Mali çözecek birazdanBi senle ben
Bi deMunzevi Zencefil ben yengemde nasıl okuduğumu biliyomuyum senin dediğini gördüm mü görmedim mi hiç hatırlamıyorum
Dometes ya dometes iç sende özellikle akşamlari içmek öğün ki fazla yediğin yemeğin kalorisini aşağı çekiyorÖldürecek karıyı
Kendi içiyo yetmiyo bi de millete içirecek domestosu
Oha ne diyon la???
Ulan gözüm dolmuştu bi kahkaha attım yane olduğu nereye olduğu çok önemli
Şurda iki dk mevzu yaptırmıyon wayt yaaDometes ya dometes iç sende özellikle akşamlari içmek öğün ki fazla yediğin yemeğin kalorisini aşağı çekiyor
Banu cuma günü bende bir şey ararken birden dökmüş oldum ay bugünü mü buldum kandil günü zorum neydi diye söylendim durdum, yap kurtul en iyisi sonra rahat edeceksin diye bir gazla yaptım. İyi ki yaptı şükür bitti diyorum şimdi. Sende hafi bir gayret yap kurtul.Bütün kıyafetleri döktüm
Ama canım yapmak istemiyor
Sende helvaya üzülüyon
O nasıl oluyor beBenim bi mortim vardı napıyo acaba makatna börek mi gömüyoelfkkk
Benden sonra iğdeyle mi fingirdiyon senBi senle ben
Konuyu kapatmaya çalışıyor olabilir miyim acaba sonra ziyaretçi sayısı cosuyorŞurda iki dk mevzu yaptırmıyon wayt yaa
Ben menüyü beğendim suyu biraz daha iç sen super olur
Viliyyyyy ne yazığım keleeO nasıl oluyor be
Domestos ile ben ayrılmaz ikili olduk ya hep ondanYemin ederim domestos diye okudum. Hatta vayt yiyo bonusu diye düşündüm ama çok ciddiymiş lan
bencede tamamen katılıyrmmmBi kere soylemistim evlenmeden deneme amacli biraz da.ilerde belki cocuk olursa ona bakmak isterim calismam demistim.bu senin kararindir ben karisamam çalış diye israr edemem calisma iyi olur da diyemem.oglum dogunca ucretsiz izin aldim.14 ay ben baktim.okul cok yorucu oluyo bitkin geliyorum eve arada sakayla karisik istifa et nolacak dediği olur. Ama sevinir bence.cunku ne kadar okumus fln olsa da diyebilirim ki erkeklerin yuzde 90i ev hanimi ese sicak bakiyor diye dusunuyorum.
Ses kontrol ses kontrolKontrol edelim canlar galibiyeti bırakmak yok eksik gedik var mı bakın hele
Eki Görüntüle 2137895
Canım dün 30 dk tempolu ve 20 dk normal yürüyş vardı bugün de 20 dk orta yürüyüş 20dk bölgesel 20 dk leslie @nehirnil111
@Sidelya95 @Lunya @matematik61 @Melegiimm22Nego @hippoglisemi malipina @Nevreste elfkkk @suspushanimcim
Yaramaz zzzzzz öğrenciiiiiDersten gizlice yazıyorum
Hellöööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?