Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim de değişiyor birazdan ayrıntılı anlatıcam

canım ben krebime koyduğum kepeği (1 tepeleme kaşık) önce azcık sütle (yaklaşık yarım çay b.) ıslatıyorum sütü çekmesini beklyorum sonra 1 yumurtanın tamamını kırıyorum 1 çk da karbonat koyuyorum çok çırpıyorum iyice kabarana kadar içine çörekotu koyuyorum sadece malzemeli olsa nasıl olur bilmiyorum :26: belki ondan dağılmıştır.. yumurtayı çok çırparsan daha çok tutar diye biliyorum ben de öğlen krebimi yaptım ama bi tarafını yakmışım yine de güzel oldu ama

bence sen sütü çok koymuşsun :106:

Son düzenleyen: Moderatör:
soguk algınlıgı gibi burun akıntısı vs yok direk yogun iltihaplı balgam öksürük hırıltıyla başladı ağır seyrediyor..kızım iyi sayılır ama oğlum balgamı çıkaramıyor..antibiyotik iğne aldım yapacam.kurutmam lazım iltihabı..kreşten bulaştı yada ben taşıdım eve böyle bir kaç çocuk hastam olmuştu.
kilo cetvelini beğenmedin mi abla?

evet sütü çok koymusum galibabende diyorum neden olmadı :44::44:biri krebi yapsada buraya koysa diyorum resmini sizlere zahmet dur bende deneyim öle ama bebem 1 yemek kaşıgı tepeleme demişsin oda güzelde az olmuyomu krep:26::26:yapıpta resmini koysan olarmı

çokgüzel olmuş
inş çabuk geçer canım

ben de 5 i bi arada içiyorum

ben dukandan vazgeçtim :26: yani sebzenin meyvenin en bol en taze olduğu dönem dukan için en yanlış dönemmiş onu anladım.. ama tamamen de kopmuş değilim.. şöyle bir plan yaptım kendime

nasıl :26: ama herkesten yorum ve öneri bekliyorum ha

canım yarın yapınca koyarım iş yerindeyim şimdi

dukan diyeti krebi nasıl yapılır... - YouTube bu bağlantıda var ama bakmadım sonuna nasıl olmuş diye :26: benim gibi mi yapıyo onu da bilmiyorum.. ben de bi haftasonu malzemeli deniyim bakalım :106:

Son düzenleyen: Moderatör:
ipekcim hoşgeldin trye umarım güzel vakit geçirirsin..

ipek bende sana hoşgeldin tr diyeyim inş yakında bende gideceğim

Hoşbulduk teşekkür ederim güzeller.
Bugün diyetime de başladım.Ama haftaya listeye dönmek istiyorum.Şu aldığım fazlalıklarıda vereyim bi güzel.Kızımı sütten kesme girişimimiz başlamış bulunnuyor.Öğlen uykusuna emmeden uyudu.İnş sıkıntısız atlatırız bu dönemi.Bu aşamada tamamlanınca K fleaksle diyete devam etmeyi düşünüyorum.haziran ilk haftasına kadar.Zaten 15 gün yapılıyormuş.Bugün çıkabilirsem bugün çıkamazsam yarından itibaren özlemle beklediğim parkımızda yürümeye başlayacağım.Bu arada sizden ayrı kalamıyorum.Bütün yorumları takipediyorum.
Hasta bebişlere annelere acil şifalar diliyorum.Paşam sende canını sıkma.Tehşis konmuş tedavide hemencecik sonuç verir inş

kardeş takımımmm tünaydıınnnn

dün benim bakamadıgım zamanda ziyatime gelmişsiniz oraya yazdım burayada bir kopyasını ekleyeyim dedim

Prensess benn geldimmm iade-i ziyaret yapaayımm dedimm kardeşşş takımımızaa

Kızlarrr benn 7. takımdanımm aradaa fırsatt buldukçaa burayaa daa uğrayıpp yeni dostlar kazanmaya karar verdimm

canlarımmm hoşgeldiniz sefalar getirdiğiniz hep bekleriz

doğacıgım ahh meyvemi hatırlattın bana.sesi soluguda çıkmaz oldu en son "tayinimi annemlerin yanına aldırdım" diye mesaj atmıştı.umarım iyidir

meyve çok azimliydi bi kere biz yeniyoruzdur kesin

bu spor yarışması süper fikirmiş tam olarak nasıl yapılıyor :44: süre bazındamı yarışılıyor :44:

açıklamışsın geçmişten sona geldiğim için sonra gördüm.bence süper bir uygulama olur

Son düzenleme:
merhaba kızlar, ben 4. takımdan şule.
hepinize spor yarışmamızda başarılar diliyorum.
çok güzel olcak bu uygulamamız.

herkes günlük yürüyüşünü yazsın özele sonra toplansın 1 haftalık bütün arkadaşların sporları sonrada kişi sayısına bölünerek bir takımın ne kadar spor yaptığı belirlensin bence oldukça hırslandırıcı bir yöntem olur takım açısından

seenarist aşk olsun izledim krebi nasıl cnm çekti neyse diyetimi bozmazsam birkaç içinde daha rahat ederim umarım

canım 1 elmayı kabuklarıyla 4 e bölüyorsun,1 dilim limonu da 4 e bölüyorsun,1 çubuk tarçın,1 demet maydanoz..hepsini 1 litre suda 10 dk kaynatıyorsun.sonra blendırdan geçiriyorsun.çayın hazır oluyor.sabahları aç karnına 1 bardak içiyorsun.4 gün filan gidicek sanıyorum bu ölçülerle.benim bugün 2. günümdü.sabahları buzdolabından çıkardığımda buz gibi oluyor,boğazım şişmesin diye ben mikrodalgada azıcık ısıtıp öyle içiyorum
canım spor yarışmamızla doğacım ilgileniyor,o halleder.açıkçası ben takıma girdiğimden beri böyle bir uygulama yapılmamıştı,o yüzden zaten doğa iyi bilior canım
canım ben karatay yaptığımdan benim diyette zaten bol meyve yok..yani çilek,kiraz,erik,elma gibi glisemik indeksi düşük olanlar var tabi.sebze ve et doyana kadar yiyorsun.bence daha sağlıklı.şahsen dukanı denedim bana çok ağır geldi
Kızlar merhaba.ben 6.takımdanım.nasılsınız
merhaba canım hoşgeldin
merhaba kızlar, ben 4. takımdan şule.
hepinize spor yarışmamızda başarılar diliyorum.
çok güzel olcak bu uygulamamız.
hoşgeldin şule :) bence de bence de size de başarılar yarışma bahane,yağları yakmak şahane

1 bardak metabolizma çayı

kahvaltı:

2 dilim tam tahıllı ekmek üzerlerine krem peynir sürdüm
2 kk peynir
3 zeytin
çay
500 ml su
(yumurta kalmamış evde ben de doymayınca,ekmeği 2 dilim yedim)

ara:1 çay kaşığı dondurma

ara:4 ad. erik

öğlen:

1 kase yoğurt
1 küçük salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
500 ml su

ara:6-7 ad erik

sütlü nescafe

Son düzenleme:

Sen ne bölüüm okudun tatlımm? ben egede yapıyom stajı ege psikiyatrii bölümündeyim
İlgine teşekkür ederim canım.sayımları atlamayalım

Bu arada saphıramm düğünde yaa ben onun cumaa sayımını da bu gece halledeceğimm
[/QUOTE]
çok teşekkürler tatlım çok makbule geçer inan

yok tatlım sen bebişle ilgilen

sağol canım inşallah hayırlısıyla yarın akşam tamamına erdireceğiz

hoşgeldin canım ben kaptan yardımsıyım..sık sık görüşelişm

gerberacım sen yapmıyor muydun spor listesini :26:

ben 1 takıma düşürülme taraftarı değilim ama karar öyle olursa bile her zaman bekleriz,biz de geliriz

yauv iyi ki bi hasta oldum,üstüne de düğün telaşı çıktı,herkes serdi yani desene

kızlar sayımları atlamayalımmmm

afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş

ah canım benim çok geçmiş olsun minnoşa

afiyet olsun canım..diyetisyenin menüsü bu herhalde ama peynir domates filan yok mu?:26:

ovv çok geçmiş olsun canım kuzuya dikat et

a aa şansa bakk evet ya baya pahalı tatlandırıcılar

canım saferanın net sorunu var,o çözülmeden gelemiyor.Ancak faceten iletişim halindeyiz,cepten giriyor orayada,buraya giremiyor şimdilik

canım yukarıda yazdığım gibi,perşembe sabahı tartılıp bildirme imkanın varsa bildir.Eğer yoksa bu sabah tartılsaydın keşke[/QUOTE]

Evett canımm benn sayacamm bugün dün sayacaktım amaaa gece net gitti bu gece girer sakin sakin yazarım

Ellerinee sağlık canımm

saliscim hazır mı dosyan..gel beraber çalışalım

Canımmm dosyayıı fecii haldeee teslimm ettimmm yaz yaz bitmediii allahım dün gece kriz geçirdimm kelebeğimm

Bencede canım hafta hafta bu görevi alabilirizz

Kızlar merhaba.ben 6.takımdanım.nasılsınız
İyiyizzzz tatlımm hoşgeldinnn

Evettt hoşgeldinn tatlımm

Sen ne bölüüm okudun tatlımm? ben egede yapıyom stajı ege psikiyatrii bölümündeyim

yokk artık yakında akraba da çıkarız ben de psikoloğum, ege psikiyatride yapmıştım stajımı (kapalı kadın bölümü, çocuk psk., madde bağ. bölümlerinde). anlaşsak bu kadar denk gelmezmiş :)) o koridorlarda az dolaşmadık tatlım, gerçi değişmiştir artık ben 2007 mezunuyum, yine de mezun olurken benim için de bir el salla

bugün 2 kaçamak yaptım :18::18::18:biri öğlen yemeğinden 1 saat önce 1 antep fıstığı yedim ikincisi akşam yemektwn kalkınca midem bulandı çok kötü oldum fındık yedim 1 tane ama gerçekten çok kötü oldum hem tadına bakmış oldum

salis nesil hanım arkada değişimler var onlara göre değiştirip miktarlarını öğrenebilirsin dedi bende bişi yaptım sende yoktun soramadım

1 kepçe çorba ve 1 dilim ekmeği 4 kaşık pilava çevirdim:26::26: 1 dilim ekmek 2 kaşık pilavmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…