Canlarım mesaj sayımlarını ve spor listesini yapmaya gönüllü arkadaşlar arasında dönüşümlü olarak halledelim diyorum.Hem böylece tek bir kişiye yğklenmemiş oluruz,yapan kişi sıkılıp bunalmaz
inşallah onla atlatır bizimki soğuk algınlığı değil ne yazıkki..aile hekimi olmak çok zorrrrr..inşallah bende iyi bir drumdurcanım çok sağoll...oyyy bu aralar bütün kuzuklar hasta mı yaa((ben dün soğuk algınlıgı için pe..ile başlayan ilaç verdim cnm...bugünkü durumuna göre de aile hekimime götürücem..çok iyi aile hekimimiz...eminim sen de öylesindir kelebekdoktorumm
vayyy en zayıf şimdi ablammı bmı bakalım biz en düşük kimin..ben ondan uzunum daECEMAVİİİ cim takımın en düşük kilolusu senmisin şekerim...oyyy 72.5 ben de istiyorum ben de bu rakamııı...
ögrenci bütçeni yesinler senin kız
Anladım canımmm Saphıramlaa konuşalımmm 30 mayısa kadar idare edersen ecemavim devralacakmış canım olur mu ?
Paşamm benn ücretini hatılamıyorum annem almış banaaa benimm öğrencii bütcemm belli sonuçtaaMaarkaa yazamıomm kii burda yasak
hahahahaaa koptumm yaaaa ball markalarııı gibiiiEcemaviii bizee deee gerekennn taamm olarakkkk buuuuu birileriii biziiiii çekip sarsmalııı bu konudaa ikimizeee dee birazz görev düşüyor kanımcaa senn sporlarııııı hallett bennnn deee şu sayım olayınıı halledeyimmmmm azz sonraa sayım kaçaklarını teşhiree başlıyorum bendee
8 yemek kaşıgı taze fasülyemisakın kaçamak yapmama izin vermeyin kızlar bunun benim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatın bana neyse menülerimi yazayım bir iştahla
öğlen 1:00
1 tatlı kaşığı yoğurt(sanırım fazla oldu bu)
8 yemek kaşığı taze fasulye
2 dilim ekmek (eskiden 1 dilim yerine sayardım)
yağsız salata
ara
uyuyordum
ara
uyuyordum
akşam 7:00
avuç içi köfte büyüklüğünde kıyma kavurması
salatalık yağsız ekşi ve tuzla
2 dilim ekmek
ara 21:00
10 tane erik
ara 21:30
1 bardak süt içeceğim şimdi
salisim kızlar nasıl menüm
sabah 1 max duom var
canım 4 yemek kaşıgı kepek unu 4 yemek kaşıgı layt yogurt koyucen bir kabartma tozu atıcen firina yicen taze ekmegini ama kepek unu demir eksikligi yapıyo zaten bende demir eksikligi var ne yapsak acaba:2::2:Onun değişim programınaa geçmiş demekki kuzumm senn ondan kopyaa çekmee olur mu harfi harfine uy senKöfteyi de kepekli unlaa bir dene güzel oluyor
Sen Sen Sen Sen Sen Sen Sen Sen Sen
O kadar tembelsin ki yukarıda 'Sen' kelimelerinin hepsini okumadın
Bu yüzden aralarından birinin aslında 'Ben' olduğunu farketmedin
Simdi aradaki 'Ben' kelimesini arıyorsun.
Hepsinin 'Sen' olduğunu yeni anladın..
))
canım ben çok yüksek puan alırdım okuldayken vallahi hocalar paşaya bakında örnek alın derdi hocalar okadar yaneCanımm acayipp sıkkın kızlarr kaç gündür uğraşıyorumm dosyamm hiç istediğim gibi olmadı yarın teslim etmem gerekiyorr çok sıkıldımm yaa son 8 gün okulun bitmesinee amaa canımaa yetti gayrııııı
sabah:1 yumurta
1domates
1kk peynir
1dilim ekmek
öğle:2 küçük baget haşlanmış baget
1 kase yogurt
2 salatalık
1 tutam nane
çeyrek dilim ekmek
akşam:1-2 kaşık yogurt çorbası kızımın kalanları
1dilim ekmek
1 tabak kabak yogurtlu dereotlu
ara:3 yulaflı bisküvi
minnacık bir parca çiko
herkese iyi geceler geçmişe bakamıyorum maalesef..harpten çıkmışgibiyim..
canım rabbim şifa versin işşallah kuzucugagünaydınnn kızlar....dün kızım rahatsızlandıı..hiç durmadı..ilk defa böyle hasta oluyor o yüzden çok mutsuzum(ve dün öğleden sonra gelemedim msj yazamadım
canım benim içinde dua et olurmu rabbim sesimizi duysungünaydın kızlar boğazımda kocaman bir yara var kızımda başladı burnunu çekmeye hayırlısı
sopa senin kızınada geçmiş olsun bu arada biz yarın sabah ezanıyla yola çıkıyoruz ben cuma yokum ne yapmama lazım
umreye gidiyoruz nasipse
canım ucuzundan alma tatlandırııcıyı 35 tllik var onda katkı maddesi yokmuş ucuzları olmuyomuş arkadaş dukan yapıyoya ordan biliyorumya sabah sabah bir sinirim bozuldutatlandırıcımın içine su kaçmış hepsi erimiş gitmiş 9 TL verdim ona yaaa
allahtan 20-25 tane ayırıp iş yerine getirmiştim onlar idare eder 20 ne kadar.ç. bi süte katıyorum zaten :106:
İlgine teşekkür ederim canım.sayımları atlamayalımcanım hayırlı olsun yeni listen,sağlık getirsin kiloları götüsn inşallahben yumurtayı az buldum yalnız..neyse dr. un bir bildiği vardır herhalde
canım diyete başladığından beri hangi tartıyı kullanıyorsan onu kullanmaya devam et bence.eğer tartını değiştireceksen yarışma kuralları gereği bildirmemiz gerekiyor.bir de dr.un tartısına aç karnına ve çıplak olarak mı çıktın?bu çok farkettiriyor
yukarıda yazdığım gibi canım
canım 4. takım eskiden beri bize hep daha yakın oldu.6. takımda da yeni arkadaşlar var dediğin gibi..
hoşgeldin canım iyi gezmeler
valla aynen canım
Birazdan bakıcam canım
canım o zaman perşembe sabahı aç karnına tartılıp buraya bildir mutlaka canımhayırlı yolculuklar şimdiden
eline sağlık canım teşekkürlerben hastaydım o gün..senarist de izinliydi yalnız çarşambanın sayımı yapılmıştı sanki diye hatırlıyorum ben :26:
Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:
ö
canım ucuzundan alma tatlandırııcıyı 35 tllik var onda katkı maddesi yokmuş ucuzları olmuyomuş arkadaş dukan yapıyoya ordan biliyorum
paşacım geçecek bugünler inşallah..bol bol emzirsin annesi..gerçi dr.lar söylemişlerdir zaten..
hımm biliyorum onları canım onlar pişirilebilen tatlandırıcılar ben sadece sütüme ve kahveme koymak için aldım bunu sıcak suyun içine atıyon sadece pişiremiyorsun
1 bardak metabolizma çayı
2 ad. yumurta beyazı haşlama
2 kk peynir
1.5 dilim t.b. ekmeği az tereyağlı
5-6 zeytin
3 fincan çay
500 ml su
diğer öğünlerde ne yiyeceğim bilmiyorum henüz.Teyzemde yani düğün evinde ne pişirildi öğrenmedim henüz.bugün evde yemek yapmayacağım.malum akşama kına gecesi var.düğün günü telaş olacak diye bugün yapacaklar yemek işlerini
canım 12 di sarılıgı 9 düşmüş teyzesi şimdi doktor 5 düşmesi lazım dün birde kan alan salak oglanı çok aglattı oglan morardı dedim sesi gitti olur öyle dei merak etme nefesi gitti morardı sesi gitti adamın üstüne atlıcaktım yeminleaklıma geldikçe sinirlerim oynuyo he çok kusuyo agzından burnundan geliyo emmeyede kanaat etmiyo anca aranıyo sıpam kucagıma aldım geçen sen tşörtümden agrı aranıyo gösgsümü ah paşam dedim sütüm olsada emzirsem seni kan pıhtılaşması sorunu çıktı bende bebem ya bebeklerim ondan erkenden bırakıyo dedi doktorum gene rahime dikiş atılıcek ama korkuyorum kalp krizi ve felç geçirme ihtimalim çokmuş inan dünden beri panik atagım azdı daha kahvaltı bile yapmadım karnım aç ne yesem acaba diyorum kepekli krep yapıyım diyorum içine yeşillik badem domates koyuyum diyorum yanınada 5 biryerde çay öylenede semiz otunu yogurtluyum diyorum akşamada tavuk ve salata az olurmu kızlar bilgisi olan :26::26:
canım ben panik atak hastası olunca bütün olumsuz şeyler beni buluyo:18::18:rabbimden hayırlısı artık ne diyeyimpaşacım okadar kafana takma..pıhtılaşma problemiyle anne olan cok kişi var artık..üstelik başa çıkılabilecek bişey kan sulandırıcı denilen ilaçları kullandıgın sürece normalden farkın olmaz..okadar takıp perişan etme kendini..moral herşeyin ilacı..
maşallah kuzuya bak düzeliyor işte çok şükürbebekler öyle olur canım,benimki de öyle katılır gibi olurdu,korkardım hep,toplardı sonra kendini..
Allahım inşallah senin de şifanı versin de bir sürü bebelerin olsunriskler acaba kilo verince gider mi diyorum?
menün gayet güzel görünüyor
paşacım 2 gündür içiyorum,sürahide kalan miktar sanırm 2 gün daha yeter..yalnız bu kür öyle 2-3 gün yapılıp bırakılmıyormuş,devam ediliyormuş,bittikçe yenisi yapılıyormuş.komşumun eşi 4 kg vermiş sadece bu kürü uygulayarak,diyet filan yapmamış yani
tamam canım 72.5 yazarız kilonu o zaman
teşekkür ederim hayatımstraplez boydan bir elbise giyicem canım.Siyaha yakın bir gece mavisi..boyundan askısı var (sıra taş)..göğüs kısmında 3 parmak kadar boncuk vs. işleme var..Altına tamamı simli gümüş rengi platform ayakkabı aldım,uygun bir çanta da aldım,gümüş,simli ve taşlı hoş bir portföy çanta..uzun sallantılı,yine sıra taşlı küpeler aldım,yine taşlı bir bileklik aldım..Saçımı da topuz düşünüyorum..bakalım :) böyle işte
teşekkürler canım :) tamam canım izinlisin..Dualara çok ihtiyacımız var çok makbule geçer canım..eşim kendi yaptığı işinin yanında başka bir işe daha başladı.o işte iyi bir yerlere gelmesini çok istiyoruz,çok çalışıyor çokkkk gece gündüz..çok hakediyor o yüzden.Rabbim karşılığını mutlaka verir diyorum ama şanssızlıklarda bulmasın artık bizi inşallah
Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun
tamam canım..o zaman şöyle yapalım;eğer sen devam etmek istiyorsan spor listesine,sana günlük mesj göndermeyenleri buraya yaz,bildirim yapmayan kişi de mazaretini açıklasın veya ceza alsın
ECEMAVİİİ cim takımın en düşük kilolusu senmisin şekerim...oyyy 72.5 ben de istiyorum ben de bu rakamııı...
inşallah onla atlatır bizimki soğuk algınlığı değil ne yazıkki..aile hekimi olmak çok zorrrrr..inşallah bende iyi bir drumdur
vayyy en zayıf şimdi ablammı bmı bakalım biz en düşük kimin..ben ondan uzunum da
ara:T.kahvesi
öğlen:
kabaklı yumurta ( 1 ad. kabağı minik doğradım,1 yemek kaşığı z.yağda az su ekleyerek çevirdim,sonra 1 yumurta kırdım üstüne)
2 ad. haşlama dersiz baget
1 yemek kaşığı yoğurt
1 ince dilim ekmeğin sadece kabuğu
akşam: düğün evinde
1 ad. biber dolması
5-6 ad. sarma
2 dolu kaşık salata
1 tepeleme yemek kaşığı kızartma (2 parmak patates,2 küçük parça patlıcan..5-6 ad biber..domates soslu)
sonra kına gecesi sırasında 3-5 ad. çerez+1 küçük kutu %100 olanlardan meyve suyu,yani şekersiz.bolca suuu
eve geldikten sonra bir baktım eşim erik almış.benim zayıf noktamdır erik,,bütün yıl onu beklerim,çok kısa sürüyor ya zamanı bir de..neyse dayanamadım 7 ad. yedim..
sporumu gerberaya mesaj atıcam şimdi
ara:T.kahvesi
öğlen:
kabaklı yumurta ( 1 ad. kabağı minik doğradım,1 yemek kaşığı z.yağda az su ekleyerek çevirdim,sonra 1 yumurta kırdım üstüne)
2 ad. haşlama dersiz baget
1 yemek kaşığı yoğurt
1 ince dilim ekmeğin sadece kabuğu
akşam: düğün evinde
1 ad. biber dolması
5-6 ad. sarma
2 dolu kaşık salata
1 tepeleme yemek kaşığı kızartma (2 parmak patates,2 küçük parça patlıcan..5-6 ad biber..domates soslu)
sonra kına gecesi sırasında 3-5 ad. çerez+1 küçük kutu %100 olanlardan meyve suyu,yani şekersiz.bolca suuu
eve geldikten sonra bir baktım eşim erik almış.benim zayıf noktamdır erik,,bütün yıl onu beklerim,çok kısa sürüyor ya zamanı bir de..neyse dayanamadım 7 ad. yedim..
sporumu gerberaya mesaj atıcam şimdi
kızlar emin kepekli krep yaptım yapmasınada ilk denemem olmadı döktümşimdi 4 yemek kaşıgı kepek 1 bardak yarım yaglı süt bir yumurta kırdım iyice karıştırdım azcık krep tavasına yag koydum buruya kadarı iyi gitti ama neden krebim parçalandı benim ya içine bir domates bir badem kibrit kutusu büyüklügünde peynir nane dereotu ve maydonoz bir tutam koydum bir buük krep oldu allah var karnım doydu sizlere sorularım oalacak dukancılar ve kerp yapanlar sülesin ban normal krebi süper yaparım bu neden olmadı :44::44:
1 kepekli krebim neden olmadı
2 bu krep kilo aldırımı çok dok tuttu hergün yesem olurmu:26::26:
3- yeşilliklerle süper oldu
4- biri sesimi duysun ben nasıl yapıcem bu krebikoca bir bardakta 5 biryerde çayımı içicem ılısın
biri bana krep yapmayı ögretsin yoksa kendimi atıcim aşagıya
ilk mesajı aldım canım diğer kardeş takımlarımızıda bilgilendirsekte bir spor yarılması gibi bişey yapmak mesela kişi sayısına bölünsede takım sayısı farklı olduğundan haksızkık olmasa ne dersiniz kabul ederlermi acaba
parçalansın cnm niye döktünki pişince parça parçada olsa ye tadı önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?