işşallah canım rabbim beterinden korusun işşallahHoşbulduk teşekkür ederim güzeller.
Bugün diyetime de başladım.Ama haftaya listeye dönmek istiyorum.Şu aldığım fazlalıklarıda vereyim bi güzel.Kızımı sütten kesme girişimimiz başlamış bulunnuyor.Öğlen uykusuna emmeden uyudu.İnş sıkıntısız atlatırız bu dönemi.Bu aşamada tamamlanınca K fleaksle diyete devam etmeyi düşünüyorum.haziran ilk haftasına kadar.Zaten 15 gün yapılıyormuş.Bugün çıkabilirsem bugün çıkamazsam yarından itibaren özlemle beklediğim parkımızda yürümeye başlayacağım.Bu arada sizden ayrı kalamıyorum.Bütün yorumları takipediyorum.
Hasta bebişlere annelere acil şifalar diliyorum.Paşam sende canını sıkma.Tehşis konmuş tedavide hemencecik sonuç verir inş
iç güveyden halliceyim bebem sen nasılsınKızlar merhaba.ben 6.takımdanım.nasılsınız
kardeş takımımmm tünaydıınnnn
dün benim bakamadıgım zamanda ziyatime gelmişsinizoraya yazdım burayada bir kopyasını ekleyeyim dedim
canlarımmmhoşgeldiniz sefalar getirdiğiniz hep bekleriz
doğacıgım ahh meyvemi hatırlattın bana.sesi soluguda çıkmaz oldu en son "tayinimi annemlerin yanına aldırdım" diye mesaj atmıştı.umarım iyidir
meyve çok azimliydi bi kere biz yeniyoruzdur kesin
bu spor yarışması süper fikirmiştam olarak nasıl yapılıyor :44: süre bazındamı yarışılıyor :44:
açıklamışsın geçmişten sona geldiğim için sonra gördüm.bence süper bir uygulama olur
günaydınnnnnmerhaba kızlar, ben 4. takımdan şule.
hepinize spor yarışmamızda başarılar diliyorum.
çok güzel olcak bu uygulamamız.
canım blendırım benim vardıda eşim olacak kütük bozducanım 1 elmayı kabuklarıyla 4 e bölüyorsun,1 dilim limonu da 4 e bölüyorsun,1 çubuk tarçın,1 demet maydanoz..hepsini 1 litre suda 10 dk kaynatıyorsun.sonra blendırdan geçiriyorsun.çayın hazır oluyor.sabahları aç karnına 1 bardak içiyorsun.4 gün filan gidicek sanıyorum bu ölçülerle.benim bugün 2. günümdü.sabahları buzdolabından çıkardığımda buz gibi oluyor,boğazım şişmesin diye ben mikrodalgada azıcık ısıtıp öyle içiyorum
canım spor yarışmamızla doğacım ilgileniyor,o halleder.açıkçası ben takıma girdiğimden beri böyle bir uygulama yapılmamıştı,o yüzden zaten doğa iyi bilior canım
canım ben karatay yaptığımdan benim diyette zaten bol meyve yok..yani çilek,kiraz,erik,elma gibi glisemik indeksi düşük olanlar var tabi.sebze ve et doyana kadar yiyorsun.bence daha sağlıklı.şahsen dukanı denedim bana çok ağır geldi
merhaba canım hoşgeldin
hoşgeldin şule :) bence de bence desize de başarılar yarışma bahane,yağları yakmak şahane
utanmanı yesinler senin bebemara:1 çay kaşığı dondurma
ara:4 ad. erik
öğlen:
1 kase yoğurt
1 küçük salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
500 ml su
ara:6-7 ad erik
sütlü nescafe
yokk artık yakında akraba da çıkarızben de psikoloğum, ege psikiyatride yapmıştım stajımı (kapalı kadın bölümü, çocuk psk., madde bağ. bölümlerinde). anlaşsak bu kadar denk gelmezmiş :)) o koridorlarda az dolaşmadık tatlım, gerçi değişmiştir artık ben 2007 mezunuyum, yine de mezun olurken benim için de bir el salla
bugün 2 kaçamak yaptım :18::18::18:biri öğlen yemeğinden 1 saat önce 1 antep fıstığı yedim ikincisi akşam yemektwn kalkınca midem bulandı çok kötü oldum fındık yedim 1 tane ama gerçekten çok kötü oldum hem tadına bakmış oldum
salis nesil hanım arkada değişimler var onlara göre değiştirip miktarlarını öğrenebilirsin dedi bende bişi yaptım sende yoktun soramadım
1 kepçe çorba ve 1 dilim ekmeği 4 kaşık pilava çevirdim:26::26: 1 dilim ekmek 2 kaşık pilavmış ya
Gerçekten miiCidden bu kadar olur yaa bende şimdi affektiftedeyim o koridorlardan da baya sıkıldım canım yaaa Heryer kapalııı Bugünde akşamaa kadar çocuk psikiyatrisindeydim gerçekten bu kaaddaaarr olurr yaa ne tesadüf
Kızlar iyi akşamlar canlarım ben geldim
Genee berbat günler geldi kapıma dayandıı kızlar bir süre spor bildiriminden izin almak istiyorum mesaj sayımını daa kardeşim yarın yapacakk kızlarr bir bilsenizz o kadar sorumsuz bir grubum var ki stajdaa saliha eğitim var yapar mısın saliha ders var hazırlanır mısın saliha sunum var biz yapmadıksözde grubuz ama herşeyi ben yaptım sözde grup çalışması yapmasam bende düşük not alacağım Bugünde uyuyordum elli kere aradılarr yarına ödev varmış biz yapmadık diyee Cinlerim tepeme çıktıı yani yap diyorlar Allahım sabırr son 2 hafta kızlar beni azcık idare eder misiniz
canım 7 sonra birşey yemedünkü menüm
sabah 8de
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
ara 10:30
10 erik
kaçamak 11:30
1 tane antep fıstığı
öğlen 12:30
2 köfte kadar kıyma kavurması
4 kaşık bezelye
4 kaşık bulgur pilavı
2 dilim ekmek
yağsız salata
ara 15
10 erik
ara 17:00
1 dilim ekmek
1 çay bardağı süt
akşam 19:00
1 köfte kadar kıyma kavurması
4 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
yağsız salata
kaçamak
1 fındık
ara 21:00
10 erik
ara 21:30
büyük çay bardağıyla süt
şimdiden cumamız mubarek olsun bacılarım rabbim dualarımızı kabul evimizi bereketli kılsın işşallah kalorisiz bir gün diliyorum sizleregünaydınnnn..yine bir cuma arefesindeyiz..
:86::86::86::86::86::86::86::86:bu nasıl bebem :90::90::90:
Günaydın kardeş takımm.Ben 4. takımdanım.Bizim takım herhalde hala uyuyor ben de kardeş takımıma bi selam veriyim didim
Gunaydin kizlarrr.....ne cok olmus yazmayaliii....esimle 3gunlugune ordu ya gidiyorum..otobusteyim...yarim saat kaldi neysekii..
Keyifler nasil...ins. Hepiniz iyisinizdir....
canım 7 sonra birşey yemelaytmıydı bari süt
şimdiden cumamız mubarek olsun bacılarım rabbim dualarımızı kabul evimizi bereketli kılsın işşallah kalorisiz bir gün diliyorum sizlere
:86::86::86::86::86::86::86::86:bu nasıl bebem :90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?