Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy ne tembelmişim ya yakalandık Göz ucuyla baktım sen yazıyordu hep, sonra ben'i ara dur nerdeee

Staj dosyası mı hazırlıyorsun canım, kolay gelsin bir an evvel kurtulursun inş

sabah:1 yumurta
1domates
1kk peynir
1dilim ekmek

öğle:2 küçük baget haşlanmış baget
1 kase yogurt
2 salatalık
1 tutam nane
çeyrek dilim ekmek

akşam:1-2 kaşık yogurt çorbası kızımın kalanları
1dilim ekmek
1 tabak kabak yogurtlu dereotlu

ara:3 yulaflı bisküvi
minnacık bir parca çiko

herkese iyi geceler geçmişe bakamıyorum maalesef..harpten çıkmışgibiyim..

tatlım okadar zor olmuyorda mesaj gönderen yok hevesim kaçtı benimde spor konusunad

sİZLERİ TEBRİK EDİYORUM KIZLAR..sPOR KONUSUNDA BİR DÖNEM NE KADAR çOK ısrar ettiğimi hatırlarsınız.Ama o zaman olmamıştı.şimdi böyle bilenmenize çok sevindim.Cumartesi gününden itibaren listeyi ben tutabilirim.Şapişle konuşup netleştirisiniz canlar

Oooo hayırlı olsun o zaman, sık dişini canım madem sonmuş bir şey de kalmamış demektir Halledersin Nerede okuyorsun canım hangi bölüm?

Saol canım ege hemşirelik okuyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldim

Evett canım sonunda eyleme dökebildikkÇok saol saphıram gelsin konuşalım

Saol canım ege hemşirelik okuyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldim

aaa ne güzel ben de ege mezunuyum, İzmir'den birisiyle karşılaşmak da çok güzel oldu nasıl da özlemişim kampüsü, öğrenciliği ahhh ahhh o zaman stajı da ege ünv. tıp f.'de mi yapıyorsun? bizim de yaz stajı oluyordu, ege'de yapmıştım gören de izmir'de değilim zanneder ama okul bittikten sonra diplomamı bile almaya gidemedim, hala geçici mezuniyet belgesiyle dolaşıyorum

doğacım insan sevin mez mi tabi ki mesainin bitmesine... Ben son zili sabırsızlıkla bekliyorum okulda.

Kuzucuğunu öp benim için. kendine iyi bak.
öpmemmi bi de tatlıki edepsiz..

genel düşünce böyle galiba ben yazarım paylaşıma

günaydın kızlar spor konusunu aydınlatayım dedim herkesin yaptığı spor dk bazında yazarız örnek dün 20 dk lesli yaptım epeydir hiiç spor yapmıyordum baya sıcaklattı benii neyse bir haftalık toplam alınır

ayşe....300 dk
fatma...500 dk
7. takım toplamı 800 dk gibi

günaydınnn kızlar....dün kızım rahatsızlandıı..hiç durmadı..ilk defa böyle hasta oluyor o yüzden çok mutsuzum(ve dün öğleden sonra gelemedim msj yazamadım

günaydınnn kızlar....dün kızım rahatsızlandıı..hiç durmadı..ilk defa böyle hasta oluyor o yüzden çok mutsuzum(ve dün öğleden sonra gelemedim msj yazamadım

çok geçmiş olsun canım.
Rabbim acil şifalar versin.

günaydın kızlar boğazımda kocaman bir yara var kızımda başladı burnunu çekmeye hayırlısı
sopa senin kızınada geçmiş olsun bu arada biz yarın sabah ezanıyla yola çıkıyoruz ben cuma yokum ne yapmama lazım
umreye gidiyoruz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…