- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
Sen Sen Sen Sen Sen Sen Sen Sen Sen
O kadar tembelsin ki yukarıda 'Sen' kelimelerinin hepsini okumadın
Bu yüzden aralarından birinin aslında 'Ben' olduğunu farketmedin
Simdi aradaki 'Ben' kelimesini arıyorsun.
Hepsinin 'Sen' olduğunu yeni anladın..
))
Canımm acayipp sıkkın kızlarr kaç gündür uğraşıyorumm dosyamm hiç istediğim gibi olmadı yarın teslim etmem gerekiyorr çok sıkıldımm yaa son 8 gün okulun bitmesinee amaa canımaa yetti gayrııııı
Staj dosyası mı hazırlıyorsun canım, kolay gelsin bir an evvel kurtulursun inş
Evet canımm yaa mezun oluyorum son staj dosyamm ama çok sıkıldım
Tatlım mesaj sayımıı bilee sorun oluyorrr eğer her gün biri sporaa bakarsaa çokk dahaa kötüüü olurrr senn müsait değilsen başkaa birimizzz gönüllü olalımm Saphıram gelincee konuşalım canımm
tatlım okadar zor olmuyorda mesaj gönderen yok hevesim kaçtı benimde spor konusunad
30 mayısta tr deyim o tarihten sonra spor listesini tutarım inş
kızlar ama bilesiniz aynı tarım bkanlığının bal firmalarının teşhir ettiği gibi bende spor yapmayanları bu sayfalarda kocaman harflerle teşhir ederim
Senaristcimmmmm Acill Perşembe Sayımımız için bekleniyorsun canım
Shopammm Acilll Pazartesiiii Sayımııı için Danışmadan bekleniyorsun tatlımmm
Salişşşş Acill Bugününn sayımınıı yappppppBu da kendime seslenişim
Oooo hayırlı olsun o zaman, sık dişini canım madem sonmuş bir şey de kalmamış demektirHalledersin Nerede okuyorsun canım hangi bölüm?
sİZLERİ TEBRİK EDİYORUM KIZLAR..sPOR KONUSUNDA BİR DÖNEM NE KADAR çOK ısrar ettiğimi hatırlarsınız.Ama o zaman olmamıştı.şimdi böyle bilenmenize çok sevindim.Cumartesi gününden itibaren listeyi ben tutabilirim.Şapişle konuşup netleştirisiniz canlar
Saol canım ege hemşirelik okuyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldim
doğacım insan sevin mez mi tabi ki mesainin bitmesine... Ben son zili sabırsızlıkla bekliyorum okulda.
Kuzucuğunu öp benim için. kendine iyi bak.
Kızlar bu arada paylaşım topiğinde kardeş takımla ilgili bir yazışma var. Cevaplanması gerekiyormuş. Saphiracım düğün telaşında malum aramızda karar verip cevap vermek lazım. Ben varolan takımların devam etmesi taraftarıyım hem 4 hem 6. takımla kardeş olalım diyorum. Birisi cevap verirse iyi olacak.
Kendinize iyi bakın..
günaydınnn kızlar....dün kızım rahatsızlandıı..hiç durmadı..ilk defa böyle hasta oluyor o yüzden çok mutsuzum(ve dün öğleden sonra gelemedim msj yazamadım
günaydınnn kızlar....dün kızım rahatsızlandıı..hiç durmadı..ilk defa böyle hasta oluyor o yüzden çok mutsuzum(ve dün öğleden sonra gelemedim msj yazamadım
kahvaltı 8:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?