ara:1 çay kaşığı dondurma
ara:4 ad. erik
öğlen:
1 kase yoğurt
1 küçük salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
500 ml su
ara:6-7 ad erik
sütlü nescafe
benimki de bozuk,ben rondodan geçirdim canım.Biraz da süzdüm.sürahide duruyorcanım blendırım benim vardıda eşim olacak kütük bozduneyden geçiricemki ben onu ya:26::26:
utanmanı yesinler senin bebemkib ablamda 12 adet maydonoz bir limon ve bir bardak suyu koyuyodu aç karnına içiyodu bebem 15 gün yaptı diyoki kolestrolim bile gitti kiloda verdi acaba diyorum onuda uygulasakmı işin kötüsü blendır lazım onada acaba eşime öpücük versem kanarmı
afiyet olsun canımşimdi gelelim bana sabah 2 adet kepekli krep yedim param parçaiçine bir edet badem bir edet salatalık taze nane dereotu ve maydonoz yedim bir tutam 5 biryede kocaman bir bardak içtim öglen yemedim es geçelim sonracıma akşamada avucum içi kadar tavuk eti gögüz tavada ızgara yaptım sonracıma bir adet kıvırcık roka bir adet badem ve domates bir yemek kaşıgı zeytinyagı ve 1 limonu sıktım sonracıma kocaman yeşilligi yedim ve kocaman bir bardakta ayran içtim cik kadarda tuz koydum şimdide küçük bir kase erik yiyorum bu arada birazdanda soda içicem yemekleri 5.30 yedim daha yemek yemeyi düşünmüyorum 6 sonra bundan böyle suyu içmedim kusura bakmayın ne olur canım istemedi işşallah suyada başlıcam sonra spor gitsin kilolar
Kolay gelsin canım sanaKızlar iyi akşamlar canlarım ben geldim
Genee berbat günler geldi kapıma dayandıı kızlar bir süre spor bildiriminden izin almak istiyorum mesaj sayımını daa kardeşim yarın yapacakk kızlarr bir bilsenizz o kadar sorumsuz bir grubum var ki stajdaa saliha eğitim var yapar mısın saliha ders var hazırlanır mısın saliha sunum var biz yapmadıksözde grubuz ama herşeyi ben yaptım sözde grup çalışması yapmasam bende düşük not alacağım Bugünde uyuyordum elli kere aradılarr yarına ödev varmış biz yapmadık diyee Cinlerim tepeme çıktıı yani yap diyorlar Allahım sabırr son 2 hafta kızlar beni azcık idare eder misiniz
oh hadi bakalım :)) hayırlı olsun bol bol gitsin kilolarK fleakslerimi aldım.Sabah başlıyorum.
yakın olsak yardıma gelirdim valla ama çok uzağız anacım.Allah kolaylık versinbugün trafigim çok işler okadar çokki saymakla bitmez işe başlamadan dedim bir bakıyım bizim yavrulara dedimişi olmayan bana gelsinde el atsın işlere az işim var durun bakın sayıyım
1-evi süpür sil toz al
2-çamaşır as topla ütüle
3-duşakabini yıka wc ilaçla
4-yatakodasını topla dolapları düzenle nevresimleri degiştir onları yıka as ütüle
5-mutfagı temizle dolaplarını sil doalbı hallet NOT kendime bu arada kahvaltı hazırlıcem
6-markete git eksikleri al
7-halıları sirkele kompile su yap mobilyaları sil cilala televizyono cifle sil kurula
8-peçeteleri degiştir
:111::111::111::111::111:anlıcagınız hiç i,şim yok bu işleri işşallah yaparım yarı yolda bırakmazsam iyiistanbul çok sıcak bu arada bir sepet ütü var nefret ediyorum yazın gelmesinden gene çileli günlerim başlıcek
hoşgeldin safişimGunaydin kizlarrr.....ne cok olmus yazmayaliii....esimle 3gunlugune ordu ya gidiyorum..otobusteyim...yarim saat kaldi neysekii..
Keyifler nasil...ins. Hepiniz iyisinizdir....
günaydın canım hoşgeldinGünaydın kardeş takımm.Ben 4. takımdanım.Bizim takım herhalde hala uyuyor ben de kardeş takımıma bi selam veriyim didim
evet canım ben biliyordumCUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
4 Mayıs 2012 *** 255. Etap *** 4. Takım
11 Mayıs 2012 *** 256. Etap *** 5. Takım
18 Mayıs 2012 *** 257. Etap *** 6. Takım
25 Mayıs 2012 *** 258. Etap *** 7. Takım
1 Haziran 2012 *** 259. Etap *** 8. Takım
8 Haziran 2012 *** 260. Etap *** 9. Takım
15 Haziran 2012 *** 261. Etap *** 13. Takım
22 Haziran 2012 *** 262. Etap *** 14. Takım
29 Haziran 2012 *** 263. Etap *** 1. Takım
kızlar liste sırası haftaya bizdeymiş:18::18:
eline sağlık bitanempazartesi...gerbera..............2(izinlimiydi?)
salı...angiera......................izinli
çarşamba...ecemavi............3
perşembe...senarist.............6
cuma...saphira....................15
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic...........15
salı...saliss.........................30
çarşamba...paşam...............19
perşembe...kelebekolacam....2izinli
doğa....................................5
ecemavinin sanırım ogün misafiri gelicekti....
kelebeğin kızı rahatsızdı
gerbera izinliimiydi göremedim kızlar yanlışım varsa düzeltin...
14 MAYIS 2012 PAZARTESİ MSG SAYILARIMIZ.........
günayydıınnnnkeyifli,mutlu ve kalorisiz bir gün dilerim
hoşgeldin canı teşekkür ederizben salihanın kız kardeşiyim
umarım hata yapmam
cuma sayıları
salı...angiera......................
çarşamba...ecemavi.............7
perşembe...senarist.............8
cuma...saphira....................6
pazartesi...shopaholic...........3
salı...saliss.........................12
çarşamba...paşam...............izinli 1
perşembe...kelebekolacam....10
cuma...gerbera...................6
bu da salı olan.:18: herkese kolay gelsn :) iyi sonuçlar alırsınıııııız inşallah
salı...angiera......................6
çarşamba...ecemavi............ 5
perşembe...senarist.............5
cuma...saphira....................6
pazartesi...shopaholic...........3
salı...saliss.........................24
çarşamba...paşam...............izinli 9
perşembe...kelebekolacam....9
cuma...gerbera...................16
ara: yine erik hep erik
akşam:
1 dolu tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
150 gr. kadar dondurma (1 kaşık ucundan tadayımla başlamıştı her şey)
su:2-2.5 lt
sporumu gerberaya msj atıcam şimdi
benimki de bozuk,ben rondodan geçirdim canım.Biraz da süzdüm.sürahide duruyor
afiyet olsun canım
Kolay gelsin canım sana
oh hadi bakalım :)) hayırlı olsun bol bol gitsin kilolar
yakın olsak yardıma gelirdim valla ama çok uzağız anacım.Allah kolaylık versin
hoşgeldin safişimhayırlı yolculuklar
günaydın canım hoşgeldin
evet canım ben biliyordum
eline sağlık bitanem
kızlar msj sayısı 5 in altında kalanlar izinli miydi?üstünde zaman geçerek sayım yapıldığı için unutuyorum açıkçası
1500 kalori
gene potayı aşamamışımpazartesi...gerbera..............2(izinlimiydi?)
salı...angiera......................izinli
çarşamba...ecemavi............3
perşembe...senarist.............6
cuma...saphira....................15
14 Mayıs haftası
pazartesi...shopaholic...........15
salı...saliss.........................30
çarşamba...paşam...............19
perşembe...kelebekolacam....2izinli
doğa....................................5
ecemavinin sanırım ogün misafiri gelicekti....
kelebeğin kızı rahatsızdı
gerbera izinliimiydi göremedim kızlar yanlışım varsa düzeltin...
14 MAYIS 2012 PAZARTESİ MSG SAYILARIMIZ.........
her hafta sırasıyla bir takım sonuç listelerini yazıyor
:18::18::18::18:kaçamak yok bak olursa söylücez birbirimizeharfiyen ve saatlerini daha aynen uy bak nasıl vericeksin pilav yasak değilki niye bu kadar eziyet ediyorsun kendine kuzum aç bak listende yazıyor hatta listeyi koy burayada sana kaçamaklarındaedeyim unutma saat şaşmıcak dedi doktor yoksa önünüze bir tepsi börek koysam doymazsınız dedi yaa saat çok önemli
yol uzakya hemen kaç seni gidi seniara: yine erik hep erik
akşam:
1 dolu tabak etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
150 gr. kadar dondurma (1 kaşık ucundan tadayımla başlamıştı her şey)
su:2-2.5 lt
sporumu gerberaya msj atıcam şimdi
benimki de bozuk,ben rondodan geçirdim canım.Biraz da süzdüm.sürahide duruyor
afiyet olsun canım
Kolay gelsin canım sana
oh hadi bakalım :)) hayırlı olsun bol bol gitsin kilolar
yakın olsak yardıma gelirdim valla ama çok uzağız anacım.Allah kolaylık versin
hoşgeldin safişimhayırlı yolculuklar
günaydın canım hoşgeldin
evet canım ben biliyordum
eline sağlık bitanem
kızlar msj sayısı 5 in altında kalanlar izinli miydi?üstünde zaman geçerek sayım yapıldığı için unutuyorum açıkçası
günaydım bebem bu arada avatarın pek dadluuugünayydıınnnnkeyifli,mutlu ve kalorisiz bir gün dilerim
ben 85 gördüysem sende göürürsün merak etmeha bi de eğer 112 yi ucundan bile görürsem--->>> :131:
canım gel sana elcagızlarımla masaj yapayımbende okuyorum ama yorum yapamıyorum..yarın regl günüm düzenli olurum genelde.ondan mıdır yorgunluktan mıdır yarım saat bir hastaya laf anlatamamaktanmıdır gerginim biraz..şöyle çimenlere uzanıp uyuyasım var..reglden dolayı yarın için ümitsizim..önümüzdeki hafta üstüne katarak vermem lazım..tembellik yok..günler geçiyor..
Afiyet olsun canım.Bende sabah 8 gibi yürüyüşe çıkmayı planlıyorduma ama miniğimin ağlama krizi tuttuğu için çıkamadım ne yazık kigünaydıııııındiyette olunca açılışı ben yapıyorum
sabah 7 de
1 yemek kaşığı çökelek
6 adet dındık
dımates biber roka
2 dilim ekmek kepekli
saat 8 de yürüyüşe çıkcam
bir ay boyunca değişmeyecek listem bu olacak fındık çökelek ve ekmekhem diyette olup hemde fınfık yemek harika bişey
İyi eğlenceler canımcım.Özledik seni....Gunaydin kizlarrr.....ne cok olmus yazmayaliii....esimle 3gunlugune ordu ya gidiyorum..otobusteyim...yarim saat kaldi neysekii..
Keyifler nasil...ins. Hepiniz iyisinizdir....
Kız bayılıyorum senin şu azmine frambuazlı pastana...canım ocaktan beri böregin pilavın tadını unuttum yemeye kalksam karbonhidratım diye bagırıyo banaageçen eşime pilav yaptım dediki canım bir kaşıy ye tam aldım bir kaşık görmüyomusun pirinçler bagırıyo yeme beni diye dedim adam koptu gülmekten ama ahtım var 70 düşüyüm eşim ban frambuazlı pastaa alıcek bende pirinç pilavı yapıcem jübile yapıcem yaşasın aç tavuk kendini bugday ambarında bulurmuş benimkide o hesap
ipekyolll cummm cnmmm hoşgeldinnnnasılsın...kızınısüten kesiyorsun inş sorunsuz atlatırsınız cnm benim...ipekcim sen şimdi tr ye kesin dönüşmü yaptın artık tr demisin?
tamam tatlım.yok bulmana gerek yok canım.üstünden zaman geçince unutuyorum izinleri de ondan soruyorumSAPHİRA cım cnm geçen salı kızım rahatsızdı..ondan öncekinde de netimde sorun vardı ikisni de msg olarak yazmıitım mazeretimi..bulayım mı msjları cn...
afiyet olsun canım.sanırım protein+sebze günündesin..400 gr için tebrik ederim harika bence..az ve öz gitsin canım,bir daha gelmemek üzereburalardayım sabahtan beri yazamadım hiç.. hepinizi okudum ama
113,5 yani 6 günde 400 grneyse buna da şükür almadım en azından di mi :107:
dünkü menümü de yazayım.. yalnız spora başlayamadım yinekızıyorum çok kendime.. bu sabah da kalkamadım :26: kahvaltı da edemedim
16.Mayıs.2012 Menüm
Kahvaltı: 1 Bardak Kahveli L.Süt
Öğlen: 1 Dukan Krebi+ Salatalık+ Domates+ 2 kk Peynir+ Su
Ara: 3-4 Adet Kayısı
Akşam: Tavuk Göğüs Izgara+ Yeşil Salata+ L.Yoğurt
Ara: 2 Tane Kayısı+ 1 Küçük Kase Kraker(10-15 tane mini çubuk kraker)
Gece: 1 Bardak Süt
afiyet olsun..meyveli activia şeker içeriyor canım,üzerini okudun mu hiç?yarına eksilme planlarım var ama
sabah iki kutu meyveli activia yedim
öğlen bakla ve yoğurt yicem
akşama da bakla tavuk ve yoğurt yicem
eğer yediden sonra hiçbirşey yemezsem 112 yi görürüm kesin bence
amaann bilmem mi şu regl gerginliğini ne gıcıktır yaa,resmen dünyaya küsüyorum.eşim bile artık hemen anlıyor,hastasın ya sapıttın gene diyorbende okuyorum ama yorum yapamıyorum..yarın regl günüm düzenli olurum genelde.ondan mıdır yorgunluktan mıdır yarım saat bir hastaya laf anlatamamaktanmıdır gerginim biraz..şöyle çimenlere uzanıp uyuyasım var..reglden dolayı yarın için ümitsizim..önümüzdeki hafta üstüne katarak vermem lazım..tembellik yok..günler geçiyor..
tamam canımbunalımdaydım cnm o aralar takımdan ayrılmayı düşünüyordum hatta yazmıştım bile ayrılayım diye ki son anda kendimi toparlayıp geldim
nişasta ağırlık olmuş menün bence..bezelye+bulgur+ekmek hem de 2 dilim ama diyetisyen listesi tabi..uy bakalım canım ne olacak görelim hep birlikte..memnun kalırsan belki bende senden kopya çekerimöğlen yemeği yicem şimdi
4 kaşık bezelye
4 kaşık bulgur
2 kaşık çökelek
2 dilim ekmek
yağsız salata
elektrik tam zamanını bulmuş gidecek deseneşimdi gelelim bana sizle yazışırken elektirik gitti kaldım kala pc başındaneyse dedim nevresimleri atıyım makinmnaya anca yatak odasuıını topladım daha dolapları düzeltmedim aslında düzenlide eşimin yeri adam gıcklıgına el attaki kıyafetleri çekiyo neyse dedim ev işine takılmadan kahvaltımı yapayım girdim mutfaga 4 yemek kaşıgı kepek 1 yumurta bir bardak yarım yaglı süt koydum içinede kibrik kutusu büyüklügünde peynir badem domates acı sizvri biber koydum kocaman bir ayran yaptım oh gelme keyfime krep 2 tane çıktı eşim geldi eve malzeme almaya gelmiş krebi görünce sana 2 tane çok sen diyetet degilmiydin dedi neyse kaptırdıkmı krebim birini halen içim yanıyo gitti canım krep neyse dedim bana biri çok gel sen ye şaka bir yana dedim nasıl olmuş aynı şekil bu ellerine saglık dedi krebime sulandın onu anladımda ayranımdan ne istedin neysmiş kreri yerken ayransız gitmiyomuş anlıcagınız 1 krebi kaptırdım ama 2 krebi kaptırmadım yedim yarasın bana neyse kızlar öylenede ne yerim allah bilir ev işleri beni bekler namaza kadar azaltıyım biraz işleri sonra sevişirik artık siz siz olun eşinizi sabit bir işe sokun öle benim ieşim gibi olmasın yoksa gider krebiniz demedi demeyin
Afiyet olsun canım.Bende sabah 8 gibi yürüyüşe çıkmayı planlıyorduma ama miniğimin ağlama krizi tuttuğu için çıkamadım ne yazık ki
İyi eğlenceler canımcım.Özledik seni....
Kız bayılıyorum senin şu azmine frambuazlı pastana...
Saol canım hoşbulduk.Kesin dönüş yapmadım gülüm yazı burda geçireceğim büyük ihtimalle.Yaz sonunda nijeryaya geçeceğiz inş.Kızıma gelince annemin dediğine göre çok ağlamadı ama tabi bana biraz ağır geldi ağlama şekli.Gece 2.30 gibi kalktı yarım saat ağladı öperek uyuttum.Birde sabah kalkınca ağladı yavaş yavaş sakinleşti.Şimdi süt diyor acıp bak pis olmuş diyorum pis deyip kapatıyor.Bakalım bugünüde atlatırsak düzelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?