hoş buldukkk sağolunpaylaşım alanında her takımın 1 kardeşi olmasını isteyenler olmuş, 7. ve 4. takım kardeş olunca bizim başka bir takımı seçmemizi isteyebilirler eğer öyle bir durum olur da listede kardeş olamasak da sık sık gelin bize, ben de çok yeniyim çünkü desteğe ihtiyacımız olacaktır
Tatlım mesaj sayımıı bilee sorun oluyorrr eğer her gün biri sporaa bakarsaa çokk dahaa kötüüü olurrr senn müsait değilsen başkaa birimizzz gönüllü olalımm Saphıram gelincee konuşalım canımm
iştee canımm balla karıştırıppp hemenn yiyorsunnnn
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal
4 damla çörek otuu
biraz balla karıştırıp ye:)
tatlım okadar zor olmuyorda mesaj gönderen yok hevesim kaçtı benimde spor konusunad
canım balım yokki evde hemde çok pahalı o yabu arada sen ka tl aldım bebem ne marka demeyi unuttum ben bugün 40 dakika yürüdüm hastanede dolanmalarımı saymıyorum ony,uda saysam kesin 2 saat derim ayaklarım agrıdı hastanenin bölümlerinni bir uçtna bir uca yapmışlar dön dolap basşım döndü:111::111::111::111:
30 mayısta tr deyim o tarihten sonra spor listesini tutarım inş
kızlar ama bilesiniz aynı tarım bkanlığının bal firmalarının teşhir ettiği gibi bende spor yapmayanları bu sayfalarda kocaman harflerle teşhir ederim
Senaristcimmmmm Acill Perşembe Sayımımız için bekleniyorsun canım
Shopammm Acilll Pazartesiiii Sayımııı için Danışmadan bekleniyorsun tatlımmm
Salişşşş Acill Bugününn sayımınıı yappppppBu da kendime seslenişim
09.05.2012 mesaj sayımı
pazartesi...gerbera izinli
salı...angiera ....5
çarşamba...ecemavi 27
perşembe...senarist 0
cuma...saphira0
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic 12
salı...saliss.....27
çarşamba...paşam 0 sanırım izinli
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera
Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:
bu cumaymış benim sıram
sakın kaçamak yapmama izin vermeyin kızlar bunun benim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatın bana neyse menülerimi yazayım bir iştahla
öğlen 1:00
1 tatlı kaşığı yoğurt(sanırım fazla oldu bu)
8 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim ekmek (eskiden 1 dilim yerine sayardım)
yağsız salata
ara
uyuyordum
ara
uyuyordum
akşam 7:00
avuç içi köfte büyüklüğünde kıyma kavurması
salatalık yağsız ekşi ve tuzla
2 dilim ekmek
ara 21:00
10 tane erik
ara 21:30
1 bardak süt içeceğim şimdi
salisim kızlar nasıl menüm
sabah 1 max duom var
hoş geldim bebem aramıza bende sizlere ziyaret edeyim bari eksik kalmıyayımbenim bugün hastane işlerim vardı neler gözden kaçırmısım meyerse ben
sakın kaçamak yapmama izin vermeyin kızlar bunun benim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatın bana neyse menülerimi yazayım bir iştahla
öğlen 1:00
1 tatlı kaşığı yoğurt(sanırım fazla oldu bu)
8 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim ekmek (eskiden 1 dilim yerine sayardım)
yağsız salata
ara
uyuyordum
ara
uyuyordum
akşam 7:00
avuç içi köfte büyüklüğünde kıyma kavurması
salatalık yağsız ekşi ve tuzla
2 dilim ekmek
ara 21:00
10 tane erik
ara 21:30
1 bardak süt içeceğim şimdi
salisim kızlar nasıl menüm
sabah 1 max duom var
gel canım gel bekleriz
ooooo dondurmalar da hüpletilmişkaçamak yoooooook derken bile canım çekti
Maxx daa neymişşşTatlılardann uzakk durr canımm benimmm şekerin zaten yüksekk
Hanii araa öğünlerrrrNesil hanım en çok buna kızarrr araa öğünlerr önenmliii
Vee kıymaa kavurmasııı yağsızz olacakkkk
All sanaa acımasızlıkkk canımmAslındaa doğrularr bunlarr tatlım
Maxx daa neymişşşTatlılardann uzakk durr canımm benimmm şekerin zaten yüksekk
Hanii araa öğünlerrrrNesil hanım en çok buna kızarrr araa öğünlerr önenmliii
Vee kıymaa kavurmasııı yağsızz olacakkkk
All sanaa acımasızlıkkk canımmAslındaa doğrularr bunlarr tatlım
nesil hanımı ziyaretten dolayı ara öğünler olmadı maalesef sabah 5te kalktığım için yatar yatmaz uyumuşum
kıymayı annem kavurmuş yağsız olacağını biliyor bol domates koymuş yedim iştebi o kadarda yarına kaldı
bugün gelen kıza hani dedim ya 4.8 kilo vermiş diye onda dediki bütün etleri bir öğüne bütün sebzeleri bir öğüne toplayabilirsin ona göre ayarla dedi bende ordan kopya çektim ama bi sorun olurmu acaba öyle kafam karıştı iyice kıymayı ayırmak zor oluyor köfteyi nasıl yapıyorsan yapınca yumurta yasak sanırım ekmekte yasak uff salis sen nesil hanımda tecrübelsin bi bilgin varmı sorunlarımla ilgili:44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?