Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu da salı olan.:18: herkese kolay gelsn :) iyi sonuçlar alırsınıııııız inşallah

salı...angiera......................6
çarşamba...ecemavi............ 5
perşembe...senarist.............5
cuma...saphira....................6

pazartesi...shopaholic...........3
salı...saliss.........................24
çarşamba...paşam...............izinli 9
perşembe...kelebekolacam....9
cuma...gerbera...................16

harfiyen ve saatlerini daha aynen uy bak nasıl vericeksin pilav yasak değilki niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine kuzum aç bak listende yazıyor hatta listeyi koy burayada sana kaçamaklarındaedeyim unutma saat şaşmıcak dedi doktor yoksa önünüze bir tepsi börek koysam doymazsınız dedi yaa saat çok önemli

ara:1 çay kaşığı dondurma

ara:4 ad. erik

öğlen:

1 kase yoğurt
1 küçük salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
500 ml su

ara:6-7 ad erik

sütlü nescafe

ara: yine erik hep erik

akşam:

1 dolu tabak etli patlıcan yemeği
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kase yoğurt

150 gr. kadar dondurma (1 kaşık ucundan tadayımla başlamıştı her şey )

su:2-2.5 lt

sporumu gerberaya msj atıcam şimdi
benimki de bozuk,ben rondodan geçirdim canım.Biraz da süzdüm.sürahide duruyor

afiyet olsun canım
Kolay gelsin canım sana
K fleakslerimi aldım.Sabah başlıyorum.
oh hadi bakalım :)) hayırlı olsun bol bol gitsin kilolar
yakın olsak yardıma gelirdim valla ama çok uzağız anacım.Allah kolaylık versin
Gunaydin kizlarrr.....ne cok olmus yazmayaliii....esimle 3gunlugune ordu ya gidiyorum..otobusteyim...yarim saat kaldi neysekii..

Keyifler nasil...ins. Hepiniz iyisinizdir....
hoşgeldin safişim hayırlı yolculuklar
Günaydın kardeş takımm.Ben 4. takımdanım.Bizim takım herhalde hala uyuyor ben de kardeş takımıma bi selam veriyim didim
günaydın canım hoşgeldin
evet canım ben biliyordum
eline sağlık bitanem

kızlar msj sayısı 5 in altında kalanlar izinli miydi?üstünde zaman geçerek sayım yapıldığı için unutuyorum açıkçası

hoşgeldin canı teşekkür ederiz

eline sağlık

kızlar 5 in altında kalanlardan mazaret bekliyorum

SAPHİRA cım cnm geçen salı kızım rahatsızdı..ondan öncekinde de netimde sorun vardı ikisni de msg olarak yazmıitım mazeretimi..bulayım mı msjları cn...

buralardayım sabahtan beri yazamadım hiç.. hepinizi okudum ama

113,5 yani 6 günde 400 gr neyse buna da şükür almadım en azından di mi :107:

dünkü menümü de yazayım.. yalnız spora başlayamadım yine kızıyorum çok kendime.. bu sabah da kalkamadım :26: kahvaltı da edemedim

16.Mayıs.2012 Menüm

Kahvaltı: 1 Bardak Kahveli L.Süt
Öğlen: 1 Dukan Krebi+ Salatalık+ Domates+ 2 kk Peynir+ Su
Ara: 3-4 Adet Kayısı
Akşam: Tavuk Göğüs Izgara+ Yeşil Salata+ L.Yoğurt
Ara: 2 Tane Kayısı+ 1 Küçük Kase Kraker(10-15 tane mini çubuk kraker)
Gece: 1 Bardak Süt

yarına eksilme planlarım var ama

sabah iki kutu meyveli activia yedim
öğlen bakla ve yoğurt yicem
akşama da bakla tavuk ve yoğurt yicem

eğer yediden sonra hiçbirşey yemezsem 112 yi görürüm kesin bence

bende okuyorum ama yorum yapamıyorum..yarın regl günüm düzenli olurum genelde.ondan mıdır yorgunluktan mıdır yarım saat bir hastaya laf anlatamamaktanmıdır gerginim biraz..şöyle çimenlere uzanıp uyuyasım var..reglden dolayı yarın için ümitsizim..önümüzdeki hafta üstüne katarak vermem lazım..tembellik yok..günler geçiyor..

bunalımdaydım cnm o aralar takımdan ayrılmayı düşünüyordum hatta yazmıştım bile ayrılayım diye ki son anda kendimi toparlayıp geldim

öğlen yemeği yicem şimdi

4 kaşık bezelye
4 kaşık bulgur
2 kaşık çökelek
2 dilim ekmek
yağsız salata

100 kalori ben senden büyükümkazanmız mubarek olsun bebem yarında ben başlıcam kendi diyetime yada seninkinemi başlasam ne dersin
gene potayı aşamamışım öncekigünlerde yoktum malum bebegim oldu özledim sıpamı ya uzak olmasaydı ne vardı

her hafta sırasıyla bir takım sonuç listelerini yazıyor
anladım canım sagol
:18::18::18::18:kaçamak yok bak olursa söylücez birbirimize sen şu listeyi öne çek hele bir bana
yol uzakya hemen kaç seni gidi senianca nevresimleri topladım attım makinaya daha beyazlıları asıcem elektirik gitti çıkmaz zorunda akldım işlerimi bitiriyim gelicem aranıza tabi biterse:18::18:

günayydıınnnn keyifli,mutlu ve kalorisiz bir gün dilerim
günaydım bebem bu arada avatarın pek dadluuu
ha bi de eğer 112 yi ucundan bile görürsem--->>> :131:
ben 85 gördüysem sende göürürsün merak etme
canım gel sana elcagızlarımla masaj yapayım

şimdi gelelim bana sizle yazışırken elektirik gitti kaldım kala pc başındaneyse dedim nevresimleri atıyım makinmnaya anca yatak odasuıını topladım daha dolapları düzeltmedim aslında düzenlide eşimin yeri adam gıcklıgına el attaki kıyafetleri çekiyoneyse dedim ev işine takılmadan kahvaltımı yapayım girdim mutfaga 4 yemek kaşıgı kepek 1 yumurta bir bardak yarım yaglı süt koydum içinede kibrik kutusu büyüklügünde peynir badem domates acı sizvri biber koydum kocaman bir ayran yaptım oh gelme keyfimekrep 2 tane çıktı eşim geldi eve malzeme almaya gelmiş krebi görünce sana 2 tane çok sen diyetet degilmiydin dedi neyse kaptırdıkmı krebim birini halen içim yanıyo gitti canım krep neyse dedim bana biri çok gel sen ye şaka bir yana dedim nasıl olmuş aynı şekil buellerine saglık dedi krebime sulandın onu anladımda ayranımdan ne istedin neysmiş kreri yerken ayransız gitmiyomuş anlıcagınız 1 krebi kaptırdım ama 2 krebi kaptırmadım yedim yarasın bananeyse kızlar öylenede ne yerim allah bilir ev işleri beni bekler namaza kadar azaltıyım biraz işleri sonra sevişirik artık siz siz olun eşinizi sabit bir işe sokun öle benim ieşim gibi olmasın yoksa gider krebiniz demedi demeyin

Son düzenleme:
demeyi unuttum 5 biryerde kocaman bir bardak çayımıda içiyim öyle aranızdan ayrılıyım bari eşimde kızdı her işi aynı gün yapma azar azar yap dedi spor olur sana dedi ne spor ama

Afiyet olsun canım.Bende sabah 8 gibi yürüyüşe çıkmayı planlıyorduma ama miniğimin ağlama krizi tuttuğu için çıkamadım ne yazık ki
Gunaydin kizlarrr.....ne cok olmus yazmayaliii....esimle 3gunlugune ordu ya gidiyorum..otobusteyim...yarim saat kaldi neysekii..

Keyifler nasil...ins. Hepiniz iyisinizdir....
İyi eğlenceler canımcım.Özledik seni....
Kız bayılıyorum senin şu azmine frambuazlı pastana...
ipekyolll cummm cnmmm hoşgeldinnnnasılsın...kızınısüten kesiyorsun inş sorunsuz atlatırsınız cnm benim...ipekcim sen şimdi tr ye kesin dönüşmü yaptın artık tr demisin?

Saol canım hoşbulduk.Kesin dönüş yapmadım gülüm yazı burda geçireceğim büyük ihtimalle.Yaz sonunda nijeryaya geçeceğiz inş.Kızıma gelince annemin dediğine göre çok ağlamadı ama tabi bana biraz ağır geldi ağlama şekli.Gece 2.30 gibi kalktı yarım saat ağladı öperek uyuttum.Birde sabah kalkınca ağladı yavaş yavaş sakinleşti.Şimdi süt diyor acıp bak pis olmuş diyorum pis deyip kapatıyor.Bakalım bugünüde atlatırsak düzelir inş

SAPHİRA cım cnm geçen salı kızım rahatsızdı..ondan öncekinde de netimde sorun vardı ikisni de msg olarak yazmıitım mazeretimi..bulayım mı msjları cn...
tamam tatlım.yok bulmana gerek yok canım.üstünden zaman geçince unutuyorum izinleri de ondan soruyorum
afiyet olsun canım.sanırım protein+sebze günündesin..400 gr için tebrik ederim harika bence..az ve öz gitsin canım,bir daha gelmemek üzere
yarına eksilme planlarım var ama

sabah iki kutu meyveli activia yedim
öğlen bakla ve yoğurt yicem
akşama da bakla tavuk ve yoğurt yicem

eğer yediden sonra hiçbirşey yemezsem 112 yi görürüm kesin bence
afiyet olsun..meyveli activia şeker içeriyor canım,üzerini okudun mu hiç?
amaann bilmem mi şu regl gerginliğini ne gıcıktır yaa,resmen dünyaya küsüyorum.eşim bile artık hemen anlıyor,hastasın ya sapıttın gene diyor ben de hemen üste çıkıyorum tabi;madem bunu biliyorsun ona göre davran bana diyorum
bunalımdaydım cnm o aralar takımdan ayrılmayı düşünüyordum hatta yazmıştım bile ayrılayım diye ki son anda kendimi toparlayıp geldim
tamam canım
öğlen yemeği yicem şimdi

4 kaşık bezelye
4 kaşık bulgur
2 kaşık çökelek
2 dilim ekmek
yağsız salata
nişasta ağırlık olmuş menün bence..bezelye+bulgur+ekmek hem de 2 dilim ama diyetisyen listesi tabi..uy bakalım canım ne olacak görelim hep birlikte..memnun kalırsan belki bende senden kopya çekerim
elektrik tam zamanını bulmuş gidecek desene
eşine de sana da afiyet olsun canım

canım eşim diyo hade hade hakkettim 15 kiloyu ver alıcem diyo işin komigi alsada yemem galiba insan yememeye alışıyo sanki kilo alırmış gibi oluyo yaw ama bir kereden birşey olmaz kıyamam yavruma ah olsada benimde yavrum ben onu koynumda yatırım kardeşimin oglu dogdu 8 gün kaldım yanında hep koynuma aldım beşşigine yatırmadım inan koklaya koklaya öptüm yattırdım kolumun altına sarılaraktan ordanda ayrıldım evime geldimya okadar alışmışımki çok agladım yanımda yok diye yemin olsun kardeşim oldu diye kısaknma aklımdan geçmedi ama sanki ben dogurdumda elimden aldı gibi oldular gelinde ertesi gün aradı abla eymen seni çok özledi gelsene dedi gitmedim çok istedim ama gidemedim ablamın oglunda hata yaptım bunda yapmak istemiyorum çok alıştım ablamın ogluna ondan ayrılmasıda zor oldu eşininde kırması cabası halen içimden gitmez eşinin kırması aklıma geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…