Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım menün bu yani başka yok enteresan banada verdi doktor harfi harfine uyarsan dedi 5 kilo ayda garanti dedi acaba diyorum bir ay denesemmi :26::26:

denemeni tavsiye ederim yanılmıyorlar harfiyen uyarsan

evet cnm hiç kaçamak yapma bence çok iyi vericeksin 1 ayda..senin diyetisyen özel mi ne kadar alıyor seans başı?

devlet hastanesinde endokrin diyetisyeni cnm ücretsiz yani

Hoşbuldummm.Misafir ol gel bizim takıma ama börekler açamayız sanaaaa haberin olsun yani

canım ocaktan beri böregin pilavın tadını unuttum yemeye kalksam karbonhidratım diye bagırıyo banaageçen eşime pilav yaptım dediki canım bir kaşıy ye tam aldım bir kaşık görmüyomusun pirinçler bagırıyo yeme beni diye dedim adam koptu gülmekten ama ahtım var 70 düşüyüm eşim ban frambuazlı pastaa alıcek bende pirinç pilavı yapıcem jübile yapıcem yaşasın aç tavuk kendini bugday ambarında bulurmuş benimkide o hesap

CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI

4 Mayıs 2012 *** 255. Etap *** 4. Takım
11 Mayıs 2012 *** 256. Etap *** 5. Takım
18 Mayıs 2012 *** 257. Etap *** 6. Takım
25 Mayıs 2012 *** 258. Etap *** 7. Takım

1 Haziran 2012 *** 259. Etap *** 8. Takım
8 Haziran 2012 *** 260. Etap *** 9. Takım
15 Haziran 2012 *** 261. Etap *** 13. Takım
22 Haziran 2012 *** 262. Etap *** 14. Takım
29 Haziran 2012 *** 263. Etap *** 1. Takım

kızlar liste sırası haftaya bizdeymiş:18::18:

doğacım hoşgeldin cnmmm..nasılsın....sen çok yardım ediyorsun listelerde bildirimlerde tşkler cnm elerine sağlıkk.....

ipekyolll cummm cnmmm hoşgeldinnnnasılsın...kızınısüten kesiyorsun inş sorunsuz atlatırsınız cnm benim...ipekcim sen şimdi tr ye kesin dönüşmü yaptın artık tr demisin?

denemeni tavsiye ederim yanılmıyorlar harfiyen uyarsan

devlet hastanesinde endokrin diyetisyeni cnm ücretsiz yani
canım bende gelini götürdüm kontürole rahimimi diken doktor ordaydı gelin onu istedi o görünce şaştı dedi sana ne oldu ne güzel kilo vermişsin dediordaki yardımcısıda yalşvardı şu listeyi banada ver diye verdim kendi listemi benim liset pc attı eşim diyeyimde çıkarsın bakalım seninle bir başlıcalım bebem benimki 1600 kalorilik bebem senin kaç kalori
olsunnnn sevgigülüm:)adet bitince bak nasılda pat diye inecek tartı 1.5 kilo belki de 2

işşallah canım fitnisa yazılıcam diye kagıt almıştım spor salonundan evde bulamıyorum nereye soktum acaba:44::44:daha onu ana saglıgına götürücem onaylatıcam gidicem yazılıcam günleri belirlicem anlıcagın işim çok pazarteside yürüyüşe başlıcem malum gelinle bebekle ugraştım yürüyüşü ertelemek zorunda kaldım pazartesi sabah 11 kadıköye bagdat caddesine doktoruma gidicem test sonuçlarımı almaya ve görüşmeye ordanda bebek görmeye gidicem arkadaşa oglan 4 aylık oldu eşim dedi hem opraya gidelim hemde seni oraya bırakayım söz verdi çalışmıcek eşim orda az otururm sonra ver elini sahil şöyle mehtaba karşı yürürüm eşimlebu aralar işlerinden dolayı ban vakit ayıramıyo dün okadar el cagızlarımla yemek hazırladım yesin diye eve 6 geldi yemek ye dedim kebap yemiş dedim sen kebap ye ben burda salata revamı dedim dediki canım benim proteyine seninde kilo vermeye ihtiyacın var dedio adamlar neden bu kadar acımasız olurlarki yemegi tam yicek telefon geldi hayde başka işe gitti bugünde işten gelicek gene oruya gidicek tek kalıcem evde yani gecede burda degilsinizki iki lafın belini kıralım dün hürremi seyrettim okadar bıçak darbesine ölmedi kadın ya haftaya daha heyecanlı gül aga çıktı diziden gürse bilselde oynucek bundan sonraah ah şimdi gelde çarşambayı beklekahvaltıya krepmi yapsam 3 krep çok olurmu kızlar kepekli

:44::44::44:bu liste ne listesi bebem

1500 kalori

pazartesi...gerbera..............2(izinlimiydi?)
salı...angiera......................izinli
çarşamba...ecemavi............3
perşembe...senarist.............6
cuma...saphira....................15
14 Mayıs haftası

pazartesi...shopaholic...........15
salı...saliss.........................30
çarşamba...paşam...............19
perşembe...kelebekolacam....2izinli
doğa....................................5
ecemavinin sanırım ogün misafiri gelicekti....
kelebeğin kızı rahatsızdı
gerbera izinliimiydi göremedim kızlar yanlışım varsa düzeltin...
14 MAYIS 2012 PAZARTESİ MSG SAYILARIMIZ.........

BEN kaçtım kızlar..kızım uyanmadan kalkayım biraz ortalık toplayayım..kızımın kahvaltısını hazırlayayım...evde gene işim çokkk gene işim çokk...2 gün rahatıma baktım yıgıldı hepsi pofffffff

benidemi saydın misafir sanatçı olarak takılıyordum ben

ben salihanın kız kardeşiyim
umarım hata yapmam

cuma sayıları
salı...angiera......................
çarşamba...ecemavi.............7
perşembe...senarist.............8
cuma...saphira....................6

pazartesi...shopaholic...........3
salı...saliss.........................12
çarşamba...paşam...............izinli 1
perşembe...kelebekolacam....10
cuma...gerbera...................6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…