Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işşallah canım rabbim beterinden korusun işşallah
Kızlar merhaba.ben 6.takımdanım.nasılsınız
iç güveyden halliceyim bebem sen nasılsın

merhaba kızlar, ben 4. takımdan şule.
hepinize spor yarışmamızda başarılar diliyorum.
çok güzel olcak bu uygulamamız.
günaydınnnnnben paşa nasılsınız kardeş takım
canım blendırım benim vardıda eşim olacak kütük bozduneyden geçiricemki ben onu ya:26::26:
ara:1 çay kaşığı dondurma

ara:4 ad. erik

öğlen:

1 kase yoğurt
1 küçük salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
500 ml su

ara:6-7 ad erik

sütlü nescafe
utanmanı yesinler senin bebem kib ablamda 12 adet maydonoz bir limon ve bir bardak suyu koyuyodu aç karnına içiyodu bebem 15 gün yaptı diyoki kolestrolim bile gitti kiloda verdiacaba diyorum onuda uygulasakmı işin kötüsü blendır lazım onada acaba eşime öpücük versem kanarmı

şimdi gelelim bana sabah 2 adet kepekli krep yedim param parçaiçine bir edet badem bir edet salatalık taze nane dereotu ve maydonoz yedim bir tutam 5 biryede kocaman bir bardak içtim öglen yemedim es geçelim sonracıma akşamada avucum içi kadar tavuk eti gögüz tavada ızgara yaptım sonracıma bir adet kıvırcık roka bir adet badem ve domates bir yemek kaşıgı zeytinyagı ve 1 limonu sıktım sonracıma kocaman yeşilligi yedim ve kocaman bir bardakta ayran içtim cik kadarda tuz koydum şimdide küçük bir kase erik yiyorum bu arada birazdanda soda içicem yemekleri 5.30 yedim daha yemek yemeyi düşünmüyorum 6 sonra bundan böylesuyu içmedim kusura bakmayın ne olur canım istemedi işşallah suyada başlıcam sonra spor gitsin kilolar

Gerçekten mii Cidden bu kadar olur yaa bende şimdi affektiftedeyim o koridorlardan da baya sıkıldım canım yaaa Heryer kapalııı Bugünde akşamaa kadar çocuk psikiyatrisindeydim gerçekten bu kaaddaaarr olurr yaa ne tesadüf

Canım amaa değişim yok ilk haftaa dedin diye hatırlıyorum sanki ama değişim var dediysee doğru değiştirmişinn:44::44:

Kızlar iyi akşamlar canlarım ben geldim

Genee berbat günler geldi kapıma dayandıı kızlar bir süre spor bildiriminden izin almak istiyorum mesaj sayımını daa kardeşim yarın yapacakk kızlarr bir bilsenizz o kadar sorumsuz bir grubum var ki stajdaa saliha eğitim var yapar mısın saliha ders var hazırlanır mısın saliha sunum var biz yapmadık sözde grubuz ama herşeyi ben yaptım sözde grup çalışması yapmasam bende düşük not alacağım Bugünde uyuyordum elli kere aradılarr yarına ödev varmış biz yapmadık diyeeCinlerim tepeme çıktıı yani yap diyorlar Allahım sabırr son 2 hafta kızlar beni azcık idare eder misiniz

Onca şehir, onca okul varken dön dolaş bu safyalarda karşılaş Dünya küçük derler de inanası gelmez insanın Cahide Aydın, Azmi Varan, Ayşin Noyan... az dirsek çürüttürmediler bize... Neyse ki bitiriyorsun artık Bir bakarsın aynı yerde de çalışmaya başlarız, artık o da denk gelirse şaşırmam

şöyle yok mesela öğle yemeğinde meyve yasak yoğurt yasak onun gibi

günaydıııııın diyette olunca açılışı ben yapıyorum

sabah 7 de
1 yemek kaşığı çökelek
6 adet dındık
dımates biber roka
2 dilim ekmek kepekli

saat 8 de yürüyüşe çıkcam
bir ay boyunca değişmeyecek listem bu olacak fındık çökelek ve ekmekhem diyette olup hemde fınfık yemek harika bişey

Son düzenleme:
dünkü menüm

sabah 8de

5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek

ara 10:30

10 erik

kaçamak 11:30

1 tane antep fıstığı

öğlen 12:30

2 köfte kadar kıyma kavurması
4 kaşık bezelye
4 kaşık bulgur pilavı
2 dilim ekmek
yağsız salata

ara 15

10 erik

ara 17:00

1 dilim ekmek
1 çay bardağı süt

akşam 19:00

1 köfte kadar kıyma kavurması
4 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
yağsız salata

kaçamak

1 fındık

ara 21:00

10 erik

ara 21:30

büyük çay bardağıyla süt

canım 7 sonra birşey yeme laytmıydı bari süt
günaydınnnn..yine bir cuma arefesindeyiz..
şimdiden cumamız mubarek olsun bacılarım rabbim dualarımızı kabul evimizi bereketli kılsın işşallah kalorisiz bir gün diliyorum sizlere
:86::86::86::86::86::86::86::86:bu nasıl bebem :90::90::90:

bugün trafigim çok işler okadar çokki saymakla bitmez işe başlamadan dedim bir bakıyım bizim yavrulara dedim işi olmayan bana gelsinde el atsın işlere az işim var durun bakın sayıyım
1-evi süpür sil toz al
2-çamaşır as topla ütüle
3-duşakabini yıka wc ilaçla
4-yatakodasını topla dolapları düzenle nevresimleri degiştir onları yıka as ütüle
5-mutfagı temizle dolaplarını sil doalbı hallet NOT kendime bu arada kahvaltı hazırlıcem
6-markete git eksikleri al
7-halıları sirkele kompile su yap mobilyaları sil cilala televizyono cifle sil kurula
8-peçeteleri degiştir

:111::111::111::111::111:anlıcagınız hiç i,şim yok bu işleri işşallah yaparım yarı yolda bırakmazsam iyiistanbul çok sıcak bu arada bir sepet ütü var nefret ediyorum yazın gelmesinden gene çileli günlerim başlıcek

bu arada karnım çok acıktı sevabına biri diyet kahvaltımı hazırlasında getirsin iş yapıcemde hiç halim yok :84::84::84:

Gunaydin kizlarrr.....ne cok olmus yazmayaliii....esimle 3gunlugune ordu ya gidiyorum..otobusteyim...yarim saat kaldi neysekii..

Keyifler nasil...ins. Hepiniz iyisinizdir....

Gunaydin kizlarrr.....ne cok olmus yazmayaliii....esimle 3gunlugune ordu ya gidiyorum..otobusteyim...yarim saat kaldi neysekii..

Keyifler nasil...ins. Hepiniz iyisinizdir....

gez gez dur bizde seni burda özleyelimbu arada fındık cennetine gdiyosun hadi bakalım hakkımıda getir fındıgım bittide

doktorun verdiği liste bu şekilde paşam 1 ay harfiyen uycam dediklerine bakalım ne kadar verebilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…