Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim de oyum ikisinden yana

canım bu perşembe diye kalmış aklımda :18: hemen sayıyorum

birazdan geliyorum oraya da

bi önerim olcak kızlar hergün biri artık nasıl düzenlenirse spor listesi tutsun bende sizin yerinize hergün mesaj sayımında gönüllüyüm

mesajda da hevesin kırılabilir

ya cumaları bi toparlanıyoruz ya bi görevlendirme yapılsın o zaman.. sen gelene kadar da ben alabilirim.. kaptanında kaptan yardımcısının da olmaması bir denetim eksikliğini ve motivasyon düşüklüğünü beraberinde getiriyor haliyle bir an evvel toparlansak iyi olur.. aslında böyle denk gelmez hiçbir zaman bize denk geldi ikisinin de yokluğu

bence biskuvinin her türünü hayatımızdan çıkarmalıyız :106:

azcık geç uyandım bi kahvaltı edeyim geleyim 2. dkda

afiyet olsun.. ben bir bardak süt içebildim sadece :106:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya sabah sabah bir sinirim bozuldu tatlandırıcımın içine su kaçmış hepsi erimiş gitmiş 9 TL verdim ona yaaa

allahtan 20-25 tane ayırıp iş yerine getirmiştim onlar idare eder 20 ne kadar.ç. bi süte katıyorum zaten :106:

ya saferanın ne zaman döneceğini biliyor musunuz izinden :26:

yaşasın kızlar geldi ortam şenlendi
sevgili kaptanım ben yarın sabah yola çıkıyorum anca cuma gecesi dönerim mekkeye
şimdi cuma için ne yapmalıyım

çok geçmiş olsun canım.
Rabbim acil şifalar versin.
çok tşk ederim akrepcim..
geçmiş olsun kuzucuğa mevsimsel bişey mi?
evet cnm soğuk algınlıgı..burun akıntısı ateş ve huzursuzluk..beraberinde de sürekli kucak istemesi.

havalar bir anda tekrar sogudu o yüzden..sağol cnm..umrenizde şimdiden hayırlı olsun..Allah kabul etsin cnm....

ALLAH yardımcın olsun çocuk hastalığıda çok zor oluyor özellikle küçükken neresi ağrıyor nesi var anlamak çok zor
sağaol canım inş ALLAH isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun yeni listen,sağlık getirsin kiloları götüsn inşallah ben yumurtayı az buldum yalnız..neyse dr. un bir bildiği vardır herhalde
bu arada 92 çıkıyorum tartıda doktor 94.8 tarttı hangisini baz alcam şimdi :44::44:
canım diyete başladığından beri hangi tartıyı kullanıyorsan onu kullanmaya devam et bence.eğer tartını değiştireceksen yarışma kuralları gereği bildirmemiz gerekiyor.bir de dr.un tartısına aç karnına ve çıplak olarak mı çıktın?bu çok farkettiriyor
peki cuma l,stelerine nasıl geçecek
yukarıda yazdığım gibi canım
canım 4. takım eskiden beri bize hep daha yakın oldu.6. takımda da yeni arkadaşlar var dediğin gibi..
hoşgeldin canım iyi gezmeler
selam canlarım meger bizim ne güzel bir uygulamamız varmısta haberim yokmus bundan sonra daha çok geleceğim.kendi takımım gibi burdaki arkadaşlarıda öğrenmeye tanımaya çalışacagım
valla aynen canım
Birazdan bakıcam canım
canım o zaman perşembe sabahı aç karnına tartılıp buraya bildir mutlaka canım hayırlı yolculuklar şimdiden

eline sağlık canım teşekkürler ben hastaydım o gün..senarist de izinliydi yalnız çarşambanın sayımı yapılmıştı sanki diye hatırlıyorum ben :26:
Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:[/QUOTE]
İlgine teşekkür ederim canım.sayımları atlamayalım

Bu arada saphıramm düğünde yaa ben onun cumaa sayımını da bu gece halledeceğimm
[/QUOTE]
çok teşekkürler tatlım çok makbule geçer inan
yok tatlım sen bebişle ilgilen

sağol canım inşallah hayırlısıyla yarın akşam tamamına erdireceğiz
hoşgeldin canım ben kaptan yardımsıyım..sık sık görüşelişm
bi önerim olcak kızlar hergün biri artık nasıl düzenlenirse spor listesi tutsun bende sizin yerinize hergün mesaj sayımında gönüllüyüm
gerberacım sen yapmıyor muydun spor listesini :26:
ben 1 takıma düşürülme taraftarı değilim ama karar öyle olursa bile her zaman bekleriz,biz de geliriz
tatlım okadar zor olmuyorda mesaj gönderen yok hevesim kaçtı benimde spor konusunad
yauv iyi ki bi hasta oldum,üstüne de düğün telaşı çıktı,herkes serdi yani desene
kızlar sayımları atlamayalımmmm
afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş
günaydınnn kızlar....dün kızım rahatsızlandıı..hiç durmadı..ilk defa böyle hasta oluyor o yüzden çok mutsuzum(ve dün öğleden sonra gelemedim msj yazamadım
ah canım benim çok geçmiş olsun minnoşa
kahvaltı 8:30

1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
afiyet olsun canım..diyetisyenin menüsü bu herhalde ama peynir domates filan yok mu?:26:
ovv çok geçmiş olsun canım kuzuya dikat et
a aa şansa bakk evet ya baya pahalı tatlandırıcılar
ya saferanın ne zaman döneceğini biliyor musunuz izinden :26:
canım saferanın net sorunu var,o çözülmeden gelemiyor.Ancak faceten iletişim halindeyiz,cepten giriyor orayada,buraya giremiyor şimdilik
yaşasın kızlar geldi ortam şenlendi
sevgili kaptanım ben yarın sabah yola çıkıyorum anca cuma gecesi dönerim mekkeye
şimdi cuma için ne yapmalıyım

canım yukarıda yazdığım gibi,perşembe sabahı tartılıp bildirme imkanın varsa bildir.Eğer yoksa bu sabah tartılsaydın keşke

biz yarın sabah ezanıyla yola çıkacağız ama niş bildirimi yapabilirim kızlar eğer yarın bildirim yapamazsam ben bu sabah tartıldım 72.5 geldim
yürüyüşler işe yaramaya başladı

afiyet olsun saphiracımmm...cnm düğün telaşınız varkolay gelsin....dün düğün alışverişi yaptıgını yazmışsın cvp yazamadım.....harcamalar için üzülme ..eminim çok güzel olucaksınn...tadını çıkar...nasıl bişiy giyiceksin bu arada merak ettimm

GERBERA cım cnm diyetisyenin ve diyet lisyten hayırlı olsun şekerim...çok başarılı bir şekilde vereceksin kilolarını eminim..sakın motivasyonunu düşürme..bende ilerleyen dönemde gitmeyi düşünüyorum diyetisyene....

kelebekim antibiyotiği aldım kullanıyorum bu sefer durum ciddi bi de yol olacak giçi değildi yaklaşık 40 tl
kızımın burnu çeşme oldu bi tıkanıyor bi açılıyor ona ne çayı yapsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…