Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy white inan yüzme kursu yüzme kursu diye yırttım kendimi çünkü oğlum suyu çok seviyor öyle böyle değil ya lavaboya su doldurup onunla bile oynuyor . Yüzmeye gitse eminim çok faydası olacak ona
Kesinlikle eflal su enerjisini atmanın en iyi yolu dedi doktor şuan ev işini bekliyorum 3 aylık bı kurs buldum haftada 2 gün bide at binme var hafta da 1 gün İst çok olduğu için fiyatları çok pahalı değil sizin oralarda belki pahalıdır ve eşinin gücü de yetmeyecek bilir balım.ama keşke yazdırabilseniz yüzme ona çok iyi gelecek

Benim ikiside erkek konuştu canım erken döndüler erken emeklediler. Umarım küçük de öyle değildir abisi kadar değil o daha uyumlu bir çocuk.
Mesela büyük oğlun sübyan okulunda ilk öğrenendi Kuranı Kerim ı. Ama orda da çok hareketli kural tanımazdı. Okuma yazmayı iki ayda öğrendi falan. Zor ben çok yıprandım ve bizim karı koca sorunlarımızın temeli maalesef ki oğlumun neden olduğu günlük sorunlar

Canım yüzme at binme burda da var para konuşu beni hiç ilgilendirmiyor zırt pırt araba modeli değiştiriyorsa onu da bulacak mecburen.

Eflal hiperaktivite yanında üstün zekaya baktır olur mu şuan üstün zeka testi yapılabilecek yaşta oğlun bunu sakın ihmal etme hiperaktivite ile gelen üstün zeka problemi çok zor inan bana ama bilmek en azından. Çare olamasak da anlamamızı sağlıyor onu ikinci oğlunu da gozetle eflal devamlı gözün üstünde olsun olsun benim oğlum 7.5 yürüdü 1 yaşına girmeden cümle kurdu bunlarda belirtileri

Üstün zeka testi ram de yapılıyor? Doktor bu konuda bir şey söylemedi.

baktım hediye eden yok,tek taşımı kendim aldım
teşekkür ederim eflal
.hahayttttt hayırlı olsunnnn begum75

Canım benim Rabbim ogluna acil şifalar sanada güc kuvvet versn inş dua et..olmsz dusunme inş

Üstün zeka testi ram de yapılıyor? Doktor bu konuda bir şey söylemedi.
Evet bunu sen talep ediyorsun doktorlar kendileri söylemez balım üstün zeka çok büyük bir problem aynı zamanda hiperaktivite çocuklara çok büyük bi kazanç işte burada eğitim devreye giriyor üstün zeka ile hiperaktivite aynı anda varsa eğitim çok büyük fark yaratıyor diyor doktor gittiği okula bu durumu anlatmanız gerekiyor diyor çünkü diğer çocuklardan daha çabuk öğrendiği için sıkılma ve okuldan soğumaya neden oluyor zaten ben bunu anladım ben bunu öğrendim ben bunu biliyorum neden tekrar dinliyorum diye düşünüyorlarmis

Canım öğretmene durumu söyledim tepkisi doktorlar her şeye kılıf buluyor oldu. Pek iş birliği içinde olacağımızı düşünmüyorum artık öğretmenle. Dr ısrarla ön sırada otursun , oğlumu tek oturtuyor öğretmen mesela tek oturmayın dedi, sürekli görev versin ona dedi ama öğretmene bunları söyleyemem işine karıştırmaz. Çok yoruldum çok ona koştur buna koştur uğraş tek başıma

Ben telefonu bırakıp mola vereyim cidden kafam çok doldu

Öğretmenin yaptığı yanlış ne demek onlar kılıf uyduruyor onun zoruna gitmesin sakın uğraşmak kesinlikle müdürle falan iletişime geç olmadı doktor tam bu konuda bı yazı işte kaşeli onu ver okula bu çok önemli çocuk icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…