Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım spor da vardı koşu artı yürüyüş.
Miu tadilat bitene kadar akşam öğünleri o saatte maalesef, eve ancak 20.30’da dönüyorum elimde olan birşey değil..

Esraaaaa
Daha minnaklarini da alacaksinnn

Ya tam da bunu düşünüyordum
Annemle konuştuk demin
Yolum uzun sıkılırım bu şekilde diyor...
2 hafta değil de aylık bi hedef olsa. Mesela 110 kilo birinin 104,9 u tartıda gördüğünde ufak bir kaçamak yapması olabilir mi acaba
İradeli de bak iki parmak kadayıf yedim bıraktım gerisini diyor...
Bana da bazen yolu uzun arkadaşlara yükleniyormuşuz gibi geliyor
O da neden oluyor? Zayıflarken mutfak alışkanlıklarının da değişmesi gerekiyor. Annemden gidersek kadayıfın aslında yenmemesi gereken birşey olduğunu kabullenmeyi bekliyoruz. Ömür boyu hayatından çıksa bişey kaybetmez diyoruz ama evet bunu çıkarmak bana ona kolay olsa da anneme sana daha zor muhtemelen

Şu meşhur kırmızı gömlek mi o?
Tebrikler Esra canım, çok güzel kilo verdin, devamı da gelecek bu azimle..

Korku değil umut besle 3 ay bebeğine kabusa ilmek için elinden gelenin daha fazlasını yap iyi beslen sağlıklı yaşa lutfennn

Evet kollar çekmiş biraz görünüyor fotoda
Değişim mükemmel gerçekten

igdedali sen dr gidene laf edene kızıyosun bide bunun dr olmak isteyene laf edeni var.

Milletin derdinimi dinliycen diye :)
Benim peder bey 1 hafta konuşmamıştı psikolog olmak istediğimi öğrenince
Sen duygusalsın millet gelir dert anlatır ağlarsın hastalık sahibi olursun diyordu
Kpss ye hazırlanıyorum okul da bitti hala evde söylenyormuş yanlış meslek seçti diye

Maşallah canım beden çok incelmiş anlattığın şekilde rahat 1-2 beden büyüğü giymişsin gibi misal ama şuanda rahatça olduğunu göre cm hesabı yapamasam da bravo tebrik ederim

Evde hiç yapmasa sorun değil görmez.
Zaten buna bağımlı ve sürekli bıraktığı maddeye maruz kalıyo gibi düşün.
Şu an öyle değilim ama aynısını bende yaşıyorum.
Evdekiler dikkat etmiyolar önemsemiyolar.
Eşim geçen akşam tartıştı benimle kandil akşamı komşu helva getirdi ve fitil ateşlendi.

Hiç yapmıyomuşum unutmuş çocuk gibi ağlıycaktım. Bunu diyen adamda zayıf olsa neyse zaten kendi şeker ilacı tansiyon ilacı alıyor. Oğlum desen 14 yaşa göre kilolu çok yiyor.
Derdimize bak allah ıslah etsin hepimizin nefsini ne diyim.
Yaza kadar rahat bırak bizi diyo zaten dikkat ediyosunda noluyo yine aynıyız ne sende bi değişme var ne bizde diyo.

Kendime laf ettiriyorum ya kafama .........

Bunun parayla ilgisini popülerliğini milletin artık çok ihtiyaç duyduğunu bir seans terapiye kaç yüz liralar saydıklarını da örnekleyince mantıklı geliyor o kızanlara.
Ama yinede elin delisiylemi uğraşcan mantığı değişmiyor.

Gönülden gelen bişeyler var bazı insanlar buna yatkın ve yardımcı olmakla mutlu oluyorlar bunu görmemek için o gözler kör olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…