Tmm dedgn gbi yapcm gelrknde sebze alcam miummmkuzum 2 gün sadece ananas olmaz.. hayır olmaz.. sabah güzelce ekmeksiz yumurtalı yeşillikli kahvaltını et.. akşam da sebze yemeği yopurt ye 2 gün.. mis gibi olacak emin ol..
sağol pembikim allah razı olsun.. kolay gelsin sana da
Kurtaran biri olsa keşke. Kadın sığınma evi aç iğde ilk misafirin ben olurum
Hande seni eflali ve burda tanıdığım bir iki hatunu o hayattan çekip almak istiyorum.
Burada arkadaşça dinlediğim için soğukkanlı olamıyorum maalesef...
İlaçlar sakinleştirecek mutlaka. Ama kesin çözüm görmüyorum. Bu hale gelen etmenleri düzeltemedikten sonra şimdi değil 2 sene sonra aynı şeyleri tekrar yaşayabilirsin
Ya çevreni değiştireceksin ya da bakış açını...
Hande dost acı söyler ilaçlar adla tek başına bu etkiyi yapmaz mümkün değil kuzum. O evden kurtulman çare sana. Misal benimde bu binadan kurtulmam çare.bende pamuk olayım
ağzıma etseler teşekkür edeyim
o moda gireyim
geçmiş olsun kuzum, bebeler hakkında bi fikrim yok ama kajupinin yazdığı yazı çok açıklayıcı olmuş okudun demi?Yine var atesi
Uyuyo incecik tulum.giydirdim uzerini ortmedm basnda belkiyorum
neden mi?
*7 yaşında bir kız çocuğum olduğu için
*Maddi durumum yetersiz olduğu için
*Alkolik bir babam kendini bilmez 2 kardeşim yalancı bir annem olduğu için
*Boşandığımda çalışmazsam geçinemeyeceğim için
*Çalıştığımda kızıma bakacak kimse olmadı için
*Şu anda dönem sonunda bizi işten çıkarma ihtimalleri olduğu için
*Kendi annem ve kardeşlerimin sağlam bir kazık atarak ödediğim borçları için
Hangi birini ekarte edeyim miu
neden ilaca başladım ben.Sırf tahammül etmek için.Duymamak için,görmemek için,umursamamak için
Tmm dedgn gbi yapcm gelrknde sebze alcam miummm
kaybetmedin miAkşam ki incirlerde gözüm kaldı ne olmuş ki sabah yedim , hiçte birşey kaubetmedim
canım ne demek ne kusuru.. ben merak ettim sadece :)Dediğiniz yeri görmemişim kusura bakmayın
kendini bize tanıtarak başlayabilirsin istersenGrup halinde daha iyi motivasyon olut diye düşündüm kendi başıma yapınca verdiği geri alıyorum sonunda
anında toparlamak lazım, yürüyüşüne sağlıkAyy sadece 100 gr artı çıktım çok sevindim ya iyi ki de dün ikinci kere yürüyüş yapmışım.
hoş geldin busecim.. yaşın çok küçükmüş maşallah :)Adım buse istanbulda yasiyrm evliyim çocuğum yok 20 yaşındayım 165 boyum 80 kiloymm
Gün içinde aktif olurumda akşamları 9 dam sonra pek fazla aktif olamiyabilirim eşim işten geldiği için ':))))hoş geldin busecim.. yaşın çok küçükmüş maşallah :)
Aktif olmanı isteyeceğim senden.. olabilecek misin? biz geveze bir takımız. ve takım arkadaşımızı da hep aramızda olsun samimi olsun istiyoruz.
bu konuda anlaşırsak olay tamamdır?
Çok iyi yapmışsınBen Bonusa kapıyı kola şişesiyle açılıyor dedim ,portakal da demişti,sonrasında Bonus eşinin pet şişeyle açtığını yazdı ya bana,portakal ben deynepten önce yazmıştım dedi,ben de kızdım Ona kibledimnasıl beni ezikler dedim benden önce dediyse dedi ne olmuş,neden kıskanıyor Bonusun bana yazdığını dedim iyi etmiş miyim?
Cuma günü 12 den sonra uygunum miukızlar
cuma bilgisayar başında olacak ve müsait olanlar var mı? kim var ?
Selam canımigdedali eksi var.bu iki gün ananas yemyı planlıyrm ama sislik yapuyr sanki cözemıyrm... Mercmk corbası..okulda cıkan tek corba..
Bu arada _azda olsa var inşigdedali
He onu diyecektim ben de
Gerçekten istiyorum bu tarz bişey.Kurtaran biri olsa keşke. Kadın sığınma evi aç iğde ilk misafirin ben olurum
FurdularÖrdeğe ne oldu nerede
sağol kuşum, ne inatçı gripmiş atlatamadımgeçmiş olsun kuzum,önce sağlık kendine dikkat et
kesinlikle haklısın eflal.Hande dost acı söyler ilaçlar adla tek başına bu etkiyi yapmaz mümkün değil kuzum. O evden kurtulman çare sana. Misal benimde bu binadan kurtulmam çare.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?