- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bana da öyle geldibanlanmış ama neden bilemedik ki.. kesin bdv
şişkosun ama yine de öptüm bak
geçmiş olsun fitim.. if denemen nasıldı? akşam yemediysen güzel olmuştur sana da gayet iyi eksi getirir..
kuzu ben lustral kullandım bi dönem bana yaradı, inşallah sana da iyi geliryok işte canım
biraz sakinleşeyim ondan sonra bakıcam yoluma
benkızlar
cuma bilgisayar başında olacak ve müsait olanlar var mı? kim var ?
inşallah canımyok kuzu if bana göre değil
dayandım ama kafayı kırdım
kuzu ben lustral kullandım bi dönem bana yaradı, inşallah sana da iyi gelir
kız bildirimleri ben topluyom yacanım 9 a kadar aktif olursun.. eğer tamam ise 1. sayfada katılım formumuz var.. onu dolduruğp sayfada paylaşıp bana da özel mesaj atar mısın? 1. sayfada genel kurallarımız da yazıyor.. onları da okursan sevinirim..
Ama aktif olmayacaksan gerçekten.. bu şekilde idare eden takımlar da var oraya da gidebilirsin.. en baştan anlaşalım.. gerekirse takım da önerebilirim.. çünkü gerçekçi olalım.. burada olacak, paylaşacak birlikte yol alacaksak bol katılım olması şart bizim takımımız için..
banlanmış ama neden bilemedik ki.. kesin bdv
tamam kuzum.. vayt ile de konuştum.. ben cuma ankaraya geleceğim.. uykusuz kalacağım için biraz uyurum.. akşama doğru illaki uyanırım ama.. o zamana kadar bildirimler toplanırsa bana çok kolaylık olur..
@Whiteblacklife yardım edeceğim dedi.. haberleşirsiniz olmazsa olur muonda bilgisayar yok çünkü zorlanacak biraz
Yav he de geç miu yakız bildirimleri ben topluyom ya
hippo söylemedim canım doktora gittiğimi
çünkü o kadar acımasız davranıyoki
bi önceki tedavim çok iyi gidiyordu
bigün tartıştık eşimle bana ilaçlarını almadınmı saldırıyosun dedi
bende seni boşuycam dedim
bana söylediği san vereceklerinimi sanıyosun çocuğu dedi
yani raporlu delisin demek istedi
işte o gün tüm ilaçları bıraktım
bu kez doktor hande dışarı seni etkiliyor ve ilaç bırakmana tedaviyi sürdürmemene sebep oluyor
bi süre paylaşma dedi
Yav he de geç miu ya
KAfası gitti iyice
söylemiycem canımgünaydın kızlar
stormcum geçmiş olsun yazdıklarını söyle bi okudum da.
benim de eşim senin gibi. hatta hali hazırda kullanmadığım halde bir zamanlar kullandım diye aynısını bana da demişti.
yaşıyoruz beraber ama gel gör nasıl ? zerre güvenim yok erkeklere.
söylemiycem canım
hemen açık arıyorlar
adam resmen şizofren gözüyle görüyor
En güzel kararı vermişsin hakkında hayırlısı olsun ben de başlayacağım çok stresliyim bugün bebek için tedavi tarihi belli oldu agustos 13 ünden itibaren. Çok heyecanlıyım gerginim yerimde duramiyorumselam kızlar
dün doktora gittim sonunda(çok zor karar vermiştim)
içimdekileri anlatırken bile öfke patlamalarını yaşadım.Doktorda dedi zaten olayları şu an yaşıyor gibi anlatıyorsun diye.
obsesif bozukluğun üzerine bide anksiyete eklenince bu hale gelmişim.
son dönemde kötüye gittiğimin farkındaydım.En ufak ses bile beni benden almaya başlamıştı.
Dün doktora herkesten nefret ettiğimi söyledim mesela
Annemden-babamdan-kardeşlerimden-eşimden herkesten ama herkesten nefret ediyorum seslerine yüzlerine tahammülüm yok bana bir ilaç ver ben bunlara başka türlü tahammül edemeyeceğim dedim.
2 tane ilaç yazdı.Biri stilizan diğeri selectra
kullanmaya başladım bakalım
bilmiyorum kızlar şu an tek isteğim ot gibi umarsızca yaşamak
hçbişey düşünmeden kimseyi takmadan yaşamak
Ay hadi bakalım çakıl o tarihe kadar verebildiğimz kadar kilo verelim. Sağlığın toparlansın kan şekerin bi kendine gelsin sonra da inşallah tatlış minnoş bi yavrun olsunEn güzel kararı vermişsin hakkında hayırlısı olsun ben de başlayacağım çok stresliyim bugün bebek için tedavi tarihi belli oldu agustos 13 ünden itibaren. Çok heyecanlıyım gerginim yerimde duramiyorum
Bende senin yazını okuyunca cildiriyorum tatlim yaa@yumurtalikofte
emine ablacım biz diyeti zararlı şeyler yiyelim diye yapmıyoruz.. sağlığımıza kavuşmak için yapıyoruz.. kaldı ki senin yolun daha çok uzun.. öyle kafana göre ödül vermek yok. senin ödül dediğin kendine yaptığın zulüm aslında. yapma lütfen.
ARTISINNNNNNNN
BANANEEEEEEEEEEEEE
DÜĞÜNE KADAR ALMAMAN LAZIMDI Kİ O KİLOYU
ARTISIN KOCAMANNNNN
Proluk bunları bozacak
helal be esroş yürü be kuzucummmmmmmmmmm nasıl sevindim şu yazıyı okuyunca
hakmar ne kız ilk kez duydum
hakkkk tu der gbi
fiyatı çok iyiymiş ama ankarada hiç görmedim
biraz sakinleşmelisin bence de canım. şu anda bir karar alabilecek onu hayata geçirebilecek durumda değilsin.yok işte canım
biraz sakinleşeyim ondan sonra bakıcam yoluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?