Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tmm dedgn gbi yapcm gelrknde sebze alcam miummm

Kurtaran biri olsa keşke. Kadın sığınma evi aç iğde ilk misafirin ben olurum

bende pamuk olayım
ağzıma etseler teşekkür edeyim
o moda gireyim
Hande dost acı söyler ilaçlar adla tek başına bu etkiyi yapmaz mümkün değil kuzum. O evden kurtulman çare sana. Misal benimde bu binadan kurtulmam çare.

kuzucum anlıyorum. Ama sağlığını kaybediyorsun. bu şekilde daha mı sağlıklı sence? seçeneklerini karşılaştırdığında şuankii hayatın daha mı çekilir?

Tmm dedgn gbi yapcm gelrknde sebze alcam miummm

aynen canom

Adım buse istanbulda yasiyrm evliyim çocuğum yok 20 yaşındayım 165 boyum 80 kiloymm
hoş geldin busecim.. yaşın çok küçükmüş maşallah :)

Aktif olmanı isteyeceğim senden.. olabilecek misin? biz geveze bir takımız. ve takım arkadaşımızı da hep aramızda olsun samimi olsun istiyoruz.

bu konuda anlaşırsak olay tamamdır?

Gün içinde aktif olurumda akşamları 9 dam sonra pek fazla aktif olamiyabilirim eşim işten geldiği için ':))))

Çok iyi yapmışsın

kızlar

cuma bilgisayar başında olacak ve müsait olanlar var mı? kim var ?
Cuma günü 12 den sonra uygunum miu

Selam canım igdedali eksi var.bu iki gün ananas yemyı planlıyrm ama sislik yapuyr sanki cözemıyrm... Mercmk corbası..okulda cıkan tek corba..

Bu arada _azda olsa var inş igdedali

Ayy @MiuLego sen yazmssm igdedali yazdı sandm onu etıketlemsm
He onu diyecektim ben de

Kurtaran biri olsa keşke. Kadın sığınma evi aç iğde ilk misafirin ben olurum
Gerçekten istiyorum bu tarz bişey.
Sağlam bağlantılarım olsa hemen açacam. KAdınlara hem psikolojik destek hem iş bulma konusunda yardım, isteyenin eğitimine destek... Ne güzel olur

Ördeğe ne oldu nerede
Furdular
Deynep furmuş

Hande dost acı söyler ilaçlar adla tek başına bu etkiyi yapmaz mümkün değil kuzum. O evden kurtulman çare sana. Misal benimde bu binadan kurtulmam çare.
kesinlikle haklısın eflal.
en azından azıcık sakinleşeyim o bile yetecek bana
her an herkesle kavga modundayım
sürekli bir gardımı alma durumu yaşıyorum

doktor ne dedi biliyomusun?
hande güç savaşına girmekten vazgeç.Çünkü yenemeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…