doktorun verdiği liste bu şekilde paşam 1 ay harfiyen uycam dediklerine bakalım ne kadar verebilcem
günaydınnnnn şekerler.......light bir gün olsunnn inş.......ne de olsa yarın cummaaa
doktorun verdiği liste bu şekilde paşam 1 ay harfiyen uycam dediklerine bakalım ne kadar verebilcem
hoş geldin bebembende gezeyim dedim sizin takıma geldim sizlere maksat spor olsunbana
canım menün bu yani başka yok enteresan banada verdi doktor harfi harfine uyarsan dedi 5 kilo ayda garanti dedi acaba diyorum bir ay denesemmi :26::26:
evet cnm hiç kaçamak yapma bence çok iyi vericeksin 1 ayda..senin diyetisyen özel mi ne kadar alıyor seans başı?
canım benim verdigim kilo bellide malesef artı çıktım adetim yakınya şişti gene göbecigim sevgi gülün suçu ne
Hoşbuldummm.Misafir ol gel bizim takıma ama börekler açamayız sanaaaa haberin olsun yani
canım bende gelini götürdüm kontürole rahimimi diken doktor ordaydı gelin onu istedi o görünce şaştı dedi sana ne oldu ne güzel kilo vermişsin dedidenemeni tavsiye ederim yanılmıyorlar harfiyen uyarsan
devlet hastanesinde endokrin diyetisyeni cnm ücretsiz yani
olsunnnn sevgigülüm:)adet bitince bak nasılda pat diye inecek tartı 1.5 kilo belki de 2
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
4 Mayıs 2012 *** 255. Etap *** 4. Takım
11 Mayıs 2012 *** 256. Etap *** 5. Takım
18 Mayıs 2012 *** 257. Etap *** 6. Takım
25 Mayıs 2012 *** 258. Etap *** 7. Takım
1 Haziran 2012 *** 259. Etap *** 8. Takım
8 Haziran 2012 *** 260. Etap *** 9. Takım
15 Haziran 2012 *** 261. Etap *** 13. Takım
22 Haziran 2012 *** 262. Etap *** 14. Takım
29 Haziran 2012 *** 263. Etap *** 1. Takım
kızlar liste sırası haftaya bizdeymiş:18::18:
1500 kaloricanım bende gelini götürdüm kontürole rahimimi diken doktor ordaydı gelin onu istedi o görünce şaştı dedi sana ne oldu ne güzel kilo vermişsin dediordaki yardımcısıda yalşvardı şu listeyi banada ver diye verdim kendi listemi benim liset pc attı eşim diyeyimde çıkarsın bakalım seninle bir başlıcalım bebem benimki 1600 kalorilik bebem senin kaç kalori
işşallah canım fitnisa yazılıcam diye kagıt almıştım spor salonundan evde bulamıyorum nereye soktum acaba:44::44:daha onu ana saglıgına götürücem onaylatıcam gidicem yazılıcam günleri belirlicemanlıcagın işim çok pazarteside yürüyüşe başlıcem malum gelinle bebekle ugraştım yürüyüşü ertelemek zorunda kaldım pazartesi sabah 11 kadıköye bagdat caddesine doktoruma gidicem test sonuçlarımı almaya ve görüşmeye ordanda bebek görmeye gidicem arkadaşa oglan 4 aylık oldu eşim dedi hem opraya gidelim hemde seni oraya bırakayım söz verdi çalışmıcek eşim orda az otururm sonra ver elini sahil şöyle mehtaba karşı yürürüm eşimle bu aralar işlerinden dolayı ban vakit ayıramıyo dün okadar el cagızlarımla yemek hazırladım yesin diye eve 6 geldi yemek ye dedim kebap yemiş dedim sen kebap ye ben burda salata revamı dedim dediki canım benim proteyine seninde kilo vermeye ihtiyacın var dedi o adamlar neden bu kadar acımasız olurlarki yemegi tam yicek telefon geldi hayde başka işe gitti bugünde işten gelicek gene oruya gidicek tek kalıcem evde yani gecede burda degilsinizki iki lafın belini kıralım dün hürremi seyrettim okadar bıçak darbesine ölmedi kadın ya haftaya daha heyecanlı gül aga çıktı diziden gürse bilselde oynucek bundan sonra ah ah şimdi gelde çarşambayı bekle kahvaltıya krepmi yapsam 3 krep çok olurmu kızlar kepekli
doğacım hoşgeldin cnmmm..nasılsın....sen çok yardım ediyorsun listelerde bildirimlerde tşkler cnm elerine sağlıkk.....
:44::44::44:bu liste ne listesi bebem
pazartesi...gerbera..............2(izinlimiydi?)
salı...angiera......................izinli
çarşamba...ecemavi............3
perşembe...senarist.............6
cuma...saphira....................15
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic...........15
salı...saliss.........................30
çarşamba...paşam...............19
perşembe...kelebekolacam....2izinli
doğa....................................5
ecemavinin sanırım ogün misafiri gelicekti....
kelebeğin kızı rahatsızdı
gerbera izinliimiydi göremedim kızlar yanlışım varsa düzeltin...
14 MAYIS 2012 PAZARTESİ MSG SAYILARIMIZ.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?