Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Storm- kuzum çok geçmiş olsun.ilaclarin faydasını görür kafanı bosaltabilirsin umarım. Rabbim seni bu hale getirenlerin elinden lurtaracak da bi cıkış kapısı açsın inşallah
amin
bunları kullanmak gerçekten hoşuma gitmiyor
ama kendime zarar vermeye başladım
saçlarımı yolmaya başladım mesela

Portim inşallah tez zamanda dönersin neye banlandın anlayamadım fekat bdv bu belli olmaz
Ben Bonusa kapıyı kola şişesiyle açılıyor dedim ,portakal da demişti,sonrasında Bonus eşinin pet şişeyle açtığını yazdı ya bana,portakal ben deynepten önce yazmıştım dedi,ben de kızdım Ona kibledim nasıl beni ezikler dedim benden önce dediyse dedi ne olmuş,neden kıskanıyor Bonusun bana yazdığını dedim iyi etmiş miyim?

Ohaaaaaa
akıllı telefonlar o kadan ilerledi mi artık goto mu çekiyorlar
tövbeler olsun o kafayla ne yazmışım öyle
hiç de kaçırma aman

çubuk kraker???????????????????????????????????????????

yemeyin şöyle gereksiz şeyler ya vallaha okuyunca delleniyorum yakışıyor mu hiç paket gıda????

menünün kalanı güzel ama o 10 minik kraker yüzünden beğenmedim

Hafif bir gün olmuş.. çorba ne çorbası? bunu bilmek zorundayım belirtmen gerekli.. belki mantı çorbası sallıyorum. o zaman beğenmeyeceğim çünkü.. Sporun gayet iyi.

Elif sabit olduğğunu unutmadan bu 2 günü geçirmelisin.. en az -1 ile gelmeslisin cumaya.. ona göre adımlar at canım.

BU SABAH HALA SABİT Mİ? EKSİ VAR MI? KAÇ EKSİ VAR?

spor yakıyor menü de güzel.. çarşamba ve perşembe karbonhidrat yemiyorsun artık dur diyorsun

Akşam ki incirlerde gözüm kaldı ne olmuş ki sabah yedim , hiçte birşey kaubetmedim
aynen öyle ne güzel dedin

Sabah 6 da kalktım

Kahvaltı hazırlama
Saçları masala
Beslenme hazırlığı
Makyaj yap
Kahvaltı yaptır çocuklara kendin yap
Koştur koştur evde cik

Otobusteyim bir pro ya yakışmayor ama @igdedali

senin otobüse sadece pro lar binebilmeli. pro otobüsü olmalı

Ya bence meyve ve süt hakkına yenir @MiuLego yani bı danisalim ama ben eskiden diyetin moku bu çıkarmamışken yerdim :)
yenebilir canısı.. ama bugünlerde değil.. cuma-cumartesi-pazar günleri maraş dondurması 2 top yenebilir yazın :)

ne güzel hazırlamışsın ya ellerine sağlık
@MiuLego ne zaman çıkıyorsun yola, kaç gün kalacaksın
kuzum bugün çıkıyorum 18:10 da
işteyim şuan
Akşam yarım saat erken çıkıcam işten koştur koştur otobüs.. 14 saat.. sunum yapıp yarın akşam yine otobüse binicem aynı gün içinde.. biraz zorlayacak beni
Sen eski pro sun
hee doğru ben eski zenginlerdenim demi
Sen kazana düştün zuhahahaha
ya bebeğim sen kariyer peşindesin biz napalım

Maraş hiç sevmem

canım benim inşallah iyi gelir.. bu süreçte sen de kendini yıpratmamak için çabala ama lütfen.

Tm kaptanım

Allah kolaylık versin canım

yumurtalikofte

emine ablacım biz diyeti zararlı şeyler yiyelim diye yapmıyoruz.. sağlığımıza kavuşmak için yapıyoruz.. kaldı ki senin yolun daha çok uzun.. öyle kafana göre ödül vermek yok. senin ödül dediğin kendine yaptığın zulüm aslında. yapma lütfen.
ARTISINNNNNNNN
BANANEEEEEEEEEEEEE
DÜĞÜNE KADAR ALMAMAN LAZIMDI Kİ O KİLOYU
ARTISIN KOCAMANNNNN
ayy evet yaaa
ahaaa harbiden çok tatlılar yaa
Proluk bunları bozacak
helal be esroş yürü be kuzucummmmmmmmmmm nasıl sevindim şu yazıyı okuyunca
hakmar ne kız ilk kez duydum

hakkkk tu der gbi

fiyatı çok iyiymiş ama ankarada hiç görmedim

Tarhana çorbasının içine mantar koydum o canım.
Salata tek başıma doyurucu olmuyor ton balığının yarısını da oğlan yedi mecburen çorba içtim

@MiuLego tüm yediklermi yazdmm canım menümde.farklı bişey yemiorumkıii

Ben irmik helvasının içinde yerim sadece
Biliyorum kaptanım kına elbisem de çok dar balık kalçalı duruyor zaten bana aşırı basen çalıştıracak sporlar söyler misin

Dogru söylüyorsun kuzucum.
Tamamen inşallah yapacağım bugün

Bugün yarın yap sıkı sporlar canım bende yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…