allah yardımcın olsun bebem ne diyim dicek birşey bulamıyorum yaşlılarya üstlerine alınıyolar rahmetli babamda şeker hastasıydı annem önünden yemekleri çekerdi kızardı ismail yeme yeter kalk sofradan derdi ay ne agırıma giderdi derdimki anne bırak yesin ben ne biliyim zararlı oldugundan kızdıgını canım babam çok özledim onu ben rüyalarımada girmiyo artık
canım eşimde 4 iş var yapıyo hem aşçılıgıda var türtelekomda ve haliç üniversitesinde ahçılık yaptı ama şimdi dogal gazda çalışıyo ilk evladndigimizde tekstilde çalısıyodu ama geri dogalgaza geçtianlıcagın biri olmazsa biri aşçılıgıda vallahi yarıyo adama dişyorm şunu yap çok kek pogaca kurabiye salata vs yapmıştır misafirlerim geliyo diye kızlar bugün rüyamda pirinç gördüm çok boıl badem gördüm karışık rüyalar gördüm Bacaklarımda agrılarım yok çok şükür ama şunu demeden geçemicem oglumu dogurdugumda doktor suyumu patlatmıştı yatakta elimi atar atmaz bir müddet kanım hemen pırtılaşmıştı ordan dedim kendime acabamı ama konduramadım bebem gerçekten arkadaşın dedigi gibi olurmu kalp krizi felç :18::18::18::18:bababamda kalptem gitti felçliydi allahım neden dediki kafayı yicem düşünmekten ya
sen benim hemşirem olsanda ignelerimi vursaydım noludu
1 bardak metabolizma çayı
2 ad. yumurta beyazı haşlama
2 kk peynir
1.5 dilim t.b. ekmeği az tereyağlı
5-6 zeytin
3 fincan çay
500 ml su
diğer öğünlerde ne yiyeceğim bilmiyorum henüz.Teyzemde yani düğün evinde ne pişirildi öğrenmedim henüz.bugün evde yemek yapmayacağım.malum akşama kına gecesi var.düğün günü telaş olacak diye bugün yapacaklar yemek işlerini
geçmiş olsun canım zor bir gece olmuş.benim de gecelerim zor geçiyor.kuzuyu gece wc ye kaldırıyorum
çok geçmiş olsun annene canım..bu konteynır hayatı zor canım ya..ev vermiyor mu devlet?
ooo shopa hanımmm bakıyorum çok iddialısınızxzfoto yüklemek gayet kolay canım
ah canım benim yayok canım vermiyor.. önce ev sahiplerine kiracılara yok.. faizsiz kredi ile veriyor ki şimdi verse bile ben giremem eşim yok eşyam yok eve girip ne yaoayım eşyasız.. bütün eşyalarım enkaz oldu.. çok şükür eşim ve ben sağ salim çıktık o mezarlıktantayin beklediğim için muhtacım konteynera umarım konteynerlar toplatılmadan tayinim çıkar işte o zaman benim halim harab olur.. çünkü burada bi öğretmen pansiyonu var 5 katlı sağlam ama insan enkazdan çıkınca orada uyku uyuyamıyor.. orada 1 hafta kaldım hiç uyuyamadığım için annemleri çağırdım buraya
sefan olsun saphişcim ay bir düğün olsada bende görsem yıllarca yurtdışında mahrum kaldım..kardeslerimin düğününü bile göremedim
biz kadınlar böyleyiz canım..çok düşünceliyiz..mecburen aldıysan keyfine bak olan oldu olacakda olacak sen üzüldüğün sana hastalıktan başka bişey getirmez..sıkma canını..canım kuzenim evleniyor,çok yakımın yani,ben de görümce oluyorum :) aslında dediğin gibi sefa olmalı ama inan olamadı.O kadar çok masraf ettikkisanki düğünü biz yapıyoruz.Bana,eşime ve kızımıza ayrı ayrı kıyafet,ayakkabı,takı vs.. aldık..e düğün hediyesi takı da aldık..sıfır bir kartı fulledik,2. karta geçtik o yüzden canım sıkkın anlayacağın..millet yeni şeyler aldı diye sevinir.Sadece 1 gece kullanacağım için acıyorum yaptığım harcamaya
yok canım vermiyor.. önce ev sahiplerine kiracılara yok.. faizsiz kredi ile veriyor ki şimdi verse bile ben giremem eşim yok eşyam yok eve girip ne yaoayım eşyasız.. bütün eşyalarım enkaz oldu.. çok şükür eşim ve ben sağ salim çıktık o mezarlıktantayin beklediğim için muhtacım konteynera umarım konteynerlar toplatılmadan tayinim çıkar işte o zaman benim halim harab olur.. çünkü burada bi öğretmen pansiyonu var 5 katlı sağlam ama insan enkazdan çıkınca orada uyku uyuyamıyor.. orada 1 hafta kaldım hiç uyuyamadığım için annemleri çağırdım buraya
eşimde öyle diyor..alışveriş yapınca millet sevinir ben üzülüyorum,zevkine varamadım dedim.E aldık artık mutlu ol,üzülme diyor..işte bakalım,belki düğün günü giyinip süslenince,kendimi aynada beğnirsem o zaman mutlu olurum diye umuyorum
buda benim kızımın anneler günü hediyesi kendi yapmış kreşte..Eki Görüntüle 416413
merhabalar kızlar nesil hanımla tanıştık diyet konusunda çok katı tabi benim iyiliğim için bir diyet listesi verdi bana ve harfiyen uyacaksın dedi yer değişimi yok dedi şeker adayısın sonuna gelmişsin ama geriletebiliriz korkma dedi zayıflayınca
herşey düzelicek dedi diyet listemde günde toplam
2 su bardağı süt veya yoğurt
1 k.k peynir haftada 1 haşlanmış yumurta
avuç içi büyüklüğü kadar et-köfte-200 gr civarı balık
susuz sebze yemeği 8 yemek kaşığı
çiğ sebze yağzız
meyve 3 porsiyon
kepekli veya çavdar veya tam buğday ekmeği yani normal ekmek ve mısır ekmeği dışında hepsi dedi 7 dilim parmak kalınlığında
yağ 2 yemek kaşığı
zeytin 5 adet veya ceviz 3 adet veya fındık 6 adet
listede dağılımı ise şöyle
sabah 8de:
şekersiz çay
1k.k peynir
domates salatık yeşillik serbest
2 dilim ekmek
ara 10:30,
1 porsiyon meyve
öğlen 12:30,
2 köfte kadar et veya 8 yemek kaşığı baklagil veya 2 k.k peynir
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek
yağsız salata
ara 15:00 :
1 porsion meyve
ara 17:00 :
1 dilim ekmek
a su bardağı ayran
akşam 19:00 :
1 köfte kadar et veya 4 kaşık kurubaklagil
1 kepçe çorba +1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek
yağsız salata
ara 21:00 :
1 porsiyon meyve
ara 21:30,
1 bardak süt veya yoğurt
sizce yoğurt mu daha tok tutar sütmü
bir kız girdi benimle 88 kiloyla gelmiş 1ay önce 83,2 çıktı süper ya haftada 1 kilo hedefledi bende 2 ayda 10 kilo vermelisin ilk etapta dedi kaç kiloya düşmem gerektiğini sormuştumda
bu arada 92 çıkıyorum tartıda doktor 94.8 tarttı hangisini baz alcam şimdi :44::44:
salisss senin listenle arasındaki farklar neler ha peynir yerine 1 yemek kaşığı kadar azcuk lor veya çökelek verdi peynir çeşitleri yasak bu ay
merhabalar kızlar nesil hanımla tanıştık diyet konusunda çok katı tabi benim iyiliğim için bir diyet listesi verdi bana ve harfiyen uyacaksın dedi yer değişimi yok dedi şeker adayısın sonuna gelmişsin ama geriletebiliriz korkma dedi zayıflayınca
herşey düzelicek dedi diyet listemde günde toplam
2 su bardağı süt veya yoğurt
1 k.k peynir haftada 1 haşlanmış yumurta
avuç içi büyüklüğü kadar et-köfte-200 gr civarı balık
susuz sebze yemeği 8 yemek kaşığı
çiğ sebze yağzız
meyve 3 porsiyon
kepekli veya çavdar veya tam buğday ekmeği yani normal ekmek ve mısır ekmeği dışında hepsi dedi 7 dilim parmak kalınlığında
yağ 2 yemek kaşığı
listede dağılımı ise şöyle
sabah 8de:
şekersiz çay
1k.k peynir
domates salatık yeşillik serbest
2 dilim ekmek
ara 10:30,
1 porsiyon meyve
öğlen 12:30,
2 köfte kadar et veya 8 yemek kaşığı baklagil veya 2 k.k peynir
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek
yağsız salata
ara 15:00 :
1 porsion meyve
ara 17:00 :
1 dilim ekmek
a su bardağı ayran
akşam 19:00 :
1 köfte kadar et veya 4 kaşık kurubaklagil
1 kepçe çorba +1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek
yağsız salata
ara 21:00 :
1 porsiyon meyve
ara 21:30,
1 bardak süt veya yoğurt
sizce yoğurt mu daha tok tutar sütmü
bir kız girdi benimle 88 kiloyla gelmiş 1ay önce 83,2 çıktı süper ya haftada 1 kilo hedefledi bende 2 ayda 10 kilo vermelisin ilk etapta dedi kaç kiloya düşmem gerektiğini sormuştumda
bu arada 92 çıkıyorum tartıda doktor 94.8 tarttı hangisini baz alcam şimdi :44::44:
salisss senin listenle arasındaki farklar neler ha peynir yerine 1 yemek kaşığı kadar azcuk lor veya çökelek verdi peynir çeşitleri yasak bu ay
saphira şu kardeş takım konusunda püsküüte kardeş takım sayımızın 1 e indirilmesini isteyebiliriz belki.. 6. takımın kardeşliğine devam edebiliriz.. hem yeni üyelerden oluşuyorlar sanırım yardıma ihtiyaçları olacak.. bi de kaptan saferan gelene kadar ben sana yardımcı olurumhesaplamaya karar defterine falan baktım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?