- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
kötüama bugün düzelecek
canım diyetisyenin menüsünde peynir ve yeşillik var.. hepsini tam yemen önemli.. yoksa kaçamak yaparsın
İlgine teşekkür ederim canım.sayımları atlamayalımcanım hayırlı olsun yeni listen,sağlık getirsin kiloları götüsn inşallahben yumurtayı az buldum yalnız..neyse dr. un bir bildiği vardır herhalde
canım diyete başladığından beri hangi tartıyı kullanıyorsan onu kullanmaya devam et bence.eğer tartını değiştireceksen yarışma kuralları gereği bildirmemiz gerekiyor.bir de dr.un tartısına aç karnına ve çıplak olarak mı çıktın?bu çok farkettiriyor
yukarıda yazdığım gibi canım
canım 4. takım eskiden beri bize hep daha yakın oldu.6. takımda da yeni arkadaşlar var dediğin gibi..
hoşgeldin canım iyi gezmeler
valla aynen canım
Birazdan bakıcam canım
canım o zaman perşembe sabahı aç karnına tartılıp buraya bildir mutlaka canımhayırlı yolculuklar şimdiden
eline sağlık canım teşekkürlerben hastaydım o gün..senarist de izinliydi yalnız çarşambanın sayımı yapılmıştı sanki diye hatırlıyorum ben :26:
Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:
saol cnm bnm yazılanları okuyayım derken ara öğünümü geçiriyordum ki aklıma geldiGERBERA cım cnm diyetisyenin ve diyet lisyten hayırlı olsun şekerim...çok başarılı bir şekilde vereceksin kilolarını eminim..sakın motivasyonunu düşürme..bende ilerleyen dönemde gitmeyi düşünüyorum diyetisyene....
gerberacım bu sefer artık bir listen var ve burda 10 kadar takipcin yandın sen
herkese günaydın..burda melül mahsun biri gelsede 2 satır yassa dediğimiz günler geride kalmış sanırım ama bu seferde ben müsait olamıyorum ..ya ne biçim bir hastalıksa benimçocukları perişan etti iğne yazıp yapacam ama hiç olmadılar zor olacak..banada geçti ama direniyorum..gece yine ayaktaydık..sabah kalkamadım dr arkadası aradım saolsun yerime baktı yeni geldim.yavaş yavaş direncim kırılıyor..morale ve destege ihtiyacım var..eşimede bişey diyemiyorum onun derdidebaşından aşkın..ya sabır bugünlerde geçer inşallah..
geçmişe şöyle bir göz atabildim kopmamak için..henüz kahvaltı bile yapamadım sanırım yapamamda eve gidinceye kadar..
yeşillikşart değil canm peynir yersem yumurta yiyemem yumurta haftada 1 kez peynir lor veya çökelek oda evde yoktu yumurta haşladım bende
tamam canım 72.5 yazarız kilonu o zamanbiz yarın sabah ezanıyla yola çıkacağız ama niş bildirimi yapabilirim kızlar eğer yarın bildirim yapamazsam ben bu sabah tartıldım 72.5 geldim
yürüyüşler işe yaramaya başladı
teşekkür ederim hayatımafiyet olsun saphiracımmm...cnm düğün telaşınız varkolay gelsin....dün düğün alışverişi yaptıgını yazmışsın cvp yazamadım.....harcamalar için üzülme ..eminim çok güzel olucaksınn...tadını çıkar...nasıl bişiy giyiceksin bu arada merak ettimm
teşekkürler canım :) tamam canım izinlisin..Dualara çok ihtiyacımız var çok makbule geçer canım..eşim kendi yaptığı işinin yanında başka bir işe daha başladı.o işte iyi bir yerlere gelmesini çok istiyoruz,çok çalışıyor çokkkk gece gündüz..çok hakediyor o yüzden.Rabbim karşılığını mutlaka verir diyorum ama şanssızlıklarda bulmasın artık bizi inşallahafiyet olsun ben bu durumda perşembe cuma izinliyim sizede dua ederim inş kabede ayyy çok heyecanlandım 15 tatilden beri gidememiştik
Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsunherkese günaydın..burda melül mahsun biri gelsede 2 satır yassa dediğimiz günler geride kalmış sanırım ama bu seferde ben müsait olamıyorum ..ya ne biçim bir hastalıksa benimçocukları perişan etti iğne yazıp yapacam ama hiç olmadılar zor olacak..banada geçti ama direniyorum..gece yine ayaktaydık..sabah kalkamadım dr arkadası aradım saolsun yerime baktı yeni geldim.yavaş yavaş direncim kırılıyor..morale ve destege ihtiyacım var..eşimede bişey diyemiyorum onun derdidebaşından aşkın..ya sabır bugünlerde geçer inşallah..
geçmişe şöyle bir göz atabildim kopmamak için..henüz kahvaltı bile yapamadım sanırım yapamamda eve gidinceye kadar..
spor sayımını yaparım cnm sorun yok ama gönderilen mesaj dadiyetisyene gittiğimde açtım ve çıplak ayakla tarttı
sophacım senin kuzuyada geçmiş olsun..benim oğlum karadeniz uşağı ama minicik bir burnu var ve hiç dokundurtmaz..sprey sıkayım dedim öyle ağladı öğle ağladı ki..içim parçalandı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?