haber verilse/yardım istense haricinde; kardeş takım demek her gün iletişim halinde olmak demek..
sabah günaydınından iyi akşamlara kadar..
kardeş takımlar bahçe duvarlarını birleştirince sofralarındaki eksiği de ister istemez görürler zaten..
biz kardeş takım sistemi ilk kurulduğunda böyle yapardık..
tatlı bir rekabet olurdu aramızda..
arkadaşlık çemberimizde genişlerdi..
sakın yanlış anlama sözüm sana ya da bir başkasına değil sözüm tüm kardeş takımlara...
şu anki şekliyle kardeş takımlık sadece cumaları liste kontrolü..ehh bu da her zaman mümkün olmayabiliyor..
bana göre takımlar böyle kardeş olmaz ki o yüzden çıktım kardeş listesinden.
saphira şu kardeş takım konusunda püsküüte kardeş takım sayımızın 1 e indirilmesini isteyebiliriz belki.. 6. takımın kardeşliğine devam edebiliriz.. hem yeni üyelerden oluşuyorlar sanırım yardıma ihtiyaçları olacak.. bi de kaptan saferan gelene kadar ben sana yardımcı olurumhesaplamaya karar defterine falan baktım bugün
kızzz prenses bizim listemizle ilgilenir ekler falan 4. takım yani eski dostumuz onlarrr ...
kızzz prenses bizim listemizle ilgilenir ekler falan 4. takım yani eski dostumuz onlarrr ...
sen bizi begenmiyormusunbiz kardeş takımsız mı kaldık şimdi :44:
buda benim kızımın anneler günü hediyesi kendi yapmış kreşte..Eki Görüntüle 416413
Selam kızlar
Bir fırsatını bulup girdim hemen foruma. Çok kalamayacağım ama şöyle bir uğrayayım dedim. Geçmişe biraz atlaya zıplaya bakabildim. neler olmuş böyle...
Saphiracım üzüldüm editörlük durumuna. Belki böylesi hayırlı olur canım kuzucuğuna eşine daha fazla zaman ayırırsın. Döndüğümde her zaman sana yardımcı olurum takım konusunda ama şu anda malum hiçbir şeye vaktim yok.
Kelebekcim çok geçmiş olsun. Bebişin iyidir umarım şimdi. Allah sana sabır versin zor iş canım babaları olmadan çocuklarla ilgilenmek anne babalar da çocuk gibi oluyorlar biz büyüdükçe. Her zaman başımızın tacı onlar tabi ki ama kolay iş değil tabi ki canım.
Salisim çok sevindim kiloları vermeye başlamışsın. Kim tutar artık seni....
Sevalcim üzme kendini bu dönem geçici sonuçta. Eşinle biran önce biraraya gelmenizi dilerim... ŞŞŞŞTT bak saçını çekerimbahane uydurup kaçamak falan yok tamam mı canım.....
Gerberacım sevindim diyetisyene gitmene verdiği listeye harfiyen uy canım. Bak işin ucunda sağlığın söz konusu...
Shopacım çok sevindim kilo vermene hadi bakalım. Bir daha kaçamak yok tamam mı canım. Kilo verdikçe ödül ver kendine ufak ufak. Böylece kaçamak yapıp abartmazsın.
Paşam sevindim senin adına sorunun ne olduğu belli olduysa tedavi de edilir sen ver şu kiloları da al bebişini kucağına artık inşaallah....
İpekcim hoşgeldin... Ben kızımı hala memeden kesemedim. Galiba sorun ben de. Ben istemiyorum bırakmayı. dünyanın en güzel şeyi emzirmek....
Ecemavi umarım sen de iyisindir. İzne gidecekmişsin. Umarım istediğin gibi bir tatil olur. Allah içine sindirsin.
Doğacım sen de gel sık sık buralara özledik seni....
Bu arada bu kardeş takım olayından daha önce haberdar olsaymışım. bazen burda kimse olmayınca o kadar ihtiyaç oluyor ki birileriyle yazışabilmek. İzinden dönünce kardeş takımlarımızı tanımak için ziyaret edeceğim ben de onları.
Bu arada hoşgelsin prenses peri. hep gel bekleriz. Biz de ziyaret ederiz sizi....
evet ya o kadar isyan edeceğime gider kardeş takımda takılırmışım yanihem de iki tane var bizim
Slm kızlar nihayet Türkiyedeyim.Salı akşamı geldik.4 gün antepteydik.Sonra annemlerde geldi gezdik bir gece onlarla beraber kaldık ve döndük.Şimdi annemlerdeyiz.Bayağı yorulduk.Evi toplama vs antep gezisi birde Alese girdik orda.Yorulduk.Şimdi dinlenip toparlanıyoruz.Yarından itibaren prensesimi sütten kesecem.Bu haftayıda atlatmak istiyorum.Beni biraz zorlayabilir.Şimdi bize ziyarete gelen akrabalar da oluyor.İnş haftaya pzt aranıza dönecem.
Bu arada geçmişe biraz baktım.Herkesi öpüyorum
selam canlarımmeger bizim ne güzel bir uygulamamız varmısta haberim yokmus bundan sonra daha çok geleceğim.kendi takımım gibi burdaki arkadaşlarıda öğrenmeye tanımaya çalışacagım
Selam kızlar
Bir fırsatını bulup girdim hemen foruma. Çok kalamayacağım ama şöyle bir uğrayayım dedim. Geçmişe biraz atlaya zıplaya bakabildim. neler olmuş böyle...
Saphiracım üzüldüm editörlük durumuna. Belki böylesi hayırlı olur canım kuzucuğuna eşine daha fazla zaman ayırırsın. Döndüğümde her zaman sana yardımcı olurum takım konusunda ama şu anda malum hiçbir şeye vaktim yok.
Kelebekcim çok geçmiş olsun. Bebişin iyidir umarım şimdi. Allah sana sabır versin zor iş canım babaları olmadan çocuklarla ilgilenmek anne babalar da çocuk gibi oluyorlar biz büyüdükçe. Her zaman başımızın tacı onlar tabi ki ama kolay iş değil tabi ki canım.
Salisim çok sevindim kiloları vermeye başlamışsın. Kim tutar artık seni....
Sevalcim üzme kendini bu dönem geçici sonuçta. Eşinle biran önce biraraya gelmenizi dilerim... ŞŞŞŞTT bak saçını çekerimbahane uydurup kaçamak falan yok tamam mı canım.....
Gerberacım sevindim diyetisyene gitmene verdiği listeye harfiyen uy canım. Bak işin ucunda sağlığın söz konusu...
Shopacım çok sevindim kilo vermene hadi bakalım. Bir daha kaçamak yok tamam mı canım. Kilo verdikçe ödül ver kendine ufak ufak. Böylece kaçamak yapıp abartmazsın.
Paşam sevindim senin adına sorunun ne olduğu belli olduysa tedavi de edilir sen ver şu kiloları da al bebişini kucağına artık inşaallah....
İpekcim hoşgeldin... Ben kızımı hala memeden kesemedim. Galiba sorun ben de. Ben istemiyorum bırakmayı. dünyanın en güzel şeyi emzirmek....
Ecemavi umarım sen de iyisindir. İzne gidecekmişsin. Umarım istediğin gibi bir tatil olur. Allah içine sindirsin.
Doğacım sen de gel sık sık buralara özledik seni....
Bak sevalcim bu uygulamayla can sıkıntısı yokevet ya o kadar isyan edeceğime gider kardeş takımda takılırmışım yanihem de iki tane var bizim
Bak sevalcim bu uygulamayla can sıkıntısı yok
canım ama artık iyiden iyiye lanetli olduğuma inanmaya başladımhangi takıma girsem herkes kayboluyor bir anda :122:
:26:
ağlama kız geldim iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?