- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
kahve içmiyorumda sütüde sevmiyorum zaten anca hamileyken içiyodumbana uzak olsun vallahi kahveyi çarpıntım olur diye içmiyorum sütte anca birşeyyin içinde olursa içiyorum akşama tam yazarım neler yiyip içtigimi biliyosunuz heran fikrim degişiyo yemek konusunda
kızlar emin kepekli krep yaptım yapmasınada ilk denemem olmadı döktümşimdi 4 yemek kaşıgı kepek 1 bardak yarım yaglı süt bir yumurta kırdım iyice karıştırdım azcık krep tavasına yag koydum buruya kadarı iyi gitti ama neden krebim parçalandı benim ya içine bir domates bir badem kibrit kutusu büyüklügünde peynir nane dereotu ve maydonoz bir tutam koydum bir buük krep oldu allah var karnım doydu sizlere sorularım oalacak dukancılar ve kerp yapanlar sülesin ban normal krebi süper yaparım bu neden olmadı :44::44:
1 kepekli krebim neden olmadı
2 bu krep kilo aldırımı çok dok tuttu hergün yesem olurmu:26::26:
3- yeşilliklerle süper oldu
4- biri sesimi duysun ben nasıl yapıcem bu krebikoca bir bardakta 5 biryerde çayımı içicem ılısın
biri bana krep yapmayı ögretsin yoksa kendimi atıcim aşagıya
benim de değişiyor birazdan ayrıntılı anlatıcam
canım ben krebime koyduğum kepeği (1 tepeleme kaşık) önce azcık sütle (yaklaşık yarım çay b.) ıslatıyorum sütü çekmesini beklyorum sonra 1 yumurtanın tamamını kırıyorum 1 çk da karbonat koyuyorum çok çırpıyorum iyice kabarana kadariçine çörekotu koyuyorum sadece malzemeli olsa nasıl olur bilmiyorum :26: belki ondan dağılmıştır.. yumurtayı çok çırparsan daha çok tutar diye biliyorum ben de öğlen krebimi yaptım ama bi tarafını yakmışım yine de güzel oldu ama
bence sen sütü çok koymuşsun :106:
soguk algınlıgı gibi burun akıntısı vs yok direk yogun iltihaplı balgam öksürük hırıltıyla başladı ağır seyrediyor..kızım iyi sayılır ama oğlum balgamı çıkaramıyor..antibiyotik iğne aldım yapacam.kurutmam lazım iltihabı..kreşten bulaştı yada ben taşıdım eve böyle bir kaç çocuk hastam olmuştu.
kilo cetvelini beğenmedin mi abla?
canım 1 bardak sütkoydum dedim 5 kaşık kepek koydum amanın katı bu dedim süt ekledim bu kerezde krep tavasında çıkmadıama 2 denemem oldu şöyle normal yapyttıgım gibi olsa nolurdu bu arada 5 bir arada içen gelsin ısmarlıyım yeşil çayımda bitti olan yollasın bana
evet sütü çok koymusum galiba bende diyorum neden olmadı :44::44:biri krebi yapsada buraya koysa diyorum resmini sizlere zahmet dur bende deneyim öle ama bebem 1 yemek kaşıgı tepeleme demişsin oda güzelde az olmuyomu krep:26::26:yapıpta resmini koysan olarmı
ipekcim hoşgeldin trye umarım güzel vakit geçirirsin..
ipek bende sana hoşgeldin tr diyeyim inş yakında bende gideceğim
Kızlar merhaba.ben 6.takımdanım.nasılsınız
ya bi önceki sayfada benim planım var.. bi bakıp değerlendirsene hemen
kaçmadan söyliyim dedim.. hoş geldin bu arada
prensesim spor yarışması yapalımmı 2 tk arasında isterlerse 6. takımada söyleriz .eskiden yapardık meyvemin kulakları çınlasın hep biz yenerdik amaacumaya kadar spor bildirmleri bir kişiye özelden atılır cumada açıklanır nedersiniz kızlar hıı?
merhaba tüm 4. takıma
Şu kardeş takım olayının bu şekilde gündeme gelmesi çok iyi oldu. Sizlerle tanışmamıza bahane oldu. Ben şimdi izindeyim döndüğümde sizin takımı da sık sık ziyaret edeceğim.
Hepinize güzel mutlu sağlıklı günler dilerim....:80::80: :80:
Prensess benn geldimmm iade-i ziyaret yapaayımm dedimm kardeşşş takımımızaa
Kızlarrr benn 7. takımdanımm aradaa fırsatt buldukçaa burayaa daa uğrayıpp yeni dostlar kazanmaya karar verdimm
günaydın kızlar spor konusunu aydınlatayım dedim herkesin yaptığı spor dk bazında yazarız örnek dün 20 dk lesli yaptımepeydir hiiç spor yapmıyordum baya sıcaklattı benii neyse bir haftalık toplam alınır
ayşe....300 dk
fatma...500 dk
7. takım toplamı 800 dk gibi
ben de 5 i bi arada içiyorum
ben dukandan vazgeçtim :26: yani sebzenin meyvenin en bol en taze olduğu dönem dukan için en yanlış dönemmiş onu anladım.. ama tamamen de kopmuş değilim.. şöyle bir plan yaptım kendime
Eki Görüntüle 417731 Eki Görüntüle 417732
nasıl :26: ama herkesten yorum ve öneri bekliyorum ha
kardeş takımımmm tünaydıınnnn
dün benim bakamadıgım zamanda ziyatime gelmişsinizoraya yazdım burayada bir kopyasını ekleyeyim dedim
canlarımmmhoşgeldiniz sefalar getirdiğiniz hep bekleriz
doğacıgım ahh meyvemi hatırlattın bana.sesi soluguda çıkmaz oldu en son "tayinimi annemlerin yanına aldırdım" diye mesaj atmıştı.umarım iyidir
meyve çok azimliydi bi kere biz yeniyoruzdur kesin
bu spor yarışması süper fikirmiştam olarak nasıl yapılıyor :44: süre bazındamı yarışılıyor :44:
açıklamışsın geçmişten sona geldiğim için sonra gördüm.bence süper bir uygulama olur
canım 1 elmayı kabuklarıyla 4 e bölüyorsun,1 dilim limonu da 4 e bölüyorsun,1 çubuk tarçın,1 demet maydanoz..hepsini 1 litre suda 10 dk kaynatıyorsun.sonra blendırdan geçiriyorsun.çayın hazır oluyor.sabahları aç karnına 1 bardak içiyorsun.4 gün filan gidicek sanıyorum bu ölçülerle.benim bugün 2. günümdü.sabahları buzdolabından çıkardığımda buz gibi oluyor,boğazım şişmesin diye ben mikrodalgada azıcık ısıtıp öyle içiyorumenteresan ban saliş verdi bu kürü sana zahmet yeniden öne çekermisin kaleme alayımda yapayım akşam kardeşim bende yapayım bu arada sıcakmı sogukmu yaptın bir anlatsan bacına açıklamalı nasıl yaptın
canım spor yarışmamızla doğacım ilgileniyor,o halleder.açıkçası ben takıma girdiğimden beri böyle bir uygulama yapılmamıştı,o yüzden zaten doğa iyi bilior canımilk mesajı aldım canım diğer kardeş takımlarımızıda bilgilendirsekte bir spor yarılması gibi bişey yapmak mesela kişi sayısına bölünsede takım sayısı farklı olduğundan haksızkık olmasa ne dersiniz kabul ederlermi acaba
canım ben karatay yaptığımdan benim diyette zaten bol meyve yok..yani çilek,kiraz,erik,elma gibi glisemik indeksi düşük olanlar var tabi.sebze ve et doyana kadar yiyorsun.bence daha sağlıklı.şahsen dukanı denedim bana çok ağır geldiben de 5 i bi arada içiyorum
ben dukandan vazgeçtim :26: yani sebzenin meyvenin en bol en taze olduğu dönem dukan için en yanlış dönemmiş onu anladım.. ama tamamen de kopmuş değilim.. şöyle bir plan yaptım kendime
Eki Görüntüle 417731 Eki Görüntüle 417732
nasıl :26: ama herkesten yorum ve öneri bekliyorum ha
merhaba canım hoşgeldinKızlar merhaba.ben 6.takımdanım.nasılsınız
hoşgeldin şule :) bence de bence demerhaba kızlar, ben 4. takımdan şule.
hepinize spor yarışmamızda başarılar diliyorum.
çok güzel olcak bu uygulamamız.
1 bardak metabolizma çayı
kahvaltı:
2 dilim tam tahıllı ekmek üzerlerine krem peynir sürdüm
2 kk peynir
3 zeytin
çay
500 ml su
(yumurta kalmamış evde ben de doymayınca,ekmeği 2 dilim yedim)
aaa ne güzelben de ege mezunuyum, İzmir'den birisiyle karşılaşmak da çok güzel oldu nasıl da özlemişim kampüsü, öğrenciliği ahhh ahhh o zaman stajı da ege ünv. tıp f.'de mi yapıyorsun? bizim de yaz stajı oluyordu, ege'de yapmıştım gören de izmir'de değilim zanneder ama okul bittikten sonra diplomamı bile almaya gidemedim, hala geçici mezuniyet belgesiyle dolaşıyorum
İlgine teşekkür ederim canım.sayımları atlamayalımcanım hayırlı olsun yeni listen,sağlık getirsin kiloları götüsn inşallahben yumurtayı az buldum yalnız..neyse dr. un bir bildiği vardır herhalde
canım diyete başladığından beri hangi tartıyı kullanıyorsan onu kullanmaya devam et bence.eğer tartını değiştireceksen yarışma kuralları gereği bildirmemiz gerekiyor.bir de dr.un tartısına aç karnına ve çıplak olarak mı çıktın?bu çok farkettiriyor
yukarıda yazdığım gibi canım
canım 4. takım eskiden beri bize hep daha yakın oldu.6. takımda da yeni arkadaşlar var dediğin gibi..
hoşgeldin canım iyi gezmeler
valla aynen canım
Birazdan bakıcam canım
canım o zaman perşembe sabahı aç karnına tartılıp buraya bildir mutlaka canımhayırlı yolculuklar şimdiden
eline sağlık canım teşekkürlerben hastaydım o gün..senarist de izinliydi yalnız çarşambanın sayımı yapılmıştı sanki diye hatırlıyorum ben :26:
Arkadaşlarr dikkatimi çekiyor ne zamandır sayım yapılmıyorr sanırım unutuluyorr en son sayım geçen haftaa ecemavi tarafından yapılmışş Saphıramın da düğün işlerii varrr yaa o da takip edemiyor bizii bencee biz dikkat edip eksik sayım bırakmayalım kızlarrBugün benn sayacağımm bendenn önceki arkadaşlar önceki sayımları müsaitlerse yapabilirler mii:44:
7 Mayıs haftası:
10.05.2012 Perşembe Günü Mesaj Sayımı
pazartesi...gerbera..............11
salı...angiera......................11
çarşamba...ecemavi.............14
perşembe...senarist.............13
cuma...saphira....................6
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic...........7
salı...saliss.........................12
çarşamba...paşam...............izinli
perşembe...kelebekolacam....10
cuma...gerbera...................11
saliscim hazır mı dosyan..gel beraber çalışalım
Canlarım mesaj sayımlarını ve spor listesini yapmaya gönüllü arkadaşlar arasında dönüşümlü olarak halledelim diyorum.Hem böylece tek bir kişiye yğklenmemiş oluruz,yapan kişi sıkılıp bunalmaz
İyiyizzzz tatlımm hoşgeldinnnKızlar merhaba.ben 6.takımdanım.nasılsınız
kardeş takımımmm tünaydıınnnn
dün benim bakamadıgım zamanda ziyatime gelmişsinizoraya yazdım burayada bir kopyasını ekleyeyim dedim
canlarımmmhoşgeldiniz sefalar getirdiğiniz hep bekleriz
doğacıgım ahh meyvemi hatırlattın bana.sesi soluguda çıkmaz oldu en son "tayinimi annemlerin yanına aldırdım" diye mesaj atmıştı.umarım iyidir
meyve çok azimliydi bi kere biz yeniyoruzdur kesin
bu spor yarışması süper fikirmiştam olarak nasıl yapılıyor :44: süre bazındamı yarışılıyor :44:
açıklamışsın geçmişten sona geldiğim için sonra gördüm.bence süper bir uygulama olur
Sen ne bölüüm okudun tatlımm? ben egede yapıyom stajı ege psikiyatrii bölümündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?