Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deynep eline geçeni savurmuş

Rabbim şu mübarek tümlerin hatrına seni o evden kurtarsın hande.. eşini ikna et taşının. Yoksa deliricem görmüyor musun de..

kuzucum anlıyorum. Ama sağlığını kaybediyorsun. bu şekilde daha mı sağlıklı sence? seçeneklerini karşılaştırdığında şuankii hayatın daha mı çekilir?

aynen canom
evet miu doğru söylüyosun biliyorum bunun hepsini
ama şu anda çaresiz hissediyorum
sağlıklı karar veremiyorum
dün bunu doktorada söyledim
bana şu an hiçbirşey için karar alma.İlerleyen zamanlara bakalım dedi.Çünkü yaptığın herşey şu durumda sana pişmanlik verecek diye söyledi.

Gün içinde aktif olurumda akşamları 9 dam sonra pek fazla aktif olamiyabilirim eşim işten geldiği için ':))))
canım 9 a kadar aktif olursun.. eğer tamam ise 1. sayfada katılım formumuz var.. onu dolduruğp sayfada paylaşıp bana da özel mesaj atar mısın? 1. sayfada genel kurallarımız da yazıyor.. onları da okursan sevinirim..

Ama aktif olmayacaksan gerçekten.. bu şekilde idare eden takımlar da var oraya da gidebilirsin.. en baştan anlaşalım.. gerekirse takım da önerebilirim.. çünkü gerçekçi olalım.. burada olacak, paylaşacak birlikte yol alacaksak bol katılım olması şart bizim takımımız için..
Ördeğe ne oldu nerede
banlanmış ama neden bilemedik ki.. kesin bdv
Cuma günü 12 den sonra uygunum miu

tamam kuzum.. vayt ile de konuştum.. ben cuma ankaraya geleceğim.. uykusuz kalacağım için biraz uyurum.. akşama doğru illaki uyanırım ama.. o zamana kadar bildirimler toplanırsa bana çok kolaylık olur..

Whiteblacklife yardım edeceğim dedi.. haberleşirsiniz olmazsa olur mu onda bilgisayar yok çünkü zorlanacak biraz

ona katılıyorum. Bence de bir süre ilaç kullan bakalım nasıl etki edecek.. iyi gelirse daha sakin kafa ile daha mantıklı düşünebileceğin zamanlar geldiğinde düşünürsün inşallah.. ölçer tartarsın..

şimdilik bu süreçte kafana takmamaya çalışıp kendini yıpratmayacaksın tamam mı

Gerçekten istiyorum bu tarz bişey.
Sağlam bağlantılarım olsa hemen açacam. KAdınlara hem psikolojik destek hem iş bulma konusunda yardım, isteyenin eğitimine destek... Ne güzel olur
İnşaallah yapabilirsin canım böyle bir iş ne güzel olur, bana yetişmez beli ama başkalarına çare olur

İnşaallah hande belki daha farklı bakmanı sağlar ilaç olaylara

Rabbim şu mübarek tümlerin hatrına seni o evden kurtarsın hande.. eşini ikna et taşının. Yoksa deliricem görmüyor musun de..
hippo söylemedim canım doktora gittiğimi
çünkü o kadar acımasız davranıyoki
bi önceki tedavim çok iyi gidiyordu
bigün tartıştık eşimle bana ilaçlarını almadınmı saldırıyosun dedi
bende seni boşuycam dedim
bana söylediği san vereceklerinimi sanıyosun çocuğu dedi
yani raporlu delisin demek istedi
işte o gün tüm ilaçları bıraktım

bu kez doktor hande dışarı seni etkiliyor ve ilaç bırakmana tedaviyi sürdürmemene sebep oluyor
bi süre paylaşma dedi

Tamaaaaaaaaaaaaaaam ula
sen merak etme buraları biz vaytla paslaşırız kızlar da yardımcı olur hallederiz sen sunumunu düşün

kuzum inşallah rahatlatır seni

Eşini boğasım geldi
Kimseyle paylaşmana gerek yok Hande...
Bilmemeleri şu aşamada daha iyi.
Psikyatriste gitmeyi delilikle bağdaştıran insan zaten bilmesin

Eşini boğasım geldi
Kimseyle paylaşmana gerek yok Hande...
Bilmemeleri şu aşamada daha iyi.
Psikyatriste gitmeyi delilikle bağdaştıran insan zaten bilmesin
doktor hafif yatıştırıcı şeklinde verdi
çünkü iğde doktora söylediğim şuydu
lütfen bana bilincimi kaybedecek derecede uyutan bişey verme çünkü eşim bu durumu kullanıyor dedim

Dersim bostu dinlenme odasina geldim hocalar cislar yaip getirmis biskuviler fln acilmis duruyo ortada oylece.aman berna korumadasin al bi tane nolcak didimmmm sonra usulca geri cekildim.kabak cekirdegimi karisik kuru meyvemi getirdigim lutu actim ve yaninda yesil cayla hüplettim.cilar hala gozume bakiyo

Benim eşim gibi aynı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…