Dönme ya zaten korumdasın bence liste dışı devam et sen gelince benim sevkim kırılıyor çit diyeeeeYeni rimel almıştım ondan şüpheleniyorum. Marka değiştirdim kuzum sağol
Yapın tabi en çok sporu siz yapın
Elbet listelere geri dönerim ben
sağol banu
delirmek istemiyorum artık
sonu iyiye gitmiyordu
Storm- kuzum çok geçmiş olsun.ilaclarin faydasını görür kafanı bosaltabilirsin umarım. Rabbim seni bu hale getirenlerin elinden lurtaracak da bi cıkış kapısı açsın inşallah
Ben Bonusa kapıyı kola şişesiyle açılıyor dedim ,portakal da demişti,sonrasında Bonus eşinin pet şişeyle açtığını yazdı ya bana,portakal ben deynepten önce yazmıştım dedi,ben de kızdım Ona kibledimPortim inşallah tez zamanda dönersin neye banlandın anlayamadım fekat bdv bu belli olmaz
Ohaaaaaa
akıllı telefonlar o kadan ilerledi mi artık goto mu çekiyorlar
çubuk kraker???????????????????????????????????????????Menumu de araya sikistirim
12.30
Yarım kase domates çorbası
3 tane köfte yanına salata
Avcum kadar lavas bu arada elim kucuktur.
16.30
10 tane cubuk krater
20.00
Koca bir tabak karışık salata
4 tane parmak kadar balık ızgara
Gülmekten. Spor yapamadim daha
@MiuLego @Whiteblacklifearden32 @igdedali
Menüm
Kalknca su
Sabh(9.00)
1 su bardgı ananas
3 ceviz
Yesilcay
Öğle(14.35)(tenefüs)
Corba
Ara
Türk kahve(sade)
Aksam
Tonbalıklı salata
Su
2.5 lt su
Spor.20 dk orta yürüyüş
20 dk bölgesel
20 dk leslie
@MiuLegonehirnil111
Iyi geceler hanımlargündüz spor yaptim bide gece sporu yaptim pancar gibiyim suan da
Sali yani bugunun menusu
Sabah ac karna (8) 1 hurma 1 bardak su
Kahvalti (10) 2 has yumurta booolca maydonoz 1 zeytin 1 dlm ekmek
Aksam (16) 2 yk etli fasulye 1 kase tarcinli yogurt 1 dlm elma
Su 2.5 lt
Spor
10dk hit cardio ×5=50 (bu 50 degil 500 puani hakeder bence anam agladi )
20 dk pilates ×3=60
70 dk lesli ×3=210
6dk bacak eritme pilates ×3=18 (lastikle yapildı gün gün ölececem o şişko bacakları)
2050 ip ÷5=410 puan
Toplam 748 puan
Esra_4378 @MiuLego @Whiteblacklife @Lunya begum75 @hepfit @malipina Nare83
aynen öyle ne güzel dedinAkşam ki incirlerde gözüm kaldı ne olmuş ki sabah yedim , hiçte birşey kaubetmedim
Sabah 6 da kalktım
Kahvaltı hazırlama
Saçları masala
Beslenme hazırlığı
Makyaj yap
Kahvaltı yaptır çocuklara kendin yap
Koştur koştur evde cik
Otobusteyim bir pro ya yakışmayor ama @igdedali
yenebilir canısı.. ama bugünlerde değil.. cuma-cumartesi-pazar günleri maraş dondurması 2 top yenebilir yazın :)Ya bence meyve ve süt hakkına yenir @MiuLego yani bı danisalim ama ben eskiden diyetin moku bu çıkarmamışken yerdim :)
ne güzel hazırlamışsın ya ellerine sağlıkEki Görüntüle 2138079 Eki Görüntüle 2138080 Eki Görüntüle 2138083
Eki Görüntüle 2138082 Eki Görüntüle 2138081 Eki Görüntüle 2138084 GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
20 NİSANHEDEFLERİ
malipina (82.5)
Esra_4378 (68.9)
tevafuk55 (61.5)
Melegiimm22 (73.6)
elfkkk (72)
Lunya (65.8)
bonus (98.5)
Nevreste (63)
Floweroflife (53.5)
Sherrysherrylady (76.5)
pempisler (88.2)
neslihan165 (92)
malahit (56.1)
suspushanimcim(59.9)
masum(68.5)
yumurtalikofte(107.5)
cakil80 (84.5)
MiuLego(58)
Whiteblacklife (55.9)
Smykmy(71.3)
nehirnil111 (51.3)
begum75 (57)
İgdedali (56)
deynepnaz (63.7)
hepfit (54.5)
Konyakk (57.9)
Cutemom007 (59)
matematik61(57.8)
hippoglisemi (65)
Portakal Sulu Ördek (54.4)
Sidelya95 (56)
Güzel güzel kilo verelim tatlislerim ecukte sevryim
kuzum bugün çıkıyorum 18:10 da@MiuLego ne zaman çıkıyorsun yola, kaç gün kalacaksın
Sen eski pro sun
Sen kazana düştün zuhahahaha
ya bebeğim sen kariyer peşindesin biz napalım
Dualarım seninle canımamin amin kuzum
Teşekkür ederim nehirim
Hiç spor yapamadım malesef
Maraş hiç sevmemyenebilir canısı.. ama bugünlerde değil.. cuma-cumartesi-pazar günleri maraş dondurması 2 top yenebilir yazın :)
ne güzel hazırlamışsın ya ellerine sağlık
kuzum bugün çıkıyorum 18:10 da
işteyim şuan
Akşam yarım saat erken çıkıcam işten koştur koştur otobüs.. 14 saat.. sunum yapıp yarın akşam yine otobüse binicem aynı gün içinde.. biraz zorlayacak beni
hee doğru ben eski zenginlerdenim demi
canım benim inşallah iyi gelir.. bu süreçte sen de kendini yıpratmamak için çabala ama lütfen.selam kızlar
dün doktora gittim sonunda(çok zor karar vermiştim)
içimdekileri anlatırken bile öfke patlamalarını yaşadım.Doktorda dedi zaten olayları şu an yaşıyor gibi anlatıyorsun diye.
obsesif bozukluğun üzerine bide anksiyete eklenince bu hale gelmişim.
son dönemde kötüye gittiğimin farkındaydım.En ufak ses bile beni benden almaya başlamıştı.
Dün doktora herkesten nefret ettiğimi söyledim mesela
Annemden-babamdan-kardeşlerimden-eşimden herkesten ama herkesten nefret ediyorum seslerine yüzlerine tahammülüm yok bana bir ilaç ver ben bunlara başka türlü tahammül edemeyeceğim dedim.
2 tane ilaç yazdı.Biri stilizan diğeri selectra
kullanmaya başladım bakalım
bilmiyorum kızlar şu an tek isteğim ot gibi umarsızca yaşamak
hçbişey düşünmeden kimseyi takmadan yaşamak
harika bir kahvaltı
öğlen de gayet iyi.. booolca su içildi detoks suları hüpletildiyse sorun yok.. spor da yaptın biliyorum :) maşallaaah
10 numara menü.. yoruma gerek yok
ay harika bir menü eksik göremiyorum sayın seyircilerrrrrrrrrrr
kuzucum öğünler -aralar arası 4 saat olmasına dikkat et ki vücudun yağ yakabilişin.. menü tertemiz ama sanki çok sık yemişsin gibi.. aslında öyle de değil..
beğendim ben.. spor da iyiyse maşallah bırakırım
spor yapıldı mı?
menü güzel mortim.. sarma olmasaydı ne kadar hafif bir günmüş diyecektim ama kararında yemişsin.. spor
suyu en az 2.5 yapalım lütfen.
vee mapusta eksiler görüp öyle gelelim
koptum
en sevdiğimMaraş hiç sevmem
Allah kolaylık versin canımyenebilir canısı.. ama bugünlerde değil.. cuma-cumartesi-pazar günleri maraş dondurması 2 top yenebilir yazın :)
ne güzel hazırlamışsın ya ellerine sağlık
kuzum bugün çıkıyorum 18:10 da
işteyim şuan
Akşam yarım saat erken çıkıcam işten koştur koştur otobüs.. 14 saat.. sunum yapıp yarın akşam yine otobüse binicem aynı gün içinde.. biraz zorlayacak beni
hee doğru ben eski zenginlerdenim demi
Konuş kız miu
Bu anam ödüle çok şartlamış kendini
Evde kadayıf yapmışlar. Porsiyonu küçükmüş şerbeti azmış ama bi de akşam
Bu arada Pazartesi yanlış bildirmiş 107,4 demişti. 107,8 olacak o
ARTISINNNNNNNNO artı değil bir kerem korumadayım kaptanım ya ben 51.4 rakamını görmek için düştüm diyorum günlerdir hala artı diyon ben 52-53 arasında takılıyorum ama basenimi acilen 3 hafta içinde daraltmam gerek ne yapmalıyım spor yapacak takatimde yokbir de hedef koymuşsun 51.3 iyice eriyeyim mi kaşık kadar mı kalayım
ayy evet yaaa
ahaaa harbiden çok tatlılar yaa
helal be esroş yürü be kuzucummmmmmmmmmm nasıl sevindim şu yazıyı okuyuncaSanirim bu sevinç sporuma evli çocuklu bir anne olarak igde yı geçemesem de benim puanlar ikiyle çarpılsın yaaa
Bebeeemm sahalara geri döndüm bugünde iyi yaparım yarın hafif ip ödem yapıyor ama sikilasmasi lazım napan
hakmar ne kız ilk kez duydumKızlar baskülü olmayan varsa 19-22 Nisan arası Hakmara da 30 liradan 20 liraya iniyormuş.Dur düzelteyim yalan olmasın ,düz hesap yazmıştım ,29.90 dan 19.95 e iniyormuş.Sizin orada Hakmar yoksa bilmem,bizim burada var
Tarhana çorbasının içine mantar koydum o canım.Ekmeksiz kahvaltı yaşasın
mantarlı tarhana ne oluyor yahu yemek mi çorba mı nedir ki o ben bilmiyorum.. ama tarhana da karbon dikkat et bugün ve yarın emi.. if denemeleri sende de dimi eflalim? sporun ha ri kaaaaaaa kocaman maşallah
@MiuLego tüm yediklermi yazdmm canım menümde.farklı bişey yemiorumkıii
bak kızmayacaktım.. valla bak..
ama aynı gün içinde 1 den fazla kendine kıyak geçince kızıyorum
helva yedin eyvallah
akşam pilav nesi? pilav yiyeceksen helva yemeyeceksin
Allahtan spor yapılmış
salı sabah dahi sabitse elif yediklerine dikkat etmiyorsun.. minnacık kilolarda dahi eksi görülür 4 günde.. sen hala sabit. ve listedesin.. pardon da son 2 gün kaldı..
ooof offfffffffffffffffffffffffffffff
Dualarım seninle canım
Çok mu yoğunsun canım çok güzel sporların vardı senin bugün çarşamba bak en azından biraz tempo yapsan 1-2 gün işine yarar korumada spor çok önemli
Doğrudur canım bilmiyordumLustral yan etkisi çok fazla olan bir antidepresan olduğundan pek tercih edilmiyor. Bi ara piyasadan kaldırıldı. Son zamanlar geri geldi ama selectra aynı işi görüyor ve yan etkisi nispeten daha az
Ben irmik helvasının içinde yerim sadeceen sevdiğim
Biliyorum kaptanım kına elbisem de çok daryumurtalikofte
emine ablacım biz diyeti zararlı şeyler yiyelim diye yapmıyoruz.. sağlığımıza kavuşmak için yapıyoruz.. kaldı ki senin yolun daha çok uzun.. öyle kafana göre ödül vermek yok. senin ödül dediğin kendine yaptığın zulüm aslında. yapma lütfen.
ARTISINNNNNNNN
BANANEEEEEEEEEEEEE
DÜĞÜNE KADAR ALMAMAN LAZIMDI Kİ O KİLOYU
ARTISIN KOCAMANNNNN
Proluk bunları bozacak
helal be esroş yürü be kuzucummmmmmmmmmm nasıl sevindim şu yazıyı okuyunca
hakmar ne kız ilk kez duydum
hakkkk tu der gbi
fiyatı çok iyiymiş ama ankarada hiç görmedim
Dogru söylüyorsun kuzucum.
Tamamen inşallah yapacağım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?