 60 a inmis olabilirdi. Ama ben vazgeçiyor muyumBende iki oguncuyum çakıl if benziyor benimde yeme işi sabah 9 10 başlıyor akşam 6 bitmiş oluyor seviyorum böyle akşam aç yatmak çok önemli yağ yakımı icin senin if bu yüzden sıkıntı bence çünkü akşam 9 10 yenen ara meyve kuruyemiş yağ yakımını sıfıra indiriyor kilo vermenin zorlaştırıyor kilo vermek istemeyen lere yani koruma yapanlara o yüzden ara veriliyor mesela gece o yakilsin kilo verilmesin diye ben 4 sonra yenen meyveye çok karşıyım mesela
Bugün ben de erken yedim bidaha gece yemeyecegim. Mehmet demirci yi merak ettim onu da okurum kitabım bitsin sayfası var mıMeyvelerin tüketiminin porsiyonlar halinde ve yemeklerden belli saat sonra olması gerektiğini belirten Prof. Dr. Mehmet Demirci, meyvelerdeki fruktoz denen şekerin kana daha kolay geçtiğini belirtti. Herkesin akşamları belli bir saatten sonra yemek yemenin zararlı olduğu konusunda hem fikir olduğunu belirten Prof. Dr. Demirci, geç vakit yenen meyvenin de zararlı olduğunu dile getirerek, "Herkesin üzerinde hem fikir olduğu konu var. Akşamları belli bir saatten sonra yeme, içmeyi kesmek lazım. Saat 6 veya 7 yeme içmenin kesilmesi açısından uygun vakit olabilir yatış saatine göre. Eğer bir kişi geç vakit yatmadan önce meyve tüketirse burada tabii ki meyvedeki bulunan fruktoz dediğimiz şeker var. Bu şekerin yağa dönüşüp kana geçmesi çok kolay olmakta. Dolayısıyla şişmanlık için önemli bir konu diyebiliriz..
cakil80
Normal cikti canimCanım d vitamini nasıl o çok terleme yapar
Kiiiiim ne alökösü vör yöNormal cikti canim
Ha hosgeldin bu arada
Nickini bence degistir
Atarli giderli haşin agresif falan yap kuzu
Aylik rutine bindirdin bu ban isini
Miu nirde miu gelmedimi
Pamugum benim gel opem seniKiiiiim ne alökösü vör yökafamı attırana öyleyim ben yoksa pamuk gibiyim
biz nazar ettik galiba 1 saat surecekmiş diye15 dakika salsa =45
45 dakika bölgesel kendim için =135
30 dakika hepfit için = 90 (mekikte 75 tane yapamadım valla )
30 dakika bisiklet = 90 (yine bozulduğu için bıraktım pedallarinda sorun var yenisi şart oldu )
125 tane ara vermeden ip atlama =25 (kendimi astım bu konuda ara vermeden yapmak benim için imkansizdi.)
Toplam 385 puan
Bisikletim bozulmasaydi iyi olacaktı 400 çok rahat olurdum
Su 3.5 litre -soda 1 tane -ter öyle böyle değil
@MiuLegoWhiteblacklife arden32 @hepfit @igdedali
Öp öp çok datluyum benPamugum benim gel opem seni
Sağol canım 80 e dusim öncesi sonrası yapcam ozaman net görünecek tüm engeller fora....Senden görmek istediklerim bunlar çakıl evet kilo vermek çok önemli ama ondan önemlisi ne biliyor musun yağdan mi Kastamonu mi verdim kiloyu işte en önemlisi bu yağlar yansın bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Tamam ama canı çekenlerden şimdiden özür diliyorumTelden bekliyorum, ne demek vermeyeceğim
Arada arıza yapıyor pedallarda sorun var sanırım yenisini alım dedim a101 de kalmamis şansıma gidip yine kendiminkinden alım pratik oluyor bu artık meftabiz nazar ettik galiba 1 saat surecekmiş diye
Ben doğurdum geçti. Hem de acillik olurdum ağrıdan şimdi maşaallah bilmem ağrıŞubattan beri 3,5 kez geldi. Erken diye sancı çektim
Bu ay da geç gelir diye sancır
Evlennce geçer diyorlar
Doğurunca geçer diyorlar.
30 dan sonra geçer diyorlar
Bence ölünce geçecek kesin
Sağolasın kuzum.. Kaynana şok geçirdi aayyy desi tanıyamadım ne güzel olmuşın seen dedi
Ay nasil mutluluk yaa bi sonraki gorusune daha da şok olur artikSağolasın kuzum.. Kaynana şok geçirdi aayyy desi tanıyamadım ne güzel olmuşın seen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?