- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Kızlar bu arada paylaşım topiğinde kardeş takımla ilgili bir yazışma var. Cevaplanması gerekiyormuş. Saphiracım düğün telaşında malum aramızda karar verip cevap vermek lazım. Ben varolan takımların devam etmesi taraftarıyım hem 4 hem 6. takımla kardeş olalım diyorum. Birisi cevap verirse iyi olacak.
Kendinize iyi bakın..
09.05.2012 mesaj sayımı
pazartesi...gerbera izinli
salı...angiera ....5
çarşamba...ecemavi 27
perşembe...senarist 0
cuma...saphira0
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic 12
salı...saliss.....27
çarşamba...paşam 0 sanırım izinli
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera
Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:
Merhaba arkadaşlar ben 6.takımdan geliyorum ziyarete :) Bugün sağolsun arkadaşlar gelmişler misafir olmuşlar, destek vermişler bize. Mesajlarınızı görünce inanın çok mutlu oldum. Son zamanlarda yaşadığımız sıkıntıdan sonra ilaç gibi geldi. Takım kardeşliği konusunda püsküüt fikrimizi bekliyor, ben 7. takımla kardeşliğimizin devam etmesini istediğimizi belirteceğim. Hele de bugünden sonra yok deseler de biz de sizin yanınızdayızSık sık görüşelim artık
bi önerim olcak kızlar hergün biri artık nasıl düzenlenirse spor listesi tutsun bende sizin yerinize hergün mesaj sayımında gönüllüyüm
30 mayısta tr deyim o tarihten sonra spor listesini tutarım inş
kızlar ama bilesiniz aynı tarım bkanlığının bal firmalarının teşhir ettiği gibi bende spor yapmayanları bu sayfalarda kocaman harflerle teşhir ederim
sabah:1 yumurta
1domates
1kk peynir
1dilim ekmek
öğle:2 küçük baget haşlanmış baget
1 kase yogurt
2 salatalık
1 tutam nane
çeyrek dilim ekmek
akşam:1-2 kaşık yogurt çorbası kızımın kalanları
1dilim ekmek
1 tabak kabak yogurtlu dereotlu
ara:3 yulaflı bisküvi
minnacık bir parca çiko
herkese iyi geceler geçmişe bakamıyorum maalesef..harpten çıkmışgibiyim..
azcık geç uyandım bi kahvaltı edeyim geleyim 2. dkda
seval gördüm burdasın saklanamazsın nasıl gidiyor dukan
ewet cnm diyetisyenin menüsü
ewet cnm diyetisyenin menüsü
kötüama bugün düzelecek
canım diyetisyenin menüsünde peynir ve yeşillik var.. hepsini tam yemen önemli.. yoksa kaçamak yaparsın
çok tşk ederim akrepcim..çok geçmiş olsun canım.
Rabbim acil şifalar versin.
evet cnm soğuk algınlıgı..burun akıntısı ateş ve huzursuzluk..beraberinde de sürekli kucak istemesi.geçmiş olsun kuzucuğa mevsimsel bişey mi?
günaydın kızlar boğazımda kocaman bir yara var kızımda başladı burnunu çekmeye hayırlısı
sopa senin kızınada geçmiş olsun bu arada biz yarın sabah ezanıyla yola çıkıyoruz ben cuma yokum ne yapmama lazım
umreye gidiyoruz nasipse
çok tşk ederim akrepcim..
evet cnm soğuk algınlıgı..burun akıntısı ateş ve huzursuzluk..beraberinde de sürekli kucak istemesi.
havalar bir anda tekrar sogudu o yüzden..sağol cnm..umrenizde şimdiden hayırlı olsun..Allah kabul etsin cnm....
canım hayırlı olsun yeni listen,sağlık getirsin kiloları götüsn inşallahmerhabalar kızlar nesil hanımla tanıştık diyet konusunda çok katı tabi benim iyiliğim için bir diyet listesi verdi bana ve harfiyen uyacaksın dedi yer değişimi yok dedi şeker adayısın sonuna gelmişsin ama geriletebiliriz korkma dedi zayıflayınca
herşey düzelicek dedi diyet listemde günde toplam
2 su bardağı süt veya yoğurt
1 k.k peynir haftada 1 haşlanmış yumurta
avuç içi büyüklüğü kadar et-köfte-200 gr civarı balık
susuz sebze yemeği 8 yemek kaşığı
çiğ sebze yağzız
meyve 3 porsiyon
kepekli veya çavdar veya tam buğday ekmeği yani normal ekmek ve mısır ekmeği dışında hepsi dedi 7 dilim parmak kalınlığında
yağ 2 yemek kaşığı
zeytin 5 adet veya ceviz 3 adet veya fındık 6 adet
listede dağılımı ise şöyle
sabah 8de:
şekersiz çay
1k.k peynir
zeytin 5 adet veya ceviz 3 adet veya fındık 6 adet
domates salatık yeşillik serbest
2 dilim ekmek
ara 10:30,
1 porsiyon meyve
öğlen 12:30,
2 köfte kadar et veya 8 yemek kaşığı baklagil veya 2 k.k peynir
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek
yağsız salata
ara 15:00 :
1 porsion meyve
ara 17:00 :
1 dilim ekmek
a su bardağı ayran
akşam 19:00 :
1 köfte kadar et veya 4 kaşık kurubaklagil
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe çorba +1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek
yağsız salata
ara 21:00 :
1 porsiyon meyve
ara 21:30,
1 bardak süt veya yoğurt
sizce yoğurt mu daha tok tutar sütmü
bir kız girdi benimle 88 kiloyla gelmiş 1ay önce 83,2 çıktı süper ya haftada 1 kilo hedefledi bende 2 ayda 10 kilo vermelisin ilk etapta dedi kaç kiloya düşmem gerektiğini sormuştumda
canım diyete başladığından beri hangi tartıyı kullanıyorsan onu kullanmaya devam et bence.eğer tartını değiştireceksen yarışma kuralları gereği bildirmemiz gerekiyor.bir de dr.un tartısına aç karnına ve çıplak olarak mı çıktın?bu çok farkettiriyorbu arada 92 çıkıyorum tartıda doktor 94.8 tarttı hangisini baz alcam şimdi :44::44:
yukarıda yazdığım gibi canımpeki cuma l,stelerine nasıl geçecek
canım 4. takım eskiden beri bize hep daha yakın oldu.6. takımda da yeni arkadaşlar var dediğin gibi..saphira şu kardeş takım konusunda püsküüte kardeş takım sayımızın 1 e indirilmesini isteyebiliriz belki.. 6. takımın kardeşliğine devam edebiliriz.. hem yeni üyelerden oluşuyorlar sanırım yardıma ihtiyaçları olacak.. bi de kaptan saferan gelene kadar ben sana yardımcı olurumhesaplamaya karar defterine falan baktım bugün
hoşgeldin canım iyi gezmelerSlm kızlar nihayet Türkiyedeyim.Salı akşamı geldik.4 gün antepteydik.Sonra annemlerde geldi gezdik bir gece onlarla beraber kaldık ve döndük.Şimdi annemlerdeyiz.Bayağı yorulduk.Evi toplama vs antep gezisi birde Alese girdik orda.Yorulduk.Şimdi dinlenip toparlanıyoruz.Yarından itibaren prensesimi sütten kesecem.Bu haftayıda atlatmak istiyorum.Beni biraz zorlayabilir.Şimdi bize ziyarete gelen akrabalar da oluyor.İnş haftaya pzt aranıza dönecem.
Bu arada geçmişe biraz baktım.Herkesi öpüyorum
valla aynen canımselam canlarımmeger bizim ne güzel bir uygulamamız varmısta haberim yokmus bundan sonra daha çok geleceğim.kendi takımım gibi burdaki arkadaşlarıda öğrenmeye tanımaya çalışacagım
Birazdan bakıcam canımKızlar bu arada paylaşım topiğinde kardeş takımla ilgili bir yazışma var. Cevaplanması gerekiyormuş. Saphiracım düğün telaşında malum aramızda karar verip cevap vermek lazım. Ben varolan takımların devam etmesi taraftarıyım hem 4 hem 6. takımla kardeş olalım diyorum. Birisi cevap verirse iyi olacak.
Kendinize iyi bakın..
canım o zaman perşembe sabahı aç karnına tartılıp buraya bildir mutlaka canımselam kızlar
dünden beri internetimiz yoktu maalesef gelemedim
dün kalabalık bir misafir grubu ağırladım
inş perşembe günü umreye gidiyoruz bu arada ben cuma yokum ne yapmam lazım
ayrıca yine boğazım ağrıyor inş geçer yoksa yol zor olur
09.05.2012 mesaj sayımı
pazartesi...gerbera izinli
salı...angiera ....5
çarşamba...ecemavi 27
perşembe...senarist 0
cuma...saphira0
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic 12
salı...saliss.....27
çarşamba...paşam 0 sanırım izinli
perşembe...kelebekolacam....17
cuma...gerbera
Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:
yok tatlım sen bebişle ilgilencanım bende farkındayım ama malum nbebekle ugraşıyodum isterseniz işim yok benim hergün yoklamayı yaparım ben
ah yazık bir şehit daha verdik desene geçmiş olsun de o akrabanavatana millete hayırlı ugurlu olsun bu arada kızlar banada elti geliyo bela bir ken iki olucek cumartesi yüzük takıyoruz pazar günüde eltimin kızkardeşine yüzük takıcez anlıceginiz ayvayi yedim bu hafta bir hafta sonunu eşimle kaç zamandır geçiremedim ona yanıyorum
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar ben 6.takımdan geliyorum ziyarete :) Bugün sağolsun arkadaşlar gelmişler misafir olmuşlar, destek vermişler bize. Mesajlarınızı görünce inanın çok mutlu oldum. Son zamanlarda yaşadığımız sıkıntıdan sonra ilaç gibi geldi. Takım kardeşliği konusunda püsküüt fikrimizi bekliyor, ben 7. takımla kardeşliğimizin devam etmesini istediğimizi belirteceğim. Hele de bugünden sonra yok deseler de biz de sizin yanınızdayızSık sık görüşelim artık
gerberacım sen yapmıyor muydun spor listesini :26:bi önerim olcak kızlar hergün biri artık nasıl düzenlenirse spor listesi tutsun bende sizin yerinize hergün mesaj sayımında gönüllüyüm
ben 1 takıma düşürülme taraftarı değilim ama karar öyle olursa bile her zaman bekleriz,biz de gelirizhoş buldukkk sağolunpaylaşım alanında her takımın 1 kardeşi olmasını isteyenler olmuş, 7. ve 4. takım kardeş olunca bizim başka bir takımı seçmemizi isteyebilirler eğer öyle bir durum olur da listede kardeş olamasak da sık sık gelin bize, ben de çok yeniyim çünkü desteğe ihtiyacımız olacaktır
yauv iyi ki bi hasta oldum,üstüne de düğün telaşı çıktı,herkes serdi yani desenetatlım okadar zor olmuyorda mesaj gönderen yok hevesim kaçtı benimde spor konusunad
kızlar sayımları atlamayalımmmmSenaristcimmmmm Acill Perşembe Sayımımız için bekleniyorsun canım
Shopammm Acilll Pazartesiiii Sayımııı için Danışmadan bekleniyorsun tatlımmm
Salişşşş Acill Bugününn sayımınıı yappppppBu da kendime seslenişim
afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuşsabah:1 yumurta
1domates
1kk peynir
1dilim ekmek
öğle:2 küçük baget haşlanmış baget
1 kase yogurt
2 salatalık
1 tutam nane
çeyrek dilim ekmek
akşam:1-2 kaşık yogurt çorbası kızımın kalanları
1dilim ekmek
1 tabak kabak yogurtlu dereotlu
ara:3 yulaflı bisküvi
minnacık bir parca çiko
herkese iyi geceler geçmişe bakamıyorum maalesef..harpten çıkmışgibiyim..
ah canım benim çok geçmiş olsun minnoşagünaydınnn kızlar....dün kızım rahatsızlandıı..hiç durmadı..ilk defa böyle hasta oluyor o yüzden çok mutsuzum(ve dün öğleden sonra gelemedim msj yazamadım
afiyet olsun canım..diyetisyenin menüsü bu herhalde ama peynir domates filan yok mu?:26:kahvaltı 8:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
ovv çok geçmiş olsun canım kuzuya dikat etgünaydın kızlar boğazımda kocaman bir yara var kızımda başladı burnunu çekmeye hayırlısı
sopa senin kızınada geçmiş olsun bu arada biz yarın sabah ezanıyla yola çıkıyoruz ben cuma yokum ne yapmama lazım
umreye gidiyoruz nasipse
a aa şansa bakkya sabah sabah bir sinirim bozuldutatlandırıcımın içine su kaçmış hepsi erimiş gitmiş 9 TL verdim ona yaaa
allahtan 20-25 tane ayırıp iş yerine getirmiştim onlar idare eder 20 ne kadar.ç. bi süte katıyorum zaten :106:
canım saferanın net sorunu var,o çözülmeden gelemiyor.Ancak faceten iletişim halindeyiz,cepten giriyor orayada,buraya giremiyor şimdilikya saferanın ne zaman döneceğini biliyor musunuz izinden :26:
yaşasın kızlar geldi ortam şenlendi
sevgili kaptanım ben yarın sabah yola çıkıyorum anca cuma gecesi dönerim mekkeye
şimdi cuma için ne yapmalıyım
günaydın canlarım..kahvaltıya geçiyorum gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?