Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamamm canımm inşallaaahh ayırmazzlarr bizii sizdee ne zamann ihtiyacınızz olursaa uğrayınn bizeee takımımız her zaman size açık

tatlım okadar zor olmuyorda mesaj gönderen yok hevesim kaçtı benimde spor konusunad

iştee canımm balla karıştırıppp hemenn yiyorsunnnn

1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal
4 damla çörek otuu
biraz balla karıştırıp ye:)

canım balım yokki evde hemde çok pahalı o ya bu arada sen ka tl aldım bebem ne marka demeyi unuttum ben bugün 40 dakika yürüdüm hastanede dolanmalarımı saymıyorum ony,uda saysam kesin 2 saat derim ayaklarım agrıdı hastanenin bölümlerinni bir uçtna bir uca yapmışlar dön dolap basşım döndü:111::111::111::111:

30 mayısta tr deyim o tarihten sonra spor listesini tutarım inş
kızlar ama bilesiniz aynı tarım bkanlığının bal firmalarının teşhir ettiği gibi bende spor yapmayanları bu sayfalarda kocaman harflerle teşhir ederim

tatlım okadar zor olmuyorda mesaj gönderen yok hevesim kaçtı benimde spor konusunad

Anladım canımmm Saphıramlaa konuşalımmm 30 mayısa kadar idare edersen ecemavim devralacakmış canım olur mu ?

Paşamm benn ücretini hatılamıyorum annem almış banaaa benimm öğrencii bütcemm belli sonuçtaa Maarkaa yazamıomm kii burda yasak

hahahahaaa koptumm yaaaa ball markalarııı gibiiiEcemaviii bizee deee gerekennn taamm olarakkkk buuuuu birileriii biziiiii çekip sarsmalııı bu konudaa ikimizeee dee birazz görev düşüyor kanımcaa senn sporlarııııı hallett bennnn deee şu sayım olayınıı halledeyimmmmm azz sonraa sayım kaçaklarını teşhiree başlıyorum bendee

Senaristcimmmmm Acill Perşembe Sayımımız için bekleniyorsun canım

Shopammm Acilll Pazartesiiii Sayımııı için Danışmadan bekleniyorsun tatlımmm

Salişşşş Acill Bugününn sayımınıı yappppppBu da kendime seslenişim

cuma sayımıda bendeydi

Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:[/QUOTE]

bu ne günün sayımı:44::44::44:

bu ne günün sayımı:44::44::44:[/QUOTE]

bu cumaymış benim sıram

Evett canımm benimdee kafamm karışmıştııııı geçenn cumaa Saphıramın sayımı amaa bu gece ben sayacam onudaa

sakın kaçamak yapmama izin vermeyin kızlar bunun benim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatın bana neyse menülerimi yazayım bir iştahla

öğlen 1:00

1 tatlı kaşığı yoğurt(sanırım fazla oldu bu)
8 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim ekmek (eskiden 1 dilim yerine sayardım)
yağsız salata

ara
uyuyordum

ara
uyuyordum

akşam 7:00

avuç içi köfte büyüklüğünde kıyma kavurması
salatalık yağsız ekşi ve tuzla
2 dilim ekmek

ara 21:00

10 tane erik

ara 21:30

1 bardak süt içeceğim şimdi

salisim kızlar nasıl menüm

sabah 1 max duom var

Maxx daa neymişşşTatlılardann uzakk durr canımm benimmm şekerin zaten yüksekk

Hanii araa öğünlerrrrNesil hanım en çok buna kızarrr araa öğünlerr önenmliii
Vee kıymaa kavurmasııı yağsızz olacakkkk

All sanaa acımasızlıkkk canımmAslındaa doğrularr bunlarr tatlım

hoş geldim bebem aramıza bende sizlere ziyaret edeyim bari eksik kalmıyayım benim bugün hastane işlerim vardı neler gözden kaçırmısım meyerse ben

gel canım gel bekleriz

ooooo dondurmalar da hüpletilmiş kaçamak yoooooook derken bile canım çekti

nesil hanımı ziyaretten dolayı ara öğünler olmadı maalesef sabah 5te kalktığım için yatar yatmaz uyumuşum

kıymayı annem kavurmuş yağsız olacağını biliyor bol domates koymuş yedim işte bi o kadarda yarına kaldı

bugün gelen kıza hani dedim ya 4.8 kilo vermiş diye onda dediki bütün etleri bir öğüne bütün sebzeleri bir öğüne toplayabilirsin ona göre ayarla dedi bende ordan kopya çektim ama bi sorun olurmu acaba öyle kafam karıştı iyice kıymayı ayırmak zor oluyor köfteyi nasıl yapıyorsan yapınca yumurta yasak sanırım ekmekte yasak uff salis sen nesil hanımda tecrübelsin bi bilgin varmı sorunlarımla ilgili:44::44::44::44::44:

nesil hanımı ziyaretten dolayı ara öğünler olmadı maalesef sabah 5te kalktığım için yatar yatmaz uyumuşum

kıymayı annem kavurmuş yağsız olacağını biliyor bol domates koymuş yedim işte bi o kadarda yarına kaldı

bugün gelen kıza hani dedim ya 4.8 kilo vermiş diye onda dediki bütün etleri bir öğüne bütün sebzeleri bir öğüne toplayabilirsin ona göre ayarla dedi bende ordan kopya çektim ama bi sorun olurmu acaba öyle kafam karıştı iyice kıymayı ayırmak zor oluyor köfteyi nasıl yapıyorsan yapınca yumurta yasak sanırım ekmekte yasak uff salis sen nesil hanımda tecrübelsin bi bilgin varmı sorunlarımla ilgili:44::44::44::44::44:

Onun değişim programınaa geçmiş demekki kuzumm senn ondan kopyaa çekmee olur mu harfi harfine uy senKöfteyi de kepekli unlaa bir dene güzel oluyor

Sen Sen Sen Sen Sen Sen Sen Sen Sen

O kadar tembelsin ki yukarıda 'Sen' kelimelerinin hepsini okumadın

Bu yüzden aralarından birinin aslında 'Ben' olduğunu farketmedin

Simdi aradaki 'Ben' kelimesini arıyorsun.

Hepsinin 'Sen' olduğunu yeni anladın..
))

Son düzenleme:
Canımm acayipp sıkkın kızlarr kaç gündür uğraşıyorumm dosyamm hiç istediğim gibi olmadı yarın teslim etmem gerekiyorr çok sıkıldımm yaa son 8 gün okulun bitmesinee amaa canımaa yetti gayrııııı

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
gerbera1987, saliss, ipekyol51+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…