Aynen Miu'm çok hareketliyim bu sebeple yediğimi eritiyorumHarikasın yahu. İşte bu anlattığın aslında tam anlamıyla koruma. Koruma hunharca terleten spor yapılmasını kimse beklemiyor zaten. Günlük hayat rutininde bu çok zor. Ama hareketlilik şart. Buna da en güzel örnek yürüyüş. Veee yediysen ertesi günler dikkat etmek. Her zaman yediğinden bir gün fazla dikkat etmek lazım korumada haftalık. Heee ama yürüyüş varsa zaten günlük yediğini eritiyorsun bile:)
İbn-i SinaKim di la o? Bi felsefeci idi. Ay kimdi? Sokrates mi? Kimdi ya aklıma takıldı şimdi
Bul onu banagit feylosofuna sor o bilir
Evet ama yazlık kıyafetlerim gelmiyor.Eskilerden daraltma yapmam lazımHavalar güzelleşti tabiiii
Hatın fit vücuduyla salınacak gezmelerde
Salıverin nevoşumu
Çok merak ettim bakacam
YAaaa nesi zengin kız?Zengin detoksu o
Ne büyük dertEvet ama yazlık kıyafetlerim gelmiyor.Eskilerden daraltma yapmam lazımYeni birşeyler almam lazım Sonra fit vücudumla gezeceğim
Bizi sevmeyenin kendiyle sorunu vardır misal kocamın varSevilmediğime çok mutlu oldum diyecektim ama daha önce bu kontenjanı başkası aldı. Beni sevmediği için mutluluktan göklere uçtuğum, gurur duyduğum başkası var eflalim ilk sıramdaüzgünüm. Go home !
AminnnnnNe büyük dertrabbim tüm takımdakilere bu derdi versin huhahahaha
Vücudun ideal kilomda nevom ben de eminim. Çnkü o menülere gitmediyse zaten gitmez. Zorlamanın anlamı yok. En güzelini yapıyorsunAynen Miu'm çok hareketliyim bu sebeple yediğimi eritiyorumKilo verdim diye ipin ucunu kaçırmıyorum Ama vereyim çabasıda yok çünkü artık veremiyorum.Çok yoruluyorum çok aç kalamıyorum
Dostum bu acı gerçeği benden duy ki zengin değiliz biz...YAaaa nesi zengin kız?
Ananas çağdaşta 11.50
Migrosta 8.50 tu sanırım farka bak
O ananas bana 2 gün gidecek. Yanında da süt. 2 günlük ywmek masrafım bu. Çok mu? Zengin miyim lan ben essahtan
Fırında pırasa nasıl merak ettim ben de bugun alacaktim ama haftaiçi vaktim olmaz diye almadimmenuyu vereyim hemencik
kalkınca limonlu su
9:00
1 yumurta peynir 9 zeytin domates salatalık yeşillik 1 dilim tb ekmeği
13:30
1 kase yoğurrt 2 kayısı
17:00
3 dilim fırında pırasa bol salata yoğurt
su 3 oldu
sporu daha yaparsam sonra vereyim
@MiuLego @begum75 @Whiteblacklifecakil80
Maksimum 2 veya 3 daha verebilirim belki, ama olmuyor.Biraz burada duralım bakalımVücudun ideal kilomda nevom ben de eminim. Çnkü o menülere gitmediyse zaten gitmez. Zorlamanın anlamı yok. En güzelini yapıyorsun
Heee aynen çok da fifiydi zatenAy olsun be. Sen ne bakıyorsun evlilerin çoğu o modda takılıyor. Dışarıya mutlu içerde mutsuz. Çocuklar sen temiz hava üçlemesi yeter. Öbürkü çok da tın pek de fifi
Ben bulgur la yapıcam .. zenginsin ula işte :))YAaaa nesi zengin kız?
Ananas çağdaşta 11.50
Migrosta 8.50 tu sanırım farka bak
O ananas bana 2 gün gidecek. Yanında da süt. 2 günlük ywmek masrafım bu. Çok mu? Zengin miyim lan ben essahtan
Kocam yok benim kızBizi sevmeyenin kendiyle sorunu vardır misal kocamın var
Seviyorum uleen seni
Hepsi var ne oluyor kk de elimde 1 şişe şu içip geçmiş okuyorum. Farkimiz yokKocam yok
Sevgilim yok
Mortim de yok
Yok hiçbişey yok
Heee aynen çok da fifiydi zatengezdim tozdum ohhh
Git başımdan fakirlerle yapamam detoks falanBen bulgur la yapıcam .. zenginsin ula işte :))
O suyu da gidip wc ye bırakacaksın demi sonunda. Hakkat hiçbir farkımız yokHepsi var ne oluyor kk de elimde 1 şişe şu içip geçmiş okuyorum. Farkimiz yok
FakirBen de ananas detoksu yapmak isterdim ama ananasa alerjim var
Bünye bile zengin meyvesini kabul etmiyor arkadaş...
Sen memur kızısın senin neyine ananas elma ye portakal ye kabuğunu da sobanın üstüne koy ev güzel koksun diyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?