Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen Miu'm çok hareketliyim bu sebeple yediğimi eritiyorumKilo verdim diye ipin ucunu kaçırmıyorum Ama vereyim çabasıda yok çünkü artık veremiyorum.Çok yoruluyorum çok aç kalamıyorum

Bizi sevmeyenin kendiyle sorunu vardır misal kocamın var

Seviyorum uleen seni

Aynen Miu'm çok hareketliyim bu sebeple yediğimi eritiyorumKilo verdim diye ipin ucunu kaçırmıyorum Ama vereyim çabasıda yok çünkü artık veremiyorum.Çok yoruluyorum çok aç kalamıyorum
Vücudun ideal kilomda nevom ben de eminim. Çnkü o menülere gitmediyse zaten gitmez. Zorlamanın anlamı yok. En güzelini yapıyorsun

YAaaa nesi zengin kız?

Ananas çağdaşta 11.50

Migrosta 8.50 tu sanırım farka bak

O ananas bana 2 gün gidecek. Yanında da süt. 2 günlük ywmek masrafım bu. Çok mu? Zengin miyim lan ben essahtan
Dostum bu acı gerçeği benden duy ki zengin değiliz biz...
Zengin olsak yağlarımızı aldırırdık gerekli estetik operasyonları halleder popo kaslarımızı tokuştururduk

Fırında pırasa nasıl merak ettim ben de bugun alacaktim ama haftaiçi vaktim olmaz diye almadim

Ay olsun be. Sen ne bakıyorsun evlilerin çoğu o modda takılıyor. Dışarıya mutlu içerde mutsuz. Çocuklar sen temiz hava üçlemesi yeter. Öbürkü çok da tın pek de fifi
Heee aynen çok da fifiydi zaten gezdim tozdum ohhh

Fakirattım seni takımdan git burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…