Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun fitim.. if denemen nasıldı? akşam yemediysen güzel olmuştur sana da gayet iyi eksi getirir..

yok kuzu if bana göre değil
dayandım ama kafayı kırdım
yok işte canım
biraz sakinleşeyim ondan sonra bakıcam yoluma
kuzu ben lustral kullandım bi dönem bana yaradı, inşallah sana da iyi gelir

Adım buse gündüz 20 yaşındayım 80 kiloyum hedef kilom 65 kilo evlendikten sonra kilo aldım 1 yıl 4 aydr evliyim evlilikten önceki kilom 63 daha önce hiç bi gruba katılmadım kilo vermeyi isteme nedenim eskisi gibi rahat hareket edemiyorum nefes alıp vermem bile değişti çok ağır hissediyrm ve zayiflicagima eminim

kız bildirimleri ben topluyom ya

günaydın kızlar

stormcum geçmiş olsun yazdıklarını söyle bi okudum da.
benim de eşim senin gibi. hatta hali hazırda kullanmadığım halde bir zamanlar kullandım diye aynısını bana da demişti.
yaşıyoruz beraber ama gel gör nasıl ? zerre güvenim yok erkeklere.

söylemiycem canım
hemen açık arıyorlar
adam resmen şizofren gözüyle görüyor

En güzel kararı vermişsin hakkında hayırlısı olsun ben de başlayacağım çok stresliyim bugün bebek için tedavi tarihi belli oldu agustos 13 ünden itibaren. Çok heyecanlıyım gerginim yerimde duramiyorum

Ay hadi bakalım çakıl o tarihe kadar verebildiğimz kadar kilo verelim. Sağlığın toparlansın kan şekerin bi kendine gelsin sonra da inşallah tatlış minnoş bi yavrun olsun

Bende senin yazını okuyunca cildiriyorum tatlim yaa

Şuan yememek için binada tür atıyorum resmen stresimi yürüyerek atmaya calisiyorum. Tedavi başlayacak önümde hersey için 3ay var allahım hakkımda hayırlısı olsun ben korkmaya başladım yine. Umarım hersey yolunda gider

Günaydın
Gece bdv’de dolandım, aldatan eşler konularını okudum, çok kötü bir rüya gördüm, rüyamda eşim beni tatil yaptığımız sırada havuzda bırakıp ortadan kayboluyordu 3 gün boyunca deli gibi onu arıyordum, en sonunda geri geliyordu hiçbirşey olmamış gibi ve arkadaşlarıyla başka bir hotele gittiğini söylüyordu.Ben de o kadar sinirleniyorum ve üzülüyorum ki ona ağlayarak bağırmaya başlıyorum tam aile dramı yani.. ben ağladıkça , beni sevmiyorsun beni istemedin yanında dedikçe o tepki vermiyor, ben daha çok ağlıyorum, en son nefessiz ve gözümde yaşla uyandım uykumdan.. moral sıfır.. ne salağım yatmadan önce bdv mi okunur al sana dram al sana üzüntü..

yok işte canım
biraz sakinleşeyim ondan sonra bakıcam yoluma
biraz sakinleşmelisin bence de canım. şu anda bir karar alabilecek onu hayata geçirebilecek durumda değilsin.
ben de ilk eşimdn boşandım ama kararı verdiğimden 1,5 sene sonra. kk kızları olması gerekeni söylüyorlar ama onu hayata geçirmek bu ülkede o kadar kolay değil. bir de benim o zaman cocugum yoktu ve ailem arkamda değildi seninkiler gibi. cocuk faktörü bir çok şeyi değiştiriyor. kendini hazır hissetmeden harekete geçmemek çok doğru canım. önce bi kendini toparla.. herşey adım adım..

igdedali

Ben bu ödül konusuna daha yumuşak bakıyorum sizden. Şişmanlıktan olsa gerek.
Kimi insan bi süre sonra özlediği şeyi bi parça yedimi iyi geliyo ona mutlu oluyo.

Yemek bi bağımlılık şeklinde bizde herşeyi birden kesmek daha mutsuz yapıyor ve daha çok saldırmaya meylediyoruz.

Herkes aynı değil tabi kimide bi parça bana zaten yetmiycek gerisini getiririm en iyisi hiç yemim diyor.

Kişiye göre değişebilir bence. Ama tabi ödülde 2 haftanın emeğini çöpe atacak bişey olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…