Çok heyecanlandım hayırlısı olur inşallah az kaldıAy hadi bakalım çakıl o tarihe kadar verebildiğimz kadar kilo verelim. Sağlığın toparlansın kan şekerin bi kendine gelsin sonra da inşallah tatlış minnoş bi yavrun olsun
Canım spor da vardı koşu artı yürüyüş.
anam kadının yuvasını mı dağıtacaaaaaz
menü çok güzel lakin akşam öğünü saati çoook geç.. nasıl geç oldu o kadar fılavır
bu 2 günde akşam öğününü erkene çek bari
Spor dinlenme gibi olmuş bir önceki gün çok yüklenince galiba he?
ne kadar atraksiyonlu ortam
EsraaaaaAlttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
@MiuLegotevafuk55 Whiteblacklife nehirnil111 begum75 @masumm smykmy @Lunya hepfit igdedali Melegiimm22 @hippoglisemi Bonus Floweroflife aklıma gelen isimleri etiketledim
Kuzum inşallah herşey gönlünce olurinşallah hepfitim inşallah bende bunu umuyorum gerçekten
şu gerginlik şu sinir hali bi gitsin artık üzerimden
Ya tam da bunu düşünüyordumigdedali
Ben bu ödül konusuna daha yumuşak bakıyorum sizden. Şişmanlıktan olsa gerek.
Kimi insan bi süre sonra özlediği şeyi bi parça yedimi iyi geliyo ona mutlu oluyo.
Yemek bi bağımlılık şeklinde bizde herşeyi birden kesmek daha mutsuz yapıyor ve daha çok saldırmaya meylediyoruz.
Herkes aynı değil tabi kimide bi parça bana zaten yetmiycek gerisini getiririm en iyisi hiç yemim diyor.
Kişiye göre değişebilir bence. Ama tabi ödülde 2 haftanın emeğini çöpe atacak bişey olmamalı.
@yumurtalikofte
hakmar ne kız ilk kez duydum
hakkkk tu der gbi
fiyatı çok iyiymiş ama ankarada hiç görmedim
Şu meşhur kırmızı gömlek mi o?Alttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
@MiuLegotevafuk55 Whiteblacklife nehirnil111 begum75 @masumm smykmy @Lunya hepfit igdedali Melegiimm22 @hippoglisemi Bonus Floweroflife aklıma gelen isimleri etiketledim
Korku değil umut besle 3 ay bebeğine kabusa ilmek için elinden gelenin daha fazlasını yap iyi beslen sağlıklı yaşa lutfennnŞuan yememek için binada tür atıyorum resmen stresimi yürüyerek atmaya calisiyorum. Tedavi başlayacak önümde hersey için 3ay var allahım hakkımda hayırlısı olsun ben korkmaya başladım yine. Umarım hersey yolunda gider
Evet kollar çekmiş biraz görünüyor fotodaAlttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
Benim peder bey 1 hafta konuşmamıştı psikolog olmak istediğimi öğreninceigdedali sen dr gidene laf edene kızıyosun bide bunun dr olmak isteyene laf edeni var.
Milletin derdinimi dinliycen diye :)
Maşallah canım beden çok incelmiş anlattığın şekilde rahat 1-2 beden büyüğü giymişsin gibi misal ama şuanda rahatça olduğunu göre cm hesabı yapamasam da bravo tebrik ederimAlttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
Ya tam da bunu düşünüyordum
Annemle konuştuk demin
Yolum uzun sıkılırım bu şekilde diyor...
2 hafta değil de aylık bi hedef olsa. Mesela 110 kilo birinin 104,9 u tartıda gördüğünde ufak bir kaçamak yapması olabilir mi acaba
İradeli de bak iki parmak kadayıf yedim bıraktım gerisini diyor...
Bana da bazen yolu uzun arkadaşlara yükleniyormuşuz gibi geliyor
O da neden oluyor? Zayıflarken mutfak alışkanlıklarının da değişmesi gerekiyor. Annemden gidersek kadayıfın aslında yenmemesi gereken birşey olduğunu kabullenmeyi bekliyoruz. Ömür boyu hayatından çıksa bişey kaybetmez diyoruz ama evet bunu çıkarmak bana ona kolay olsa da anneme sana daha zor muhtemelen
Evet kollar çekmiş biraz görünüyor fotoda
Değişim mükemmel gerçekten
Benim peder bey 1 hafta konuşmamıştı psikolog olmak istediğimi öğrenince
Sen duygusalsın millet gelir dert anlatır ağlarsın hastalık sahibi olursun diyordu
Kpss ye hazırlanıyorum okul da bitti hala evde söylenyormuş yanlış meslek seçti diye
Vuhuuuu herkeste incelme belirtileriiiiiYeni aldığım kot da bollaşmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?