Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Meraba bende katilabilirmiyim araniza
canım merhaba.. kendinden bahseder misin öncelikle?

takıma üye alma konusunda titizim.. aklındaki nedir? planın nedir?

özellikle AKTİF olan ve olacak üyeleri kabul ediyorum ben. Diğer türlü gerçekten karşılıklı bir fayda sağlayamıyoruz.

neden direk bizim takımımıza yazdın? paylaşım alanında katılmak isteyen yarışmacılar için alan var aslında oraya yazmamışsın?

heyecanlandıranmortilikler
Maraş hiç sevmem
anladım ne tarz sevdiğini ben
Allah kolaylık versin canım
sağol eflalim
Tarhana çorbasının içine mantar koydum o canım.
Salata tek başıma doyurucu olmuyor ton balığının yarısını da oğlan yedi mecburen çorba içtim
hee çorba tamam o olur :)
@MiuLego tüm yediklermi yazdmm canım menümde.farklı bişey yemiorumkıii

e işte kekleri vs yediğin içinbak gitmedi kilo işte.. spor yetersiz kaldı o halde.. bol spor emi

Selam canım igdedali eksi var.bu iki gün ananas yemyı planlıyrm ama sislik yapuyr sanki cözemıyrm... Mercmk corbası..okulda cıkan tek corba..

aynen cnm ya ne öle halkla iç içe biz proyuz canım

Maraş hiç sevmem

ay ben cidden sevmiyorum yaaa mmaraş dondurması

kızlar naber
bugun dışarıda olacam anca öğle sonu gelebilirim hepinizi de çok sevdiğimi hatırlatayım opuyorum bolca muck muck muck( benim telde emoji pek koyulmuyor bende böyle opeyim eşimin teli alınca daha çok öperim rujlu rujlu)kaptanım selametle gider gelirsin inşallah. Rabbim kolaylıklar versin sunumlarında seni ayrı opecem muck muck muck @MiuLego

Selam canım igdedali eksi var.bu iki gün ananas yemyı planlıyrm ama sislik yapuyr sanki cözemıyrm... Mercmk corbası..okulda cıkan tek corba..
kuzum 2 gün sadece ananas olmaz.. hayır olmaz.. sabah güzelce ekmeksiz yumurtalı yeşillikli kahvaltını et.. akşam da sebze yemeği yopurt ye 2 gün.. mis gibi olacak emin ol..

sağol pembikim allah razı olsun.. kolay gelsin sana da

Hande kuzum cidden soruyorum neden boşanmıyorsun? Storm-
neden mi?
*7 yaşında bir kız çocuğum olduğu için
*Maddi durumum yetersiz olduğu için
*Alkolik bir babam kendini bilmez 2 kardeşim yalancı bir annem olduğu için
*Boşandığımda çalışmazsam geçinemeyeceğim için
*Çalıştığımda kızıma bakacak kimse olmadı için
*Şu anda dönem sonunda bizi işten çıkarma ihtimalleri olduğu için
*Kendi annem ve kardeşlerimin sağlam bir kazık atarak ödediğim borçları için

Hangi birini ekarte edeyim miu

neden ilaca başladım ben.Sırf tahammül etmek için.Duymamak için,görmemek için,umursamamak için

kız kardeşini evlendirdi o kuzucum.. cepten düreterim gelir o :) spor yapamamış olabilir ama emin değilim.. şu 2 gün bolca yapsın değil mi
aa tamam hayırlı olsun kardeşine,Allah bir yastıkça kocatsın
darısı bekarların başına
ama düğün geçtiyse sporunu yapsın tabikide Konyakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…