Senin hedefin 60 bilmiyom sanki.geldimmmmmmmmmmmmmmmmmölene kadar buradayım artık tefooooo
çokça al
mezuniyet mi
tabi olur benim istediğim hedef kiloya geldiğinde edeceğummmmm
Terör estıren miu cıkmıs hapisaneden hos geldn agam nasilsan.kız resmını gordm sen o zayıf halinle hala vermeye mi calısıyon yeter ölün ölün
Senin hedefin 60 bilmiyom sanki.
Terör estıren miu cıkmıs hapisaneden hos geldn agam nasilsan.kız resmını gordm sen o zayıf halinle hala vermeye mi calısıyon yeter ölün ölün
biri sen biri ben miyimbunu cok begendim kiiiiiii
Tabi o terör estırmeler kızların yararına saka bı yana da.sen evli degılsn galiba.ondan boyle cabalıyosn bı derı bı kemık kalıyım dıye.bı cocuk dogur gorcem ben seni loooo
terör mü estiren kız pamık gibiyim nö ölökösö vör şmdi yöööööö
heee bir 5-6 kilo vereceeeeem kendimi aynada kilolu görüyorum kuzu.. bak misal şuan çok açım ama yemek yemiyom
evli değilim evlenmicem kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiTabi o terör estırmeler kızların yararına saka bı yana da.sen evli degılsn galiba.ondan boyle cabalıyosn bı derı bı kemık kalıyım dıye.bı cocuk dogur gorcem ben seni loooo
zaten ekmeğe karşıyım miu cum ekmekle yiyemezsin. yersenevli değilim evlenmicem kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaklımı peynir ekmekle yemedim kız evliliğe hayır
Evet aşkitom sadece ikimizbiri sen biri ben miyim
şu gülme yaEvet aşkitom sadece ikimiz
birde karpuz keserdik mis gibiii karpuz peynir yapardik
Rana hanımı uyuttum kk da sana takılıyom ne yapaym.kıloyu sorma ya 3 gundur reglım o yuzden sısım kılo da odem gıtmıyo takılı kaldm 68.5 da bu hafta
Ben miunun aşkıyım herseyi yiyebilirim torpilliyim diyorum inanmiyolaaaAklı fikri yemekte yahu
Eehhh zamanı geldıgınde sorarım sana bunu evlılıge hayırmıs mıs mıısss hhııhhhhevli değilim evlenmicem kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaklımı peynir ekmekle yemedim kız evliliğe hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?