Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm kızlar nihayet Türkiyedeyim.Salı akşamı geldik.4 gün antepteydik.Sonra annemlerde geldi gezdik bir gece onlarla beraber kaldık ve döndük.Şimdi annemlerdeyiz.Bayağı yorulduk.Evi toplama vs antep gezisi birde Alese girdik orda.Yorulduk.Şimdi dinlenip toparlanıyoruz.Yarından itibaren prensesimi sütten kesecem.Bu haftayıda atlatmak istiyorum.Beni biraz zorlayabilir.Şimdi bize ziyarete gelen akrabalar da oluyor.İnş haftaya pzt aranıza dönecem.
Bu arada geçmişe biraz baktım.Herkesi öpüyorum

selam canlarım meger bizim ne güzel bir uygulamamız varmısta haberim yokmus bundan sonra daha çok geleceğim.kendi takımım gibi burdaki arkadaşlarıda öğrenmeye tanımaya çalışacagım

sen bizi begenmiyormusun biz kardeş takımsız mı kaldık şimdi :44:

kızzz prenses bizim listemizle ilgilenir ekler falan 4. takım yani eski dostumuz onlarrr ...

Selam kızlar

Bir fırsatını bulup girdim hemen foruma. Çok kalamayacağım ama şöyle bir uğrayayım dedim. Geçmişe biraz atlaya zıplaya bakabildim. neler olmuş böyle...

Saphiracım üzüldüm editörlük durumuna. Belki böylesi hayırlı olur canım kuzucuğuna eşine daha fazla zaman ayırırsın. Döndüğümde her zaman sana yardımcı olurum takım konusunda ama şu anda malum hiçbir şeye vaktim yok.

Kelebekcim çok geçmiş olsun. Bebişin iyidir umarım şimdi. Allah sana sabır versin zor iş canım babaları olmadan çocuklarla ilgilenmek anne babalar da çocuk gibi oluyorlar biz büyüdükçe. Her zaman başımızın tacı onlar tabi ki ama kolay iş değil tabi ki canım.

Salisim çok sevindim kiloları vermeye başlamışsın. Kim tutar artık seni....

Sevalcim üzme kendini bu dönem geçici sonuçta. Eşinle biran önce biraraya gelmenizi dilerim... ŞŞŞŞTT bak saçını çekerim bahane uydurup kaçamak falan yok tamam mı canım.....

Gerberacım sevindim diyetisyene gitmene verdiği listeye harfiyen uy canım. Bak işin ucunda sağlığın söz konusu...

Shopacım çok sevindim kilo vermene hadi bakalım. Bir daha kaçamak yok tamam mı canım. Kilo verdikçe ödül ver kendine ufak ufak. Böylece kaçamak yapıp abartmazsın.

Paşam sevindim senin adına sorunun ne olduğu belli olduysa tedavi de edilir sen ver şu kiloları da al bebişini kucağına artık inşaallah....

İpekcim hoşgeldin... Ben kızımı hala memeden kesemedim. Galiba sorun ben de. Ben istemiyorum bırakmayı. dünyanın en güzel şeyi emzirmek....

Ecemavi umarım sen de iyisindir. İzne gidecekmişsin. Umarım istediğin gibi bir tatil olur. Allah içine sindirsin.

Doğacım sen de gel sık sık buralara özledik seni....

tam dördüncü takımda adını andım bi baktım buraya yazmışsın hatta mesaj saatimiz bile aynı iyi insanmışsın vesselam

Bu arada bu kardeş takım olayından daha önce haberdar olsaymışım. bazen burda kimse olmayınca o kadar ihtiyaç oluyor ki birileriyle yazışabilmek. İzinden dönünce kardeş takımlarımızı tanımak için ziyaret edeceğim ben de onları.

Bu arada hoşgelsin prenses peri. hep gel bekleriz. Biz de ziyaret ederiz sizi....

evet ya o kadar isyan edeceğime gider kardeş takımda takılırmışım yani hem de iki tane var bizim

Sevalcim dukan konusunda yalnız hissetme kendini ben fırsat buldukça girerim buraya paylaşırız. ayrıca dukan diyeti deneyimleriniz topiği de var ben gelene kadar onlara da bir bak. Ben dönünce tam gaz gideriz seninle...

evet ya o kadar isyan edeceğime gider kardeş takımda takılırmışım yani hem de iki tane var bizim

Evet ya haklsın. Hem 6. takım hem 4. takım. Sevdim bu kardeşlik olayını..

Ben şimdi çıkıyorum. Fırsat bulursam başka zaman yine uğrarım.

Hepiniz kendinize iyi bakın....

Hoşgeldinnn ipeğimmm vatanınaaa
selam canlarım meger bizim ne güzel bir uygulamamız varmısta haberim yokmus bundan sonra daha çok geleceğim.kendi takımım gibi burdaki arkadaşlarıda öğrenmeye tanımaya çalışacagım

Slmmm canımmmmm hoşgeldinnnn bizdee kaynaşmak için uğrayacağız fırsat buldukçaa

Evet canım artık durmak yok
Bak sevalcim bu uygulamayla can sıkıntısı yok

Bak sevalcim bu uygulamayla can sıkıntısı yok

canım ama artık iyiden iyiye lanetli olduğuma inanmaya başladım hangi takıma girsem herkes kayboluyor bir anda :122:

:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ağlama kız geldim iştee

valla ama çok garip.. dedim ya bi 4. takıma yazayıp hesi uçtu döndüm 6. takıma girdim hooop onlarda yok dedim insanın yine kendi takımı gibi yok bi girdim hooop bizimkilerde gitmiş

................................................

Son düzenleme:
kaç defa göndermişim nasıl sevindiysemm:))

Son düzenleme:
doğacım insan sevin mez mi tabi ki mesainin bitmesine... Ben son zili sabırsızlıkla bekliyorum okulda.

Kuzucuğunu öp benim için. kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…