Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bu arada paylaşım topiğinde kardeş takımla ilgili bir yazışma var. Cevaplanması gerekiyormuş. Saphiracım düğün telaşında malum aramızda karar verip cevap vermek lazım. Ben varolan takımların devam etmesi taraftarıyım hem 4 hem 6. takımla kardeş olalım diyorum. Birisi cevap verirse iyi olacak.

Kendinize iyi bakın..

valla ama çok garip.. dedim ya bi 4. takıma yazayıp hesi uçtu döndüm 6. takıma girdim hooop onlarda yok dedim insanın yine kendi takımı gibi yok bi girdim hooop bizimkilerde gitmiş

4. takıma yazdım spor meselesini

Teşekkür ederizz doğacım inş kabul ederler

Hımm Saphırammm kına gecesindee yarın tekrar hatırltalımm canım biz yazsak cevap kabul olur mu acabaa?:44::44:

selam kızlar
dünden beri internetimiz yoktu maalesef gelemedim
dün kalabalık bir misafir grubu ağırladım
inş perşembe günü umreye gidiyoruz bu arada ben cuma yokum ne yapmam lazım
ayrıca yine boğazım ağrıyor inş geçer yoksa yol zor olur

09.05.2012 mesaj sayımı

pazartesi...gerbera izinli
salı...angiera ....5
çarşamba...ecemavi 27
perşembe...senarist 0
cuma...saphira0

14 Mayıs haftası

pazartesi...shopaholic 12
salı...saliss.....27
çarşamba...paşam 0 sanırım izinli
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera[/QUOTE]

Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:

zencefille zerdeçal toz olacak değilmi
bide dereotunu sabah yiyecektik demi

isteriz

geliyorum canım sen bana ben sana destek oluruz

aferin canım

Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:[/QUOTE]

Bu arada saphıramm düğünde yaa ben onun cumaa sayımını da bu gece halledeceğimm

ayrıca sarı cadının ellerine sağlık minik ellerini öperim ne güzel olmuş hediyesi

canım öncelikle geçmiş olsun diyorum sana ıcak şeyler iç bebem geçer ah yanımda olsan sana sıcacık çorba yapar ellerimle içiridim kız

Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:[/QUOTE]
canım bende farkındayım ama malum nbebekle ugraşıyodum isterseniz işim yok benim hergün yoklamayı yaparım ben
hoş geldin sefalar getirdin bebem gel gel bekleriz pazartesine ne kaldı degilmi

buda benim kızımın anneler günü hediyesi kendi yapmış kreşte..Eki Görüntüle 416413
azimliyim bebem işşallah vericek siz arkamda olduktan sonrabu aralar özletiyosun kendini haberin olsun
seni teyze yapıcem işşallah bak şimdiden diyeyim beşi biryerde isterim senden haberin olsun aşagısı kurtarmaz beni
paşacım teşhisin konmuş ya korkma tedbiri var onların..yatkınlık var diye olacak anlamına gelmez...ama ihmal etme gerkirse kan sulandırıcı ilaçlar var hayatın boyunca onlardan alman gerekebilir.
işşallah bundan sonraki gebeliklerim güzel geçr ne benim yüregim nede sizleri üzmem

ah yazık bir şehit daha verdik desene geçmiş olsun de o akrabanavatana millete hayırlı ugurlu olsun bu arada kızlar banada elti geliyo bela bir ken iki olucek cumartesi yüzük takıyoruz pazar günüde eltimin kızkardeşine yüzük takıcezanlıceginiz ayvayi yedim bu hafta bir hafta sonunu eşimle kaç zamandır geçiremedim ona yanıyorum

Merhaba arkadaşlar ben 6.takımdan geliyorum ziyarete :) Bugün sağolsun arkadaşlar gelmişler misafir olmuşlar, destek vermişler bize. Mesajlarınızı görünce inanın çok mutlu oldum. Son zamanlarda yaşadığımız sıkıntıdan sonra ilaç gibi geldi. Takım kardeşliği konusunda püsküüt fikrimizi bekliyor, ben 7. takımla kardeşliğimizin devam etmesini istediğimizi belirteceğim. Hele de bugünden sonra yok deseler de biz de sizin yanınızdayız Sık sık görüşelim artık

canım bende farkındayım ama malum nbebekle ugraşıyodum isterseniz işim yok benim hergün yoklamayı yaparım ben

hoş geldin sefalar getirdin bebem gel gel bekleriz pazartesine ne kaldı degilmi

azimliyim bebem işşallah vericek siz arkamda olduktan sonrabu aralar özletiyosun kendini haberin olsun

seni teyze yapıcem işşallah bak şimdiden diyeyim beşi biryerde isterim senden haberin olsun aşagısı kurtarmaz beni

işşallah bundan sonraki gebeliklerim güzel geçr ne benim yüregim nede sizleri üzmem

ah yazık bir şehit daha verdik desene geçmiş olsun de o akrabanavatana millete hayırlı ugurlu olsun bu arada kızlar banada elti geliyo bela bir ken iki olucek cumartesi yüzük takıyoruz pazar günüde eltimin kızkardeşine yüzük takıcezanlıceginiz ayvayi yedim bu hafta bir hafta sonunu eşimle kaç zamandır geçiremedim ona yanıyorum [/QUOTE]

Eğerr işi olann olursaa sen el atarsınn canımmmm amaa tamamlamalıyızzz çokk bıraktıkkk takımımızııı toplayalımmmm

sennn benniii teyzee yapp bennn sanaaa onu bir yerdee bileee gönderirimmm

Evett canımm toz halindee olacak

salisim tam nasıl yapıyosun bunu içme süresi ne kadar bebem deyiver bakıyım tombul kusunabu arada resimleri çektik kasada sorun var resimleri yüklüyemiyoruz iyimi

sabah kahvaltısında yeşil erik kiraz yedim öglende bir kepçe suyu süzülmüş patates yemegi ve kabak kurusuna pirinç ve yumurtalı kavırması bir bardak çay içtim birde utanarak di
yorum alpellanın beyaz gofretind3en yedim 510 kalorianlıcagınız 1600 kalorim vardı giştti 510 kalorısı şimdie akşama birşey yemeyi düşünmüyorum yersen yua salata yada cacaık yapayım diyorum kendime bugün hastane işim var diye kürü yapıpta içmedim çok şükür sıpamın testlşeri temiz çıktı sarılıgı 9 çıktı 5 düşmasi lazımmış bebegimiz 9 günlük oldu teyzeleri öptüm kokladım bir nebze olsada annelik özlemim dindi ben geldim sizler yoksuznu ama birde istanbulda bir yagmur yagdıuı ne taksi ne minübüs izin vermediki geçelim çok şükür minübüse bindik geldik eve annemlerim dış kapıyı sürgü koymuşlar benden önce alkattaki kiracının kocası girdi sürgüyü kapadı kapı sana kapandımı sinirlerim oynadımı sinirden kapıyı tekmeledimmi eve çıktım okadar sinirlenmişimki panik atagım azdımı çarpıntım başladımı sana bebegi soydum giydiremedim inanın geline dedim sen giydir başladım besmele çekmeye ölüyorum zannettim bu panik atak beni maffedicek ya

Bizzdeee sizinnn karddeşliğiniziiii isterizzzzz canımm benimmmm birbirimizeee destekk olalımm bu zorrr yoldaa

Eğerr işi olann olursaa sen el atarsınn canımmmm amaa tamamlamalıyızzz çokk bıraktıkkk takımımızııı toplayalımmmm

sennn benniii teyzee yapp bennn sanaaa onu bir yerdee bileee gönderirimmm
[/QUOTE]
tamam bebem olar istersen gerilere gidip tarihli sayımı yapayım ben

hoş geldim bebem aramıza bende sizlere ziyaret edeyim bari eksik kalmıyayım benim bugün hastane işlerim vardı neler gözden kaçırmısım meyerse ben

İştee canımm balla karıştırıppp hemenn yiyorsunnnn

1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal
4 damla çörek otuu
biraz balla karıştırıp ye:)

bi önerim olcak kızlar hergün biri artık nasıl düzenlenirse spor listesi tutsun bende sizin yerinize hergün mesaj sayımında gönüllüyüm

bi önerim olcak kızlar hergün biri artık nasıl düzenlenirse spor listesi tutsun bende sizin yerinize hergün mesaj sayımında gönüllüyüm

Tatlım mesaj sayımıı bilee sorun oluyorrr eğer her gün biri sporaa bakarsaa çokk dahaa kötüüü olurrr senn müsait değilsen başkaa birimizzz gönüllü olalımm Saphıram gelincee konuşalım canımm

Bizzdeee sizinnn karddeşliğiniziiii isterizzzzz canımm benimmmm birbirimizeee destekk olalımm bu zorrr yoldaa

hoş geldim bebem aramıza bende sizlere ziyaret edeyim bari eksik kalmıyayım benim bugün hastane işlerim vardı neler gözden kaçırmısım meyerse ben

hoş buldukkk sağolun paylaşım alanında her takımın 1 kardeşi olmasını isteyenler olmuş, 7. ve 4. takım kardeş olunca bizim başka bir takımı seçmemizi isteyebilirler eğer öyle bir durum olur da listede kardeş olamasak da sık sık gelin bize, ben de çok yeniyim çünkü desteğe ihtiyacımız olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…