Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya evet o da sıkıntı şimdi...
Birinin yediğini öbürü yemez
E istiyorlar da...
İlla ki yapılacak eve. O olmadı misafir gelip gidecek... Düğün davet vs oluyor.
Yemek kültürümüz çok kötü ya. Hiç beğenmiyorum. Hele o yemeğin üstüne çay mevzusu var ya. Bizim milletin göbekli oolmasının sebebi o. İlla tatlı bişey yenecek...
Eşin de unutmuş işte ne güzel... Şekere tansiyona ne kadar zararlı onlar... İyilik yapıyorsun eve sokmayarak ama anlayana

Bu bol olacak ve giyemeyeceksin yine :))

en iyisini yaparsın.
işlerine geldi mi bel altı vurmaktan acı cektirmekten hiç geri durmazlar.
bende de var bitane köküne kadar anacı. allah evlerden ırak etsin
aynen öyle.Bel altı vurmaya hiiiiiç utanmıyorlar
hayırlı olsun inşallah çakılım.Umarım tez vakitte sonuç alırsın
çok doğru söylüyorsun.Ayrı anne baba elinde savrulsun istemiyorum kızım.En çokta bu düşündürüyor zaten

başladık bakalım bonus süreç nasıl işler bilmeden başladık

Kuzum inşallah herşey gönlünce olur
inşallah waytım

Onları da anlıyorum ya neler yaşamışlar neler görmüşler
İnsanlarla uğraşmak en zoru diyor hep. Yaşadıklarını az çok biliyorum. Üzüleyim istemiyor muhtemelen ama asıl bu mesleği seçmesem üzülürdüm eksik kalırdım

Kuzum kılların kaslimi yoksa yumuşak mi ?

Ay ben bu boğazıma ne yapayım ya bitkisel herşeyi denedim 2 seri antibiyotik kullandım. Sinüzitim duruldu... Ateş vs de yok. Ama hala yutkunamıyorum boğazımın ağrısından. Dünden bugüne ne değişti de ağrıyor yine
Bıktım vallaha bıktım artık.
Denemediğim bitki çayı da kalmadı.
Sık sık su içiyorum kuru kalmasın diye
Soğuk bişey içmiyorum
içmiyorum (günde 1-2)
Çok konuşmuyorum bile dinlensin boğazım diye.
Ama yok geçmiyor geçmiyor
3 haftayı geçti hala daha durup durup ağrıyor
Bademciğim de yok çocukken aldırdık.
Fışkı yiyesice boğazım

Bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo çok büyük bi fark var canım inşallah 36 beden kıyafetlerle resim çekmek nasip olur

Acaba enfeksiyon mu var kuzum bogazlarda

Acaba enfeksiyon mu var kuzum bogazlarda
İnan bilmiyorum ya Augmentin iğne kullandım 1000 lik
O bitti şimdi Amoklavn 1000 lik kullanıyorum gene iğne. Bu kadar ilaca kalır mı enfeksiyon?
Boğazım kıpkırmızı. 2 gün geçiyor sonra geri kızarıp ağrıyor kafam durdu artık 1 ay olacak ben daha iyileşemedim

Menü yazayım

08:00
Kaşarlı menemen
1 dilim beyaz peynir
7 siyah zeytin
Domates salatalık biber

10:30
Sütlü neskafe

12:30
Fırında tavuk but (kalçalı iri olanlardan)
1 tabak brokoli
6 tane yer fıstığı

19:00
1 baget (fırında, iş yerindeki menü ile evdeki menü çakıştı, çoh mes' udum)
Salata

Ara sade neskafe olur

Su haddinden fazla, şuanda 2 litre
Spor 30 dk tempolu= 75 p (yazmaya utanıyorum bu kadar az olunca)

@MiuLego begum75 Floweroflife

camin
bunları kullanmak gerçekten hoşuma gitmiyor
ama kendime zarar vermeye başladım
saçlarımı yolmaya başladım mesela

tek tek mesajlarını okudum cnm okurken yaşadım valla..Allah yardımcın olsun.. Ama burada ilaçlarını alsanda sen kenini motive edip iradeni de kullanarak bunların üstesinden geleceksin.. Ben de buna benzer bir dönemden geçtim ve gerçekten de dr. da gittim ilaç da vermedi ama anlattıkça insan rahatlıyor o da ayrı fakay gerçekten herşey beyinde bitiyor bu tür süreçte.. Çok zor evet ama obsesiflik bende de var.. Herşey mükemmel olacak en iyi olacak diye diye yıllarca yedim bitirdim kendimi bir çok şeyde.. Özellikle de iş hayatımda ama ne oldu hiç bir .ok.. Sonra düşününce iyiyi kötüyü ve birazda deneyimlerden yola çıkarak nasıl değiştiğimi gördüm.. Kafam rahat eskiden olsa kk girmeyi bırak işyerinde telimi elime almaz bir de gece yarılarına kadar mesai yapardım..

Eşimle de aramızda çadtışmalar da oldu.. Kızım olduktan işe başladıktan sonraki yaşadıklarımı bir Allah bilir bir ben bir de benim ailem..
bir çok kavgamız hep eşimin ailesi yüzündendir hiç desteklerini de görmedim.. Hep uzaktan gılı gılı.. Çocuğuma bakmaya yardımcı bile olmadı.. Benim evime gelip 1 kere bir şeye ihityacın var mı gelin dememiştir ki 13 yıllık evliyim 13 yıl da da neler yaşadık eşimle.. Çocuğumuz olmadı tedavi gördük uzaktan izlediler.. Eşim ameliyat oldu 3 ay benim annem baktı.. Daha neler neler...
Ama hep güçlü oldum kimseye muhtaç olmamaya çalıştık.. Hep içime attım.. Dr. da dedi çocuk olmaması için bir sebep yok bekleyelim dedi yok dedik stresten ben beklemek istemiyorum dedim ve tüp bebek yolunda ilerledik.. Çok şükür bir kızım oldu 2. tüp bebek tedavisinde.. Benimde imtihanım buymuş.. Ne yapalım Allah beterinden korusun cnm..

Hepimizin derdi var kiminin ağır kiminin hafif..Dağına göre kar..

Ama eğer ki bu süreçte kendini telkin etmezsen o ilaçların hiç bir etkisini görmezsin sadece içtiğinle kalırsın cnm.. Hep iyiyi düşn...

Amann be ne çok yazdım... Kendim de kötü oldumm.. Şu ara zaten iyi de değilim.. Çok düştüm.. Burdan da kopmak ta istemiyorum..

Bu hafta sonu bir memlekete gidip geleceğim sonra dipçik gibi başlayacağim diyete söz veriyorum and içiyorum..

Canım sana bu konuda her türlü yardımcı olabilirim deneyimli biri olaraktan tek yapacağın asla kafaya takma rahat ol..
Ben il transferimde 15 gün yattım. Olmadı nasip değilmiş.. 2. de tatile gittim 12saatlik yola gittiim hatta mucizesi Allahtan o Ol dedi ve dünyalar tatlısı bir kızım var Rabbim isteyen herkese versin..

Ayyy çakılım hakkında hayırlısı olsun kuzucum. Inşallah biran önce zayıflar mis gibi sağlıkla hamile kalırsın

@MiuLego moralim çok bozuk, görünürde pek öyle birşey yok gibi , yememi de bozmadım, sporda yapıyorum ama yok gitmiyor kilo milo, sinirlerim bozuldu

Al benden de o kadar.. Şurası olmasa hepten düşeceğim.. Bir nevi tutuyor beni.. Ama bitmiyor o içimdeki motivesizlik.. Yok diyorum tmm srn bu değilsin diyorum 2 dk sonra yine boşverr böyle geldi gidiyor diyorum..

Oyyy annem ağlayacak kadar mi etkilendin
Kız bdv yı okuma, ben orda abartıldığını düşünüyorum konuların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…