valla ama çok garip.. dedim ya bi 4. takıma yazayıp hesi uçtudöndüm 6. takıma girdim hooop onlarda yok dedim insanın yine kendi takımı gibi yok bi girdim hooop bizimkilerde gitmiş
4. takıma yazdım spor meselesini
Kızlar bu arada paylaşım topiğinde kardeş takımla ilgili bir yazışma var. Cevaplanması gerekiyormuş. Saphiracım düğün telaşında malum aramızda karar verip cevap vermek lazım. Ben varolan takımların devam etmesi taraftarıyım hem 4 hem 6. takımla kardeş olalım diyorum. Birisi cevap verirse iyi olacak.
Kendinize iyi bakın..
Saol canım benim yazayım tekrar:)
Bir çay kaşığı zencefil
Bir çay kaşığı zerdaçal
4 damla çörek otu yağı
bir tatlı kaşığı bal canım eğer bal kullanmak istemiyorsanız yarım çay bardağı suya karıştırıp içebilirsin tatlımmm
2 günlük oluyor o ölçü bozulur zaten 3. güne...
liste harici bu iki takım arasında oluyor yarışma hep biz yenerdik meyvenull un kulakları çınlasınisterseniz organizatörünüz olurum görüşelim kızlarlaa
sevalcim uykusuzluk cok kötü bişey helde çalışan bbayan için..sen en azından akşama kadar uyuyormussun ben eve gidince asıl mesaim başlıyor..rabbim yokluklarını göstermesin uzun ömür versin 2 cocukla çalışan bayan olmak cok zor hatta bende 4 çocuk var..saolsun annem ev işinde harika yemeğimi yapar herşeye elini atar..ama bu aralar cok nazlılar..bende yeni eşimden ayrıldım çocuklar hasta iş yeridede zor zamanlar hastalar bir acayip bazen dibe vuruyorum..babam şeker hastası annem kolesterol..babama 2 meyveyi bir arada yeme dedim küstü anneme her yemeğe et katma dedim biz kendi etimizi alırız dedi..bende dedim bundan sonra diyetinize bir doktor olarak karışmayacağım bizle ilgilenmedi demeyin dedim babam hemen bende ilaçlarımı devlet hastanesine yazdırırım dedi sanki ben ilaçta yazmam dedim..rabbim bana bol sabır versin onlarıda anlıyorum yaş ilerliyor amcam kanser şuan durumu kötü babam onu takıyor haklı olarak..yani tam bir psikolojik savaştayım..böyle zamanlarda buzdolabına saldırırım ama bus efer iştahım kesildi buda beni korkutuyor depresyona girmesem bari..ablaaaaaaa nerdesin gel 30 mayıs gel...
sophacım devamlı diyeti düşünme kendine bir beslenme düzeni belirle diyet yapıyorum dedikçe insan kaçamak yapıyor..mesele gecen 4 çikolata yiyecegine 1 tane yiyebilirdin bu seni emin ol üzmez mutlu ederdi..sende benim gibi bir anda kaçamak yapmışken deyip hızlı bir şekilde yiyebilecegin kadar cok yiyorsun..bunu engellemek için arada kendine müsade et..ben öyle yapmaya başladım işe yaradı..dün kendime çikolata yiyebilirsin istermisin dedim yok dedi
09.05.2012 mesaj sayımı
pazartesi...gerbera izinli
salı...angiera ....5
çarşamba...ecemavi 27
perşembe...senarist 0
cuma...saphira0
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic 12
salı...saliss.....27
çarşamba...paşam 0 sanırım izinli
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera
zencefille zerdeçal toz olacak değilmi
bide dereotunu sabah yiyecektik demi
isteriz
geliyorum canım sen bana ben sana destek oluruz
aferin canım
canım öncelikle geçmiş olsun diyorum sana ıcak şeyler iç bebem geçer ah yanımda olsan sana sıcacık çorba yapar ellerimle içiridim kızselam kızlar
dünden beri internetimiz yoktu maalesef gelemedim
dün kalabalık bir misafir grubu ağırladım
inş perşembe günü umreye gidiyoruz bu arada ben cuma yokum ne yapmam lazım
ayrıca yine boğazım ağrıyor inş geçer yoksa yol zor olur
09.05.2012 mesaj sayımı
pazartesi...gerbera izinli
salı...angiera ....5
çarşamba...ecemavi 27
perşembe...senarist 0
cuma...saphira0
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic 12
salı...saliss.....27
çarşamba...paşam 0 sanırım izinli
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera
hoş geldin sefalar getirdin bebemSlm kızlar nihayet Türkiyedeyim.Salı akşamı geldik.4 gün antepteydik.Sonra annemlerde geldi gezdik bir gece onlarla beraber kaldık ve döndük.Şimdi annemlerdeyiz.Bayağı yorulduk.Evi toplama vs antep gezisi birde Alese girdik orda.Yorulduk.Şimdi dinlenip toparlanıyoruz.Yarından itibaren prensesimi sütten kesecem.Bu haftayıda atlatmak istiyorum.Beni biraz zorlayabilir.Şimdi bize ziyarete gelen akrabalar da oluyor.İnş haftaya pzt aranıza dönecem.
Bu arada geçmişe biraz baktım.Herkesi öpüyorum
Selam kızlar
Bir fırsatını bulup girdim hemen foruma. Çok kalamayacağım ama şöyle bir uğrayayım dedim. Geçmişe biraz atlaya zıplaya bakabildim. neler olmuş böyle...
Saphiracım üzüldüm editörlük durumuna. Belki böylesi hayırlı olur canım kuzucuğuna eşine daha fazla zaman ayırırsın. Döndüğümde her zaman sana yardımcı olurum takım konusunda ama şu anda malum hiçbir şeye vaktim yok.
Kelebekcim çok geçmiş olsun. Bebişin iyidir umarım şimdi. Allah sana sabır versin zor iş canım babaları olmadan çocuklarla ilgilenmek anne babalar da çocuk gibi oluyorlar biz büyüdükçe. Her zaman başımızın tacı onlar tabi ki ama kolay iş değil tabi ki canım.
Salisim çok sevindim kiloları vermeye başlamışsın. Kim tutar artık seni....
Sevalcim üzme kendini bu dönem geçici sonuçta. Eşinle biran önce biraraya gelmenizi dilerim... ŞŞŞŞTT bak saçını çekerimbahane uydurup kaçamak falan yok tamam mı canım.....
Gerberacım sevindim diyetisyene gitmene verdiği listeye harfiyen uy canım. Bak işin ucunda sağlığın söz konusu...
Shopacım çok sevindim kilo vermene hadi bakalım. Bir daha kaçamak yok tamam mı canım. Kilo verdikçe ödül ver kendine ufak ufak. Böylece kaçamak yapıp abartmazsın.
Paşam sevindim senin adına sorunun ne olduğu belli olduysa tedavi de edilir sen ver şu kiloları da al bebişini kucağına artık inşaallah....
İpekcim hoşgeldin... Ben kızımı hala memeden kesemedim. Galiba sorun ben de. Ben istemiyorum bırakmayı. dünyanın en güzel şeyi emzirmek....
Ecemavi umarım sen de iyisindir. İzne gidecekmişsin. Umarım istediğin gibi bir tatil olur. Allah içine sindirsin.
Doğacım sen de gel sık sık buralara özledik seni....
azimliyim bebem işşallah vericek siz arkamda olduktan sonrabuda benim kızımın anneler günü hediyesi kendi yapmış kreşte..Eki Görüntüle 416413
seni teyze yapıcem işşallah bak şimdiden diyeyim beşi biryerde isterim senden haberin olsun
Paşamm sen kafayaa takmaa bu hastalığı bakk tedavisinii oluyorsunnnn bundan önce başına birşeyy gelmemişş çokk şükür artık tedavide olacağınaa göree korkacakk birşeyy yok tatlımm sen kilo vermeyee bakk yeterrr canımm o zamann bebeler de gelecekBende teyze olcamm Burda olsan ben vururdum sanaa canımm amaa yinedee bak hemşirenim ben senin e-hemşireee
Kolay gelsin Saphıram
işşallah bundan sonraki gebeliklerim güzel geçr ne benim yüregim nede sizleri üzmempaşacım teşhisin konmuş ya korkma tedbiri var onların..yatkınlık var diye olacak anlamına gelmez...ama ihmal etme gerkirse kan sulandırıcı ilaçlar var hayatın boyunca onlardan alman gerekebilir.
ah canım benim yadeprem fbim var benim.ülkemizden yaşanan depremlere o kadar çok üzüldüm,o insanların halinden o kadar çok etkilendim ki,en sonunda fobi gibi oldu ufacık bir sarsıntıda elim ayağım titrer dudaklarım morarır.Allah yardımcınız olsun
canım kuzenim evleniyor,çok yakımın yani,ben de görümce oluyorum :) aslında dediğin gibi sefa olmalı ama inan olamadı.O kadar çok masraf ettikkisanki düğünü biz yapıyoruz.Bana,eşime ve kızımıza ayrı ayrı kıyafet,ayakkabı,takı vs.. aldık..e düğün hediyesi takı da aldık..sıfır bir kartı fulledik,2. karta geçtik o yüzden canım sıkkın anlayacağın..millet yeni şeyler aldı diye sevinir.Sadece 1 gece kullanacağım için acıyorum yaptığım harcamaya
canım bende farkındayım ama malum nbebekle ugraşıyodum isterseniz işim yok benim hergün yoklamayı yaparım bencanım öncelikle geçmiş olsun diyorum sana ıcak şeyler iç bebem geçer ah yanımda olsan sana sıcacık çorba yapar ellerimle içiridim kız
Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:
Evett canımm toz halindee olacak
Merhaba arkadaşlar ben 6.takımdan geliyorum ziyarete :) Bugün sağolsun arkadaşlar gelmişler misafir olmuşlar, destek vermişler bize. Mesajlarınızı görünce inanın çok mutlu oldum. Son zamanlarda yaşadığımız sıkıntıdan sonra ilaç gibi geldi. Takım kardeşliği konusunda püsküüt fikrimizi bekliyor, ben 7. takımla kardeşliğimizin devam etmesini istediğimizi belirteceğim. Hele de bugünden sonra yok deseler de biz de sizin yanınızdayızSık sık görüşelim artık
canım bende farkındayım ama malum nbebekle ugraşıyodum isterseniz işim yok benim hergün yoklamayı yaparım ben
hoş geldin sefalar getirdin bebemgel gel bekleriz pazartesine ne kaldı degilmi
azimliyim bebem işşallah vericek siz arkamda olduktan sonrabu aralar özletiyosun kendini haberin olsun
seni teyze yapıcem işşallah bak şimdiden diyeyim beşi biryerde isterim senden haberin olsunaşagısı kurtarmaz beni
işşallah bundan sonraki gebeliklerim güzel geçr ne benim yüregim nede sizleri üzmem
ah yazık bir şehit daha verdik desene geçmiş olsun de o akrabanavatana millete hayırlı ugurlu olsun bu arada kızlar banada elti geliyo bela bir ken iki olucek cumartesi yüzük takıyoruz pazar günüde eltimin kızkardeşine yüzük takıcez anlıceginiz ayvayi yedim bu hafta bir hafta sonunu eşimle kaç zamandır geçiremedim ona yanıyorum
Merhaba arkadaşlar ben 6.takımdan geliyorum ziyarete :) Bugün sağolsun arkadaşlar gelmişler misafir olmuşlar, destek vermişler bize. Mesajlarınızı görünce inanın çok mutlu oldum. Son zamanlarda yaşadığımız sıkıntıdan sonra ilaç gibi geldi. Takım kardeşliği konusunda püsküüt fikrimizi bekliyor, ben 7. takımla kardeşliğimizin devam etmesini istediğimizi belirteceğim. Hele de bugünden sonra yok deseler de biz de sizin yanınızdayızSık sık görüşelim artık
salisim tam nasıl yapıyosun bunu içme süresi ne kadar bebem deyiver bakıyım tombul kusunabu arada resimleri çektik kasada sorun var resimleri yüklüyemiyoruz iyimi
sabah kahvaltısında yeşil erik kiraz yedim öglende bir kepçe suyu süzülmüş patates yemegi ve kabak kurusuna pirinç ve yumurtalı kavırması bir bardak çay içtim birde utanarak di
yorum alpellanın beyaz gofretind3en yedim 510 kalorianlıcagınız 1600 kalorim vardı giştti 510 kalorısı şimdie akşama birşey yemeyi düşünmüyorum yersen yua salata yada cacaık yapayım diyorum kendime bugün hastane işim var diye kürü yapıpta içmedim çok şükür sıpamın testlşeri temiz çıktı sarılıgı 9 çıktı 5 düşmasi lazımmış bebegimiz 9 günlük oldu teyzeleri öptüm kokladım bir nebze olsada annelik özlemim dindi ben geldim sizler yoksuznu ama birde istanbulda bir yagmur yagdıuı ne taksi ne minübüs izin vermediki geçelim çok şükür minübüse bindik geldik eve annemlerim dış kapıyı sürgü koymuşlar benden önce alkattaki kiracının kocası girdi sürgüyü kapadı kapı sana kapandımı sinirlerim oynadımı sinirden kapıyı tekmeledimmi eve çıktım okadar sinirlenmişimki panik atagım azdımı çarpıntım başladımı sana bebegi soydum giydiremedim inanın geline dedim sen giydir başladım besmele çekmeye ölüyorum zannettim bu panik atak beni maffedicek ya
bi önerim olcak kızlar hergün biri artık nasıl düzenlenirse spor listesi tutsun bende sizin yerinize hergün mesaj sayımında gönüllüyüm
Bizzdeee sizinnn karddeşliğiniziiii isterizzzzz canımm benimmmm birbirimizeee destekk olalımm bu zorrr yoldaa
hoş geldim bebem aramıza bende sizlere ziyaret edeyim bari eksik kalmıyayımbenim bugün hastane işlerim vardı neler gözden kaçırmısım meyerse ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?