Ya evet o da sıkıntı şimdi...
Evde hiç yapmasa sorun değil görmez.
Zaten buna bağımlı ve sürekli bıraktığı maddeye maruz kalıyo gibi düşün.
Şu an öyle değilim ama aynısını bende yaşıyorum.
Evdekiler dikkat etmiyolar önemsemiyolar.
Eşim geçen akşam tartıştı benimle kandil akşamı komşu helva getirdi ve fitil ateşlendi.
Hiç yapmıyomuşum unutmuş çocuk gibi ağlıycaktım. Bunu diyen adamda zayıf olsa neyse zaten kendi şeker ilacı tansiyon ilacı alıyor. Oğlum desen 14 yaşa göre kilolu çok yiyor.
Derdimize bak allah ıslah etsin hepimizin nefsini ne diyim.
Yaza kadar rahat bırak bizi diyo zaten dikkat ediyosunda noluyo yine aynıyız ne sende bi değişme var ne bizde diyo.
Kendime laf ettiriyorum ya kafama .........
Bu bol olacak ve giyemeyeceksin yine :))Alttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
@MiuLego @tevafuk55Whiteblacklife @nehirnil111 begum75 @masumm @smykmy N Nana hepfit igdedali @Melegiimm22 retro_hippo @Bonus Floweroflife aklıma gelen isimleri etiketledim
Berna mezuniyete rağmen durmuyorduuuVuhuuuu herkeste incelme belirtileriiiii
Valla bana da acilir dediydi satan kisi kilo vermedim ama baya acildi.26 alsam zorlasam olacakmis
Kız yok esnemiştir onun pantolonuBerna mezuniyete rağmen durmuyorduuu
aynen öyle.Bel altı vurmaya hiiiiiç utanmıyorlaren iyisini yaparsın.
işlerine geldi mi bel altı vurmaktan acı cektirmekten hiç geri durmazlar.
bende de var bitane köküne kadar anacı. allah evlerden ırak etsin
hayırlı olsun inşallah çakılım.Umarım tez vakitte sonuç alırsınEn güzel kararı vermişsin hakkında hayırlısı olsun ben de başlayacağım çok stresliyim bugün bebek için tedavi tarihi belli oldu agustos 13 ünden itibaren. Çok heyecanlıyım gerginim yerimde duramiyorum
çok doğru söylüyorsun.Ayrı anne baba elinde savrulsun istemiyorum kızım.En çokta bu düşündürüyor zatenbiraz sakinleşmelisin bence de canım. şu anda bir karar alabilecek onu hayata geçirebilecek durumda değilsin.
ben de ilk eşimdn boşandım ama kararı verdiğimden 1,5 sene sonra. kk kızları olması gerekeni söylüyorlar ama onu hayata geçirmek bu ülkede o kadar kolay değil. bir de benim o zaman cocugum yoktu ve ailem arkamda değildi seninkiler gibi. cocuk faktörü bir çok şeyi değiştiriyor. kendini hazır hissetmeden harekete geçmemek çok doğru canım. önce bi kendini toparla.. herşey adım adım..
başladık bakalım bonus süreç nasıl işler bilmeden başladıkStorm- allah sabrını artırsın ilaçların çok çok iyi gelsin inş.
Bende kullandım şimdi olsa kullanmam.
Ama o zaman bunu düşüncek halde bile değildim.
Yan etkiler yaşadıklarından ağır değildir.
inşallah waytımKuzum inşallah herşey gönlünce olur
Onları da anlıyorum ya neler yaşamışlar neler görmüşler
Bunun parayla ilgisini popülerliğini milletin artık çok ihtiyaç duyduğunu bir seans terapiye kaç yüz liralar saydıklarını da örnekleyince mantıklı geliyor o kızanlara.
Ama yinede elin delisiylemi uğraşcan mantığı değişmiyor.
Gönülden gelen bişeyler var bazı insanlar buna yatkın ve yardımcı olmakla mutlu oluyorlar bunu görmemek için o gözler kör olmuş
Kuzum kılların kaslimi yoksa yumuşak mi ?Alttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
@MiuLego @tevafuk55Whiteblacklife @nehirnil111 begum75 @masumm @smykmy N Nana hepfit igdedali @Melegiimm22 retro_hippo @Bonus Floweroflife aklıma gelen isimleri etiketledim
İlaçlardandır cnm ..@MiuLego moralim çok bozuk, görünürde pek öyle birşey yok gibi , yememi de bozmadım, sporda yapıyorum ama yok gitmiyor kilo milo, sinirlerim bozuldu
Bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo çok büyük bi fark var canım inşallah 36 beden kıyafetlerle resim çekmek nasip olurAlttaki kırmızı gömleği 85 kiloyken giyiyordum ama düğmelerin arası ayrık ayrik oluyordu streç gibi yapışıyordu pembeye şuan sığıyorum gayet hoş sadece kollar tam oluyor malum kollarım aşırı derecede iri demistim anca bu kadar inmisEki Görüntüle 2138155 Eki Görüntüle 2138156 Eki Görüntüle 2138157
Acaba enfeksiyon mu var kuzum bogazlardaAy ben bu boğazıma ne yapayım ya bitkisel herşeyi denedim 2 seri antibiyotik kullandım. Sinüzitim duruldu... Ateş vs de yok. Ama hala yutkunamıyorum boğazımın ağrısından. Dünden bugüne ne değişti de ağrıyor yine
Bıktım vallaha bıktım artık.
Denemediğim bitki çayı da kalmadı.
Sık sık su içiyorum kuru kalmasın diye
Soğuk bişey içmiyorum
içmiyorum (günde 1-2)
Çok konuşmuyorum bile dinlensin boğazım diye.
Ama yok geçmiyor geçmiyor
3 haftayı geçti hala daha durup durup ağrıyor
Bademciğim de yok çocukken aldırdık.
Fışkı yiyesice boğazım
İnan bilmiyorum ya Augmentin iğne kullandım 1000 likAcaba enfeksiyon mu var kuzum bogazlarda
camin
bunları kullanmak gerçekten hoşuma gitmiyor
ama kendime zarar vermeye başladım
saçlarımı yolmaya başladım mesela
neden mi?
*7 yaşında bir kız çocuğum olduğu için
*Maddi durumum yetersiz olduğu için
*Alkolik bir babam kendini bilmez 2 kardeşim yalancı bir annem olduğu için
*Boşandığımda çalışmazsam geçinemeyeceğim için
*Çalıştığımda kızıma bakacak kimse olmadı için
*Şu anda dönem sonunda bizi işten çıkarma ihtimalleri olduğu için
*Kendi annem ve kardeşlerimin sağlam bir kazık atarak ödediğim borçları için
Hangi birini ekarte edeyim miu
neden ilaca başladım ben.Sırf tahammül etmek için.Duymamak için,görmemek için,umursamamak için
kesinlikle haklısın eflal.
en azından azıcık sakinleşeyim o bile yetecek bana
her an herkesle kavga modundayım
sürekli bir gardımı alma durumu yaşıyorum
doktor ne dedi biliyomusun?
hande güç savaşına girmekten vazgeç.Çünkü yenemeyeceksin.
hippo söylemedim canım doktora gittiğimi
çünkü o kadar acımasız davranıyoki
bi önceki tedavim çok iyi gidiyordu
bigün tartıştık eşimle bana ilaçlarını almadınmı saldırıyosun dedi
bende seni boşuycam dedim
bana söylediği san vereceklerinimi sanıyosun çocuğu dedi
yani raporlu delisin demek istedi
işte o gün tüm ilaçları bıraktım
bu kez doktor hande dışarı seni etkiliyor ve ilaç bırakmana tedaviyi sürdürmemene sebep oluyor
bi süre paylaşma dedi
En güzel kararı vermişsin hakkında hayırlısı olsun ben de başlayacağım çok stresliyim bugün bebek için tedavi tarihi belli oldu agustos 13 ünden itibaren. Çok heyecanlıyım gerginim yerimde duramiyorum
Ayyy çakılım hakkında hayırlısı olsun kuzucum. Inşallah biran önce zayıflar mis gibi sağlıkla hamile kalırsınŞuan yememek için binada tür atıyorum resmen stresimi yürüyerek atmaya calisiyorum. Tedavi başlayacak önümde hersey için 3ay var allahım hakkımda hayırlısı olsun ben korkmaya başladım yine. Umarım hersey yolunda gider
@MiuLego moralim çok bozuk, görünürde pek öyle birşey yok gibi , yememi de bozmadım, sporda yapıyorum ama yok gitmiyor kilo milo, sinirlerim bozuldu
Oyyy annem ağlayacak kadar mi etkilendinGünaydın
Gece bdv’de dolandım, aldatan eşler konularını okudum, çok kötü bir rüya gördüm, rüyamda eşim beni tatil yaptığımız sırada havuzda bırakıp ortadan kayboluyordu 3 gün boyunca deli gibi onu arıyordum, en sonunda geri geliyordu hiçbirşey olmamış gibi ve arkadaşlarıyla başka bir hotele gittiğini söylüyordu.Ben de o kadar sinirleniyorum ve üzülüyorum ki ona ağlayarak bağırmaya başlıyorum tam aile dramı yani.. ben ağladıkça , beni sevmiyorsun beni istemedin yanında dedikçe o tepki vermiyor, ben daha çok ağlıyorum, en son nefessiz ve gözümde yaşla uyandım uykumdan.. moral sıfır.. ne salağım yatmadan önce bdv mi okunur al sana dram al sana üzüntü..
Ne zamanBugün bende öncesi sonrası yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?