Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kötü ama bugün düzelecek

canım diyetisyenin menüsünde peynir ve yeşillik var.. hepsini tam yemen önemli.. yoksa kaçamak yaparsın

yeşillikşart değil canm peynir yersem yumurta yiyemem yumurta haftada 1 kez peynir lor veya çökelek oda evde yoktu yumurta haşladım bende

herkese günaydın..burda melül mahsun biri gelsede 2 satır yassa dediğimiz günler geride kalmış sanırım ama bu seferde ben müsait olamıyorum ..ya ne biçim bir hastalıksa benimçocukları perişan etti iğne yazıp yapacam ama hiç olmadılar zor olacak..banada geçti ama direniyorum..gece yine ayaktaydık..sabah kalkamadım dr arkadası aradım saolsun yerime baktı yeni geldim.yavaş yavaş direncim kırılıyor..morale ve destege ihtiyacım var..eşimede bişey diyemiyorum onun derdidebaşından aşkın..ya sabır bugünlerde geçer inşallah..
geçmişe şöyle bir göz atabildim kopmamak için..henüz kahvaltı bile yapamadım sanırım yapamamda eve gidinceye kadar..

ablacım çokk geçmiş olsun sizede.betülüme varsa ıhlamur papatya yap öksürüyorsa limon katma boğazını tahriş eder..zencefilde ekle..bal varmı?burnu için sprey kullanabilirsin..buraya gelde sana ecza dolabı yapalım..

İlgine teşekkür ederim canım.sayımları atlamayalım

Bu arada saphıramm düğünde yaa ben onun cumaa sayımını da bu gece halledeceğimm
[/QUOTE]
çok teşekkürler tatlım çok makbule geçer inan

yok tatlım sen bebişle ilgilen

sağol canım inşallah hayırlısıyla yarın akşam tamamına erdireceğiz

hoşgeldin canım ben kaptan yardımsıyım..sık sık görüşelişm

gerberacım sen yapmıyor muydun spor listesini :26:

ben 1 takıma düşürülme taraftarı değilim ama karar öyle olursa bile her zaman bekleriz,biz de geliriz

yauv iyi ki bi hasta oldum,üstüne de düğün telaşı çıktı,herkes serdi yani desene

kızlar sayımları atlamayalımmmm

afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş

ah canım benim çok geçmiş olsun minnoşa

afiyet olsun canım..diyetisyenin menüsü bu herhalde ama peynir domates filan yok mu?:26:

ovv çok geçmiş olsun canım kuzuya dikat et

a aa şansa bakk evet ya baya pahalı tatlandırıcılar

canım saferanın net sorunu var,o çözülmeden gelemiyor.Ancak faceten iletişim halindeyiz,cepten giriyor orayada,buraya giremiyor şimdilik

canım yukarıda yazdığım gibi,perşembe sabahı tartılıp bildirme imkanın varsa bildir.Eğer yoksa bu sabah tartılsaydın keşke[/QUOTE]

spor sayımını yaparım cnm sorun yok ama gönderilen mesaj da diyetisyene gittiğimde açtım ve çıplak ayakla tarttı
saol cnm bnm yazılanları okuyayım derken ara öğünümü geçiriyordum ki aklıma geldi

burada ıhlamur yok maalesef ama papatya yaparım inş şimdilik ciddi bir öksürük yok ama genelde bu durumu öksürük takip eder hayırlısı
urnuna sprey sıkmaya başladık zaten bende ilaçarı tr alacağım inş zor oluyor burada sağlık işleri maalesef

burada ıhlamur yok maalesef ama papatya yaparım inş şimdilik ciddi bir öksürük yok ama genelde bu durumu öksürük takip eder hayırlısı
urnuna sprey sıkmaya başladık zaten bende ilaçarı tr alacağım inş zor oluyor burada sağlık işleri maalesef

saphişcim umarım kınada iyi eğlenmişsindir..yazdıysanda gözden kaçırdım galiba..

gerberacım bu sefer artık bir listen var ve burda 10 kadar takipcin yandın sen

ipekcim hoşgeldin trye umarım güzel vakit geçirirsin..

7 Mayıs haftası:

10.05.2012 Perşembe Günü Mesaj Sayımı

pazartesi...gerbera..............11
salı...angiera......................11
çarşamba...ecemavi.............14
perşembe...senarist.............13
cuma...saphira....................6

14 Mayıs haftası

pazartesi...shopaholic...........7
salı...saliss.........................12
çarşamba...paşam...............izinli
perşembe...kelebekolacam....10
cuma...gerbera...................11

sophacım senin kuzuyada geçmiş olsun..benim oğlum karadeniz uşağı ama minicik bir burnu var ve hiç dokundurtmaz..sprey sıkayım dedim öyle ağladı öğle ağladı ki..içim parçalandı..

canımm dünde yazmışsın...bayan olarak yükümüz çok agır ama moraliniz bozma..geçecek bugünler..eşin yurtdısından gelince daha rahatlıycaksın biraz sabret...çalışma hayatı ev işi çocuklar derken sıkılıyorsun ama sabırdan başka yapıcak bir şey yok ve herşeyi de kafan a takma kendiniz düşün biraz da olur mu...sen iyi olursan evlatların iyi olur

yeşillikşart değil canm peynir yersem yumurta yiyemem yumurta haftada 1 kez peynir lor veya çökelek oda evde yoktu yumurta haşladım bende

canım yeşillik şart değil ama bence kahvaltında her zaman yemen gerekiyor.. çünkü tokluk yapar kapladığı hacimden dolayı.. bence yemelisin yani

biz yarın sabah ezanıyla yola çıkacağız ama niş bildirimi yapabilirim kızlar eğer yarın bildirim yapamazsam ben bu sabah tartıldım 72.5 geldim
yürüyüşler işe yaramaya başladı
tamam canım 72.5 yazarız kilonu o zaman
teşekkür ederim hayatım straplez boydan bir elbise giyicem canım.Siyaha yakın bir gece mavisi..boyundan askısı var (sıra taş)..göğüs kısmında 3 parmak kadar boncuk vs. işleme var..Altına tamamı simli gümüş rengi platform ayakkabı aldım,uygun bir çanta da aldım,gümüş,simli ve taşlı hoş bir portföy çanta..uzun sallantılı,yine sıra taşlı küpeler aldım,yine taşlı bir bileklik aldım..Saçımı da topuz düşünüyorum..bakalım :) böyle işte
afiyet olsun ben bu durumda perşembe cuma izinliyim sizede dua ederim inş kabede ayyy çok heyecanlandım 15 tatilden beri gidememiştik
teşekkürler canım :) tamam canım izinlisin..Dualara çok ihtiyacımız var çok makbule geçer canım..eşim kendi yaptığı işinin yanında başka bir işe daha başladı.o işte iyi bir yerlere gelmesini çok istiyoruz,çok çalışıyor çokkkk gece gündüz..çok hakediyor o yüzden.Rabbim karşılığını mutlaka verir diyorum ama şanssızlıklarda bulmasın artık bizi inşallah
Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun
spor sayımını yaparım cnm sorun yok ama gönderilen mesaj da diyetisyene gittiğimde açtım ve çıplak ayakla tarttı

tamam canım..o zaman şöyle yapalım;eğer sen devam etmek istiyorsan spor listesine,sana günlük mesj göndermeyenleri buraya yaz,bildirim yapmayan kişi de mazaretini açıklasın veya ceza alsın

sophacım senin kuzuyada geçmiş olsun..benim oğlum karadeniz uşağı ama minicik bir burnu var ve hiç dokundurtmaz..sprey sıkayım dedim öyle ağladı öğle ağladı ki..içim parçalandı..

canım çok sağoll...oyyy bu aralar bütün kuzuklar hasta mı yaa((ben dün soğuk algınlıgı için pe..ile başlayan ilaç verdim cnm...bugünkü durumuna göre de aile hekimime götürücem..çok iyi aile hekimimiz...eminim sen de öylesindir kelebekdoktorumm

Canlarım mesaj sayımlarını ve spor listesini yapmaya gönüllü arkadaşlar arasında dönüşümlü olarak halledelim diyorum.Hem böylece tek bir kişiye yğklenmemiş oluruz,yapan kişi sıkılıp bunalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…