Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ECEMAVİİİ cim takımın en düşük kilolusu senmisin şekerim...oyyy 72.5 ben de istiyorum ben de bu rakamııı...

olur canım çok iyi düşünmüşsün....ben bu aralar günde yarım saat yürüyorum hep sabit...
bu arada anlatıgıına göre elbisen çok şık...bol bol foto çekil hatıra kalsın....

inşallah onla atlatır bizimki soğuk algınlığı değil ne yazıkki..aile hekimi olmak çok zorrrrr..inşallah bende iyi bir drumdur

ECEMAVİİİ cim takımın en düşük kilolusu senmisin şekerim...oyyy 72.5 ben de istiyorum ben de bu rakamııı...
vayyy en zayıf şimdi ablammı bmı bakalım biz en düşük kimin..ben ondan uzunum da

ögrenci bütçeni yesinler senin kız
8 yemek kaşıgı taze fasülyemibir adet maksmı kız dün aglamaktan siirlerim oynadı o sinirle kiloluk dondurma az vardı onu yedim hemde çilekli sade sinirlerime yenildim birde sinirim geçince ona oturdum agladım eşimde şaştı kaldı adam ya ne yaptın sen diye birde ona sataştım sen neden dondurma alıp geliyosun eve diyeisyanlardayım karnım kocaman şişti eşim kilomu aldın sen dedi bana görsen heryerim şiş birde tartıldım çok kötü oldum rakamı görüncenerfet geldi adetime yakın vucudum şişiyo birde çok sinirli oluyorum
Onun değişim programınaa geçmiş demekki kuzumm senn ondan kopyaa çekmee olur mu harfi harfine uy senKöfteyi de kepekli unlaa bir dene güzel oluyor
canım 4 yemek kaşıgı kepek unu 4 yemek kaşıgı layt yogurt koyucen bir kabartma tozu atıcen firina yicen taze ekmegini ama kepek unu demir eksikligi yapıyo zaten bende demir eksikligi var ne yapsak acaba:2::2:
kızım sen varya çok mikyopsun yakaladın beni nede eringeç hatunlarız degilmi
canım ben çok yüksek puan alırdım okuldayken vallahi hocalar paşaya bakında örnek alın derdi hocalar okadar yane
harika bir liste devam et arkandayım
günaydınnn kızlar....dün kızım rahatsızlandıı..hiç durmadı..ilk defa böyle hasta oluyor o yüzden çok mutsuzum(ve dün öğleden sonra gelemedim msj yazamadım
canım rabbim şifa versin işşallah kuzucuga
canım benim içinde dua et olurmu rabbim sesimizi duysun allah şimdiden kabul etsin işşallah
canım ucuzundan alma tatlandırııcıyı 35 tllik var onda katkı maddesi yokmuş ucuzları olmuyomuş arkadaş dukan yapıyoya ordan biliyorum
İlgine teşekkür ederim canım.sayımları atlamayalım

Bu arada saphıramm düğünde yaa ben onun cumaa sayımını da bu gece halledeceğimm
[/QUOTE]
çok teşekkürler tatlım çok makbule geçer inan

yok tatlım sen bebişle ilgilen

sağol canım inşallah hayırlısıyla yarın akşam tamamına erdireceğiz

hoşgeldin canım ben kaptan yardımsıyım..sık sık görüşelişm

gerberacım sen yapmıyor muydun spor listesini :26:

ben 1 takıma düşürülme taraftarı değilim ama karar öyle olursa bile her zaman bekleriz,biz de geliriz

yauv iyi ki bi hasta oldum,üstüne de düğün telaşı çıktı,herkes serdi yani desene

kızlar sayımları atlamayalımmmm

afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş

ah canım benim çok geçmiş olsun minnoşa

afiyet olsun canım..diyetisyenin menüsü bu herhalde ama peynir domates filan yok mu?:26:

ovv çok geçmiş olsun canım kuzuya dikat et

a aa şansa bakk evet ya baya pahalı tatlandırıcılar

canım saferanın net sorunu var,o çözülmeden gelemiyor.Ancak faceten iletişim halindeyiz,cepten giriyor orayada,buraya giremiyor şimdilik

canım yukarıda yazdığım gibi,perşembe sabahı tartılıp bildirme imkanın varsa bildir.Eğer yoksa bu sabah tartılsaydın keşke[/QUOTE]

sagol teyzesi görsen annesi ogün spor giydirmiş içime sokasım geldi içime okadar olur pek dadluydu yavrum ablakm küçücük kıyafet almış sıpama nede yakışmış hafta içi gene sarılık testi var bakalım ne olucek sonuç kan vermesine veriyoruzda yavrum ok agşıyo kıyamıyorum ya

ö

canım ucuzundan alma tatlandırııcıyı 35 tllik var onda katkı maddesi yokmuş ucuzları olmuyomuş arkadaş dukan yapıyoya ordan biliyorum

hımm biliyorum onları canım onlar pişirilebilen tatlandırıcılar ben sadece sütüme ve kahveme koymak için aldım bunu sıcak suyun içine atıyon sadece pişiremiyorsun

paşacım geçecek bugünler inşallah..bol bol emzirsin annesi..gerçi dr.lar söylemişlerdir zaten..

canım 12 di sarılıgı 9 düşmüş teyzesi şimdi doktor 5 düşmesi lazım dün birde kan alan salak oglanı çok aglattı oglan morardı dedim sesi gitti olur öyle dei merak etme nefesi gitti morardı sesi gitti adamın üstüne atlıcaktım yeminleaklıma geldikçe sinirlerim oynuyo he çok kusuyo agzından burnundan geliyo emmeyede kanaat etmiyo anca aranıyo sıpam kucagıma aldım geçen sen tşörtümden agrı aranıyo gösgsümü ah paşam dedim sütüm olsada emzirsem senikan pıhtılaşması sorunu çıktı bende bebem ya bebeklerim ondan erkenden bırakıyo dedi doktorum gene rahime dikiş atılıcek ama korkuyorum kalp krizi ve felç geçirme ihtimalim çokmuş inan dünden beri panik atagım azdı daha kahvaltı bile yapmadım karnım aç ne yesem acaba diyorum kepekli krep yapıyım diyorum içine yeşillik badem domates koyuyum diyorum yanınada 5 biryerde çay öylenede semiz otunu yogurtluyum diyorum akşamada tavuk ve salata az olurmu kızlar bilgisi olan :26::26:

hımm biliyorum onları canım onlar pişirilebilen tatlandırıcılar ben sadece sütüme ve kahveme koymak için aldım bunu sıcak suyun içine atıyon sadece pişiremiyorsun

kahve içmiyorumda sütüde sevmiyorum zaten anca hamileyken içiyodum bana uzak olsun vallahi kahveyi çarpıntım olur diye içmiyorum sütte anca birşeyyin içinde olursa içiyorum akşama tam yazarım neler yiyip içtigimi biliyosunuz heran fikrim degişiyo yemek konusunda

ara:T.kahvesi

öğlen:

kabaklı yumurta ( 1 ad. kabağı minik doğradım,1 yemek kaşığı z.yağda az su ekleyerek çevirdim,sonra 1 yumurta kırdım üstüne)
2 ad. haşlama dersiz baget
1 yemek kaşığı yoğurt
1 ince dilim ekmeğin sadece kabuğu

akşam: düğün evinde

1 ad. biber dolması
5-6 ad. sarma
2 dolu kaşık salata
1 tepeleme yemek kaşığı kızartma (2 parmak patates,2 küçük parça patlıcan..5-6 ad biber..domates soslu)

sonra kına gecesi sırasında 3-5 ad. çerez+1 küçük kutu %100 olanlardan meyve suyu,yani şekersiz.bolca suuu

eve geldikten sonra bir baktım eşim erik almış.benim zayıf noktamdır erik,,bütün yıl onu beklerim,çok kısa sürüyor ya zamanı bir de..neyse dayanamadım 7 ad. yedim..

sporumu gerberaya mesaj atıcam şimdi

paşacım okadar kafana takma..pıhtılaşma problemiyle anne olan cok kişi var artık..üstelik başa çıkılabilecek bişey kan sulandırıcı denilen ilaçları kullandıgın sürece normalden farkın olmaz..okadar takıp perişan etme kendini..moral herşeyin ilacı..

1 bardak metabolizma çayı

kahvaltı:

2 dilim tam tahıllı ekmek üzerlerine krem peynir sürdüm
2 kk peynir
3 zeytin
çay
500 ml su
(yumurta kalmamış evde ben de doymayınca,ekmeği 2 dilim yedim)

maşallah kuzuya bak düzeliyor işte çok şükür bebekler öyle olur canım,benimki de öyle katılır gibi olurdu,korkardım hep,toplardı sonra kendini..
Allahım inşallah senin de şifanı versin de bir sürü bebelerin olsun riskler acaba kilo verince gider mi diyorum?
menün gayet güzel görünüyor

canım ben panik atak hastası olunca bütün olumsuz şeyler beni buluyo:18::18:rabbimden hayırlısı artık ne diyeyim

allah razı olsun canım kardeşim benim menümü kesin uygulucem bakalım akşama nönerim sizlere ne yedim diyeişşallah fikrim degişmez arada elma ve yeşil erik yiyebilirim bu arada bu yaptıgım metebolizma çayını ne kadar yapabilirim tadı enfesti birde wc çok çıkardı birde otcu doktor dediki idrarınız koyu gelirse bilinki yaglar yakılıyo metebolizma hızlı çalısıyo eger idrarınız açıksa işe yaramıyo dedi bende içtim idrarım ogün koyuydu ve çok sık çıktım wc yepazartesi bu küre yenien başlıcem kızlar yürüyüş ve spromda olucak sizlere söz bu hafta mazur görün beni doktora gidipte konuşmazsam inanın içim rahat etmicek

paşacım 2 gündür içiyorum,sürahide kalan miktar sanırm 2 gün daha yeter..yalnız bu kür öyle 2-3 gün yapılıp bırakılmıyormuş,devam ediliyormuş,bittikçe yenisi yapılıyormuş.komşumun eşi 4 kg vermiş sadece bu kürü uygulayarak,diyet filan yapmamış yani

enteresan ban saliş verdi bu kürü sana zahmet yeniden öne çekermisin kaleme alayımda yapayım akşam kardeşim bende yapayım bu arada sıcakmı sogukmu yaptın bir anlatsan bacına açıklamalı nasıl yaptın

Son düzenleme:

teşekkürler dönünce buraya damlarım
sen aldıklarını anlatırken kendimi bana herşey yakışır programında sandım
inş sizin içinde herşey yolunda gider

yürümek biraz toparlanmamada yardım etti sabah yola cıkacağız bide hastayım onun içinbu gün yürümeyeceğim ama dönünce devam inş
tr gidene kadar 60 ları görmek istiyorum 69.9 olsa bile

soğuk algınlığı değilde ne olaki

biraz düğün kaçamağı olmuş

kızlar emin kepekli krep yaptım yapmasınada ilk denemem olmadı döktümşimdi 4 yemek kaşıgı kepek 1 bardak yarım yaglı süt bir yumurta kırdım iyice karıştırdım azcık krep tavasına yag koydum buruya kadarı iyi gitti ama neden krebim parçalandı benim yaiçine bir domates bir badem kibrit kutusu büyüklügünde peynir nane dereotu ve maydonoz bir tutam koydum bir buük krep oldu allah var karnım doydu sizlere sorularım oalacak dukancılar ve kerp yapanlar sülesin ban normal krebi süper yaparım bu neden olmadı :44::44:
1 kepekli krebim neden olmadı
2 bu krep kilo aldırımı çok dok tuttu hergün yesem olurmu:26::26:
3- yeşilliklerle süper oldu
4- biri sesimi duysun ben nasıl yapıcem bu krebikoca bir bardakta 5 biryerde çayımı içicem ılısın
biri bana krep yapmayı ögretsin yoksa kendimi atıcim aşagıya

ilk mesajı aldım canım diğer kardeş takımlarımızıda bilgilendirsekte bir spor yarılması gibi bişey yapmak mesela kişi sayısına bölünsede takım sayısı farklı olduğundan haksızkık olmasa ne dersiniz kabul ederlermi acaba

parçalansın cnm niye döktünki pişince parça parçada olsa ye tadı önemli olan

canım 1 bardak sütkoydum dedim 5 kaşık kepek koydum amanın katı bu dedim süt ekledim bu kerezde krep tavasında çıkmadıama 2 denemem oldu şöyle normal yapyttıgım gibi olsa nolurdu bu arada 5 bir arada içen gelsin ısmarlıyım yeşil çayımda bitti olan yollasın bana

Son düzenleme:
öğlen yemeğim fazla doyurucuydu

2 köfte büyüklüğünde kıyma kavrulmuş yağsız
1 minicik dilim ekmek kepekli
yağsız salata (3 salatalık 1 domates 1 soğan maydonoz )baya çok oldu annem yardım etti bitmsine
4 yemek kaşığı susuz bezelye
4 yemek kaşığı bulgur pilavı

yemek ve pilav ikilisi bir minik tabak anca etti ama nasıl doydum bu arada kardeşimde gitti benim insülin direncim 16 iken onun 22 çıktı şoklardayım

buda diğer sonuçları sanırım yağ oranı fazla

Tetkik Adı Sonuç N. Değer Sonuç Tarihi
Glukoz (KAN) Açlı 94 mg/dL 70 - 105 15-MAY-12
Kan Üre Azotu (BUN) 9 mg/dL 7 - 18.7 15-MAY-12
Kreatinin (KAN) 0.64 mg/dL 0.6 - 1.1 15-MAY-12
Kolesterol (KAN) 170 mg/dL 140 - 200 15-MAY-12
Trigliserid 65 mg/dL 40 - 150 15-MAY-12
HDL Kolesterol 43 mg/dL > 35 - 15-MAY-12
LDL Kolesterol 114 mg/dL < 130 - 15-MAY-12
Aspartat Transaminaz (AST) (KAN) 23 U/L 5 - 34 15-MAY-12
Alanin Aminotransferaz (ALT) (KAN) 18 U/L 0 - 55 15-MAY-12
Gamma Glutamil Transferaz (GGT) 15 U/L 9 - 36 15-MAY-12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…