yok :)3 haftada acayip basen çalıştıracak sıkılaştırıp daraltacak ne önerirsiniz ? Ciddi bir meseledir memleket meselesi
canım merhaba.. kendinden bahseder misin öncelikle?Meraba bende katilabilirmiyim araniza
kız kardeşini evlendirdi o kuzucum.. cepten düreterim gelir o :) spor yapamamış olabilir ama emin değilim.. şu 2 gün bolca yapsın değil mi
önemli soru :)Üye olur olmaz bizim takıma gelmişsiniz,dışarıdan takip mi etmiştiniz,üye olmadan önce ?
inşallah iyi gelir miucanım benim inşallah iyi gelir.. bu süreçte sen de kendini yıpratmamak için çabala ama lütfen.
heyecanlandıranmortilikler13-20 NİSAN MORTİNGENLİKLERİ
HUZURLARINIZDA EFEEEM
HAZIR MISINIZ?
BAŞLIYORUZ
Hayat kısa, kuşlar diyet yapıyor karşılaşması
@tevafuk55 veeeeeeeeeeeeeeee @Melegiimm22
"Üçümüze birden yükleniyorlar" mortiliği
Nare83
@Esra_4378
@smykmy
Kaybedenin üzüldüğü kazananın (s)üzüldüğü mortilik
@malipina veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelfkkk
Yerli Barcelon- Real Madrid maçında 3. raund
(güncel durum: 1-1)
@Bonus veeeeeeee @yumurtalikofte
Nefesleri kesen karşılaşmaaaaaaa
@hippoglisemi veeeeeeeeeeee @Ytmz
3'lü kombo mortingenliğiiiii
@pempisler
@cakil80
@Whiteblacklife
Yenilen pehlivan güreşe doyacak mı kapışması 3. raund
(Güncel durum: 1-1)
@Floweroflife veeeeeeeeee @malahit
"Aşk bu kızıl ötesi, yaralı müzesi, hareket edemem" mortiliği
@Portakal Sulu Ordek veeeeee @MiuLego
Dipnot: Menülere mortilerimizi etiketlemeyi unutmayalım.
Her türlü çirkefleşme, sataşma, laf atma, saç baş yolma serbesttir. Bunlar sahalarda görmek istediğimiz hareketlerdir. Yiyin birbirinizi
anladım ne tarz sevdiğini benMaraş hiç sevmem
sağol eflalimAllah kolaylık versin canım
hee çorba tamam o olur :)Tarhana çorbasının içine mantar koydum o canım.
Salata tek başıma doyurucu olmuyor ton balığının yarısını da oğlan yedi mecburen çorba içtim
@MiuLego tüm yediklermi yazdmm canım menümde.farklı bişey yemiorumkıii
O elde taşınacak aletlerden yokta su şişesi taşıyabilirimyok :)
sağa sola lungee yapabilirsin bolca nilişkom
aynen aynenO elde taşınacak aletlerden yokta su şişesi taşıyabilirimişe en çok o mu yarar gerçekten
Selam canımtövbeler olsun o kafayla ne yazmışım öyle
hiç de kaçırma aman
çubuk kraker???????????????????????????????????????????
yemeyin şöyle gereksiz şeyler yavallaha okuyunca delleniyorum yakışıyor mu hiç paket gıda????
menünün kalanı güzel ama o 10 minik kraker yüzünden beğenmedim
Hafif bir gün olmuş.. çorba ne çorbası? bunu bilmek zorundayım belirtmen gerekli.. belki mantı çorbası sallıyorum. o zaman beğenmeyeceğim çünkü.. Sporun gayet iyi.
Elif sabit olduğğunu unutmadan bu 2 günü geçirmelisin.. en az -1 ile gelmeslisin cumaya.. ona göre adımlar at canım.
BU SABAH HALA SABİT Mİ? EKSİ VAR MI? KAÇ EKSİ VAR?
spor yakıyor menü de güzel.. çarşamba ve perşembe karbonhidrat yemiyorsun artık dur diyorsun
aynen öyle ne güzel dedin
senin otobüse sadece pro lar binebilmeli. pro otobüsü olmalı
tövbeler olsun o kafayla ne yazmışım öyle
hiç de kaçırma aman
çubuk kraker???????????????????????????????????????????
yemeyin şöyle gereksiz şeyler yavallaha okuyunca delleniyorum yakışıyor mu hiç paket gıda????
menünün kalanı güzel ama o 10 minik kraker yüzünden beğenmedim
Hafif bir gün olmuş.. çorba ne çorbası? bunu bilmek zorundayım belirtmen gerekli.. belki mantı çorbası sallıyorum. o zaman beğenmeyeceğim çünkü.. Sporun gayet iyi.
Elif sabit olduğğunu unutmadan bu 2 günü geçirmelisin.. en az -1 ile gelmeslisin cumaya.. ona göre adımlar at canım.
BU SABAH HALA SABİT Mİ? EKSİ VAR MI? KAÇ EKSİ VAR?
spor yakıyor menü de güzel.. çarşamba ve perşembe karbonhidrat yemiyorsun artık dur diyorsun
aynen öyle ne güzel dedin
senin otobüse sadece pro lar binebilmeli. pro otobüsü olmalı
yenebilir canısı.. ama bugünlerde değil.. cuma-cumartesi-pazar günleri maraş dondurması 2 top yenebilir yazın :)
ne güzel hazırlamışsın ya ellerine sağlık
kuzum bugün çıkıyorum 18:10 da
işteyim şuan
Akşam yarım saat erken çıkıcam işten koştur koştur otobüs.. 14 saat.. sunum yapıp yarın akşam yine otobüse binicem aynı gün içinde.. biraz zorlayacak beni
hee doğru ben eski zenginlerdenim demi
Maraş hiç sevmem
kuzum 2 gün sadece ananas olmaz.. hayır olmaz.. sabah güzelce ekmeksiz yumurtalı yeşillikli kahvaltını et.. akşam da sebze yemeği yopurt ye 2 gün.. mis gibi olacak emin ol..Selam canımigdedali eksi var.bu iki gün ananas yemyı planlıyrm ama sislik yapuyr sanki cözemıyrm... Mercmk corbası..okulda cıkan tek corba..
kızlar naber
bugun dışarıda olacam anca öğle sonu gelebilirim hepinizi de çok sevdiğimi hatırlatayım opuyorum bolca muck muck muck( benim telde emoji pek koyulmuyor bende böyle opeyim eşimin teli alınca daha çok öperim rujlu rujlu)kaptanım selametle gider gelirsin inşallah. Rabbim kolaylıklar versin sunumlarında seni ayrı opecem muck muck muck @MiuLego
anladım ne tarz sevdiğini ben
Sen tanırsın beni tabiaynen aynen
yaramaz mıııııııııı
ay ben cidden sevmiyorum yaaa mmaraş dondurması
neden mi?Hande kuzum cidden soruyorum neden boşanmıyorsun?Storm-
aa tamam hayırlı olsun kardeşine,Allah bir yastıkça kocatsınkız kardeşini evlendirdi o kuzucum.. cepten düreterim gelir o :) spor yapamamış olabilir ama emin değilim.. şu 2 gün bolca yapsın değil mi
52.6 ile mezun oldum canomKaç kilo ile mezun oldun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?